HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#161 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 12. 02. 15:59

szerintem semmi értelme sincsen annak,hogy mobil játsz,arra ott van a ps2,nameg hát a pc,ami kicsékét jobb.Nem mondom,jo hogy hordozhato,de egy jo szines telefon áráért kapsz egy ps2-t,ami azé nem rossz

#162 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 02. 17:07

De azzal nem játszhatsz BKV-n Kép Mondjuk nekem ingyé vót a telcsim, szal különösebben nem foglalkoztat a dolog. De mostmár szinte nem is kapsz másmilyet, és egy teló 15-nél kezdödik, amiért kapsz egy P2-est, ami szintén nem rossz azért, ha belegondolsz...

#163 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 12. 03. 07:10

az lehet nem játszanak bkv-n,de telcsivel sem érdemes,mert ahogy mondtad,bármikor ellophatják.

Pont azert mondtam,hogy egy jobb szines mobilért,vagyis 40-50 rugo,es az még semmit se tud,vagyis nem eléggé jo játékokat.Ezé kapsz majdnem ps2-t,mert asszem az 60.De most en nem ps-es vagyok,csak mondom hogy még az is jobb ha telcsin játszol,a pc-t meg sem emlitem,mert arra aztán kell lové

#164 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 18:20

Tök igaz így már. Én spec 20-nál többet nem adnék telcsiért... De ha meg 60, akkor má nem ps2 Kép mer az minek (nekem legalábbis nem kéne). Kép

#165 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 09. 15:52

Tök igaz így már. Én spec 20-nál többet nem adnék telcsiért... De ha meg 60, akkor má nem ps2 Kép mer az minek (nekem legalábbis nem kéne). Kép

en 30ert vettem a telt.
majd kb. egy ev mulva szeretnek egy szines, mindent tudo flippes telot venni.
motorola v300/525, se z600 gepekre gondoltam.
addigra szvsz lentebb megy joval az aruk.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#166 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 09. 19:08

Apam vet maganak egy Samsung E700-at. Ha nem semmi egy telefon. Raadasul meg a kepek minosege se olyan szar, mint nehany masik olcsobb testvere altal produkalt fenykep. Mindenkinek csak ajanlani tudom. Jelenleg csak egy jobb telefont lattam. A nokia 6600-at. De az tenyleg jobbKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#167 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 02:56

az e700 tenyleg szep telo, na meg az ara is.
tudasilag is azert ott van.
hagyjuk mar a 6600as nokiat!
ha ekezetesen irsz meg egy smst vele az ketszer annyiba kerul!
xar nokia nemhogy elore, de inkabb visszafele fejlodik.
nokia suxXx!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#168 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 16:39

Nokia az sehová se fejlődik. Bugos, nem gondolkodnak, csak piacra dobják a cuccot, mer van aki megveszi szintúgy gondolkodás nélkül...

#169 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 18:26

Nem tudom miert nem tetszik nektek a Nokia. Szerintem nagyon is jo. Raadasul az legalabb mukodik es nem esik szet az ido multaval. Legalabbis en ezt tapasztaltam idaig. Persze van egy szeria (3310,3410...stb) ami loszar. De azoknak az ara is alacsonyabb.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#170 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 22:34

Pff, nem esik szét... Épp az, hogy szétesik. Idáig egyik ismerősömnek se volt olyan Nokiája, ami élete felét nem töltötte szervízben. Olcsó széria, hmm, érdekes. Egy 3410-ért má olyan Sony-Ericssont kapsz, ami működik is, és kissé többet tud. Nem tudom ez a Nokia kultusz miért uralkodik még mindig.

#171 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 08:40

Nem akarom védeni a nokiát, de röviden a Nokia-ról bár látom a többség itt nem szereti. Névjegyküldés és fogadás mindegyik generációnál müxik, jól átlátható könnyen használható menürendszer, hívócsoport és azok kompatibilitása ergo bármelyik nokia komplett telcsilistája bármelyikre áttölthető, nagy készenléti és beszélgetési idő, töltő kompatibilitás 5110-től felfelé (az meg kb 4 éve jelent meg!) azonos generációjú telcsik kihangosító kompatibilitása. Akkuk kompatibilitása szintén generáció függő de azoknál ez jó.

Most csak ennyi jutott eszembe. És igen vannak hibái Sőt sok hibás telcsi is van ez is tény, de attől még nem szarok a telcsik, csak túl népszerűek és sokakban ugyanolyan ellenérzést kelt az emberekben mint a microfos termékeki. Ez van lehet nemszeretni és szeretni is. Kép

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#172 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 08:44

Ja és kihagytam a fiatalok által kedvelt játékokat is mert valljuk be ez is nagy vonzerő annak ellenére, hogy mi nem igazán használjuk, és szerintem értelmetlen is.

Na jó a passziánsz nekem is meg van KépKépKép

PS: Nekem pl nagyon teccik a samsung új telcsijei, teccenek a "nyitogatós telcsik", bár ezt a kameramániát nem értem. Inkább viszek magammal egy kis kompakt digi gépet azzal legalább képet is lehet csinálni.

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#173 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 15:52

Pff, nem esik szét... Épp az, hogy szétesik. Idáig egyik ismerősömnek se volt olyan Nokiája, ami élete felét nem töltötte szervízben. Olcsó széria, hmm, érdekes. Egy 3410-ért má olyan Sony-Ericssont kapsz, ami működik is, és kissé többet tud. Nem tudom ez a Nokia kultusz miért uralkodik még mindig.

