HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami Metal!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami Metal!!

#201 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 13. 15:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ismerős a feeling! :Đ Nálunk csak kanbulin megy a Sodom,Slayer,Celtic Frost pl., de amikor a lányok is ott vannak,akkor max.a legkeményebb a Metallica lehet!Kép Tudunk alkalmazkodni!:-D

Hál istennek nálunk a lány ismerősök / barátnők is minimum dimmu fanok szóval lökni szoktuk a kocsmában a Deicide meg a Marduk-ot is Kép

Na asszem megyek én is, jóccakát mindenki!

Az sem semmi! És a kocsmában mit szólnak ehhez a zajhoz az öreg fröccsösök? Kép
Erre nem válaszoltál, Ragnarök! Tehát akkor ez a fehérvári kocsma ezek szerint, amiről írtál? Veszprémben hol jártál már italozni? :) Ez ám a metalos téma!KépKép

Nem ... ez nem fehérvári kocsma, ez Veszprémben a TexasKép

szerk.: Ja és itt öreg fröcsösök ránk nézni se nagyon mernek Kép

#202 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 15:36

Metal a téma! :Đ Ador Dorath-ot ismered? Egy cimbim velük is koncertezett anno Szlovákiában...
Metro? Hát ritkán járok oda,mert kevés a levegő!:-D Nem nagyon vannak ott esténként fröccsösök, az biztos! Legutóbb dec.29-én jártam ott, koncert előtt (ami az Expresszóban volt) beugrottunk egy sörre! Te gondolom a suli miatt hétköznap jársz oda?:) Valami metal-osat írjál, hogy ne térjünk el a topic témájától! :)Kép

#203 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 15:45

Idézet

Metal a téma! :Đ Ador Dorath-ot ismered? Egy cimbim velük is koncertezett anno Szlovákiában...
Metro? Hát ritkán járok oda,mert kevés a levegő!:-D Nem nagyon vannak ott esténként fröccsösök, az biztos! Legutóbb dec.29-én jártam ott, koncert előtt (ami az Expresszóban volt) beugrottunk egy sörre! Te gondolom a suli miatt hétköznap jársz oda?:) Valami metal-osat írjál, hogy ne térjünk el a topic témájától! :)Kép
Mi minden csütörtök délután - este lent vagyunk texasbanKép Ezen a héten is voltunk. Utána meg mentünk Cozmának gyújtani mécseseket. Ador Dorath meg alap hogy ismerem Képmondjuk annyira nem hallgattam őket mert nem sok számuk van meg nekem. Viszont ezennel hivatalosan is meghívlak a március 30.-án VMK-ban megrendezésre kerülő Alma Máter Gálá-ra ahol fellépünk a bandánkkal... még nem tudjuk hány szám fér bele de az tuti hogy amit eljátszunk az a Korpiklaani-tóla Beer beerKép

#204 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 15:48

Idézet

Idézet

Mi minden csütörtök délután - este lent vagyunk texasbanKép Ezen a héten is voltunk. Utána meg mentünk Cozmának gyújtani mécseseket. Ador Dorath meg alap hogy ismerem Képmondjuk annyira nem hallgattam őket mert nem sok számuk van meg nekem. Viszont ezennel hivatalosan is meghívlak a március 30.-án VMK-ban megrendezésre kerülő Alma Máter Gálá-ra ahol fellépünk a bandánkkal... még nem tudjuk hány szám fér bele de az tuti hogy amit eljátszunk az a Korpiklaani-tóla Beer beerKép
Köszi! Ha tehetem, megyek! Banda neve? :) Hogy ismerlek meg, ha valamelyik csütörtökön este letévedek a Texasba?

#205 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 15:51

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi! Ha tehetem, megyek! Banda neve? :) Hogy ismerlek meg, ha valamelyik csütörtökön este letévedek a Texasba?

