HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1181 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 15. 19:10

Idézet

Idézet

Idézet

Egy dobozos, bontatlan, kástyafüggetlen N97 megér 45 000 Ft-ot?
Ha egy N97 ami dobozos és bontatlan és még kártyafüggetlen is, és az 45. ezerbe kerül, sztem azzal a telóval vm gáz van! Lehet lopott.KépKépKépKépKépKépKép
Akkor jó árban van köszi, és ezt kb mennyiért lehet tovább adni?Kép
Hát ha új akkor még ha 150 ezret kérsz érte akkor is olcsónak veszik az emberek szerintem. Szvsz inkább tartsd meg.

#1182 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 19. 20:00

na, úgynézki, holnap egy omnia tulajdonosa leszek^^ már nagyon kíváncsi vagyok, nézegetem a videókat, egyre jobban tetszik a teló. kivetni való egyedül talán a kijelző, arena után biztos furcsa lesz a felbontás, dehát mind1. viszont ez, hogy nem zárt, egyre jobban tetszik, biztos elleszek vele jóideig. csak nehogy egy nagy kopp legyen a vége...

#1183 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 10. 19. 20:20

Idézet

Idézet

Egy dobozos, bontatlan, kástyafüggetlen N97 megér 45 000 Ft-ot?
Ha egy N97 ami dobozos és bontatlan és még kártyafüggetlen is, és az 45. ezerbe kerül, sztem azzal a telóval vm gáz van! Lehet lopott.KépKépKépKépKépKépKép
arra vigyázz, hogy kínában gyártanak egy nokia n97 készüléket, ami full úgy néz ki, még az is van ráírva, hogy nokia, csak épp nem az. full úgy néz ki, a bill is olyasmi, de mégsem az.
ha eredeti, akkor megéri, bár várni kell még pár hónapot, hogy a szoftvert gatyába rázzák, mert az jelenleg egy kalap kula.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1184 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 20. 18:03

na megvan az omnia. hát nem ezt vártam, de jó értelemben. nagyondurva a cucc. mintha egy gép lenne. sose volt még nyílt oprendszerű telóm, de már érzem, hogy ez kell nekem. el nem tudtam képzelni, hogy mit is jelent, hogy nyílt, gondoltam több program nagyjából, azt ennyi. de amikor elindítottam az intézőt, és megláttam az application data, program files, és windows mappákat, kezdtem megérteni a dolgokat...Kép a kijelzője nem olyan jó, mint az arenájé, de szerintem ez is egész jó, ujjal is bőven tudom használni, és nagyélmény az egész cucc, van egy olyan érzésem, hogy jóideig nemfogom megunni. keresek most egypár progit, meg utánnanézek, hogy is történnek a dolgok ezen, mert nem olyan egyértelmű, mint az arena-nál, ami viszont nem feltétlenül negatív dolog (nálam). szval eddig csodás:)

#1185 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 20. 18:18

Idézet

na megvan az omnia. hát nem ezt vártam, de jó értelemben. nagyondurva a cucc. mintha egy gép lenne. sose volt még nyílt oprendszerű telóm, de már érzem, hogy ez kell nekem. el nem tudtam képzelni, hogy mit is jelent, hogy nyílt, gondoltam több program nagyjából, azt ennyi. de amikor elindítottam az intézőt, és megláttam az application data, program files, és windows mappákat, kezdtem megérteni a dolgokat...Kép a kijelzője nem olyan jó, mint az arenájé, de szerintem ez is egész jó, ujjal is bőven tudom használni, és nagyélmény az egész cucc, van egy olyan érzésem, hogy jóideig nemfogom megunni. keresek most egypár progit, meg utánnanézek, hogy is történnek a dolgok ezen, mert nem olyan egyértelmű, mint az arena-nál, ami viszont nem feltétlenül negatív dolog (nálam). szval eddig csodás:)
ha szereted nyomkodni, akkor egy darabig elleszel :Đ
rengeteg progit fogsz találni, az biztos. ajánlom a cabXpress-t és a microsoft marketplace-t (ezt ugyan winmo 6.5-höz adták ki, de letölthető és telepíthető wm6.x-re), ezekkel bárhonnan, közvetlen a telóra telepíthetsz programokat, mindkét program free és trial szoftvereket listáz (egyébként a winmo program uninstall része is merő kula, van, ami nem jelenik meg a listában, cabxpress uninstaller része mindent kilistáz)
első körben pár szoft, amit javasolnék:
total commander
winrar
valami értelmes és jól kezelhető desktop
vírusírtó (emmán' mégis csak windows :-D)
skyfire böngésző (szvsz jobb, mint az opera, a pocket internet explorer meg hát hogy is fogalmazzak, kula)

vírusírtók kivételével mindegyik ingyenes
azon ne lepődj meg, hogy ha a windows update szolgáltatás nem fog menni, azon kellene meglepődni, ha megy :) (a szervereket lelőtték, csak épp a windows update szolgáltatás ikonja még mindig a rendszeren figyel)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1186 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 20. 18:22

végülis egy ugye egy pda (fogjuk rá, sok helyen írják). na erre mindenféle pda program jó lesz? amúgy ha valami jó progikat tudsz, tudtok, ne tartsátok magatokban, tippeket se, mert winmo témát ma kezdtem, éshát ja...

