Mobiltelefonok
Elküldve: 2004. 09. 02. 21:09
22e hufbeszamitani nemtok semmit, mert most akarok ujat venni, lehet hetvegen nyelbe utjuk a boltot.2004. januari, fuggetlen (vodas volt), live! menu mentes, jo allapotu.http://multiplayer.fey-progress.hu/t610/t610.jpghttp://multiplayer.fey-progress.hu/t610/t6102.jpg(most nem mennek a kepek, mert a serverrel vmi gondvan, amilben eltom kuldeni)mint a kepeken is lathato, a telo hatuljan van egy kis bibi (en is igy vettem mar februar vegen).
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 09. 02. 21:53
Hát így nem nagyon érdekel. Házilag függetlenítve téma elég húzós ugyanis. Még azért meggondolom.
Elküldve: 2004. 09. 02. 23:18
vasarnap ha osszejon a talalka pesten, akkor moto v525ot.nem ertelek.milyen hazilag fuggetlenitve tema?mar teljesen fuggetlen telo, le van takaritva rol a a voda xarja, meg a burkolatrol a logokat is lekapartam.
Idézet
Hát így nem nagyon érdekel. Házilag függetlenítve téma elég húzós ugyanis. Még azért meggondolom.
Elküldve: 2004. 09. 03. 00:26
Ha nem föüggetlenül veszed a telót, tehát elviszed vmi mobiloshoz kikódoltatni, akkor egyrészt nem tudhatod miylen progit raknak rá, plusz utána szervízben szóba se állnak veled, és rosszabb esetben még a telefon is károsodott a függetlenítéskor.
Elküldve: 2004. 09. 03. 02:34
szerintem nem karosodik.
nem olyan nehez az megcsinalni.
egy kodok kell a telobol kiolvastatni egy progival, majd azt beirni a teloba es kesz az unlock.
ezen mit karosodhat a telo?
hat ha neked jo a live xar menus, akkor vedd meg 30e hufert vitamaxszal.
nem olyan nehez az megcsinalni.
egy kodok kell a telobol kiolvastatni egy progival, majd azt beirni a teloba es kesz az unlock.
ezen mit karosodhat a telo?
hat ha neked jo a live xar menus, akkor vedd meg 30e hufert vitamaxszal.
Elküldve: 2004. 09. 03. 10:41
Az unlockhoz senki nem szarozik vmi kis progival, meg kódkereséssel. Egyszerűen felülírják a szoftvert! És nemd1 hogy mivel!
Elküldve: 2004. 09. 03. 11:10
Na varj ha felulirjak a software-t akkor elvesztesz mindent ami a telefonban van. Nekem 10 unlock-bol 10x megmaradt minden, es soha semmi bajom nem volt a telefonokkal utana se. A masik meg h milyen programot raknanak fel es minek?? A telefonban van eleg kutyu amivel minden lepesedet es szavadat (legyen az elhangzo vagy irott) nyomon kovethetik felesleges meg egy programot is felrakni.. ugyan.. ha emiatt nem veszel telefont hulye vagy ![]()
bocs de tenyleg ez hulyeseg! Aki sw felulirassal unlockol az kontar es kapja be! ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 09. 03. 11:39
Hát nekem egy telót függetlenítettek meg a haveromnak is egyet. Mindkettőt szoftver felülírással. Azzal a dologgal szar is lett az egész. Lassú, fagy, leáll. Úgyhogy eladtuk mind a ketten. azóta nem csinálok ilyet, illetve a jelenlegi telefonom gyárilag független. Különben meg a szolgáltatók akkor szted hogy rakják be a saját szarjukat? Hozzájuk megy egy teló üresen, és csináltatnak hozzá egy szoftvert ami a lock is egyben. Szal ezt meg elég nehéz úgy kikódolni, hogy ne kelljen felülírni egy másikkal. És ahol én eddig kérdeztem, midnenhol azt mondták, hogy az adatok elveszenk. De remélem te itt most nem a telefonszámokról beszéltél ami a SIM-en van.
Egyébként árat még mindig nem tudok!
