HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami Metal!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami Metal!!

#301 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 04. 08:32

Idézet

Akkor azért elvoltál, a csajokkal hajazni jó!:Đ Hol volt Füreden helyileg az esemény?
Hétfőre pihend ki magad!Kép Én holnap megyek koncertre...arról majd személyesen! :-D
A Balatonfüredi szabadidő- és konferenciaközpontban volt a rendezvény. És hogy a viharba ne lettem volna el a csajokkal. Még puszit is kaptam Kép (igaz ennek ennyire nem kéne örülnöm mert van barátnőm Kép khm...) Az volt a legjobb amikor átváltott a szám egy lassú részre és mindenki a teremben odajött hozzánk és nagy láncot alkotva ordítottuk a szöveget KépKép
A pihenésre meg gyúrok, mert a nyakamat azért sikerült megrándítanom, meg az egyik pogózó egyszer gerincen vágott Kép

#302 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 04. 08:39

Idézet

Idézet

Akkor azért elvoltál, a csajokkal hajazni jó!:Đ Hol volt Füreden helyileg az esemény?
Hétfőre pihend ki magad!Kép Én holnap megyek koncertre...arról majd személyesen! :-D
A Balatonfüredi szabadidő- és konferenciaközpontban volt a rendezvény. És hogy a viharba ne lettem volna el a csajokkal. Még puszit is kaptam Kép (igaz ennek ennyire nem kéne örülnöm mert van barátnőm Kép khm...) Az volt a legjobb amikor átváltott a szám egy lassú részre és mindenki a teremben odajött hozzánk és nagy láncot alkotva ordítottuk a szöveget KépKép
A pihenésre meg gyúrok, mert a nyakamat azért sikerült megrándítanom, meg az egyik pogózó egyszer gerincen vágott Kép

Úúúúristen pogó!! Mennyi pogóztunk régen! 16-17 évesen... :) Voltak elég durva szituk is. De azt szerettem a rokkerekben mindig is, hogy keménykednek, keménykednek, van hogy pogó közben szarrá taposnak valakit, de mégis, minden kakaskodás vége az, hogy megisznak együtt egy sört, fröccsöt vagy valamit. Én mindeig nagyobb biztonságban éreztem magam egy rokker bulin, mint egy diszkóban.

Természetesen ma már egyik helyre sem járok. :) Már nem az én világom. Ez persze nem korral jár, csakhát megállapodtam, elkényelmesedtem.

De van egy nagyon szép emlékem is, mikor 6-an buliztunk a pincénél (a leendő GKtali helyszínén) 18. szülinapomon, és headbangelés közben mindenki mutatott hármat, erről készült egy fotó. Azt mutattuk hogy 18 éves lettem. Nagoyn komoly. Mindjárt megpróbálom előkeresni...

Kép
Kép
Kép

#303 Felhasználó inaktív   iPot 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 04. 08:42

Ossian - A rock katonái

Imádom ezt a számot, szinte mindig ezzel nyitna feszteken meg koncijukon :Đ Tavaly az egri rockfeszten nagy zúzás volt xD

#304 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 10:05

Idézet

Ossian - A rock katonái

Imádom ezt a számot, szinte mindig ezzel nyitna feszteken meg koncijukon :Đ Tavaly az egri rockfeszten nagy zúzás volt xD
nekem nagy kedvencem

#305 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 10:07

Idézet

Úúúúristen pogó!! Mennyi pogóztunk régen! 16-17 évesen... :Đ Voltak elég durva szituk is. De azt szerettem a rokkerekben mindig is, hogy keménykednek, keménykednek, van hogy pogó közben szarrá taposnak valakit, de mégis, minden kakaskodás vége az, hogy megisznak együtt egy sört, fröccsöt vagy valamit. Én mindeig nagyobb biztonságban éreztem magam egy rokker bulin, mint egy diszkóban.

Természetesen ma már egyik helyre sem járok. :-D Már nem az én világom. Ez persze nem korral jár, csakhát megállapodtam, elkényelmesedtem.

De van egy nagyon szép emlékem is, mikor 6-an buliztunk a pincénél (a leendő GKtali helyszínén) 18. szülinapomon, és headbangelés közben mindenki mutatott hármat, erről készült egy fotó. Azt mutattuk hogy 18 éves lettem. Nagoyn komoly. Mindjárt megpróbálom előkeresni...

