HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#601 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 21:32

Jah, nincs telefonomba bt
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#602 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 04. 11. 11:33

http://www.msi.com.t...ail.php?UID=326

Nézd meg ezt!

" Operating Range: 100 m"

...és nem kerül sokkal többe mint az enyém csak egyszerűen nincs rá szükség.

#603 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 16:56

http://www.webuser.c...06.html?aff=rss Ilyen itthon mikor lesz a T-Mobile jóvoltából?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#604 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 04. 18:25

Idézet

http://www.webuser.c...06.html?aff=rss Ilyen itthon mikor lesz a T-Mobile jóvoltából?
minek az neked? Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#605 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 04. 19:38

Idézet

vodka előfizető vagyok, havi 200 mega 2.5k. 200 megát úgy sem nagyon töltesz le telóval, nekem havonta kb 100 mega forgalmam van.

u.i.: és iiiiigeeeeen, már nem absolute newbie vagyok lol
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#606 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 19:44

Itt most nem arról van szó hogy nekem szükségem van ilyenre, hanem általában beszéltem, mert igenis van olyan, aki netezésre is használja a telefont...no de Ti vagytok a guruk, biztos igazatok van!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#607 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 09:03

Nem tudom, de javítsatok ki ha nem úgy lenne, azért a mobilos net iszonyat nagy segítség lehet ám azoknak, akiknek más módjuk nincs a netezésre...

#608 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 17:29

Idézet

Nem tudom, de javítsatok ki ha nem úgy lenne, azért a mobilos net iszonyat nagy segítség lehet ám azoknak, akiknek más módjuk nincs a netezésre...
attol fugg, hogy adatkapcsolat alapjan netelsz vagy gprs.
3g-t, edge-t nem ismerem.
de teny es valo, hogy draga meg nagyon ez a buli.

a 7 mpx-es kameras samsung mobilt lattatok? :Đ
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#609 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 19:13

Idézet

Idézet

attol fugg, hogy adatkapcsolat alapjan netelsz vagy gprs.
3g-t, edge-t nem ismerem.
de teny es valo, hogy draga meg nagyon ez a buli.

a 7 mpx-es kameras samsung mobilt lattatok? :Đ
jaja, én is nagyot néztem! en lemaradtam a 2mpx-es, ericssonnál... hova halad a világ...

#610 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 09:09

Sokan azt mondjak, hogya telefonba teljesen felesleges a fenykepezo esa kamera. Nos igazuk is van, meg nem is. Ugyanis szerintem peldaul hasznos, mert en sokat szoktam fenykepezni. Nyaron peldaul balhol jartunk, ezzel biztos tudtam egy-egy kepet csinalni.
Sajnos egyhatranya mindigvolt, nem keszitett olyanszepkepet... Ugy latszik, nemsokara ez a problema is megoldodikKép. Csak abban bizok, nem lesz tuldraga majd ez a telefon. Vagyesetleg kovetik jo peldajat. Nah majd kiderul. http://mobilarena.hu/c.php?mod=10&id=16849
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#611 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 16:17

Idézet

Sokan azt mondjak, hogya telefonba teljesen felesleges a fenykepezo esa kamera. Nos igazuk is van, meg nem is. Ugyanis szerintem peldaul hasznos, mert en sokat szoktam fenykepezni. Nyaron peldaul balhol jartunk, ezzel biztos tudtam egy-egy kepet csinalni.
Sajnos egyhatranya mindigvolt, nem keszitett olyanszepkepet... Ugy latszik, nemsokara ez a problema is megoldodikKép. Csak abban bizok, nem lesz tuldraga majd ez a telefon. Vagyesetleg kovetik jo peldajat. Nah majd kiderul. http://mobilarena.hu/c.php?mod=10&id=16849
Csak egy kérdésem van feléd: te láttál már 8 megapixeles fényképezőt? Asszem ebből a kérdésből levonható minden amit erről gondolok.

#612 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 09. 17:36

Idézet

Idézet

Csak egy kérdésem van feléd: te láttál már 8 megapixeles fényképezőt? Asszem ebből a kérdésből levonható minden amit erről gondolok.
Én erről az egészről azt gondolom, hogy minél okosabb egy telefon, annál butább a gazdája. Kép (Persze tisztelet a kivételnek!)

#613 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 20:45

Idézet

Idézet

Nem egeszen sikerult levonnom semmitKép Egyebbkent asszem lattam.

#614 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 23:52

Oké, ha láttál, akkor biztosan láttad azt is hogy mekkora optika van benne.

#615 Guest__*

Elküldve: 2005. 12. 10. 12:15

Nekem egy Nokia 3200-ásom van, két és fél éve még 60 rugóért vettem, akkor még jó volt, mostmár nem annyira. Én jól elvagyok vele, nem is kell más, szeretjük egymást :Đ

#616 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 12:43

Pengomotorolám van.(V3)

#617 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 13:20

Idézet

Hat nem vagyok szakerto, de amit en lattam az a gepezet eleg nagy volt. De ennek ellenere akkro is orulok, hogy fejlodnek es nem ragadnak le mosta 2megapixelnel. Szerintem, aki hazsnalja, annak igensihazsnosegy jofenykepezo a telefonba. aki meg nem hazsnalja, annak minek? En peldaul szoktam fenykepezni, es elegge unom, hogy ha nincs nalam a fenykepezom, akkor eselyem nincs normalis kepeket krealni.

#618 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 22:51

Idézet

Idézet

Hat nem vagyok szakerto, de amit en lattam az a gepezet eleg nagy volt. De ennek ellenere akkro is orulok, hogy fejlodnek es nem ragadnak le mosta 2megapixelnel. Szerintem, aki hazsnalja, annak igensihazsnosegy jofenykepezo a telefonba. aki meg nem hazsnalja, annak minek? En peldaul szoktam fenykepezni, es elegge unom, hogy ha nincs nalam a fenykepezom, akkor eselyem nincs normalis kepeket krealni.
Menj be egy fényképezőboltba és mondd el ezt egy eladónak. Szakadni fognak a röhögéstől. Egy igazi fényképezőnél nem a megapixel számít, hanem az optika, és azt a szintet még HP, Samsung meg ilyenek se érték el, nem hogy ezek a gyagyi mobiltelefonbgyártó gizdavagyokmert8megapixeleskameravanafényképezőmben szarok.

#619 Guest__*

Elküldve: 2005. 12. 13. 12:34

Eztfigyuzd! A hülyeség netovábbja!

Kép

#620 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 16:39

Idézet

Eztfigyuzd! A hülyeség netovábbja!