Mobiltelefonok
Elküldve: 2003. 10. 22. 21:11
Én már nyomattam rajta T.R.-t... Mivel pc-n sem szeretem a játékot, így a telefonos változatát sem fogom kedvelni.. De a telefont elfogadnám!!
Az alvástól megéhezem. Az evéstol elálmosodom. Az élet szép.
Elküldve: 2003. 10. 22. 23:39
Én aszondom, hogy az engédzs szeny.Max a sok hülye kínainak, meg az elkényesztetet magyar hülyegyerekeknek lezs jó!
Cogito ergo Sum!
Vampire of the Games
Elküldve: 2003. 10. 23. 02:47
A Siemens C35-ösnek ugye nem lehet lecserélni az előlapját?
A Nokiák szarok!!!
lehet cserelni amugy, meg elo/hatlap is van hozza.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2003. 10. 23. 02:50
jo telo, a kamerajaval sajna nem lehet 640x480as kepeket kesziteni.
tud mindent, ami mar ujdonsag, csak jokat leht ra mondani.
de nem sokara jon a t630as telo, ami szinte ugyan az, mint a t610, csak mas kulsovel.
na meg lassan jonnek majd az uj se telok, amik szetnyithatosak lesznek.
de nem sokara jon a t630as telo, ami szinte ugyan az, mint a t610, csak mas kulsovel.

Elküldve: 2003. 10. 23. 02:55
egy baj van az n-gagevel.
az osszes jatek letoltheto netrol.
igy nem lesz, aki megvegye es nem lesz nyereseges a dolog.
elcseszte a nokia!
az osszes jatek letoltheto netrol.
igy nem lesz, aki megvegye es nem lesz nyereseges a dolog.
elcseszte a nokia!

Elküldve: 2003. 10. 23. 17:32
A túróst, csak nem gondolod, hogy örökké ingyen letölthetsz rá majd proggit? Ugyanúgy fiztni kell majd érte mint mindenért, most csak beetetik a jónépet...
No comment
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
#107 Guest__*
Elküldve: 2003. 10. 24. 14:01
Tegnap Brno-ban voltam és ott végre közelről is láthattam az engédzset. Ott ki lehetett próbálni egymás ellen, és ami a legdurvább hogy az utcán volt kint a telefonbolt előtt!!!!
Namondom ha ezt nálunk meglátnák állványostól futnának vele!
)) Az 1. reakcióm az volt hogy nem kicsi, de azért ideadhatnák nekem, csak úgy megőrzésre!
)) Viggyáááznéék ráááá!!!
) höhöhöhöhööö

Elküldve: 2003. 10. 24. 15:09
Én aszondom, hogy az engédzs szeny.Max a sok hülye kínainak, meg az elkényesztetet magyar hülyegyerekeknek lezs jó!
Inkább Japán... De nem ám csak Mo.- vannak ilyenek! De nem ám! Bár el kell ismerni itt is eléggé elszaporodtam sajnos...
Elküldve: 2003. 10. 24. 15:12
Most melyik telóról beszélsz? A 610-es az nagyon ász, sztem az egyik legjobb telcsi. A kamerák meg mind szarok, nanehogymá azt mondja nekem vki, hogy egy 320*200 pixeles képen lehet valamit is látni? Volt S-Ericsson kamerám, az 640*480-at tudott,d e már azon is keresgélni kellett, mi micsoda. Ez az egész nagyon LOL: jujj, van rajta kamera, de jó, húúúúúúúúú....... Kis pöcs ott gizdul vele, aztán képeken meg nem lát majd szart se.

Most melyik telóról beszélsz? A 610-es az nagyon ász, sztem az egyik legjobb telcsi. A kamerák meg mind szarok, nanehogymá azt mondja nekem vki, hogy egy 320*200 pixeles képen lehet valamit is látni? Volt S-Ericsson kamerám, az 640*480-at tudott,d e már azon is keresgélni kellett, mi micsoda. Ez az egész nagyon LOL: jujj, van rajta kamera, de jó, húúúúúúúúú....... Kis pöcs ott gizdul vele, aztán képeken meg nem lát majd szart se.