Huhú azt a képet én is látni akarom ! KépKép 18 éves james ...Kép

Egyébként én nem szeretek pogózni. "Tiltja a zenei irányzat amit hallgatok" Kép

#306 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 10:56

Idézet

Idézet

Úúúúristen pogó!! Mennyi pogóztunk régen! 16-17 évesen... :Đ Voltak elég durva szituk is. De azt szerettem a rokkerekben mindig is, hogy keménykednek, keménykednek, van hogy pogó közben szarrá taposnak valakit, de mégis, minden kakaskodás vége az, hogy megisznak együtt egy sört, fröccsöt vagy valamit. Én mindeig nagyobb biztonságban éreztem magam egy rokker bulin, mint egy diszkóban.

Természetesen ma már egyik helyre sem járok. :-D Már nem az én világom. Ez persze nem korral jár, csakhát megállapodtam, elkényelmesedtem.

én se szeretek én maradok a headbangingKép

#307 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 12:07

Én mindeig nagyobb biztonságban éreztem magam egy rokker bulin, mint egy diszkóban. Ez bizony így van. Garantáltan. Amikor anyum megnézte az egyik koncertükön készült felvételeket, azt mondta: "A pogo egy olyan tánc, ahol mindenki középre akar menni. " Ezt míg élek, nem felejtem.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#308 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 12:30

Idézet

Idézet

Kerestem, de még nem találtam... Viszont sokat nem látnál belőlem, csak egy hajkupacot :) Remélem meglesz...
Kép
Kép
Kép

#309 Felhasználó inaktív   shawn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 04. 14:54

Én az Insane 10 éves buliján voltam tegnapKép. Nagyon állat volt, főleg a Slipchaos, a Slipknot tribute!Kép

#310 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 15:39

Idézet

Idézet

Hát a bemutatós képet nem találtam meg, csak a headbangelőset. Vajon melyik vagyok én?
Kép
/a helyszín ismerős lehet a GK tali képeiből...itt lesz az is!/
Kép
Kép
Kép

#311 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 16:03

Idézet

Hát a bemutatós képet nem találtam meg, csak a headbangelőset. Vajon melyik vagyok én?
Kép
Höhö...jó képKép
A jobbszélső a tippem.Vagy ha nem az,akkor balról a 2ik:)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#312 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 16:47

Idézet

Idézet

Kép
Höhö...jó képKép
Bizony-bizony a leghosszabbhajú, azaz a jobb szélső! :Đ Grat!
Kép
Kép
Kép

#313 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 16:49

Idézet

Köszönöm-köszönömKépKépAz ajándékot majd a GK talin add átKépKép
De azért picit megváltozott a stílusod azóta.Kinőttél belőle:)

#314 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 16:52

Idézet

Idézet

Idézet

Kép
Höhö...jó képKép

Énis arra tippeltem volna...Kép james, ez volt a Metallicás korszak?Kép:-D

Szerk: A melletted lévő az norb?KépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#315 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 16:59

Idézet

Idézet

Köszönöm-köszönömKépKépAz ajándékot majd a GK talin add átKépKép
De azért picit megváltozott a stílusod azóta.Kinőttél belőle:)

Hát mi tagadás, kinőttem. De nagyon szép emlékeim vannak abból az időszakból. Igaz volt hogy egy egy pogó alkalmával akkorát kaptam, hogy hanyattvágódtam...volt hogy olyan részegen mentünk haza, hogy négykézláb kúsztam, többször elaludtam útközben, egykét este filmszakadás...szóval volt igénytelenség bőven...de amellet: rokkfesztiválok, DiákSziget (az régen nem olyan volt mint ma a SzigetFesztivál...persze ma is marha jó!), rengeteget túráztam, csöveztem... íjjjj igazi szabadlelkűként éltem soxor :-D Pl 17 és fél évesen beutaztuk haverral ketten Erdélyt. Gyalog, stoppal, vonattal, busszal...ami épp jött. Uticél nem volt, csak a Szent Anna tavi fesztivál (2 nap woodstock). Én nemtm megengedem e majd a fiamnak ugyanezt. Ráadásul akkor még a román-magyar viszony sem volt rózsás. Az erdélyi magyarok nagyon féltettek minket :)
Node majd nosztizok a tábortűznél. Te mennyi idős vagy wolf? Jösz a talira? Hová valósi vagY?

