HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami Metal!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami Metal!!

#441 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 13. 00:24

Kép
nekem nagy kedvenc a Motörhead már nagyon régóta...
egyszerűen rohadtnagyok, utánozhatatlan hangulat és stílus amit csinálnak, örök kedvenc...
pár jó szám:
Ace Of Spades csak ilyen verza van hála a youtubna...meg esetleg koncertfelvétel....
Rock Out ami most menő
Iron Fist legalább eredeti klipp
Rock N Roll csak mert jó szám
The Game és a King Of Kings ismerős lehet ha nézel pankrációt mert Triple H bevonulózenéi voltak
Enter The Sandman bizony a Metallica féle zene....
nekem ezek a kedvesebb zenék így hirtelen, persze vannak még híres számaik...

#442 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 13. 16:56

Fezen tour Székesfehérvár....tegnap
Indulás Veszprémből 19:30-kor
Első állomás Inota ( csapolt meggysör fogyasztás (650 ft/kori), mellé meggypálinka 3 cl )
A helyszínen a sörlelőhely feltérképezése (árak 400-450 ft / doboz, jegyár : 3500 ft)
P.Mobil, Pokolgép, Paradise Lost koncert megtekintése ( Utóbbi kevesebb, mint egy óra volt, viszont volt As i Die...)
Indulás kb. 01:30-kor ( utolsó sör elfogyasztása )
Érkezés 02 után
Ennyi volt röviden. Értékelés: 6.5 pont a 10-ből

#443 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 13. 17:19

Idézet

Első állomás Inota ( csapolt meggysör fogyasztás (650 ft/kori), mellé meggypálinka 3 cl )
A helyszínen a sörlelőhely feltérképezése (árak 400-450 ft / doboz, jegyár : 3500 ft)
P.Mobil, Pokolgép, Paradise Lost koncert megtekintése ( Utóbbi kevesebb, mint egy óra volt, viszont volt As i Die...)
Érkezés 02 után

És te meg nem szóltál hogy jössz FEZEN-re ? Kép Ezért hétfőn még számolunk ! Kép

Vagyis ... most olvastam hogy nem hétfőn...Kép akkor legközelebb számolunk ! Kép

#444 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 13. 17:29

Idézet

Idézet

Érkezés 02 után

És te meg nem szóltál hogy jössz FEZEN-re ? Kép Ezért hétfőn még számolunk ! Kép

Vagyis ... most olvastam hogy nem hétfőn...Kép akkor legközelebb számolunk ! Kép

Hali! Írtam valamikor, hogy csak aznap (szombaton) derül ki, hogy tudok-e menni. Nem mondod, hogy voltál??
Amúgy már minden veszprémi lejött a sörröl...Semmi Bagoly!:Đ Írj majd, ha jó! STONEBLADE- re meg megyünk! Diákcentrum...már megvan a helyszín?Kép

#445 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 22. 20:41

ha már ennyire Rammstein láz van a fórumon akkor említsük meg azt is hogy az új single-n a Pussy melett egy másik szám is szerepel...a Rammlied, sajna linket nem tudok mert hát youtube nem bír magával.
nos én már hallottam és ez a másik szám a Pussy-nál sokkal gyengébbKép így már nem tudom mit várjak az új albumtól

#446 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 19. 21:26

STONEBLADE koncertek a közeljövőben Veszprémben:

okt.30. 20:30 VMK
nov.21. 20:00 DC
(Animid Effecttel is játszanak,de nem tudom, melyik koncin.)
Ezután lesz még egy Metrós koncertjük, és Dec28-án játszanak a SUPERBUTT előtt az expresszóban. Valamelyiken csak összefutok Ragnarök barátommal! :Đ
Okt. 22-én megyek SUBSCRIBE + ROAD koncertre az Expresszóba Veszprémben!Kép

#447 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 19. 21:29

Idézet

STONEBLADE koncertek a közeljövőben Veszprémben:

okt.30. 20:30 VMK
nov.21. 20:00 DC
Valamelyiken csak összefutok Ragnarök barátommal! :Đ

Hát én is remélem ... bár ha a 30.-ai koncerten lesz az AE, akkor nem biztos, hogy tudok menni, mert itt lesz bnőm és vele nem tudom, hogy tervezünk programot. Egyenlőre azon agyalunk, hogy hogyan jusson el mert a rohadék lusta máv megint sztrájkol. Baszám szájba a jó édes ...

Na de hogy témánál maradjunk ... majd megtudakolom, hogy melyiken lesznek az Effecttel a Stonebladesek és akkor írok vmit.

#448 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 19. 21:39

Idézet

ha már ennyire Rammstein láz van a fórumon akkor említsük meg azt is hogy az új single-n a Pussy melett egy másik szám is szerepel...a Rammlied, sajna linket nem tudok mert hát youtube nem bír magával.
nos én már hallottam és ez a másik szám a Pussy-nál sokkal gyengébbKép így már nem tudom mit várjak az új albumtól
Én eddig az új albumról semmi jót nem hallottam. A pussy sem egy kiemelkedő szám. Mondjuk a klipp az tetszik Kép de összességében egy a sok közül. Elmúlt héten pénteken Rammstein koncertet néztem DVD-n. Mint mindig, most is fantasztikus volt.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#449 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 19. 21:43

Én az IRON MAIDEN : Flight 666 dvd-jét néztem meg nemrég vagy ötödszörre. A tavalyi koncertkörútról készült a film, minden szám más országban van felvéve, sajnos a Szigetes koncert kimaradt. Tehát nem láthattok....:Đ

#450 Felhasználó inaktív   kreepmastah 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 09. 11:24

Hejj:D Végre összegyűlt a kredit, és megvásárolhattam életem első komoly erősítőjét!

Össze is dobtam gyorsan a "házi stúdiómba" egy kis mötál szösszenetet!

Csekkoljátok lee!

http://www.youtube.c...feature=channel

#451 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 09. 14:20

Éppen most hallgatom a Tankcsapda Minden jót címü albumát. Mit mondjak? Semmit nem veszítettem volna, ha kihagyom. Mondjuk Lukács rímfaragása még mindig fenomenális. A zene viszont. Lehet az a "hiba" hogy én 10-13 évvel ezelôtt ismertem meg a Tankcsapdát. Nekem a mostani hangzás egyáltalán nem tetszik. Túl vékony, túl gyenge.
biolencse
Get your Portable ID!

#452 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 09. 14:26

Éppen most hallgatom a Tankcsapda Minden jót címü albumát. Mit mondjak? Semmit nem veszítettem volna, ha kihagyom. Mondjuk Lukács rímfaragása még mindig fenomenális. A zene viszont. Lehet az a "hiba" hogy én 10-13 évvel ezelôtt ismertem meg a Tankcsapdát. Nekem a mostani hangzás egyáltalán nem tetszik. Túl vékony, túl gyenge.
biolencse
Get your Portable ID!

#453 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 09. 18:44

Idézet

Ha már zene a téma. Belőletek mikor hallhatok valamit? Kép:Đ:)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#454 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 09. 18:59

Idézet

Még mindig a "Legjobb Méreg" a favoritom! A nem túl acélos új lemeznél az előző TCS is jobban sikerült. Hammer újságban is csak a 10. helyen végzett a Hangpróbán. Az első az új Alice In Chains lemez lett, azt csekkoljátok!Kép

#455 Felhasználó inaktív   petext 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 10:50

Idézet

Idézet

Én eddig az új albumról semmi jót nem hallottam. A pussy sem egy kiemelkedő szám. Mondjuk a klipp az tetszik Kép de összességében egy a sok közül. Elmúlt héten pénteken Rammstein koncertet néztem DVD-n. Mint mindig, most is fantasztikus volt.  
én is mostanában Rammstein koncertfelvételeket nézegetek, el se hiszem, hogy jönnek MagyarországraKépKép

#456 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 19. 12:56

Idézet

én is mostanában Rammstein koncertfelvételeket nézegetek, el se hiszem, hogy jönnek MagyarországraKépKép
Arra én is szeretnék menni, csak nem tudom, hogy lesz rá pénzem. Karácsony, meg Szilveszter. Jövő év elején meg párom név és szülinapja, meg valentinnap. Majd csak megoldom valahogy.
biolencse
Get your Portable ID!

#457 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 13:53

Idézet

Idézet

Arra én is szeretnék menni, csak nem tudom, hogy lesz rá pénzem. Karácsony, meg Szilveszter. Jövő év elején meg párom név és szülinapja, meg valentinnap. Majd csak megoldom valahogy.
Én is erősen gondolkodok azon, hogy el kellene menni...Csak jó lenne még idén megvenni a jegyet mert januártól már sanszos, hogy nem lesz kaphatóKép

#458 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 15:02

Dec 5-én megyek Tankcsapdára Szombathelyre! Állat lesz. Tavaly voltam a SYMA-ban, az felejtehetetlen élmény volt, sajnos a jubileumi koncertre nem tudtam eljutni... És lesz koncert előtt dedikálás is, szóval aláíratom az Elektromágnest :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#459 Felhasználó inaktív   Defstar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 15:09

Itt Egerben holnap lesz Tankcsapda konci, szerintem ütős lesz :Đ Bár elvileg csak 500 jegy van, a SZIGEThez képest elég kicsi létszám....na az piszok jó volt :-D
Clan H B M
Hungarian Brewmasters

#460 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 17:21

Tudtok ajánlani valami jó Metalcore együttest? A Bullet For My Valentine-t ismerem, nem annyira tetszett.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.