Elküldve: 2003. 10. 24. 15:16
A túróst, csak nem gondolod, hogy örökké ingyen letölthetsz rá majd proggit? Ugyanúgy fiztni kell majd érte mint mindenért, most csak beetetik a jónépet...
No comment
Ez pontosan így van. Ez a jól bevált módszer. Sok gyökér msot megveszi, hurrá, ingyen játék. Aztán csökken az eladási stat, szépen fizetőssé teszik, és ott a nyereség. Előbb-utóbb a levegőt eladják vmi milliomosnak, aztán majd levegőadót kell fizetni. Erre mindent felraknék, hogy így lesz. Habár már most is így van, csak kcsiit burkoltabb formában, szal miről beszélünk...

Elküldve: 2003. 10. 28. 12:18
Jó lmondod, én a 6610-m kameráját 2x használtam, de alig látni a képein v.mit, úgyhogy azóta is a dobozában pihen

Jó lmondod, én a 6610-m kameráját 2x használtam, de alig látni a képein v.mit, úgyhogy azóta is a dobozában pihen

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2003. 11. 02. 04:16
en most a warezolasrol beszelek es nem arrol, hogy a nagy nokia par jatekot ingyen ad.
az osszes eddig kiadot jatekot feltolrtek es a neten van mind.
ezeket vagy webrol vagy waprol a memoriakartyajara le lehet tolteni.
szal biztos kidolgoznak majd vmit, csak hamarabb kellett volna gondolkodniuk.
az osszes eddig kiadot jatekot feltolrtek es a neten van mind.
ezeket vagy webrol vagy waprol a memoriakartyajara le lehet tolteni.
szal biztos kidolgoznak majd vmit, csak hamarabb kellett volna gondolkodniuk.
Elküldve: 2003. 11. 02. 04:23
igen, a t610rol beszeltem.
ezt a mobilos kameras dolgot mar mi megbeszeltuk mashol.
csak azt nem ertem, hogy miert kell egy mobilhoz valo kamerat 60e hufos igazi digitalis kamerahoz hasonlitani?
nem egy kategoria!
nekem mondjuk siman megfelel az mca-25 altal keszitett kep minosege pcn.
meg mndjuk ezeket a mobilos kamerakat arra talaltak ki, hogy a keszitett kepet mmsben el tudjuk kuldeni es nem arra, hogy egy digitalis foto palyazaton versenyezzunk vele.
penteken lattam egy fuji s5000es 6 megapixeles(!) gepet, ami 150e huf volt.
az ilyen gepek alt. 300ezertol kezdodnek.
na az mar gep volt a javabol!
nehogymar egy ilyen gephez hasonlitsad mar a kis 640x480as 16bites kepet, amit az mca-25 keszit!
Elküldve: 2003. 11. 02. 04:25
azert, mert az a kamera tenyleg nudli! 
kuldjek neked jobb kepet, amit mobillal keszitettem?

