HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#881 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 25. 16:17

Idézet

Kinek milyen mod van a telóján? (leginkább SE-sek, azok a jól testreszabhatók...meg talán a symbianosok)
Nekem:
Ebbe mennyi muna volt?
Van benne pár jó ötlet!Kép

#882 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 25. 16:33

Idézet

Idézet

Valaki nem tudja hogy kell "szűz" rendszert pakolni W910i-re?
én tudom.
Van egy olyan, hogy forum.se-portal.hu <- - - szal ott leírják, hogy hogy kell! Kép (nekem a W580am és V630@W660-am DB2020-as, tehát csak ahoz értek...)
Asszem a 3150-es db-sekre KulaKendi kell vagy A2Uploader, hogy a CDA-t megváltoztasd, aztán rá ereszteni SEUS-t és máris gyári rajta a szoft! :Đ
CID-et kell hozzá tudni? Ha igen hol nézhetem meg?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#883 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 25. 16:51

Idézet

Idézet

Kinek milyen mod van a telóján? (leginkább SE-sek, azok a jól testreszabhatók...meg talán a symbianosok)
Nekem:
Ebbe mennyi muna volt?
Hát úgy a vázas moddokkal egybe úgy kb. 2 hét alatt lettem vele kész. Hát, meg is értea rászánt időt:)

#884 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 25. 16:52

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem:
Ebbe mennyi muna volt?
Hát úgy a vázas moddokkal egybe úgy kb. 2 hét alatt lettem vele kész. Hát, meg is értea rászánt időt:)
Képet rakhatnál róla!Kép

#885 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 16:56

Idézet

Idézet

Idézet

Valaki nem tudja hogy kell "szűz" rendszert pakolni W910i-re?
én tudom.
Van egy olyan, hogy forum.se-portal.hu <- - - szal ott leírják, hogy hogy kell! Kép (nekem a W580am és V630@W660-am DB2020-as, tehát csak ahoz értek...)
Asszem a 3150-es db-sekre KulaKendi kell vagy A2Uploader, hogy a CDA-t megváltoztasd, aztán rá ereszteni SEUS-t és máris gyári rajta a szoft! :Đ
CID-et kell hozzá tudni? Ha igen hol nézhetem meg?
Van egy progi, XS++ a neve. De sztem nem kell hozzá tudni, mert 3150-es a DB...és elviekbe azon a platformon cidfüggetlenül is megy a flash:)
http://forum.se-port...php?f=75&t=8531 <- - - itt van egy leírás a CDA-szám átírásához,
http://forum.se-port...php?f=75&t=8456 <- - - útmutató, hogy hogy szedd ki a cusomize.xml-t a telódból.
A CIDed sztem 52, vagy...ráeresztetted már az Update Service-t? Mert lehet h feltolta a cidet 53-ra...bár az A2uploader azt is kezeli, és UpdateService-t csapod bea cidmódosítással...akkor felmegy a telódra a brandfree szoft!

#886 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 17:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem:
Ebbe mennyi muna volt?
Képet rakhatnál róla!Kép

http://hunited.extra...529242d822bd70c <- - - ide feltöltöttem, de telóval csináltam a képeket...fényképezőm "fürdött"Kép

#887 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 25. 17:42

Idézet

Van egy progi, XS++ a neve. De sztem nem kell hozzá tudni, mert 3150-es a DB...és elviekbe azon a platformon cidfüggetlenül is megy a flash:)
http://forum.se-port...php?f=75&t=8531 <- - - itt van egy leírás a CDA-szám átírásához,
http://forum.se-port...php?f=75&t=8456 <- - - útmutató, hogy hogy szedd ki a cusomize.xml-t a telódból.
A CIDed sztem 52, vagy...ráeresztetted már az Update Service-t? Mert lehet h feltolta a cidet 53-ra...bár az A2uploader azt is kezeli, és UpdateService-t csapod bea cidmódosítással...akkor felmegy a telódra a brandfree szoft!
Tehát ha jól értem az xml fájl módosításával érem el hogy ne a vodás sz@rt kapja le?? (a CID-em asszem 52-es)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#888 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 25. 17:47

Idézet

Idézet

Képet rakhatnál róla!Kép

http://hunited.extra...529242d822bd70c <- - - ide feltöltöttem, de telóval csináltam a képeket...fényképezőm "fürdött"Kép
Nem rossz!:Đ
Jó ez a teló, osztársamnak is ilyen van, pénteken dobálta, párszor le is esett, de semmi baja se lett!KépKép

#889 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 19:21

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van aki eléggé ismeri a Nokia 6220 classic-ot? Véleményed/véleményetek róla? Milyen hátulütők/hibák vannak ennél a telónál?
Előre is köszi a válaszokat :Đ

#890 Felhasználó inaktív   elite_hun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 19:28

Idézet

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van aki eléggé ismeri a Nokia 6220 classic-ot? Véleményed/véleményetek róla? Milyen hátulütők/hibák vannak ennél a telónál?

