ehh..emberek...segítsetek már légyszi...
Telcsit kellene vennem, mert a "régi" (egy hónapos) N6310i-t ellopták. Milyen telefont vegyek. Amint gondolkozok: Ismét egy N6310i, csak nem akarok ugyanolyat. N6610, csak sok rosszat hallottam róla. N7650 nagyon okos kis telcsi, csak kicsit nagy. Konzervatív vagyok, úgyhogy legyen telefon formája...Ti mit tanácsoltok? Főleg tapasztalatokra vagyok kíváncsi....
Lassan 10 hónapja van meg a N6610-em és soha semmi gondom nem volt vele. Te milyen rossz tapasztalatokat hallottál róla. Ja és igen aktívan használom, wap, internetezés GPRS-el infrán-laptoppal, logo marhulás, java cucc töltögetés. Soha nem volt lefagyásom, nem kapcsolt ki. Érdekes...
Sokan panaszkodnak hogy bug-os a szoftver. Én megvettem a kis telcsit, de én maximálisan elégedett vagyok. Még én sem tapasztaltam a negatív tulajdonságait amiket leírtak. mondjuk lehet hogy azért, mert az enyémben alapban a 4.74-es szoft van. Mondjuk a fényképező gépe elég kutu, de ha fényképezni akarnék arra ott van a fényképező gépem...Jah...és nemsokára sikerül beszereznem egy ÉRTELMES headset-et, mert amit adnak hozzá, az az ég egy adta világon semmire nem jó...6 km kábel van hozzá, normálisan nem lehet vele telefonálni, füledbe nem tudod rakni, kábellen nem tudsz mit kezdeni...úgyhgy az nagyon xar. Azt nem értem, hogy egy ilyen komoly, üzleti telefonhoz miért nem adnak normális használható headsetet...de összeségében a N6610 isszonyat jó kis telcsi