kuldjek neked jobb kepet, amit mobillal keszitettem?
Elküldve: 2003. 11. 02. 16:25
Szó sincs róla, valamit félreértettél. Boltban MCA-25 ugyebár 10-15eFt, attól függ hol veszed. Namármost boltban egy 2 mpixeles kamera, ami nem 10, hanem 50 képet tud tárolni, vakus és bővíthető még olcsóbb is!!! Én erről beszéltem neked.
Ha te egy többszázezres kameráhz hasonlítod, akkor grat...
Küldj nekem pár képet léygszíves akkor! mailto:frpeterhun@freemail.hu
MMS, naja... Drága, és ha a címzett készüléke nem képes fogadni vagy épp nicns bekapcsolva a szolgáltatójánál közvetlen az MMS fogadás (mert be kell kapcsolni), akkor buktad apénzt. Ez egy nagy szívás! Még nicsn ez az egész kitalálva, sztem így még eléggé értelmetlen a dolog.
Plusz már sztem kitárgyaltuk, de mind1, hogy mobil kamerából egyesével át a képeket mobilra, aztán egyesével szgépre, majd egyesével törölni. Szal ez is LOL. A 10 képet, ami semmi, kb. fél óra áttölteni.
Ha te egy többszázezres kameráhz hasonlítod, akkor grat...
Küldj nekem pár képet léygszíves akkor! mailto:frpeterhun@freemail.hu
MMS, naja... Drága, és ha a címzett készüléke nem képes fogadni vagy épp nicns bekapcsolva a szolgáltatójánál közvetlen az MMS fogadás (mert be kell kapcsolni), akkor buktad apénzt. Ez egy nagy szívás! Még nicsn ez az egész kitalálva, sztem így még eléggé értelmetlen a dolog.
Plusz már sztem kitárgyaltuk, de mind1, hogy mobil kamerából egyesével át a képeket mobilra, aztán egyesével szgépre, majd egyesével törölni. Szal ez is LOL. A 10 képet, ami semmi, kb. fél óra áttölteni.

#117 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 04. 16:17
Nekem pedig az a legnagyobb előrelépés az új telefonom mevásárlása óta, hogy hetente egyszer kell feltöltenem az akkut, nemúgy mint a réginél ahol naponta kellett egyszer feltöltenem! Boldog vagyok vele!

Elküldve: 2003. 11. 08. 03:40
az mca-25rol no comment, rezben igazad van.
de egy olyan olcsobb kameraval, amirol te beszelsz, azzal lehet telefonalni?
az mmst meg aha olyan telre kuldod, ami nem tudja fogadni, akkor kap egy smst, hogy ezen es ezen a linken meg tudja tekinteni a kuldot mmst.
szal ne mbukta a penz.
ja es nem kell bekapcsolva lenni a telnek, hogy megjojjon az mms.
szal ez tevhit nalad.
meg mostmar eleg sok helyen van ugy, hogy xy ingyen mmst kuldhecc.
amugy olyan 100-150 huf egy mms.
a kepattoltes pcre tenyleg eleg sok idobe telik, de egy kivarom.
de egy olyan olcsobb kameraval, amirol te beszelsz, azzal lehet telefonalni?

az mmst meg aha olyan telre kuldod, ami nem tudja fogadni, akkor kap egy smst, hogy ezen es ezen a linken meg tudja tekinteni a kuldot mmst.
szal ne mbukta a penz.
ja es nem kell bekapcsolva lenni a telnek, hogy megjojjon az mms.
szal ez tevhit nalad.

meg mostmar eleg sok helyen van ugy, hogy xy ingyen mmst kuldhecc.
amugy olyan 100-150 huf egy mms.
a kepattoltes pcre tenyleg eleg sok idobe telik, de egy kivarom.
Elküldve: 2003. 11. 08. 03:42
ah dehogy...
kinek mire kell a mobil.
ha neked megfelel es nincs vele gondod.
Elküldve: 2003. 11. 09. 18:10
És te egy telefon kamerájával tudsz telfonálni észlény!!!
Akkor meg mi értelme az MMS-nek? Sok pénzért küldesz egy képes e-mailt. MMS-nek épp az lenne a lényege, hogy azonnal megkapod a képet!
TE!!! Olvasd már el mit írok bazz!!!! Nem a telnek kell bekapcsolva lenni, hanem az MMS szolgáltatásnak, különben ugyanúgy nem kapod meg idiot!
Ja Vodánál volt ingyen MMS elég sok, hálón belül, szal grat. 100-150Ft ja 10kb-ig. Utána meg 250-300.
Nem kivárni kell, hanem pepecselni vele!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