Egyébként árat még mindig nem tudok!
Elküldve: 2004. 09. 03. 12:28
Nem nem. A szamokrol es smsekrol beszelek amit a telo memoriajaba mentettem. De nekem tenyleg soha nem veszett semmi fuggetleniteskor. Software update-kor vesztettem el mindent csak...
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 09. 03. 17:48
v525? Az olyan mint a v600? Mert akkor elég kira.
Egyébként énis most vettem motot...
e398 t-mobiléknál. 20 rugó totál megérte, most ezen hallgatok zenét, meg nézek videót útközben...
Only human!
Elküldve: 2004. 09. 03. 19:47
latom nem nagyon ertetek a t610hez.
attol meg, hogy a voda menus sw-t lecserelik egy gyarira, attol meg nem lesz halozat fuggetlen!
azt meg pluszban meg kell csinalni.
amugy a t610est lehet vasarnap megveszik, mikor az uj telot veszem meg.
csak a kulseje nem lesz v600, de kit erdekel?
majd veszek hozza kebelt es feltoltom a v600 sw-t.
Elküldve: 2004. 09. 03. 20:28
Idézet
BeneJoe: aha, v525bol lehet v600ast csinalni. 
Nah az szupi. Nem toom ha érdekel, van hozzá kb 10 mega gamem...![]()
Only human!
Elküldve: 2004. 09. 04. 01:06
ha meglesz, majd ertekezunk.
allitolag a t610 jatekok mennek rajta.
abbol van egy par.
Elküldve: 2004. 09. 04. 18:49
Oks...ezek amugy Vxxx sorozathoz keszultek direkt asszem.
*ahhoz kepest mondjuk az e398amon is mennek jol...
*
Only human!
#516 Guest__*
Elküldve: 2004. 09. 04. 19:17
aha, vegulis a hw az majdnem ugyan az ezeken a telokon.
meg vagy elegedve vele?
nem lassu az sw, a menu megszokhato?
huu holnap varom mar, hogy megvegyem a mobilt. ![]()
aztan vhogy el is kellen gyorsan jutnom a sorgyarhoz.
apropo: nincs adatkabeled veletlenul a telohoz?
Elküldve: 2004. 09. 04. 20:10
Jaja teljesen bejött nekem. Ez az első ilyen multimédiás mobilom, és biza a GD50-es Panasonicom után elég nagy az előrelépés...![]()
Nem lassú egyáltalán, a menu Motorolás, de könnyen megszoktam. Ami különösen tetszik az az MP3 lejátszó és a videólejátszó. Nameg a csodaszép háttérképek.*most épp egy FF10-es kislány van nekem betéve...nyami
*
A kijelző gyönyörű, a hangszóró is zsír, főleg headsettel szokam mondjuk zenét hallgatni, de egyszer egyszer a beépített sem rossz. Ha van vmi kérdés még, szívesen válaszolok.
Adatkábelem van, egy usb kábel, a telóhoz adták, a headsettel együtt. 20 ruga...megérte.![]()
Only human!
#518 Guest__*
Elküldve: 2004. 09. 05. 19:49
nah megvan az en kicsit v525om. ![]()
nagyon zsir igy elsore, majd irok velemenyt hamarosan.
BeneJoe: egy olyat meg tudnank csinalni, hogy te kolcson adod nekem a kabelt par napra?
ne vegyek mar feleslegesen egyet csak azert, hogy ratoltsem a telora a v600 swjet.
postan elkuldod (kozepes belelt boritekban [50 huf]) siman en meg par nap mulva visszakuldom ugyan igy.
esetleg lehet rola szo, hogy fizetem neked a postat.
leccciiii! ![]()
#519 Guest__*
Elküldve: 2004. 09. 13. 10:17
Egy ilyen telefont vágott hozzám fater tegnap "hótingyé" !!!![]()
![]()
![]()
Egy ilyet meg saját magához vágott hozzá. Nagyon állat, durva a felbontása, mozgókép .......blablabla.....stb.![]()

Súgó
A téma zárva.