HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#641 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 01. 16. 14:49

Idézet

Alcatel OT max DB ez az amire neked kell!!!

Volt One Touch-om :Đ Sőt ilyen volt az első telefonom :-D

De a kérdés még mindig áll: SE K550i 9.900,- vagy SE K770i 45.900,- ????

ESETLEG ALTERNATÍVA???

Kép
Kép
Kép

#642 Felhasználó inaktív   Szodalit 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 16. 15:07

Idézet

Idézet

ESETLEG ALTERNATÍVA???

nekem k550i-m van, nagyon megvagyok elégedve vele, meg jól is néz ki, szerintem ilyet vegyél :).
itt van egy teszt a K550i-röl
és egy a K770i-ről:

#643 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 16. 16:01

Idézet

Idézet

Idézet

ESETLEG ALTERNATÍVA???

nekem k550i-m van, nagyon megvagyok elégedve vele, meg jól is néz ki, szerintem ilyet vegyél :).
itt van egy teszt a K550i-röl
és egy a K770i-ről:
köszi ezeket a teszteket ismerem....most hétvégén még egyszer kezembe fogom mindkettőt...ozt döntök! THX
Kép
Kép
Kép

#644 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 16. 17:04

James, K810i-t ajánlom figyelmedbe! Nekem olyan van és imádom! Haveromnak k770i-je van, 810i sokkal jobb szvsz. Kinézetre is, meg tudásban is. És nem is sokkal drágább nála. Én 35-ért vettem használt teló beszámítással. :Đ Szerintem gyűjts rá még egy kicsit, ha nem megy azonnal, mert megéri. Kép

#645 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 16. 17:14

Idézet

James, K810i-t ajánlom figyelmedbe! Nekem olyan van és imádom! Haveromnak k770i-je van, 810i sokkal jobb szvsz. Kinézetre is, meg tudásban is. És nem is sokkal drágább nála. Én 35-ért vettem használt teló beszámítással. :Đ Szerintem gyűjts rá még egy kicsit, ha nem megy azonnal, mert megéri. Kép
Én úgy tudtam hogy a K770i szoftvere u.a. mint a 810-é..... nem?
Kép
Kép
Kép

#646 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 18:06

Lehetséges, bár minden újabb SE-nek hasonló. Egyébként meg érdekes, mert elvileg azonos a kijelző felbontása és színkészlet a két telefon esetében, viszont a gyakorlatban K810i-nek sokkal szebb, 320-as játék meg kilógott k770i-n, a 220-as illett jól. Az meg mellékes hogy szaggatott mint állat... (ettől függetlenül milyet multiztunk... hihi mindíg én nyertem KépKép)
Annyira mondjuk nem hasonlítottam össze a két gépet, de holnap majd megteszem és mondok frissebb véleményt, ha érdekel. :Đ

#647 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 16. 18:51

Idézet

Lehetséges, bár minden újabb SE-nek hasonló. Egyébként meg érdekes, mert elvileg azonos a kijelző felbontása és színkészlet a két telefon esetében, viszont a gyakorlatban K810i-nek sokkal szebb, 320-as játék meg kilógott k770i-n, a 220-as illett jól. Az meg mellékes hogy szaggatott mint állat... (ettől függetlenül milyet multiztunk... hihi mindíg én nyertem KépKép)
Annyira mondjuk nem hasonlítottam össze a két gépet, de holnap majd megteszem és mondok frissebb véleményt, ha érdekel. :Đ
Azt megköszöném!
Kép
Kép
Kép

#648 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 24. 20:10

Újabb ötlet: SAMSUNG. Erről van valakinek véleménye? SGH G600 Még nem kapható a T-mobile-nál, de remélem hamarosan. Ára a G800 alá várható jópár ezerrel! mivel se 3G, se gyors adatátvitel, lassú kamera, nuku xenon vaku. ... szal van hátránya is. Van itt valaki akinek volt/van Samsung mobilja? És ha olyan nem is...de akinek ilyen csúszkás?

VÉLEMÉNYEKET PLZ

Kép
Kép
Kép

#649 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 01. 24. 20:14

Idézet

Újabb ötlet: SAMSUNG. Erről van valakinek véleménye? SGH G600 Még nem kapható a T-mobile-nál, de remélem hamarosan. Ára a G800 alá várható jópár ezerrel! mivel se 3G, se gyors adatátvitel, lassú kamera, nuku xenon vaku. ... szal van hátránya is. Van itt valaki akinek volt/van Samsung mobilja? És ha olyan nem is...de akinek ilyen csúszkás?

VÉLEMÉNYEKET PLZ

Helló!nem akarlak elkeseríteni de nekem sajnos volt szétcsúztatható samsungom.És mind igaz ami fönt van írva!Kb 5* többször fagy mint a sony ericsson már ha egyszerre nyomjsz le billenytűket, adatátvitel a kábel annyira szar hogy bluutoot ezközt kellet vennem külön hozzá azzal így-úgy ment.kamerát nem is lassúnak hanem xarnak nevezném a menüje a kamnak igaz lassú de a kamera is xar.Nekem ez a véleményem azért is váltottam se-re!