Itt egy cikk róla

#891 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 20:57

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Itt egy cikk róla
Nagyon jó teló sztem! Businessre tökéletes...főleg a symbianos nokiák. Apámnak N95 van (régi szériás), és nagyon meg van vele elégedve...szal tom ajánlani! Kép

#892 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 20:59

Idézet

Idézet

Tehát ha jól értem az xml fájl módosításával érem el hogy ne a vodás sz@rt kapja le?? (a CID-em asszem 52-es)
igen, avval. Valahol láttam is brandfree cidszámot, asszem Seria.hu-n. Hamarosan énis beszámolok majd egy 3150-es unbrandről, ha megjön tesóm W910-e:)

#893 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 07:46

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Itt egy cikk róla
Nagyon jó teló sztem! Businessre tökéletes...főleg a symbianos nokiák. Apámnak N95 van (régi szériás), és nagyon meg van vele elégedve...szal tom ajánlani! Kép
Köszönöm a válaszaitokat. Igazából teszteket, már nagyon sokat olvastam és tanulmányoztam, ezért kérdeztem, hogy hosszabbi használat után a vélemény nem változik-e.
Köszi :-D

#894 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 11:28

Idézet

Idézet

Ha már feljött a mobiltelefonok topic... nem tudja valaki hog ypontosan mi is az a TURBO SIM ... egyik haver vett egy telefont most mindegy milyen n95 8gb... de mindegy csak irtam és ilyen TURBO SIM van benne... tud telefonálni vele tölteni.. ilyesmik de ha kiveszi a telefonból akárcsak hogy portalanit és véletlen a SIM-kártyáját ezt a bizonyos TURBO SIM kártyát kiveszi már hiába rakja vissza dobhatja el kártyát és ujjat kell vennie....

Na mots akérdésem hogy miez? végülis honana jött ze vagy mi vagy nah szóval :)mire jó ez vagy miért nem jó... ilyen válaszokat szeretnék ha tud valaki segiteni :Đ KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELŐRE IS :-D
Függetleníti a telefont. Tehát mondjuk egy T-Mobilos telefonhoz tudsz Vodás kártyát rakni.

Nekem is lenne egy kérdésem, nem tud valaki Motorola E8-hoz játékokat?
Köszönöm szépen aválaszt :) bocs hogy most írok.. de ez rendben van de hogy cseréljem ki pla kártyát amikor írtam tudod hogy ha egyszer kiveszem ezt a turbo sim-et akkor már dobhatom el a kártyát és másik kártya kell hozzá és csak ezzel működik.. nah ittvan abibi úgyhogy biztos átverés volt de kiváncsi vagyok hogy most ez hogy van de érdekes ugyhogy.... még jó hogy nem az enyém :) köszönöm a válszat

#895 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 15:19

Akinek Samsung SGH-U900-asa van ennek a videónak:http://www.youtube.c...h?v=Yuuuws2EDmA a segítségével tud rá játékokat tenni .
Nekem bevált.

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#896 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 19. 17:00

Na a mobilom(NOKIA 5310 Xpressmusic) ma délután 2 fele kikapcsolt és mikor bekapcsoltam kiírta hogy: "A SIM kártya elutasítva" És bármit csinálok nem indul be. Mi lehet a baja? Másik SIM-el elindul, de miután földhözkúrtam sem indul el.Kép többet se veszek nokiát

#897 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 17:16

Idézet

Na a mobilom(NOKIA 5310 Xpressmusic) ma délután 2 fele kikapcsolt és mikor bekapcsoltam kiírta hogy: "A SIM kártya elutasítva" És bármit csinálok nem indul be. Mi lehet a baja? Másik SIM-el elindul, de miután földhözkúrtam sem indul el.Kép többet se veszek nokiát
Ne is vegyél többet NokiátKép Ha másik kártyával megy, akkor nem a telóval lesz a baj, hanem a kártyáddal. Próbáld megtakarítani, óvatosan (nem földhöz vágni), próbáld meg másik készülékben is hogy működik-e. Ennyi
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#898 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 17:14

Ajánlana vki olyan oldalt ahol normális áron lehet függettlen telókat venni?
Köszi előre isKép/images/smiles/013.gif

#899 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 17:25

Érdekelne a véleményetek a Samsung SOUL U-900-as telefonról. Nekem nagy álmom egy olyan telefon, de hogy se mégse tegyek rossz lóra vásárt, ezért érdekelne, hogy ti mit gondoltok róla. :Đ:)

#900 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 17:41

Engem is erdekelne a Soul.Es az F480 is.Valamelyik a 2 kozul csak nemtudom melyik.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »