Akkor ezen az oldalon PLS nézz/etek körül és mondjátok már meg milyet érdemes venni???
http://mobiltelefontartozekok.hu/
Elküldve: 2004. 06. 06. 21:47
Akkor ezen az oldalon PLS nézz/etek körül és mondjátok már meg milyet érdemes venni???
http://mobiltelefontartozekok.hu/
Elküldve: 2004. 06. 07. 01:16
Egy normalis bluetooth adapter 10e felett van. Es nem lattam meg olyan BT adaptert ami mukodott volna a sajat software-e nelkul.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 06. 07. 09:10
Cikkszám: 6232
Elküldve: 2004. 06. 07. 09:14
jol van, en infrat hasznalok, arrol tudok nyilatkozni.
bar most vmi miatt nem latja a telot az infram. ;((
lehet, hogy a teloban van vmi gond.
Elküldve: 2004. 06. 07. 13:49
Kb 6 eve amikor megvettem az iMac-em abban mar volt beepitett infra. Mokaztam is a 6110-el sokat.
Av [salalausuk ]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 06. 07. 20:03
Elküldve: 2004. 06. 08. 06:41
Tudom h nem toled kerdezted azert elmondom. A kulombseg annyi amit eszreveszel, h ha infrat hasznalsz akkor a telodnak "kozvetlen" kapcsolatban kell lennie a gepeddel, latnia kell az infrat, ha bluetooth-t akkor meg akar a zsebedben is lehet a telefonod lenyegtelen. Ennyi. A BT gizdabb szerintem. (jah es gyorsabb az adatatvitel de ez nem lenyeges)
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 08. 09:44
avium elmondta a lenyeget vegulis.
ha van ra loved, akkor bt-t vegyel szvsz.
az infra talan azert jobb, mert sok teloban van infra, mig bt nem olyan sokban, csak a dragabbakban.
ebbol az akarom kihozni, hogy ha lecserelned majd ezt a telot vmikor, akkor mondjuk nem lenne penzed olyan telora, ami bt-t tud, akkor tudsz venni olyat, ami infras esetleg.
na ez most ertelmes lett igaz?
ahogy jonak latod, bar inkabb bt, mert az kenyelmesebb megoldasu es gyorsabb.
Elküldve: 2004. 06. 08. 13:04
... es gizdabb!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 08. 17:51
Elküldve: 2004. 06. 09. 10:11
Tegnap beszélgettem valakivel és azt mondta hogy a BT és az infra szar...vagy nem létesít a géppel kapcsolatot vagy ha igen akkor nem csinál semmit.Adatkábelre esküszik. A lényeg,hogy a srác munkájából adódóan még ért is hozzá...kérdezem én akkor most mi van???
Elküldve: 2004. 06. 09. 10:23
Hat figyelj abban igaza van h az adatkabel a legbiztosabb megoldas. Az infrat en spec nem tamogatom megiscsak egy taviranyitokbol ellesett dolog. A BT-al ha rossz tapasztalata van akkor lehet meg kellene hallgatni, bar en rosszat meg nem hallottam de kitudja mi a helyzet. Raadasul ha belegondolsz az adatkabel a legolcsobb (es legtutibb) megoldas. Lehet ez a megoldas.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 09. 10:27
esetleg ha megis infrat szeretnel, akkor epithecc is magadnak egy alaplapit, ami kijon olyan 1500 hufbol.
en csinaltam, csak az alaplapom nem tamogatja sajna.
a fuleseket nem ismerem, mivel nincs szuksegem ilyenre, ha gondolod vegyel egyet.
Idézet
LL, mast nem tudok mondani.
vagy nem egy telorol beszeltetek vagy nemtom.
akkor mi a raknak a teloban a bt es az infra? disznek?
szal nyugodtan vegyel infrat vagy bt-t, mert 100%, hogy kommunikal geppel.
nekem infram van, szal en mar csak tom.
Elküldve: 2004. 06. 09. 10:34
Hat azert erre nem vennek merget. Mert pl kompatibilitasi problemak mindigis lesznek. Pl az irodai DELL PC a BT adapterrel latja a Nokiat, de az SE-t nem. Az itthoni gepem csak az SE-t latja, es az irodai Compaq Server meg egyiketse.. Na ezt logikazd ki. Ha veszel szepen egy telefonspecifikus adatkabelt akkor azzal tuti nemlesz gondod. Igaz nem gizda mert egy kabel log az usb-bol a telodba, de nem fogsz bosszankodni ha mondjuk pont a Te telodat nem latja valami okbol kifolyolag...
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 09. 10:37
Elküldve: 2004. 06. 09. 10:39
LOL mert az jobb h az infraval kompatibilis telot vadaszol. Majd akkor leszel gazban amikor az infrad mar rohattoregnek szamit es egy teloval se kompatibilis.
Amugy az adatkabeledet szepen eladod a telefonnal es a kovetkezohoz veszel hozzavalot! Uhh mekkora muvelet!
(Es aki megveszi meg jol is jar.)
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 06. 09. 17:44
Elküldve: 2004. 06. 09. 18:03
en a bt-tol ujabb es jobb megoldast nem hallottam, szal biztos az fog maradni par evig.
az infrat meg lecserelem bt-re es annyi.
meg en ugy gondolom, hogy ma mar egy teloban alapkovetlemeny min. egy infra vagy bt.
hering: mondom, azt csinalsz amit akarsz, en elmondtam a velemenyem, azokat gondolom fel is fogtad, a dontes a te kezedben van.
Elküldve: 2004. 06. 09. 22:34
Sztem marad adatkábel,hisz azaz ésszerű...olcsó és tuti menni fog míg a másik kettő kényelmesebb,drágább de bizonytalan!Azért THX fiúk!
Elküldve: 2004. 06. 10. 08:35