HWSW Informatikai Kerekasztal: Warcraft 3: The Frozen Throne - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Warcraft 3: The Frozen Throne

#81 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 04. 14:01

Ehe. En azert szeretek tartalmasabban is kommunikalni a csapattarsaimmal. Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#82 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 15:45

Idézet

Ehe. En azert szeretek tartalmasabban is kommunikalni a csapattarsaimmal. Kép

Av [salalausukKép]

Arra általában nincs idő :Đ Fejlődsz, ütsz, örülsz/halsz.Kép

kacs.csak

#83 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 17:26

Egy jo kis vitara vagy mokara mindig adodik alkalom. Peldaul meg mindig vannak akik a "Press ALT QQ FOR MAPHACK" beszolasnak bedolnek. En imadok dumalni jatek kozben. :Đ Probalom a random icon-omat megszerezni! Aztan johet az Undead a tobbi mar megvan. Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#84 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 17:50

Jut eszembe erről. Már akartam kérdezni ezt a maphack dolgot. Én ilyet nem használok, de soklszor hallottam róla, mit tesz ez voltaképpen, olyan, mint az iseedeadpeople cheat, vagymi? (látsz mindent)

És hogyan tudom azt meg, hogy az ellenfélnek van, mert néha benyögik, miközben vesztek épp, de egyébként van valami jellegzetessége? Mit is akartam még...

Na mind1, majd eszembe jut Kép

kacs.csak

#85 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 21:38

Hát,maximum annyi jellegzetessége van a dolognak hogy a maphaqelők közül kb. az összesnek letiltják a serial code-ját magyarul ha továbbra is bnetezni akar akkor megveheti mégegyszer a gammát..Tehát aki maphaqet használ az csak veszíthet.lehet hogy megver téged egyszer,de neked lesz egy lossod neki meg egy használhatatlan cd key-e..Senkinek nem ajánlom semmilyen cheat használatát bneten,mert CSAK VESZÍTHETSZ VELE!!!Asszem legutóbb két hónapja tiltottak ki véglegesen a bnetről 600.000  Warcaft 3 accountot.A Diablo2-es és Starcraftos eredmények is ketten kitettek összesen ennyit.Azért nem rossz..Kép

Ja,amúgy kérdésedre válaszolva,Patito,igen,a maphaq használatakor látja az egész pályát.

Na mind1,összegezve:Aki hülye,haljon meg....Kép

#86 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 23:30

Hmm, mondjuk az elég gány dolog.

a legdurvább benne, hogy képesek más örömét/idejét elcseszni csak hogy szép statjuk legyen. cheattel a játék úgyse játék... :Đ

kacs.csak

#87 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 02:47

Nos igen a maphack-el latod a palyat. Van money hack amivel penzt csinalsz magadnak, en talalkoztam ilyennel a napokban, a jatek kezdete utan kb 2 percel mar 10db tree of war epult a bazisom korul. Aztan a b.net kivagta a cheat-elot ennyit errol, nekem meg egy ingyen win. Amugy regen Diablo2 ben is rettenetesen harcoltak ez ellen. A Blizz mindig is hires volt a hack/cheat ellenes politikajarol. StarCraft-ben van meg stack hack, amivel tobb epuletet tudsz egymasra epiteni. Ott pl talalkoztam olyannal akinek 10-20 protoss cannonja volt egymasra pakolva... Az ilyeneket kifenykepeztem es kuldtem a b.net-nek. Csak a jatekelmenyt basszak el.

Av [salalausukKép]

#88 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 17:02

Nekem az egyik kedvenc egységem a shaman, ha jön 5 shaman, 10 grunt és 5-6 vyvern, akkor tied a győzelem, az tuti, de sajna a frozen throneban megjelent a spellbreaker is. Van-e olyan ember aki már ki tudott találni valamit a spellbreaker varázslatlopásának hatástalanítására? Nincs valami jó 5letetek erre?
kacs.csak

#89 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 18:24

Dryad-ok Kép

Av [salalausukKép]

#90 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 07:17

Inkább orc egységek érdekelnének :Đ

kacs.csak

#91 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 11:00

Hat ez egy jo kerdes. Orc-on belul olyan egyseg ami semlegesitene a sb varazslatat sztm nincs. Ilyenkor jonnek a Windriderek. Kép

Av [salalausukKép]

#92 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 00:24

Hmm, windrider jó ötlet.

amúgy csak nyaralgatok, azért nem vagyok. Tetszett a WoW interjú :Đ

kacs.csak

#93 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 02:32

Az a patch amit ma adtak ki egy gusztustalan dolog. Törli a ladderedet, mindent kezdj előről, nekem fél évi "munkám" lett oda. Szerintem köcsögség volt :Đ
kacs.csak

#94 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 12:33

Hat baratom ebben teljesen egyetertek veled! 26-os levelrol nullaztak a rohadekok! Ez teljesen egyenlo volt a motivacio elvesztesehez! Rohattul semmi kedvem ujra feltornazni magam, most csak az osztonoz h Night Elf-bol nemsokara meglesz a masodik ikonom... De ez egy rettenetesen rohatt mocskos dolog volt toluk! Gondoltam h kuldok nekik egy mailt ezt szepen megfogalmazva, de rajottem, h teljesen felesleges ezt mar ugyse csinaljak vissza, es rohattul szarnak ra... meg ugy is h a b.net tarsadalom 95%-a fel van haborodva ezen az egeszen... Egyebkent amit nem ertek, h elvileg mar az 1.15 is uj ladder rendszert tartalmazott akkor miert nem nullaztak, es most miert olyan biztosak abban h jol fog mukodni, az elozo is egy nagy kakika volt, a mostani is osszarokott mar 2-2-3 vs 4-7-8 al..... KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Av [salalausukKép]

#95 Felhasználó inaktív   Rasiel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 17:56

Nekem az első level után kilép a játékból és ujraindítja a gépet!
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!

#96 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 10:45

Komoly problemak lehetnek akkor...

#97 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 20:29

http://www.warcraft.hu   

Mint ismeretes nagyban zajlik a WCG 2004 bajnokság.A fent leírt internetcímen főhírben van egy link az ÉLŐ,KOMMENTÁTOROS közvetítéshez,legalább adsl ajánlott.Nagyon poén!!

#98 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 21:08

Nah közben vége lett a mai meccseknek,holnap reggel 9:00-kor kezdődnek meg a holnapi küzdelmek,és természetesen azokat is lehet majd online élőben nyomonkövetni.

#99 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 12:45

Csak tudnam errol miert nem tudtam elobb Kép

#100 Felhasználó inaktív   Dinho89 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 19:46

Hellobello.Tudna nekem valaki abban segíteni hogy ha Frozenba Dota Allstar-ozom akkor hogy kell fát szerezni?És hogy azt hallottam lehet a Dotaban fegyvereket és különböző vásárolt tárgyakat összereakni és igy jobbak lesznek ezek.Légyszi valaki irjon.Köszi

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.