Meg most se ertem. Jopar eves mobilpalyafutasom alatt veluk vagyok a legjobban megelegedve. Minden szempontbol.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 02. 15:38
Meg most se ertem. Jopar eves mobilpalyafutasom alatt veluk vagyok a legjobban megelegedve. Minden szempontbol.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 06. 02. 15:49
Kukac:Ha neked apuci meg anyuci képes fizetni a 40 meg 50 FT-os percdíjat ám legyen!! Ellenben az én szüleim ezt nem tehetik meg és mivel élhetünk ilyen lehetőséggel,hogy 15 FTbeszéljek vbárhova sztem megfontolandó dolog!!
Előfizetés csak azért kell nekem,mert a telcsire nincs 60 ezer meg 120 ezer FT-m. Ha neked van akkor örülj neki és csóváld a farkad!! Így ugyanazt a telefont megkapom mondjuk 20 ezerért és olyan csomagot kérek mellé aminek havi összege lebeszélhető...majdnem ugyanott vagyok mint Te a kártyás telcsiddel!!Miért csak majdnem??Mert a percdíjaid talán jobbak,de az se biztos,hogy sokkal jobbak!!!
Hogy milyen a Vodafone???Ha olyan csoró banda lenne mint ahogy mondod akkor nem ért volna ilyen látványos fellendülést ilyen rövid idő alatt!! Mellesleg nem azért leszek Voda-s mert nekem ez a célom...lehetnék Pannonos is hisz a család az,de mivel nem anyámmal fogok órákat beszélgetni hanem a haverokkal-akik 90% Vodas- így nekem ez éri meg!!!
Nem tudom milyen a Vodafone de eddig rosszat nem hallottam róla!!!Ha tévedek akkor majd én is csórózni meg szapulni fogom.Addig men felesleges egy ember véleményére hallgatnom,hisz másik 10 meg cáfolja azt!!
Elküldve: 2004. 06. 02. 15:56
Előfizetés csak azért kell nekem,mert a telcsire nincs 60 ezer meg 120 ezer FT-m. Ha neked van akkor örülj neki és csóváld a farkad!!
én feltenném azt a kerdest magamnak, hogy mi a rákért van akkor szükség 60 meg 120 ezer forintos telefonra?
Elküldve: 2004. 06. 02. 15:58
Amugy nekem az is szamit, h a Vodanak rendkivul szinvonalas reklamai vannak. Westel probalt visszavagni es sikerult egy megagagyi hulladek nevetseges reklamot osszehozniuk. Azert lehet latni, h a Voda erre se sajnalja a penzt, nomeg jo otletek vannak ott. A Pannon is probal raerositeni reklamban mert erzi a veget. De ha marad az elmult par evben tapasztalt novekedes, akkor par even belul az orszag 80%-a Vodas lesz... Vegulis biztos egy gagyi lehuzos banda ha ennyien fizetnek elo naluk. Bocsi Shifty ezt nem neked irom kozvetlen hanem folytatom a gondolatmenetedet, tehat ne vedd magadra.
Amugy meg en azert nem voltam hajlando soha feltoltos megoldast vallalni mert asszem a hajamat tepnem ha nem tudnek telefonalni amikor akarok. Masik meg h en magam is gyulolom azokat a kartyas tagokat akik megcsorgetnek egyszer h hivjam vissza oket mivelnem tudtak feltolteni a kartyajukat.. Nah azert ne mas szamlajara elvezkedjenek mar ezek az emberek, mert sokan szinte sportot uznek ebbol.
Av [salalausuk]
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 06. 02. 16:23
Elküldve: 2004. 06. 02. 21:46
Idézet
Amugy nekem az is szamit, h a Vodanak rendkivul szinvonalas reklamai vannak.
Ebből csak az jön le, hogy a Voda egy baromi nagy nemzetközi multi, aki megteheti, hogy erre költ. Hatszázezer piármanagernek, meg intézménykommunikátornak nincs jobb dolga, mint egész nap a reklámokat agyalni. Ha te ez alapján döntesz...
Idézet
Vegulis biztos egy gagyi lehuzos banda ha ennyien fizetnek elo naluk.
Maradjunk annyiban, hogy a reklámaikkal sikerül egész jól félrevezetniük a népet, aki mint a marha aláír mindent és nem gondolkozik, csakhogy meglegyen az áhított teló, amit ki tud majd csapatni a mellkasára...
Idézet
Amugy meg en azert nem voltam hajlando soha feltoltos megoldast vallalni mert asszem a hajamat tepnem ha nem tudnek telefonalni amikor akarok.
Tood Avi jeleznek, ha merül le a cucc, és már szinte a kólaautómatáról is fel tudod tölteni, csak akarni kell...
Idézet
Masik meg h en magam is gyulolom azokat a kartyas tagokat akik megcsorgetnek egyszer h hivjam vissza oket mivelnem tudtak feltolteni a kartyajukat.. Nah azert ne mas szamlajara elvezkedjenek mar ezek az emberek, mert sokan szinte sportot uznek ebbol.
