HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#201 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 06. 04:27

T610-est venni szvsz hülyeség most...ha egyszer itt a Z600, ami nagyságrendekkel jobb, és alig drágább.
nem jobb a z600, csak annyiban, hogy kicsit nagyobb a kijelzoje (pixelszam ugyan az) es szebb a kepe vmivel.
de ugyan ugy 128x160 pilxeles az is es tudasra is teljesen megegyezik.
csak az szetnyithatos, a t610 meg nem.
meg kicsit vastagocsak szegenyke. :Đ
amugy nagyon kiraly a t610, mert aluminium boritasu a haza es tok jo fogni.
nagyon zsir! Kép
mindig hideg, mikor megfogom.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#202 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 04:29

A T610 elegge zsir, nekem ket Sony Ericsson-om van, de meg ezek mellett is a Nokia-ra eskuszom. Ahogy azt XpRt baratom is mondta: folosleges arrol vitatkozni milyen telod van, ha Nokia.

Av [salalayousuckKép]

en most semmi penzert nem venenk nokiat, kiveve symbian oprendszereset. (7650, 3650, 3660, 6600)
a tobbi nokia egy darab kaki.
tudasra nudlik es dragak.

#203 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 04:31

jobb valaszt nem is varhattam volna toled peti! :Đ
ja amugy ha vki akar mms-ezni hetvegenkent, az szoljon mailben, mert paninal ingyen van minden halozatba egesz marciusban. Kép

#204 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 11:55

Az jó teló. Hogy megy most egy olyan?
en 49e hufert vettem hasznaltan.
70e huf meg asszem dominoval.
tenyleg jo telo!
tud mindent, amit ma telo tud.
persze, amelyik nem symbian telo.
Az biza jó vétel volt Kép Grat hozzá Kép Én megvagyok a T300asommal, egyenlőre ez is megfelel, bár félek az idő teltével nem tudom majd eladni Kép

Nokia: kukac: én ezt a hozzászólást má válaszra se méltattam, aki hülye, haljon meg KépKépKép
Egyébként meg kösz, örülök, hogy nem csak én látom így Kép

#205 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 12:11

Az jó teló. Hogy megy most egy olyan?
en 49e hufert vettem hasznaltan.
70e huf meg asszem dominoval.
tenyleg jo telo!
tud mindent, amit ma telo tud.
persze, amelyik nem symbian telo.
Az biza jó vétel volt Kép Grat hozzá Kép Én megvagyok a T300asommal, egyenlőre ez is megfelel, bár félek az idő teltével nem tudom majd eladni Kép

Nokia: kukac: én ezt a hozzászólást má válaszra se méltattam, aki hülye, haljon meg KépKépKép
Egyébként meg kösz, örülök, hogy nem csak én látom így Kép
tudod, mi telo ugyben egyet ertunk ugy nagyjabol. Kép
koszi!
ha kellenek kepek az uj telomrol, akkor majd felrakom netre vagy amit a kamerajaval keszitettem.
igy voltam vele en is, ha nem adom most el a regi telot, akkor kesobb fillerekert fogjak csak megvenni.
mondjuk meg most sem adtam el, de a jovoheten, ha az uj ki lesz kodolva, akkor eladom.

#206 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 06. 14:25

Hat ezzel vitatkoznek. Eddig bakker minden SE ami a kezemben volt hullalassu volt. Az egyiklegkomolyabb hibajuk. Meg a T610 is eleg lassu. En tuti h megegyszer nem veszek SE-t annyira gaz az sms iras veluk, meg az egesz menurendszer. En spec 7200-es Nokiat akarok venni csak meg nem lehet kapni (elotte 6600-t terveztem, csak sajna eleg "nagy").

Av [salalayousuckKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#207 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 15:41

Ja, ez már így van Kép Viszont amiket azzal fényképeztél, az érdekene, hogy felfrissítsem a telós kamerákról alkotott képem, ami elég pocsék...
Avium: egy valamiben egyetértünk: lassú. Aki meg előtte Nokiás volt annak jóhogy nem felfogható a rendszere, hidd el, nekem meg a Nokiáé nem az. Én ezt szoktam meg, sztem meg ez jó, és az szar. Ennyi...

#208 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 15:44

Na jo vegulis igen. Izlesek es pofonok. Egyebkent engem nem erdekel igazabol, h a teloval milyen kepet lehet csinalni.. nem arra van akarmennyire benne van ez az opcio. Ha digitalis modon akarsz fenykepezni vegyel egy minimum 4 megapixeles (de mondjuk egy 6os jobb) digitgepet, es azzal villogtass. Abban az esetben mar beszelhetunk a foto minosegerol. De amig mobiltelefonon csinalod addig jpeg es internetes minosegrol beszelunk.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#209 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 15:52

Sztem olvass kcsiit vissza, mer én se így gondolom. Egyszerűen érdekel hova fejlődtem. Volt hozzá fényképező, de kb. egy hónapig, utána elpasszoltam, mert borzadály volt. Épp ezért érdekel hogy állnak most. Pont ilyen Internetes hülyeségre jó ez, ahogy mondtad.

