Mobiltelefonok
#542 Guest__*
Elküldve: 2004. 10. 29. 21:55
Idézet
reflexufo: miert nem v525ost vettel, abban legalabb van bt es tud videjot is lejaccani.
na jo, a video lejaccas lehet nem olyan fontos szempont. [smile_029.gif" align="middle" border="0" />
Megmondom őszintén ez a tmobilnál akcios volt, mármint a V300, és az akciósk közül ez volt a legjobb minőségű, és a leglányosabb is.
A Bt-ről meg csak annyit hogy nekem T630-am van , van rajta infra meg bt meg minden de csak az elején volt érdekes hogy "húdejóhogynekemilyenisvan" de most már teljesen kialakítottam a telefonom kinézetét, azokat a képeket amiket én csinálok azt nyugodtan levehettem volna egy adatkábellel is. Nem hinném hogy a barátnőmnek nagy tehertételt jelent majd adatkábelt dugni a telefonba hogy levegye a képeket vagy esetleg témákat vagy miegymást töltsön fel a telefonjára.
Kiadtam a lóvét a bt-re de már egy ideje nem használtam. Majd a következő nyomtatóm, meg a következő egerem mega következő fülhallgatóm bt-s lesz és akkor majd hasznát veszem. Különben jóa cucc. Főleg olyannnak aki sokat fényképez telefonnal.
Elküldve: 2004. 10. 29. 22:28
Naja, én ifrával jártam uyganígy. Mostmár szinte nem is használom. De azért pl egy ilyen cucc soha nem árt ha van.
#544 Guest__*
Elküldve: 2004. 10. 29. 22:39
Én az infrát eleve kilőttem a kötöttség miatt, és ráadásul drágább volt mint a bt.
A telefonon az infrát 1x használtam, átküldtem egy másik sonyericssonra egy háttértémát de nem volt kompatibilis. ![]()
Elküldve: 2004. 10. 29. 23:52
Az érdekes, az én SE-m még Nokiával meg Siemenssel is kompatibilis 
Viszont nicsn rajta bt, meg amikor "vettem" akkor még nem is volt az elterjedt. Viszont az infra amit vettem 1m-ig is jó!
Viszont nicsn rajta bt, meg amikor "vettem" akkor még nem is volt az elterjedt. Viszont az infra amit vettem 1m-ig is jó!
Elküldve: 2004. 10. 30. 02:00
a bt meg 10 meterig es 360 fokos szogben. ![]()
![]()
reflexufo: te tudod...
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 11. 19. 18:34
Mennyit er egy Siemens CV65 os telefon csak ugy magaban, doboz es tolto nelkul? Mondjuk kartyafuggetlenul? Es mennyit er ha nem kartyafuggetlen?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 03. 08. 22:22
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 03. 11. 23:45
És kukac, Te telefonálni akarsz vagy fotózni,hmm?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 12. 00:48
az lenyegtelen, hogy en mit akarok. 
mikor mit.
azert konnyebb teloval fotozni, mint kulon egy masik geppel, mikor ugy is nalad a mobil.
mikor mit.
azert konnyebb teloval fotozni, mint kulon egy masik geppel, mikor ugy is nalad a mobil.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 03. 12. 09:31
Láttál te már egy rendes 7 megapixeles kamerát? Mert ha elhiszed ezt a sok ********* amit a cikkben írnak, akkor nemhiszem. 32 megára meg 4db kép fér rá.
A hülyeség szót ajánlanám a javított helyett, amivel persze maximálisan egyetértek. 7MP....32 Mb......pffffff......
reflexufo
Elküldve: 2005. 03. 12. 15:27
Vagyis megint ott tartunk, hogy minek telefonra fényképezőgép meg kamera meg mittomén mi!AZZAL TELEFONÁLNI KELL KÖNYÖRGÖM!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 03. 12. 16:17
de azért neked is fényképezos telefonod van, ha jol tudom
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
#557 Guest__*
Elküldve: 2005. 03. 12. 16:31
Nem tudom ki mennyire olvasott bele vagy nézte meg a cikket erről a 7MP-es cuccról. Érdemes megnézni a képeket!!!!
Itt már szó sincs arról hogy egy mobiltelefonba egy kis kamerát integrának, ez itt most már teljesen kifordult dolog! Ez egy fényképezőgép amivel mellesleg telefonálni is lehet. Nagyon elszaladt a vonat ezekkel.
...ennyi erővel egy ütvefúróval is össze lehetne építeni egy kamerát vagy egy telefont...
Elküldve: 2005. 03. 12. 16:35
ugyan nekem is fényképezős telcsim van de én se látom értelmét a fényképezőnek... MINEK? ha eddig egyszer használtam sokat mondok... de mind1... semmi értelme a fényképező gépnek a telefonba...
omg!
Elküldve: 2005. 03. 12. 18:27
Há de könyörgöm! Egy telcsit meg egy ilyen fényképewzőt összesen megveszek 150-ért külön-külön. Egyben meg lesz vagy 200 ez tuti. Miért nem csinálnak egy normális palmtopot egy normális fényképezővel és telefonnal egyben? A Nokia szarjai is rohadt drágák, de nem tudnak semmit.
Szerintem simán össze lehetne hozni. Nem lenne egy lapvékony valami,d e azon pl már elgondolkodnék. De akkor ne egy szar mobilt tuningoljanak fel fényképezővé... Képeket meg énis tudok felrakni akármilyet...
Szerintem simán össze lehetne hozni. Nem lenne egy lapvékony valami,d e azon pl már elgondolkodnék. De akkor ne egy szar mobilt tuningoljanak fel fényképezővé... Képeket meg énis tudok felrakni akármilyet...
Elküldve: 2005. 03. 12. 18:45
Ráadásul ha most veszel egy jó mobilt, jövőre lóf*aszt fog érni...

Súgó
A téma zárva.