Na ez meg nem a feltöltőkártyás megoldást, hanem a usereket minősíti, már bocsi...én nem csinálok ilyet, az tuti. Ha nincs della rajta, akkor feltöltöm.
Ha egy kicsit ingerült néhol a hangvétel, nézzétek el, csak nagyon felhúzott ez a Voda-istenítés...
Elküldve: 2004. 06. 03. 04:59
Elküldve: 2004. 06. 03. 07:32
Gyerekek. Ez a biznisz? Mit vartok? Aki hulye az ugorjon be az aprobetus resznek. Erdekes en mindent elolvastam es nem vertek at. A reklamrol meg igenis lehet itelni. Attol meg h nyolcmillioan dolgoznak rajta nembiztos h jo lesz. Ez az ugyfeltol is fugg. A reklamugynokseg csak bedob par otletet az ugyfel dont. Feltoltos kartyaval kapcs meg, alltalaban olyanok veszik akinek nincs mindig penze "szamlat" fizetni, es ezeknek az embereknek arra sincs mindig penze h feltoltsek. Orulok h neked mindig van erre penzed, de a kevesek koze tartozol. Es h el akarjak adni a dolgaikat? Van aki nem akarna? Ezt nem ertem. Minden ceg ugyanugy rad akarja sozni amije van ezt nem lehet elitelni. Es ok kifejezetten jol csinaljak ha ennyien vannak naluk... A tobbi mar csak eloitelet.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 03. 21:55
Elküldve: 2004. 06. 03. 23:02
Na elmondom nalunk mi a stejsz. A Voda jott egy ajanlattal, h ha az egesz cegunk Vodas lesz akkor eleg komoly kedvezmnyeket adnak. Igaz en mar egy eve Vodas voltam, gondom se volt vele, de amit itt ajanlottak az fergeteges. Nos. Mi hetvegen vodasat 5ft/perc ert hivunk, cegen belul ingyen, hetkoznap csucsidoben halozaton belul 12, kivul 18, csucsidon kivul halozaton belul 9, kivul 15. Sms asszem kicsit dragabb olyan 40+afa/db korul van de nem is hasznalom szal lexarom. A percdijak meg afasak. Eddig egy mobilszolgaltato nem tudott ilyen ajanlatot tenni. Egy ugyfelunk pl Pannonos volt. Volt 90db elofizetesuk a pannonnal, havi 1-2 millat telefonaltak a pannonnak es egyszer egy 10e forintos elmaradas miatt letiltottak fel napra az osszes kimenot. Ugyvezeto helyettes bement a pannon vezetosegere, lerakta a 90db kartyat az asztalra, es felmondta a szerzodest. Atment a Vodahoz... Ennyit errol. A Pannon egy iszonyat nagy patkany ceg pl. Amikor csak W es P volt, akkor a W tizedannyi tokejebol tizszerannyi elofizetot szolgalt ki. A Voda megjelent, es mindketten elkezdtek eleg kemenyen cumizni. A pannon (minden felreertest vagy felreinformalodottsagot felreteve) azert mondta fel a Vodaval a "kozos" adotornyokat es halozatot, mert a Voda tul sok elofizetot szerzett rovid ido alatt. Ez egy affele boszu volt. Nem sokra mentek vele, a Voda azota is felfele ivel a masik ketto szolgaltato meg lefele. Westel okos lepest tett, TMobile lett belole, kivancsi vagyok a Pannon mit fog lepni, mert a DJuice behozatala nem lett "akkora" durranas. Ugyanis a DJuice egy kulfoldi semara epul. Szinte megvettek a "licenszet". Ne kerdezzetek pontosan mit takar nemtudom nem is erdekel annyira. De ha a TMobilenek fellendul, akkor a Pannon kenytelen lesz lepni.. talan Orange lesz? Kitudja. De igy halalra vannak itelve.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 04. 08:29
Elküldve: 2004. 06. 04. 14:20
En aztan nem kevertem ossze. Meseltem valamit.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 05. 01:42
lattatok a tegnapi uj pgsm arlistat?
ott figyel rajta kartyasan a siemens uj flippes teloja a cf62 35e hufert.
nem rossz, csak az infra hianyzik belole talan.
anyumnak talan jo lesz.
Elküldve: 2004. 06. 05. 22:46
Elküldve: 2004. 06. 05. 22:48
Vagy infrán, vagy BlueToothon kerszetül is akár...
Idézet
Csak nem a suprnován fennlévő torrentre gondolsz? Azt énis lehúztam.
Elküldve: 2004. 06. 06. 11:47
Aha értem,de akkor gondolom kell valami progi amivel kapcsolatot teremt a géppel,nem??Full hülye vagyok ehhez szóval bocsi a hülye kérdések miatt!!
Nem,nem onnan van...
Elküldve: 2004. 06. 06. 14:15
Sztem adnak hozzá szoftvert cd-n. Ha a telóhoz nem, akkor az adatkábelhez. Ha ahhoz sem akkor meg DC-n tuti találsz.
Elküldve: 2004. 06. 06. 14:31
Elküldve: 2004. 06. 06. 15:59
Sony Ericsson t610...thx az infót!!!!
Elküldve: 2004. 06. 06. 17:16