6 megapixeleset??? Te milliomos vagy vazz? Kép 3mpixel felett má csak milliomosoknak vannak a gépek Kép Nekem egyébként 3.1-es van, és eléggé meg vok vele elégedve. Nem márkát vettem ugyanis, hanem minőséget. Olcsóbb volt, mint vmi fos Sony,d e sokkal többet tud, és ugyanolyan képeket csinál. Szana-szét használtam, mert mindenhova magammal viszem és simán bírja. Egy márkás fosdarab már rég meghalt volna hatszor. Ezt a gépet amcsik rakták összes nem iraki menekültek és Oroszok importálják. És még mindig csak ők (egy kis cég) hozza be Mo-ra. Nem nagyon ismert gép épp enneél fogva, de épp ezért jó, mert nem lesz tömegcikk, és az ilyen jó dolgokat én is megtartom magamnak KépKépKép

#210 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 18:21

Ezzel a 3 mp felett csak milliomosoknak van, ezzel nem ertek egyet, de nem is lenyeg. A sony-t sose letesitettem elonyben, egyedul TVt tudnak jot gyartani, de az is zajos amugy.. En is noname digitgepek mellett szavazok egyebkent, bar abban en nem lennek olyan biztos h nagyon nagyon jo ha az amcsik raktak ossze. Kép En ennyire azert nem kultivalom oket. Kép Amugy en most ugyanilyen "partyfenykepezgetesre" neztem a nokia-nak ezt az uj digitgepet, ami csak fenykepezogep, es most 10e ert aruljak. Igazabol nem bizom abban h tul nagy felbontasa lenne, de 80 kepet el tud tarolni, aztan azt telefonra vagy gepre atnyomod. Boven eleg. De viszont visszaterve a 6 megapixeles gephez.. az vegulis profi szinvonalat kepvisel, egy normalis filmes fenykepezogep, vagy dias gep ebben a kategoriaban ugyanilyen arban van. :Đ Viszont az h tomegcikk valami, nem erdekel amig jol mukodik. (ez nem igaz egy swift-re mondjuk de ez off)

Av [salalausukKép]

#211 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 20:16

Én sem Istenítem őket, de az má halál, hogy midnen Koreában készül. Különben mikor ezt a gépet megvettem, azért előtte jól körülnéztem, szal most monnyuk írhattam volna Canont is, bár sztem még az az egy, ami kínál vmi ár/teljesítmény értéket.
Ilyen kis gépeket már lehet kapni 8e-től, ami azért vicces, mer egy webcam is annyi Kép Sztem 640x480 az jóvan, nicsn túl sok extra.
Egy 6 megapixeles gép olyan 200-nál kezdődik vagy még feljebb. Ennyi pénzért meg aztán hát nem gépet veszek érted... Biztos nagyon szép meg jó, de sztem egy 3-4 mpixeles gép ugyanúgy megteszi. Ja egyébként egyetlenegy bajpom van a mostani gépemmel, hogy zoom nicsn rajta, vagyis csak digitális, amit ugyebár meg tudjuk milyen elven működik, szal "szart se ér". Valszleg azért nicns rajta különebn, mert annyi cuccot raktak bele, hogy egyszerűen már nem fért volna el, ha a méretet is akarják tartani. Mindezt leszámítva, sztem az mp3 lejátszás ezt a funkciót kárpótolja KépKépKép De ez csak egy példa volt a sokból, amiről a Sony mégcsak nem is hallott Kép

#212 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 20:39

Hat ezzel vitatkoznek. Eddig bakker minden SE ami a kezemben volt hullalassu volt. Az egyiklegkomolyabb hibajuk. Meg a T610 is eleg lassu. En tuti h megegyszer nem veszek SE-t annyira gaz az sms iras veluk, meg az egesz menurendszer. En spec 7200-es Nokiat akarok venni csak meg nem lehet kapni (elotte 6600-t terveztem, csak sajna eleg "nagy").

Av [salalayousuckKép]

hoha, nem kellene offolni itt azert! Kép

nekem nem lassu, mivel mar megszoktam.
amugy arra, hogy az se telok lassuak, tod mit mondott vki egy forumba: nem lassuak, csak megfontoltak. Kép
szal az sms sem olyan lassu, ki lehet birni.
most meg a nokia a menurendszert koppintja az se telokrol.
ja meg most olvastam a 6220 tesztjet a teleomban es ott irjak, hogy vegre tudja a telo a tobb oldlaas mms kuldest.
vazzeg az en, 2 eve (hanem tobb) kaphato t310em mar reg tudta!
mi ebben az ujdonsag?
szal elegge gyorsan fejlodik a nokia. :Đ
a 7200 szonyegtelefon sem nagy durranas.
a nokianal csak a markat es a kinezetet kell kifizetni.
http://www.gsmport.hu/n7200.php

peti: majd rakok fel kepet, aztan linkelek. Kép
csak az a baj, hogy nem tud meg vga kepet sem. Kép

#213 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 23:57

Mondtam en h a 7200-t a tudasa miatt akarom? Amugy az SE-n a Nokiahoz kepest az sms iras siralmas akkoris. Nem tudja olyan gyorsan kovetni amit gepelek, h kiirja a betuket. (masodperces kesessel jelenik meg a kesz szo). Ez software frissites utan se mult el. Az ujabb SE-ben megsiralmasabb. Hihetetlen. Lehet h egyre megfontoltabbak a telefonok, de akkor az SMS iras opciot ki is lehetne venni lassan, mert inkabb telefonalok, minthogy bepotyogjem a szerencsetlen lassu telefonba.

