Ugyanis? Meg nem probaltam igazabol. Sokan azt mondjak b.net-en h szar.
Lvl16 vagyok azota!
Viszont sikeresen sokat vesztek mostanaban nem tudom mi okbol. Nem az ellenfelekkel van gond.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 05. 27. 20:26
Ugyanis? Meg nem probaltam igazabol. Sokan azt mondjak b.net-en h szar.
Lvl16 vagyok azota!
Viszont sikeresen sokat vesztek mostanaban nem tudom mi okbol. Nem az ellenfelekkel van gond.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 05. 28. 13:12
Gyengus a drága.
Amúgy meg mostanában nem nehéz veszíteni, az új patc szétzilált mindent. Én alapvetően a team gamet szeretem, de olyan összeállításban jönnek a csapatok. Borzasztó...
Elküldve: 2004. 05. 28. 18:51
Igen ezzel en is szenvesulok naponta. Valamikor iszonyat nyero csapatot rak ossze valamikor meg en vagyok az egyetlen high-lvl a csapatban az ellenfel meg csupa 10 feletti.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 05. 30. 18:18
Idézet
Igen ezzel en is szenvesulok naponta. Valamikor iszonyat nyero csapatot rak ossze valamikor meg en vagyok az egyetlen high-lvl a csapatban az ellenfel meg csupa 10 feletti.
Av [salalausuk]
Ideje lenne az 1.16-nak. Már volt ilyen patch javító patch a war3 történetében, egyébként. Borzadály.
Elküldve: 2004. 05. 30. 22:35
Csak az a gond, h egyenlore szo se esett az 1.16-rol. Megorulok neha olyan csapatba tesz bele. Viszont az uj host kezdem megkedvelni.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 01. 09:20
És melyik tulajdonságát használod ki, ha szabad érdeklődnöm? Énnekem egyenlőre - bár a 7végén ránéztem - a leginkább az a kis pocket factory tetszik, de csak rushnál jó. És a kijövő kisgoblinoknak igazán lehetne autocast on-on lennie a felrobbanás képességnek. Khmm, khmm..
Lehet ez elég embertelenül (ok, goblintalanul) hangzott, de akkoris
Elküldve: 2004. 06. 01. 09:34
Ezt az auto cast hiany dologt megmagyaraztak asszem a Blizz forumon. Nemtom mar mi volt a magyarazat ne is kerdezd. En a raketakat hasznaltam eddig, tokeletes arra h megallits egy idore befeletoro ellensegeket, es addig arrebb ficcenj ha esetleg gond van.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 01. 09:50
Elküldve: 2004. 06. 01. 10:05
Szerintem a Blizz sose fog arra torekedni, h a rush-t kizarhassa. Hisz ez egy kockazat amit fel kell vallalnod jatek kozben. Ugyse lehet kizarni, hisz ha pl human-al minden peonodat rakuldod az elsokent epitendo altar-ra, akkor maris sokkal hamarabb ottlesz a hososd az ellenfel bazisanal, minthogy neki egyaltalan kesz lenne az. Engem rusholt be 3 human igy egyszerre, azt se tudtam hol all a fejem amikor megjelent 3 ArchMage, nekem (es csapattarsaimnak) meg meg epp hogy a felenel tartott a hosom legyartasa...
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 01. 16:34
Idézet
Szerintem a Blizz sose fog arra torekedni, h a rush-t kizarhassa. Hisz ez egy kockazat amit fel kell vallalnod jatek kozben. Ugyse lehet kizarni, hisz ha pl human-al minden peonodat rakuldod az elsokent epitendo altar-ra, akkor maris sokkal hamarabb ottlesz a hososd az ellenfel bazisanal, minthogy neki egyaltalan kesz lenne az. Engem rusholt be 3 human igy egyszerre, azt se tudtam hol all a fejem amikor megjelent 3 ArchMage, nekem (es csapattarsaimnak) meg meg epp hogy a felenel tartott a hosom legyartasa...
Av [salalausuk]
Persze, a rush az nem más mint egy taktika. Ez meg olyan játék ahol mint a neve is mutatja stratégiát kell csinálnod mindenre. Meg kell mondjam, én a CC-t kultiválom, de néha egy kis rush, gyors win, jól esik
Elküldve: 2004. 06. 01. 16:36
Nekem StarCraft-bol megmaradt a gyors es hatasos rush szeretete. SC-ben egyszeruen verhetetlen voltam. Na jo ez enyhe tulzas, de azert elegge kemeny falat vagyok.
CC-zni is jo de nem mindig jon be nekem.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 01. 19:05
SC. Uhh, épp most vettem elő, de nekem csak írott vagyon, és a játék annyira jó, hogy holnap megyek Media Marktba, ahol lehet 3400 pénzért venni egy ilyen csomagot: SC 1, Broodwar, Diablo 1, War2 bnet edition (/w beyond the dark portal). Na ezt beszerzem jól És akkor újra végigtolom az egész gamet, ezt már legalább két éve nem tettem meg
Igaz, a war 2 bnet edition már megvan egyszer, szóval ha valakit érdekel szívesen átadom, ingyen és bérmentve... Lehet jelentkezni.
Elküldve: 2004. 06. 01. 19:08
Csak emlitenem, h az 576-ban mashogy vannak az arszbasok.
SC+BW>2000.-
D1>2000.-
D2+LoD>3000.-
Ha veszel BW-t legalabb nyomhatnank b.net-en!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 01. 22:53
Idézet
Csak emlitenem, h az 576-ban mashogy vannak az arszbasok.
SC+BW>2000.-
D1>2000.-
D2+LoD>3000.-
nekem az MM árai jobban bejönnek
Idézet
Ha veszel BW-t legalabb nyomhatnank b.net-en!
Av [salalausuk]
megdumáltuk, majd szólok
Elküldve: 2004. 06. 02. 15:25
Okay csak ne Europe serverre regisztralj. Na jo ebbe nincs beleszolasom, meg ott is van egy accountom, de jobban szeretek USWest-en nyomulni. Van MSN-ed amugy?
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 02. 15:31
Idézet
Van MSN-ed amugy?
Ha hiszed, ha nem Avi, nagyon hasznos dolgokat rejt ám az a USERINFO nevű kis box...
Elküldve: 2004. 06. 02. 15:39
Wow jovanna! Par napja meg nem volt benne a userinfojaban (ha jol emlexem).
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 02. 19:15
Idézet
Wow jovanna! Par napja meg nem volt benne a userinfojaban (ha jol emlexem).
Av [salalausuk]
Amúgy bennevolt
Miért nem jó a Europe szerver?
Elküldve: 2004. 06. 02. 20:47
Amiota az eszemet tudom USWest-en jatszok. Egyszeruen megszoktam az amerikai gyerekeket, mar War2-t is veluk nyomtam regesregen amikor meg b.net csak tervben se letezett.
A masik meg h szivesebben olvasok a csapattarsaimtol angolt, mint nemetet franciat stb.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 04. 13:31
na ja, mondjuk mind tudnak angolul, annyit mindenképp, hogy: cc, creep, rush, noob, gosu, gl hf, fuckin idiot (gyakran előforduló kitétel), back, go go goooooo!!!, we win, pls leave, ilyes...
bőven elég is