HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#61 Felhasználó inaktív   Fricci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 01. 15:22

ehh..emberek...segítsetek már légyszi...

Telcsit kellene vennem, mert a "régi" (egy hónapos) N6310i-t ellopták. Milyen telefont vegyek. Amint gondolkozok: Ismét egy N6310i, csak nem akarok ugyanolyat. N6610, csak sok rosszat hallottam róla. N7650 nagyon okos kis telcsi, csak kicsit nagy. Konzervatív vagyok, úgyhogy legyen telefon formája...Ti mit tanácsoltok? Főleg tapasztalatokra vagyok kíváncsi....

Lassan 10 hónapja van meg a N6610-em és soha semmi gondom nem volt vele. Te milyen rossz tapasztalatokat hallottál róla. Ja és igen aktívan használom, wap, internetezés GPRS-el infrán-laptoppal, logo marhulás, java cucc töltögetés. Soha nem volt lefagyásom, nem kapcsolt ki. Érdekes...

Sokan panaszkodnak hogy bug-os a szoftver. Én megvettem a kis telcsit, de én maximálisan elégedett vagyok. Még én sem tapasztaltam a negatív tulajdonságait amiket leírtak. mondjuk lehet hogy azért, mert az enyémben alapban a 4.74-es szoft van. Mondjuk a fényképező gépe elég kutu, de ha fényképezni akarnék arra ott van a fényképező gépem...Jah...és nemsokára sikerül beszereznem egy ÉRTELMES headset-et, mert amit adnak hozzá, az az ég egy adta világon semmire nem jó...6 km kábel van hozzá, normálisan nem lehet vele telefonálni, füledbe nem tudod rakni, kábellen nem tudsz mit kezdeni...úgyhgy az nagyon xar. Azt nem értem, hogy egy ilyen komoly, üzleti telefonhoz miért nem adnak normális használható headsetet...de összeségében a N6610 isszonyat jó kis telcsi

#62 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 09. 01. 16:12

en a sonyericsson t100esrol beszelek.
van meg samsung t100, de az mas teszta.
az se t100as az alap telo.
wap, 3 szurkearnyalatos kijelzo, kb. ennyi.
Bocseszka...en a T610-re gondoltam...scuzy! Elnezest! :Đ))
Kép

#63 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 05. 01:51

jah, ertem!
na az egy nagyon tuti kis telo! Kép
csak az a gondja, hogy valszeg le van korlatozva a kameraja es nem tud vga(640x480) kepet kesziteni.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#64 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 18. 00:04

Sonyericsson rulez!Kép

neked milyen telod van?
gondolom ilyen markaju. Kép

(bocs, ha ezt floodolasnak veszitek, de nem szeretek omlesztve mindent egy uzibe valaszolni, inkabb kulon-kulon)

Naná.

Illetve Ericcson. T39. Ha megnyerem az ötöst, akkor meg P800.

#65 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 09. 18. 20:46

Hihi...en maradok a jo oreg Nokianal, nemsokara veszek majd egy 6610-est, mert az nekem jo... :Đ))
Kép

#66 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 19. 09:46

a nokia nagyon le adta a szinvonalat mostanaban.
amennyie a 6610est veszed, annyi penzbol kapsz egy sokkal jobb telot.

#67 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 16:57

Miért van az hogy minednki: Nokia, ááá Nokia, más nem is létezik??? Ez most nem konkrétan a fórumra mondom,d e eléggé idegesítő. Nem csak egy márka létezik, és szerintem például egy Sony-Ericsson mostanság többet ér egy Nokiánál. Nagyon elszálltak és a minőségre is egyre kevesebbet adnak, ahogy hallom innen-onnan. az a vicc, hogy ettől függetlenül továbbra is Nokiát vesznek...

Nekem még egy sem volt, és a régi Alcatelem, ami árban erndesen alulmúlta a 3210-est mégis többet tudott, mégis midnenki leszólt, hogy Alcatel, ááá, neked nem telefonod van... Hát szerintem meg épp fordítva. Én nem szeretnék néptelefont... Ez olyan mint a Suzuki Swift Kép

#68 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 10:26

igazad van, egyet ertek veled.
nagyon leadtak a szinvonalat es megis veszik oket, mint a cukrot.
nekem se t310em van es 100x tobbet tud es jobb, mint a 3510i peldaul.
a tudasukhoz kepest nagyon dragak a nokiak.