Av [salalausukKép]

#214 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 00:17

mondjuk nekem tenyleg nem tunilk lassunak az sms iras.
bar lehet azert, mert mar megszoktam. Kép
de mondjuk az sms vege fele belassul a telo kicsit, de ez elofordul a motorolaknal is.
ki lehet birni szvsz.

#215 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 14:11

Na ez egy erdekes dolog amugy. A Nokiak rohattul be tudnak lassulni egy hosszu sms-nel. De pl az SE T68i-m ugyanolyan lassu akkoris, hamar a 10. sms-t irja egybe a telefon, tehat nem lassul be jobban, tartja a tempot. Ha gyors lenne a telo, es azt tartana, az lenne a jo...

Av [salalausukKép]

#216 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 17:00

A Z600-ashoz: /bár egy kicsit továbbpörgött a téma/

Nekem mindig is jobban tetszettek a szétnyithatós telcsik. A másik meg, hogy a Z600-ason integrált kamera van, lehet, hogy gyengébb minőségű, de azért van rajta, szalk ezért nem kell rá külön dellát elverni még.

A többi tulajdonsága meg lehet, hogy megegyezik a 630-assal, de azt hallottam, hogy jobb a képek és az emilek kezelése. Ennyi.

Only human!

#217 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 05:28

Kinek a pap, kinek a papné. Mellesleg a beépített kamerát nem lehet upgrade-lni, viszont a csatlakoztatót eladod, azt veszel egy jobbat, plusz ha nem kell, nem viszed...

SMS-ben tényleg belassul a teló, de ha nagy SMS-író vagy, akkor nem nézed a kijelzőt, hogy épp mit ír, csak nyomkodod, szal perpill alatt megvan egy üzi, tökmind1, hogy írja ki, nem látszik. Ha meg nem vagy nagy SMS-ező, akkor mire megtalálod a next gombot, már ki is írta. Szal nemtom hol itt a gond? Én lassúság gyanánt különben nem is erre rteagáltam, hanem bekapcsolásnál a töltés kcsiit hosszú, de megszokható. Ennyi. Mindazonáltal annyira testreszabható, amenyiire egy Nokia sohase lesz. És pont így van, azzal márkát veszel. Mégcsak nem is formát, mert se-k már szebbek is.

#218 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 07:42

Figyu sms irasban abban is lassu ahogy a gombokra reagal. Amikor en mar "Z" nel tartok, o meg csak a "W"-nel. Igy hiaba tudok ugy smst irni, h nem nezek oda, ha folyamatosan elrontja. Nokian megirtam ugy smst h nem neztem oda, de SE-n folyamatosan ellenorizni kell, h mindent fogott e. A toltessel kapcsolatban: jah elegge lassu bekapcsolas utan vagy 2 percig telefonkonyv felejtos, ez azert rohattul nem egy pozitiv dolog. Viszont lehet h markat veszek, de valahogy eljutott odaig a Nokia, es ha belegondolsz az E337 ota Ericssonbol nem jott ki jo telefon, csak amiota SE lett. Viszont ha azt vesszuk akkor a Sony csak TVkben gyart jot. Mindemellett kevesebb szep SEt ismerek mint Nokiat.

Av [salalausukKép]

#219 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 11:30

A Z600-ashoz: /bár egy kicsit továbbpörgött a téma/

Nekem mindig is jobban tetszettek a szétnyithatós telcsik. A másik meg, hogy a Z600-ason integrált kamera van, lehet, hogy gyengébb minőségű, de azért van rajta, szalk ezért nem kell rá külön dellát elverni még.

A többi tulajdonsága meg lehet, hogy megegyezik a 630-assal, de azt hallottam, hogy jobb a képek és az emilek kezelése. Ennyi.

igy van, a z600 ugya, mint a t630as.a kamerajaval keszitett kepet szombat hajnalban felrakom.amugy ma, ha minden jol megy, akkor visszakapom a telt fuggetlenul live menu mentesen. :Đ

#220 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 14:05

Ecsém, ha nem nézed a monitort, akkor honnan tudod, hogy melyik betűnél jár? Ja hogy van hang? Akko meg lol Kép 2perc=15 másodperc. SE=Az Ericsson megvette a Sony nevet, kb ennyiről szól a történet és hogy a Sony belenyúl ebbe-abba. Én se szeretem, de ezek jók és kész. Én nem márkát szoktam venni, hanem minőséget és tudást...

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.