#650 Felhasználó inaktív   Szodalit 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 24. 20:20

Idézet

VÉLEMÉNYEKET PLZ

én a helyedben Nokiát vagy Sony Ericssont vennék, többi sz@r

#651 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 20:33

Idézet

VÉLEMÉNYEKET PLZ

http://www.gsmarena....n_k810-1839.php inkább vegyél ilyet

#652 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 24. 21:01

Idézet

Idézet

VÉLEMÉNYEKET PLZ

érvek, ellenérvek?
Kép
Kép
Kép

#653 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 24. 21:02

Idézet

Idézet

VÉLEMÉNYEKET PLZ

én a helyedben Nokiát vagy Sony Ericssont vennék, többi sz@r
Típusokat mondj ha kérhetném!
Kép
Kép
Kép

#654 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 21:05

Idézet

Idézet

Idézet

VÉLEMÉNYEKET PLZ

érvek, ellenérvek?
samsung: ronda menü
ronda telefon
nem tudom ez kinek hátrány de én nem szeretem ezeket a kitolhatósokat(attól félek h egyszercsak igy lerepül róla...az extratelefonokat se birom arra meg félek h csak ugy széttörik)

sony ericsson: szép telefon
könnyen kezelhető menü és áttekinthető
3G
jó minőségü kamera...

most így kb. ennyi...***szubjektív***

további szép napot

#655 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 22:14

Jajj el is felejtkeztem rólad James! KépKépKép Sorry. Azért mert megnéztem a telót, oszt' rájöttem hogy K530i vagy milyen... Kép Mert mondom annyira nem érdekelt soha hogy közelről meglessem, aztán színre meg formára passzolt k770i-re... Amúgy az ugyan azt tudja amúgy mint a K810i, csak sokkal rondább.
K810i azért jó mert a legszebb telefon a piacon!!! KépKép Legalábbis nekem annyira megtetszett, hogy meg kellett kaparintanom. Kép
Samsungot meg nehogy vegyél! Barátnőmnek olyan volt, uhhh nah annyi elég is volt belőle... Samsungot soha! Már leírták a hibáit, de azokat komolyan kell venni, szal nem csak levegőbe puffogás. Kép

#656 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 22:16

Idézet

Jajj el is felejtkeztem rólad James! KépKépKép Sorry. Azért mert megnéztem a telót, oszt' rájöttem hogy K530i vagy milyen... Kép Mert mondom annyira nem érdekelt soha hogy közelről meglessem, aztán színre meg formára passzolt k770i-re... Amúgy az ugyan azt tudja amúgy mint a K810i, csak sokkal rondább.
K810i azért jó mert a legszebb telefon a piacon!!! KépKép Legalábbis nekem annyira megtetszett, hogy meg kellett kaparintanom. Kép
Samsungot meg nehogy vegyél! Barátnőmnek olyan volt, uhhh nah annyi elég is volt belőle... Samsungot soha! Már leírták a hibáit, de azokat komolyan kell venni, szal nem csak levegőbe puffogás. Kép
samsung az olyan egy elcseszett telefonokat csinálKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/055.gif ... szerintem ha mobil akkor vagy nokia vagy sony ericsson...esetleg motorola ha nincs más...de csak vészhelyzetbenhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/050.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/050.gif

#657 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 25. 05:37

Na ezekre nem gondoltam volna. Köszi a véleményeket! A tesztek alapján istenítik a Samsungot. Azt gondoltam hogy ha plazmában jók, talán össze tudnak dobni egy valamire való telót is. Ezek szerint ez csak marketing duma hogy milyen fasza....

Jó, akkor marad a SE, és a Nokia. Hamarosan újabb véleményt fogok kérni. Kinézek egykét típust.

Azért vacillálok ennyit, mert céges telefon lesz. Előző telefonom SE K700i volt. Több mint három lévig használtam, és igazából most is azt használnám, csak lusta vagyok szoftvert frissíteni rajta. LEhetőségem van most új telefont venni, de jól meg kell gondolnom, mivel legalább 3 évig működnie kell!

Kép
Kép
Kép

#658 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 18:39

Idézet

Na ezekre nem gondoltam volna. Köszi a véleményeket! A tesztek alapján istenítik a Samsungot. Azt gondoltam hogy ha plazmában jók, talán össze tudnak dobni egy valamire való telót is. Ezek szerint ez csak marketing duma hogy milyen fasza....

Jó, akkor marad a SE, és a Nokia. Hamarosan újabb véleményt fogok kérni. Kinézek egykét típust.

Azért vacillálok ennyit, mert céges telefon lesz. Előző telefonom SE K700i volt. Több mint három lévig használtam, és igazából most is azt használnám, csak lusta vagyok szoftvert frissíteni rajta. LEhetőségem van most új telefont venni, de jól meg kell gondolnom, mivel legalább 3 évig működnie kell!

nem rossz a Samsung...de a Nokia és az SE sokkal jobb....ha már lehet választani

más: kéne egy kis segítség...tesómnak van egy samsung D-900-a. Nem tudja valaki, hogy azokat a videókat amiket rá teszünk gépről...azokat hogy lehet elfektetve, teljes képernyőn nézni?

#659 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 29. 12:06

Na most érkezett el az idő, s megvan az új telcsim. Egy NOKIA 6120. Sosem volt még finn telóm :Đ De tetszik!
Kép
Kép
Kép

#660 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 12:13

Szivem szerint a Sony-t választom mindig.Sokkal kényelmesebb telefon.Jól is szolgál már pár éva az én kis D750I-m.Csak ideje lenne már kifujatni a szervizben mert kezd halkulniKépNa meg egy gigás kártya se árthat bele!!

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.