ok de mikor? jaj nemoke a gepemet nemviszem
Andi holnap jon haza viszem a laptopjat 32 megan meg eldocog nem? ![]()
Warcraft 3: The Frozen Throne
Elküldve: 2004. 10. 22. 13:30
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 10. 22. 18:16
EMi.. egy 8 fos LAN partyra meg aszondanam h elcipelem a gepem.. de egy 2 fosre miert nem eleg egy laptop?
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 10. 25. 06:39
W3 party az tök király, a legutóbb 6-an toltuk, csak már régen nem volt hálóparty a közelben.
Elküldve: 2004. 10. 25. 17:28
Elnezest DOTA! Nem tudom meg, mikor veszek eredeti kpoat, de fogok az biztos...
Elküldve: 2004. 11. 02. 14:55
Mondjuk nekem van egy ilyen "hivatalos" magyar fan site cuccom. SZVSZ azért jobb, mint a warcraft.hu, mert több van rajta
A RoC walkthrought mondjuk ideje lenne befejezni, de nemsokára az is...
A huncraftos magyarítások meg lelkes dolgok, ezért lehet értékelni, de amúgy elég szarok, és az állandó új patchek miatt meg felesleges baszkurálódni velük.
kacs.csak
Elküldve: 2004. 11. 02. 21:32
Frozen Throne-os Battle.net-es tarsaim! Orulnek ha ossze tudnank hozni egy 8-10 player FFA-t egyik este barmelyik szerveren! Az az igazi moka!
Elküldve: 2004. 11. 03. 11:18
esetleg néhány cg-t... Mit értesz azon hogy bármelyik szerveren? Ha már battle.net akkor northrend, de hogyha sokaknak nincs meg, megyünk Kanira.
"Egyebet nem tudok."
Elküldve: 2004. 11. 03. 11:36
Nekem igazabol mind1. Hetkoznapjaimat USWest-en toltom mar SC es Diablo ota, minden gamebol ott van accountom. De most arra h haverok egyutt FFA-znak tolem akarmelyik b.net szerveren lehetunk.
Elküldve: 2004. 11. 07. 10:13
MSN-ed van-e? Mert aki akar játszani, az böfögjön ide, és beaddolnám.. aztán majd egyeztetünk..
"Egyebet nem tudok."
Elküldve: 2004. 11. 09. 19:30
Figyelem!
Aki még nem hallott volna róla, van egy izgalmas online
stratégiai játék a neten, mely több, mint 2 éves múlttal
és nagy népszeruséggel(20.000+ virtuális ellenfél) rendelkezik.
A történelem elotti legendákkal teli idokben kezdodik és folyamatos
fejlodést biztosit tudományok, mezogazdaság, bányászat, gazdaság,
ipar, építészet, hadügy, mágia, alvilág területeken...
A játék szinvonalát igazolja a 10 korszak, 10 különbözo népcsoport, 54
katonai egység, 5-5 mágikus és alvilági kaszt, körülbelül 400 találmány, 60
különbözo bónusz, 14 katonai akció, több mint 100 mágia és alvilági akció,
szigetek, hajózás illetve országok összekapcsolása birodalmakba és
közös stratégia kidolgozása.
A jatek cime: http://www.lemuria.hu
Ezt ki kell probálnod Neked is, mert veszenivalód nincs, de jó szórakozást ígér!
A súgótól nem kell megijedni, az elso korszakban csak a Bevezetésben foglaltakra
van szükség, késobb pedig jön minden magától ... Nekem bejött! Neked ?
Aki még nem hallott volna róla, van egy izgalmas online
stratégiai játék a neten, mely több, mint 2 éves múlttal
és nagy népszeruséggel(20.000+ virtuális ellenfél) rendelkezik.
A történelem elotti legendákkal teli idokben kezdodik és folyamatos
fejlodést biztosit tudományok, mezogazdaság, bányászat, gazdaság,
ipar, építészet, hadügy, mágia, alvilág területeken...
A játék szinvonalát igazolja a 10 korszak, 10 különbözo népcsoport, 54
katonai egység, 5-5 mágikus és alvilági kaszt, körülbelül 400 találmány, 60
különbözo bónusz, 14 katonai akció, több mint 100 mágia és alvilági akció,
szigetek, hajózás illetve országok összekapcsolása birodalmakba és
közös stratégia kidolgozása.
A jatek cime: http://www.lemuria.hu
Ezt ki kell probálnod Neked is, mert veszenivalód nincs, de jó szórakozást ígér!
A súgótól nem kell megijedni, az elso korszakban csak a Bevezetésben foglaltakra
van szükség, késobb pedig jön minden magától ... Nekem bejött! Neked ?
Lemuria.hu
Elküldve: 2004. 11. 10. 11:53
Es ennek mi koze a War3TFT-hez? ![]()
Elküldve: 2004. 11. 11. 13:54
U-N-D-E-A-D find out what it means to me!
Elküldve: 2004. 11. 12. 10:26
No látod ezen én is gondolkodtam egy ideig, de nem sikerült rájönnöm!!!
A War3ban ott tartok, amikor az élrt fáját kell megvédeni az undead csapatokkal szemben. Elsőnek az emberek bázisa, utána az orkoké, aztán a miénk...
Elküldve: 2004. 11. 12. 11:30
Megosszam a palya titkat?
A lenyeg h egyseg gyartasra szinte nem is kell koncentralni. Elso lepesben az osszes katonadat lekuldod az emberekhez es veded oket amig csak birod. Tyrande es Furion ultimate-je sokaig fel tudja tartani az ellent (meg az a par katonad ami kezdesnek van). Ezzel parhuzamosan kezdesnek a jobb es bal oldalon levo aranybanyat is befoglalod es nekiallsz aranyat kitermelni. Rengeteg Wisp-et kuldj fakra nagyon sokra lesz szukseg fabol is wisp bol is. Epits meg egy Anciont of the War-t. A sok sok wispeddel kezd el betornyozni az orc bazist. Rettenetesen rengeteg toronyra lesz szukseged, kozben nyomhatod oket a sajat bazisod feljarojahoz is a lenyeg h iszonyat sokat epits. A ket hosod melle egysegnek nem kell mas mint Ballista-k! Ezeket a tornyok moge es allitani es szepen tevekenykednek. A Human bazisnak ha minden jol megy olyan 15 percig birnia kell! Es ha eleg tornyot alkalmazol az orc bazison akkor az meg birni fogja az utolso 5 percig. Akkor fogjak kb elfoglalni, es ezert kellenek a sajat bazisnal levo tornyok. Az utolso szinte folyamatos tamadast birniuk kell meg. De ezzel a taktikaval kiraly vagy. ![]()
Elküldve: 2004. 11. 12. 13:28
Köszönöm a javaslatot Dr. Avium, magam is hasonlóképp kezdtem el a taktikázást, csak nem voltam elég gyors benne és az ork bázist ért második nagy támadást már nem bírta ki és a saját bázisomat meg nem védtem be eléggé...de most...MOST! Most majd megmutatom én azoknak a fránya élőhalottaknak mi fán terem az attyaúúristen!
Elküldve: 2004. 11. 13. 11:38
Name your poison!
Fresh cool ale here!
Elküldve: 2004. 11. 13. 14:39
Pandaren Brewmaster ![]()
Elküldve: 2004. 11. 13. 18:33
Ezt ha kicsit bővebben kifejtenéd, mert dunsztom sincs róla, mi ez, honnan van ez? ![]()

Súgó
A téma zárva.