#1187 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 20. 18:35

Idézet

végülis egy ugye egy pda (fogjuk rá, sok helyen írják). na erre mindenféle pda program jó lesz? amúgy ha valami jó progikat tudsz, tudtok, ne tartsátok magatokban, tippeket se, mert winmo témát ma kezdtem, éshát ja...
konkrétan az egy pda-phone :Đ szal full "pda"
nem lesz jó mindenféle pda program!
leginkább lényeges, hogy pocket pc program legyen (azaz winmo, nem palm, nem iphone app, stb), bár gondolom ez ok.
másik fontos szempont, hogy a procidat támogassa az adott program (nemtom, hogy omniában mi van, nekem azt kell nézni, hogy arm procin fusson)
ezen felül fontos még, hogy milyen felbontáshoz készítették a progit, esetedben a qvga felbontást kell figyelni, sok program telepítő eleve tartalmazza mindenféle procihoz és felbontáshoz a progit, majd a telepítés során rájön, hogy neki melyiket is kell telepítenie (ennek ellenére érdemes megnézi adott progi szükségleteit, mert van amit csak adott procikra és felbontásokhoz készítenek)
általában nem nagyon számít, hogy melyik winmo verzióra írták a progit, winmo6.1-en használok számtalan winmo2003 appot, bár van ami nem fut, ill winmo6.5 progik is általában futnak, bár rendszer közeli cucut nem éri meg feltenni, mert lehet, hogy hard reset lesz a vége.
hard reset = format és visszaállítja az eredeti, bolti állapotot. mindent töröl és gyári állapotra rakja magát. szóval, ha valamit elszúrsz, nem bootol (safe boot, erre keress rá, egy progi, érdemes feltenni, csökkentett módban lehet bootolni) és nem tudod megmenteni, akkor hard reset.
soft reset is sokszor emlegetett téma, az nem más, mint egy szimpla reboot.

küldtem egy privit, csekkold.

u.i.: ugyan számtalan rom létezik már, ami a gyári drivereket, verziókat lecseréli frissebbre, jobbra, azt még nem ajánlanám, max, amikor már tutira vágod az egészet. akkor viszont már te fogod akarni a rom cserét :-D (pl rádió firmware cserével jobb gps/3g/teló elérést fogsz kapni!)

#1188 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 20. 18:39

vagyis óvatosan a cuccal. hát rendben, akkor próbálgatok valamit összehozni. szerintem még lesz pár kérdésem errefele, de az eddigi válaszokat is köszönöm!

#1189 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 20. 18:41

Idézet

vagyis óvatosan a cuccal. hát rendben, akkor próbálgatok valamit összehozni. szerintem még lesz pár kérdésem errefele, de az eddigi válaszokat is köszönöm!
így van, pl az egyik magyar fórum olvasói össze-vissza telepítenek mindent, oszt megy a sírás-rívás, hogy mé' nincsenek betűk a kijelzőn, pedig amit telepítettek, az konkrétan írja, hogy az biza winmo6.5-höz van, mert a winmo6.5 alapbeállításait módosítja. így egy winmo6.0 verzión az igen érdekes eredményt szűlhet, mint pl hiányzó betűkészlet :Đ

#1190 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 20. 20:33

memóriánál van egy ilyen, hogy fő, és memóriakártya. namármost a főnél, van két rész, tárolás, és program. gondolom ez a rom akar lenni és a ram. a programokat nem baj, hogyha nem a romra telepítem? csakmert a memóriakártya résznél van a my storage, ami 8giga, és inkább pakolnék oda...

#1191 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 20. 21:16

Idézet

memóriánál van egy ilyen, hogy fő, és memóriakártya. namármost a főnél, van két rész, tárolás, és program. gondolom ez a rom akar lenni és a ram. a programokat nem baj, hogyha nem a romra telepítem? csakmert a memóriakártya résznél van a my storage, ami 8giga, és inkább pakolnék oda...
nem gond. aminek mindenképp a gépre kell kerülni, az szinte fix, hogy nem enged karira telepíteni.
ha idővel nagyobb karit akarsz berakni, akkor szinte minden program menni fog (olvasóba be a jelenlegi kártya, gépre adatok fel, új karira a átmásolni az adatokat és kész), kivéve olyanok, amik a kártya ID-hez is regisztrálják magukat, azokat újra telepíteni kell.