Ha rajta ugaraltok akkor persze, hogy meghalKép. Egyebkent meg egyik ismerosommel egyszerre vettunk telefont. (1-2 het diferenciaval) O egy Sony-E. mellet dontot ami 3-4 ezer ft-vel tobb volt mint az en nokiam. Nos neki a hatlap mar folyamatosan leesik, gyakran lemerul, es kpnak a szamok a gombokrol. Az en telamnak meg semmi baja. Raadasul ezek a nokiak, mint ahogy az elottem szolo is elmondta konnyen kezelhetoek. Es megnezem, hogy 20000-ert mikor kapsz te tobbet tudo, jobb telefont, mint a 3410-es.

#174 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 15:59

Na akkor én is mondok neked egy, smást, mert ebből is látszik (én ismerem a Nokiát,d e te nem ismersz mást), hogy Nokiások egyértelműen 'márkabuzik'.
Névjegy: Nokia csak Nokiára tud, mert többi típuson krix-kraxok vannak. Ericssonról viszont megy normálisan Nokiára IS, plusz midnen nkártya fogadó típusra.
Menürendszer szinte ugyaza, mint Ericssoné, bár most előnyökbe inkább nem mennék bele, mert ebben ez a jobb, abban az.
Hívócsoport stb. kompatibilitás: Ericsson olyan formátumba ment, hogy Outlook is meg tudja nyitni, ergo minden intelligens mobil felismeri.
Készenléti és beszélgetési idő, navazz, ez talán az aksitól függ, nem a telefontól (vagyis attól is, de nem akkora méretben). 700/1300Mah-es létezik átlagban Ericssonnál, Nokiát azért ennyire nem ismerem.
Töltő kompatibilitás Ericssonnál már a kezdetektől egyforma, tehát MIND kompatibilis.
Túl népszerű: nem ez keélt ellenérzést, hanem az, amit már leírtam, hogy egyik ismerősömnél se volt olyan példány, ami nem volt szervízbe legalább kétszer.

#175 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 16:03

Na erről meg annyit, hogy Sony-Ericsson is felfejlődött már rendesn, éppen az van, hogy az emberekben benne van még a lenézés, hogy áá, ahhoz úgysincs csengőhang, játék meg ilyesmik. De igenis van, és simán le lehet kapni, mint akár Nokiára. És bevallom elég ötletes gamek, bár Nokiát ilyenb szempontból szintén nem ismerem, kukacot kivéve Kép

#176 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 16:09

És ugyanannyit is használjátok? Egyébként ez egy eset volt ennyi. Nekem egy éve meg van, és semmi baja. T300-as és össze se hasonlítanám a 3410-essel! Most nem mennék bele, ha érdekel a dolog nézz meg egy leírást róla, és már láttam 3410-ről meg 3510-ről... Én egyébként a telóm napi 24h-t használom, immár 1 éve, és ott lóg az odlalalmon, szal rendesn ki van téve hatásoknak. Gombok totál rendben, kijelsző szintén (dupla lap van rajta, ezért ha karcolódik, az elsőt egyszerűen kicserélheted cirka ezer Ft-ért, és nem kell csiszoltatni meg anyámkínja). Mellesleg hozzátenném, még nem karcos! Hátlap, aksi szintén rendben, töltő szintén. Erre én azt mondom, hogy semmi baja. És viszonylag gyors is, és nem fagy be szoftverhiba miatt, amit a 3310-esek csináltak anno!

#177 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 16:24

Nekem volt mar a legtobb markabol tellam kiveve a Sony-E. nem es az osszes kozul a nokia mukodott a legjobban. Raadasul unalmas mar ez, hogy "utalom mert soklan hasznaljak" tema. Josz itt nekem egy halom adatal. Meg is a gyakorlatban a nokia tovabb birja es szamomra sokkal jobban kezelheto. Hiba jobbak a tobbi telefon adatai, meg is azt latom, hogy haverom sony-e.-je mindig parazik, anyam samsung-ja vagy jo vagy nem, apam siemens-e pedig mindig lemerul.

#178 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 18:07

Ha nem volt, akkor miért szólod le? Egy ismerősödnek van az szar, ennyi. Nekem Nokiával vannak hasonló tapasztalataim haverok útján, úgyhogy ennyi. Mégegyszer nem fogom azt leírni, hogy nem erről van szó: "utalom mert sokan hasznaljak", olvasd el talán mégegyszer amit írtam inkább... A többi telefon adata tényleg jobb, és ez az ami számít, plsuz ha strapabíró, márpedig ez az, láthatod, leírtam már egyszer. Most igazából csupa olyat hoztál föl, amit az előbb is, és én már válaszoltam is rájuk, azonban azokra nem tudtál semmit reagálni. Erről ennyit.

#179 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 19:16

Na jo, hagyjal mar a faszsagaidalKép. Grat felsoroltal kismillio adatot. En meg elmondtam, hogy azok csak adatok es gyakorlatban nem igazan igazak. Miert szolom le a Sony-E.-t??? Mert egy adag kaki. A peldat mar leirtam. Szerintem a te ismeroseid kb labda modjara rugdosak a nokiakat ha azok elromlotak. Most pedig azt mondasz amit akarsz, olyan hivatalos adatot irhatsz ide amiet akarsz a nokia megbizhatobb mint az osszes tobbi! Vita lezarva...Kép

#180 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 20:31

Ho-ho-ho!!! Álljunk meg egy pillanatra! Unseen kolléga írt egy rakat adataot, amivel azt bizonygatta, hogy a Nokia mennyivel királyabb, jobb, szuperebb egy másik kis szar mobilnál (kicsit eltúlozva). Tehát ezt nem én kezdtem, errefel felsoroltam, hogy nem csak a Nokia van a világon, sőt mások többet tudnak, nem adatok, hanem tapasztalatokra építve. ">Miert szolom le a Nokia-t??? Mert egy adag kaki. A peldakat mar leirtam. Szerintem a te ismerosöd kb labda modjara rugdosta az Ericssont ha az elromlotak.

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.