Idézet
Minden ami Metal!!
Elküldve: 2009. 07. 27. 15:00
A barátaim szerint is vicces vagyok mert nagyon humoros vagyok!!!!! Hát ha itt senkisem wiis akkor megyek erről a hülye gagyi Metállos oldalrol!!!! Ja és Britney meg Madonna nem gáz ők a legjobbak! (L)
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2009. 07. 27. 15:02
Idézet
Idézet
A barátaim szerint is vicces vagyok mert nagyon humoros vagyok!!!!! Hát ha itt senkisem wiis akkor megyek erről a hülye gagyi Metállos oldalrol!!!! Ja és Britney meg Madonna nem gáz ők a legjobbak! (L)
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 07. 27. 15:02
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 07. 27. 15:05
Idézet
Nem igaz!!! A popban sokkal szebben énekelnek mint abban a gagyiságban!!! Itt remélem mindenki wiis!!!!
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 07. 27. 21:24
wii fanunk nagyon képben van
metal énekesek többsége az üvöltés és hörgés mellett tisztán is tud énekelni, madonna viszont nem hiszem hogy úgy tudna hörögni mint corpsegrinder
és koncertem az intrumentált se lemezről nyomják be hanem a gitáros, basszer, dobod élőben játsza fel. és általba az efekteket is (pl szkreccs) élőbe rakják oda ahova kell. na mötál! 
Elküldve: 2009. 07. 27. 23:45
Idézet
metal énekesek többsége az üvöltés és hörgés mellett tisztán is tud énekelni, madonna viszont nem hiszem hogy úgy tudna hörögni mint corpsegrinder
és koncertem az intrumentált se lemezről nyomják be hanem a gitáros, basszer, dobod élőben játsza fel. és általba az efekteket is (pl szkreccs) élőbe rakják oda ahova kell. na mötál! 

"There's room at the top they're telling you still
Elküldve: 2009. 07. 28. 00:05
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 07. 28. 07:55
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 07. 28. 08:29
erre a hörgés ének dologra a kedvenc példám: Opeth... eszméletlen jól tud énekelni a srác, de ha hörgésről van szó, akkor is megállja a helyét. nem is akárhogy..
Elküldve: 2009. 07. 28. 09:22
Idézet
erre a hörgés ének dologra a kedvenc példám: Opeth... eszméletlen jól tud énekelni a srác, de ha hörgésről van szó, akkor is megállja a helyét. nem is akárhogy..
A popfan barátunknak meg ...
Ha nem tetszik valami, akkor ne gyere ebbe a topicba, mert ha csak fikázni jössz, akkor itt rengeteg ember ellenszenvét fogod elnyerni. Inkább menj vissza Madonnát hallgatni és játssz tovább a Hello Kitty kalandjaival.
Kreep neked meg millió grat és kézrázás! Eszméletlenül tetszenek a műveid. (Mellesleg engem a Kickass Metalcore a Hatebreed együttesre emlékeztet.
De semmiképpen se Cannibal Corpse.
Ők kicsit csúnyábban torzítanak.
) A dobot mivel vágtad alá ? Keverőpulttal ? Vagy van dobgéped ? 
#412 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 28. 09:52
Idézet
Idézet
Idézet
ígyvan
egy SOAD - Chop Suey-t énekeljen el madonna vagy britney 
Elküldve: 2009. 07. 30. 17:22
Hy! Tudtok ajánlani pár jó Slipknot számot?
Elküldve: 2009. 07. 30. 17:24
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 07. 30. 17:28
Idézet
Hallottam már, de nem ugrott be hirtelen hogy ez Slipknot, szal kösz
Elküldve: 2009. 07. 30. 17:29
Idézet
Ez baszott jó szám
A Legend of Rock-ba is benne van, csak nehéz és így nem nagyon tudsz a számra figyelni.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2009. 07. 30. 17:29
Idézet
Idézet
Hallottam már, de nem ugrott be hirtelen hogy ez Slipknot, szal kösz
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 07. 30. 17:33
Jah tényleg, a Legends of Rockból ismertem, csak ott szinte nem is hallani az éneket. Nagyon zsír
Elküldve: 2009. 07. 31. 04:40
Idézet
Hy! Tudtok ajánlani pár jó Slipknot számot?
Elküldve: 2009. 08. 12. 20:48
Napra és percre pontosan egy éve ilyenkor nyomultam már a Szigeten az IRON MAIDEN koncertjén!!!!!!!

Fear of the dark....

Súgó
A téma zárva.