HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1221 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 11. 12:13

Idézet

Idézet

Idézet

Az arena jó tudásilag de mivel LG ezért szar.A Samsung jobb,lehet h nem tud annyit de megbízhatóbb.
a samsung bőven többet tud, mint az arena, alapból is, de mivel szoftvereket is lehet rá telepíteni, nem kérdéses, hogy jóval több mindent lehet vele csinálni.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1222 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 11. 12:26

Nekem egy problémám van az Omniámmal. elcsesződött a fülesbemenet. ha nem nyomodik neki semminek akkor csak az egyik fülre dobja ki a hangot. valamikor rá kell vennem magam, hogy vigyem szervízbe. szerencsére még garis.

Viszont az Amigo (gps navi progi) csont nélkül felment a telora. Igaz rajta van az Igo8 is, de jobb ha több van a talonba.

#1223 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 11. 14:03

mostanába emulátorokkal szórakozok, illetve az fpsece-t felraktam. én úgy tudtam, hogy a ps1-ben van 3d-s vezérlő, de viszont az omniában nincs, akkor hogy lehetséges, hogy futnak rajta a játékok? sebességgel semmi gond, de az irányítás elég problémás, és a fél kijelzőt a 'gamepad' foglalja el. van ehhez kitalálva bluetooth gamepad, csakhát mo-n kb lehetetlen beszerezni, ahogy néztem. esetleg valami jó emut tudtok?

#1224 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:00

Idézet

mostanába emulátorokkal szórakozok, illetve az fpsece-t felraktam. én úgy tudtam, hogy a ps1-ben van 3d-s vezérlő, de viszont az omniában nincs, akkor hogy lehetséges, hogy futnak rajta a játékok? sebességgel semmi gond, de az irányítás elég problémás, és a fél kijelzőt a 'gamepad' foglalja el. van ehhez kitalálva bluetooth gamepad, csakhát mo-n kb lehetetlen beszerezni, ahogy néztem. esetleg valami jó emut tudtok?
Egy biztos: az omnián nincs mutitouch így az összes olyan játékot ki lehet lőni ahol egyszer két gombot kell benyomni. a legtöbb emus játékban ugye pedig kell a két gomb. bár jómagam nem próbáltam. bőven elég sok mobil game-t találtam már.

#1225 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:14

Tegnap óta egy ilyen telefon büszke tulajdonosa vagyok :Đ :
Kép
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#1226 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:36

Idézet

Kép
Na,Grat hozzá :-DKép Nekem is ilyen van ^^

#1227 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:37

Idézet

Idézet

Kép
Nekem is Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#1228 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:41

Idézet

Idézet

Idézet

Kép
Nekem is Kép
Hmm Neked volt a dobozba tok?
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#1229 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:43

*Nektek

#1230 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:43

Nekem már nem.. De ha előbb veszem egy hónappal,akkor lett volna:) Mert eredetileg volt benne,aztán jött az újabb csomagolású;tok nélkül. :Đ

#1231 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:44

Idézet

Nekem már nem.. De ha előbb veszem egy hónappal,akkor lett volna:) Mert eredetileg volt benne,aztán jött az újabb csomagolású;tok nélkül. :Đ
Áááá értem már akkor miért nem volt nekem sem benne :-D. Annyira imádni való telefon ^^

#1232 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 16:46

Jut eszembe, nem tudtok valami vírusírtót az 5800-ra? Nem árt ha az ember wifizik vele, legalábbis szerintem. Amit én találtam az mind kettő trial version volt.

#1233 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 17:36

SPB Mobile Shell 3.0-t Omniára érdemes felpakolni? Vagy maradjak az Htc Sense-s felületnél?

#1234 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 18:44

Idézet

SPB Mobile Shell 3.0-t Omniára érdemes felpakolni? Vagy maradjak az Htc Sense-s felületnél?
én spb-t használok, viszont 3.5öt. htc sense-t nem ismerem, de ez egész jó. viszont én m2d-re akarok váltani, valami főzött rom keretében

#1235 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 18:57

Idézet

Idézet

én spb-t használok, viszont 3.5öt. htc sense-t nem ismerem, de ez egész jó. viszont én m2d-re akarok váltani, valami főzött rom keretében
3.5 a legfrissebb? Amugy nem akarok megsérteni senkit biztos jó kis teló az 5800 de ritka ronda. 1 hét után takaríthatód a peremnél összegyűlt koszt.

#1236 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 18:59

Idézet

Idézet

Idézet

3.5 a legfrissebb?
igen. mondjuk 3d-s gyorsító hiányában nem lesz 3d-s, de a frissítések ugyanúgy benne vannak.

#1237 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 16. 18:25

Segítséget, vagy tippet szeretnék kérni.

Nos az 5800-ám vasárnap egész északás töltésen esett át, mind a mai napig teljes akkumlátor feszültséget jelzett a telefon is és a PC Suite is. Újraindítottam le ment a fele és most már ott tartok, hogy egy csík van rajta, de azt is úgy tudtam meg, hogy még egyszer ki-be kapcsoltam a telefont. Ennek mi lehet az oka? Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de eddig normálisan mutatta a töltés fokát.

#1238 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 16. 18:58

Idézet

Idézet

érdemes meglesni a manillát, de szerintem kényelmetlen, közel sem tudod annyira testreszabni.
androkid vagy mi a manó még igen jó darab. (android felület)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1239 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:28

Valaki tud egy gyors összehasonlítást? Szóval kinek van Samsung Omnia II-je vagy Omnia HD-ja? Ez a kettő megtetszett és kíváncsi vagyok a különbségekre. Az Omnia II-ben 800-as proci van és 800*480-as kijelző, míg a HD-ben "csak" 600 és 360*600-as kijelző. És melyik jobb szerintetek operációs rendszer terén? A válaszokat előre köszi! (Ja, és a HTC Hero az milyen?)

#1240 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:59

Idézet

Valaki tud egy gyors összehasonlítást? Szóval kinek van Samsung Omnia II-je vagy Omnia HD-ja? Ez a kettő megtetszett és kíváncsi vagyok a különbségekre. Az Omnia II-ben 800-as proci van és 800*480-as kijelző, míg a HD-ben "csak" 600 és 360*600-as kijelző. És melyik jobb szerintetek operációs rendszer terén? A válaszokat előre köszi! (Ja, és a HTC Hero az milyen?)
A HD-ben egy AMOLED kijelző van ami szerintem hihetetlen jó. a II-ben fogalmam sincs milyen van, de nem hinném hogy amoled.

A htc hero meg más kategória, mert htc. a 3 közül azt ajánlanám.

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.