Idézet
végülis egy ugye egy pda (fogjuk rá, sok helyen írják). na erre mindenféle pda program jó lesz? amúgy ha valami jó progikat tudsz, tudtok, ne tartsátok magatokban, tippeket se, mert winmo témát ma kezdtem, éshát ja...
konkrétan az egy pda-phone

szal full "pda"
nem lesz jó mindenféle pda program!
leginkább lényeges, hogy pocket pc program legyen (azaz winmo, nem palm, nem iphone app, stb), bár gondolom ez ok.
másik fontos szempont, hogy a procidat támogassa az adott program (nemtom, hogy omniában mi van, nekem azt kell nézni, hogy arm procin fusson)
ezen felül fontos még, hogy milyen felbontáshoz készítették a progit, esetedben a qvga felbontást kell figyelni, sok program telepítő eleve tartalmazza mindenféle procihoz és felbontáshoz a progit, majd a telepítés során rájön, hogy neki melyiket is kell telepítenie (ennek ellenére érdemes megnézi adott progi szükségleteit, mert van amit csak adott procikra és felbontásokhoz készítenek)
általában nem nagyon számít, hogy melyik winmo verzióra írták a progit, winmo6.1-en használok számtalan winmo2003 appot, bár van ami nem fut, ill winmo6.5 progik is általában futnak, bár rendszer közeli cucut nem éri meg feltenni, mert lehet, hogy hard reset lesz a vége.
hard reset = format és visszaállítja az eredeti, bolti állapotot. mindent töröl és gyári állapotra rakja magát. szóval, ha valamit elszúrsz, nem bootol (safe boot, erre keress rá, egy progi, érdemes feltenni, csökkentett módban lehet bootolni) és nem tudod megmenteni, akkor hard reset.
soft reset is sokszor emlegetett téma, az nem más, mint egy szimpla reboot.
küldtem egy privit, csekkold.
u.i.: ugyan számtalan rom létezik már, ami a gyári drivereket, verziókat lecseréli frissebbre, jobbra, azt még nem ajánlanám, max, amikor már tutira vágod az egészet. akkor viszont már te fogod akarni a rom cserét

(pl rádió firmware cserével jobb gps/3g/teló elérést fogsz kapni!)