A banda neve most van kiforróban de valószínűleg Trollkylä lesz Kép

Ismertetőjegyeim: Hosszú barna (egyeseknek már feketének kinéző) haj, sötét barna szem... nadrág mindig katonai gyakorló naci, pulcsi vagy Gorgoroth-os vagy Children of Bodomos. Az asztal aminél ülni szoktam ott mindig van egy vizipipa szóval megtalálszKép

szerk.: Ja és ne lepődj meg, még csak 17 leszek Kép ... és téged miről ismerhetlek majd fel ? Kép

#206 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 16:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A banda neve most van kiforróban de valószínűleg Trollkylä lesz Kép

Ismertetőjegyeim: Hosszú barna (egyeseknek már feketének kinéző) haj, sötét barna szem... nadrág mindig katonai gyakorló naci, pulcsi vagy Gorgoroth-os vagy Children of Bodomos. Az asztal aminél ülni szoktam ott mindig van egy vizipipa szóval megtalálszKép

szerk.: Ja és ne lepődj meg, még csak 17 leszek Kép ... és téged miről ismerhetlek majd fel ? Kép

Engem ? Kétszer annyi idős vagyok, mint Te,Kép,187 cm magas,rövid, barna hajam van és egy sör lesz a kezemben! 17 év...akkor csak jövőre hív6lak meg egy sörre! :DKép

#207 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 16:42

Idézet

Engem ? Kétszer annyi idős vagyok, mint Te,Kép,187 cm magas,rövid, barna hajam van és egy sör lesz a kezemben! 17 év...akkor csak jövőre hív6lak meg egy sörre! :ĐKép
Csak jövőre ? Mi már most ott járunk, hogy 1 látogatással fejenként 4-5 sört megiszunk (ha van rá keretKép) Meg a zenegépbe is tolunk jó sok pénzt... muszály mert anélkül nincs mega hangulat. Múlt héten összeírtunk a pultosnak (alias Ákos) 6 A5-ös oldalnyi számot (Korpiklaani-tól az Arch Enemy-n keresztül az Immortal-ig mindenféle zenét) és azt mondta megpróbálják beszerezni és felrakni Kép

#208 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 13. 22:38

Pillanatokon belül jönnek az amarth számok...

Na itt is van pár:

Amon Amarth - Twilight of the Thunder God - Ez a szám Thor a villám isten Jormungandr a világ sárkánnyal való harcát meséli el.

Amon Amarth - Guardians of Asgard - Asgard az a hely ahol a skandináv istenek élnek. (Igazából Asgardnak egyetlen védelmezője volt. Ő pedig Thor lenne.)

Amon Amarth - Valhalla awaits me

Amon Amarth - Once Sent from the Golden Hall

Ezek az én favoritjaim de természetesen vannak más jellegű számaik is. Ha bármi kérdésed van velük kapcsolatban kérdezz. Igazi Amon Amarth & Thor fanatista vagyok ... szerintem ezt el mondhatom magamról Kép

#209 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 13. 22:47

Idézet

Pillanatokon belül jönnek az amarth számok...

Guardians...legyen ám! Csá!Kép

#210 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 18:59

Na N360 lássuk azokat a koncerteket amiken voltál és amikre elmennél :Đ (addigelvégzem 1-2 dolgom és folytatom Kép)

#211 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 19:43

N360, hol marad a felsorolás?:Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#212 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 19:59

Metal Gear Solid?Kép

#213 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:07

Idézet

Metal Gear Solid?Kép
Twisted Metal?Kép EZ is vmi hasonlóKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#214 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:10

Idézet

Metal Gear Solid?Kép
Nyöhh ... véletlen nem rossz topicba írtál ? Kép

#215 Felhasználó inaktív   iPot 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:12

Az én nagy kedvencem az Ensiferum :Đ

#216 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:12

Idézet

Idézet

Metal Gear Solid?Kép
Minden ami Metal!Amugy nemszeretem a metalt meg a rockot sem meg az ehhez hasonlokat sem.Rep meg HippHopp meg minden ami jó aszt halgatok.Talán énvagyok 1egyedüli itt a GK-n aki nem rockerKép

#217 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:14

Idézet

Idézet

Idézet

Metal Gear Solid?Kép
Minden ami Metal!Amugy nemszeretem a metalt meg a rockot sem meg az ehhez hasonlokat sem.Rep meg HippHopp meg minden ami jó aszt halgatok.Talán énvagyok 1egyedüli itt a GK-n aki nem rockerKép
akkor Disco zenéket halgasz :Đ?

#218 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:15

Idézet

Az én nagy kedvencem az Ensiferum :Đ
Nekem egyszer sikerült betoppanni egy Ensiferum koncert utolsó 2 számára a Szigeten. Pont a One more magic potion meg a Blood is the Price of Glory-t tolták el a végére Kép

#219 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Metal Gear Solid?Kép
Nem de biztos van 1-2 ami tetszik.Disco téren inkább progressiveKép

#220 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Metal Gear Solid?Kép
Nem de biztos van 1-2 ami tetszik.Disco téren inkább progressiveKép
értem

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13