#69 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 10. 03. 10:55

Végre véget ért az Alcatel rémálom! Vásároltam olcsóért egy C55-öt. Óccsó oszt jó! Nem gondoltam hogy ennyiért adnak ilyen telefont. Nagyon korrekt kis készülék. Én bátran ajánlom azoknak akiket nem nagyon hat meg a telefonőrület és nem akarnak vagyonokat kidobni telefonra. Jófajta! :Đ)) És milyen pici! (Bár nekem a nagybunkógigamega Alcatel után mi nem az? ) :-D))

#70 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 11:03

Végre véget ért az Alcatel rémálom! Vásároltam olcsóért egy C55-öt. Óccsó oszt jó! Nem gondoltam hogy ennyiért adnak ilyen telefont. Nagyon korrekt kis készülék. Én bátran ajánlom azoknak akiket nem nagyon hat meg a telefonőrület és nem akarnak vagyonokat kidobni telefonra. Jófajta! :Đ)) És milyen pici! (Bár nekem a nagybunkógigamega Alcatel után mi nem az? ) :-D))
na es mennyiert vetted?
aranylag jo telo.

#71 Guest__*

Elküldve: 2003. 10. 03. 11:21

Természetesen amennyiért a boltban lehet kapni. 17900 pénz volt. Vannak Nokiák amik brágábbak és sokkal de sokkal szarabbak. Én nagyobbak! :Đ)

#72 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 17:55

Hmm, akkor jó, nekem T300-asom van Kép . Tényelg jó teló, bár én nem vettem, de ez egy hosszú történet... Bár végülis ez egy fórum, akit érdekel, olvassa el. Ingyen volt Kép
Szal január óta szekáltam folyton Ericssont, hogy nem tudok szaros R600-assal Vodafone GPRS netezni (az a világ legszarabb telója sztem, simán odaver bármit alulról), szóval fél év után,d e tényleg heti kétszer hívogattam őket, sikerült valami górével dumálnom, és kibuliztam, hogy cseréljék ki. Ja, azt azért hozzátenném, hogy addig futkostam ám vele szervízbe havonta kétszer minimum, szal cserekor szép szervízlistát tudtam bemutatni. Nos egy T300-ast kaptam, viszont normál számom Westeles, és azt tudta a diszpécsercsaj is, szal úgy közölte le, hogy Westeles vagyok. Nem baj, hogy végig Vodanetről pofáztam neki, na mind1, jobban jártam. Mert miután hazavittem (ott nem tudtam próbálni, mert aksi nem volt töltve) néztem Voda kártyával ez sehova se megy... Aztán kikódolták legálisan :Đ)) Na ez volt a legviccesebb: szervízben csajszi hívott vmi ottani góré szervizest. Az fölhív egy számot, bemondja Imei-t, pikk-pakk-puuk, már ki is kódolta... Csak néztem. Na tehát ennyi a történet. Tanulság: sok midnent el lehet érni, csak türelem, akarat és telefon kell Kép

#73 Guest__*

Elküldve: 2003. 10. 07. 12:08

350 euroért pazarolják ezt a kis rafinált készüléket. Most nem veszek mert ellopták a bicajomat és most arra gyűjtök. Kép

#74 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 09. 12:45

Én azért csak maradok a 6610-emnél mert csak 33 rézpeták volt és elég sok olyan dolog van benne a mit a többi telcsi még mindíg nem tud. Hát ennyi....

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#75 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 03:04

vidd innen ezt a xart... Kép
nagyon szutyok... aki ilyet vesz, az inkabb adja nekem a raszant lovejat, elkoltom en ertelmesebb dologra. :Đ

#76 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 03:05

na es mi az, amit mas telo nem tud?
a beepitett radio?

#77 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 03:10

na es milyen a t300?
meg vagy elegedve vele?

#78 Felhasználó inaktív   Fricci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 08:25

Én is maradok a Nokia 6610-nél, mert a menü-je, kijelzője, és úgy általában az egész telefon csinos, szép...semmi csili-vili szarság. Szerintem az még egy olyan telefon, amivel bárhol bármikor, bármilyen alkalomor meg lehet jelenni.

De ez a telefon dolog ugyan olyan mint a ruha, vagy a kocsi...mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Mindenkinek jogában áll szubjektíven vonzódni egy adott márkához (én pl. a Nokiához) és senkinek sincs joga ezért "hülyének" titulálnia. Egyébként tök mindegy hogy milyen telefont veszel, 1-2 év és úgy is tönkre megy...

#79 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 12:34

Nem vagy hülye, mert Nokiás vagy, senki sem mondta. Viszont azért elmondanám, hogy régi Alcatelem!!! immár 2,5 éves, és még nem volt szervízben. Több ismerősöm hasonló időpontban vett 3210-est, ami nekik kb. 2-3 hétig bírta, utána KUKA. Azóta egyiknek 4, másiknak 6 telefonja volt, mind Nokia. Ez azért sejtethet valamit...

#80 Felhasználó inaktív   Borg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 13:56

Sokk nokia Buzi..bár az újabbak egész pofásak.
Cogito ergo Sum! Vampire of the Games

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.