#1192 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 20. 21:38

Ma énis egész este az omnia előtt ültem...apám letörőlte ma a sunny softot..és csak annyit mondott: elszált a magyar menü..sbpt meg s2u2 tettem rá mert sokkal szebb meg jobb lesz a kezelőfelület...aztán majd rájöttem h az a progi kell rá..majd mikor ndgcsináltam szolt h vmit letörőlt xd
Kép

#1193 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 20. 21:52

Idézet

Ma énis egész este az omnia előtt ültem...apám letörőlte ma a sunny softot..és csak annyit mondott: elszált a magyar menü..sbpt meg s2u2 tettem rá mert sokkal szebb meg jobb lesz a kezelőfelület...aztán majd rájöttem h az a progi kell rá..majd mikor ndgcsináltam szolt h vmit letörőlt xd
s2u2-vel vigyázz, mert szeret összeakadni az spb shell-el. bár ritkán, de pont necce szituknál, mint pl beérkező hívás :Đ
én nem egy alkalommal nem tudtam beérkező hívást felvenni, a hívást követően meg be is ragadt (1x) és akksi levétel kellett.
szal nálam s2u2 nem élt sokáig így. a lock-ot úgy állítottam be, hogy 1 perc után lockoljon és a bekapcs gomb legyen az unlock, vagy ha azt megnyomom, akkor lock-ol. ez is kényelmes megoldás, csak nem egy látványos effekt :-D

#1194 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 20. 21:56

Idézet

Idézet

s2u2-vel vigyázz, mert szeret összeakadni az spb shell-el. bár ritkán, de pont necce szituknál, mint pl beérkező hívás :Đ
én nem egy alkalommal nem tudtam beérkező hívást felvenni, a hívást követően meg be is ragadt (1x) és akksi levétel kellett.
szal nálam s2u2 nem élt sokáig így. a lock-ot úgy állítottam be, hogy 1 perc után lockoljon és a bekapcs gomb legyen az unlock, vagy ha azt megnyomom, akkor lock-ol. ez is kényelmes megoldás, csak nem egy látványos effekt :-D
Jaja..előfordult már..picit finomhangoltam m jó lett.
Kép

#1195 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 07:26

Idézet

Idézet

Ugyanígy jártam én is. Le is szedtem gyorsan a S2u2-t. meg vagyok nélküle.
Valaki eltudná röviden magyarázni hogy lehet winmo 6.1 frissíteni az újra, valamint az spb shell-t? Minden beállítás megmarad amit eddig csináltam vagy lesz valami adatvesztés?

#1196 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 21. 08:03

Idézet

Ugyanígy jártam én is. Le is szedtem gyorsan a S2u2-t. meg vagyok nélküle.
Valaki eltudná röviden magyarázni hogy lehet winmo 6.1 frissíteni az újra, valamint az spb shell-t? Minden beállítás megmarad amit eddig csináltam vagy lesz valami adatvesztés?
winmo update esetén totál szűz lesz az egész, én még épp ezért nem estem neki. leírni nem írom le, mert pontosan én sem tudom és ha valamit kihagynék, az nagy galibákat okozhatna. ajánlanék inkább mondjuk egy XDA Developers fórumot, vagy bármely nagy PDA fórum rom upgrade rovatot, ott szépen leírnak mindent, a hozzászólásokban mellékelik a szükséges rom update programokat is.

spb shell estén letöltöd az új verziót és rátelepíted az aktuálisra (regisztrált 3.0.1-re lehet telepíteni a demót és mivel regizett a 3.0.1, így a 3.5 is az lesz, így megy náluk az upgrade), nekem minden beállításom maradt, ikonok a helyükön, minden ok volt. ellenben olvastam olyat is, hogy resetelte az spb beállításokat.

#1197 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 21. 08:05

Idézet

Jaja..előfordult már..picit finomhangoltam m jó lett.
sajna a lock-up loop-ra nincs finomhangolás, az egy bug :Đ

#1198 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 08:19

Idézet

Idézet

winmo update esetén totál szűz lesz az egész, én még épp ezért nem estem neki. leírni nem írom le, mert pontosan én sem tudom és ha valamit kihagynék, az nagy galibákat okozhatna. ajánlanék inkább mondjuk egy XDA Developers fórumot, vagy bármely nagy PDA fórum rom upgrade rovatot, ott szépen leírnak mindent, a hozzászólásokban mellékelik a szükséges rom update programokat is.

spb shell estén letöltöd az új verziót és rátelepíted az aktuálisra (regisztrált 3.0.1-re lehet telepíteni a demót és mivel regizett a 3.0.1, így a 3.5 is az lesz, így megy náluk az upgrade), nekem minden beállításom maradt, ikonok a helyükön, minden ok volt. ellenben olvastam olyat is, hogy resetelte az spb beállításokat.
Kösz. Erre voltam igazából kíváncsi. Akkor a winmo frissités egyelőre elmarad. Lehet megvárom az igazi újítást majd a 7es verziót.

#1199 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 16:49

omniára spb 3, vagy 3.5öt érdemes rakni? csakmert nemnagyon látok videókat, amin 3.5ös spb lenne, nem bírja el? vagy talán túl lassú az egész? magyar verziója nincsen?

#1200 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 16:54

Idézet

omniára spb 3, vagy 3.5öt érdemes rakni? csakmert nemnagyon látok videókat, amin 3.5ös spb lenne, nem bírja el? vagy talán túl lassú az egész? magyar verziója nincsen?
nekem 3,0 van....teccik...megy elég jóll......most vmi zárat tervezek rá csak az kellene h magától zárja le....de ne S2U2 mert azt tapasztaltam h gyorsan merűl tőle a teló Kép....pedig kár mert elég látványosKép
Kép

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.