Kép
Kép
Kép

#316 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:10

Idézet

Hát mi tagadás, kinőttem. De nagyon szép emlékeim vannak abból az időszakból. Igaz volt hogy egy egy pogó alkalmával akkorát kaptam, hogy hanyattvágódtam...volt hogy olyan részegen mentünk haza, hogy négykézláb kúsztam, többször elaludtam útközben, egykét este filmszakadás...szóval volt igénytelenség bőven...de amellet: rokkfesztiválok, DiákSziget (az régen nem olyan volt mint ma a SzigetFesztivál...persze ma is marha jó!), rengeteget túráztam, csöveztem... íjjjj igazi szabadlelkűként éltem soxor :Đ Pl 17 és fél évesen beutaztuk haverral ketten Erdélyt. Gyalog, stoppal, vonattal, busszal...ami épp jött. Uticél nem volt, csak a Szent Anna tavi fesztivál (2 nap woodstock). Én nemtm megengedem e majd a fiamnak ugyanezt. Ráadásul akkor még a román-magyar viszony sem volt rózsás. Az erdélyi magyarok nagyon féltettek minket :-D
Node majd nosztizok a tábortűznél. Te mennyi idős vagy wolf? Jösz a talira? Hová valósi vagY?

Ma is ilyenek a fiatalok:).Csak már mindent korábban kezdenek...
És akkor szép sorjában válaszolok.19;ha minden összejön és mehetek,akkor ott leszek(jövő 7en dől el);és dél-Baranya,pontosabban Máriagyűd.Ha ez nem lenne ismerős(ami könnyen előfordulhatKép),akkor Siklós és Harkány mellett-között-alatt-felett,a Tenkes-hegy(Tenkes kapitánya,bezonyKép) lábánal.Még valami?:)

#317 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:15

Idézet

Idézet

Hát mi tagadás, kinőttem. De nagyon szép emlékeim vannak abból az időszakból. Igaz volt hogy egy egy pogó alkalmával akkorát kaptam, hogy hanyattvágódtam...volt hogy olyan részegen mentünk haza, hogy négykézláb kúsztam, többször elaludtam útközben, egykét este filmszakadás...szóval volt igénytelenség bőven...de amellet: rokkfesztiválok, DiákSziget (az régen nem olyan volt mint ma a SzigetFesztivál...persze ma is marha jó!), rengeteget túráztam, csöveztem... íjjjj igazi szabadlelkűként éltem soxor :Đ Pl 17 és fél évesen beutaztuk haverral ketten Erdélyt. Gyalog, stoppal, vonattal, busszal...ami épp jött. Uticél nem volt, csak a Szent Anna tavi fesztivál (2 nap woodstock). Én nemtm megengedem e majd a fiamnak ugyanezt. Ráadásul akkor még a román-magyar viszony sem volt rózsás. Az erdélyi magyarok nagyon féltettek minket :-D

Ma is ilyenek a fiatalok:).Csak már mindent korábban kezdenek...
És akkor szép sorjában válaszolok.19;ha minden összejön és mehetek,akkor ott leszek(jövő 7en dől el);és dél-Baranya,pontosabban Máriagyűd.Ha ez nem lenne ismerős(ami könnyen előfordulhatKép),akkor Siklós és Harkány mellett-között-alatt-felett,a Tenkes-hegy(Tenkes kapitánya,bezonyKép) lábánal.Még valami?:)

Jártam arra eleget. Nagyszüleim Baksa nevű faluban éltek. Pécs alatt. Görcsöny és Gadány felé (bizony a mese a rókával...)
Ja és a Tenkes kapitányának egy részét itt forgatták Veszprém mellett, a Nemesvámosi csárda padlásterében :) Veszprém felől jövők, láthatják ma is :)

Kép
Kép
Kép

#318 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:16

Idézet

Idézet

...szóval volt igénytelenség bőven...

Ma is ilyenek a fiatalok:)

Nana Kép Vannak ám igényes "rockerek" is... nézzetek Ányy-ra mondjuk. Vagy rám Kép

szerk.: Amúgy karaj a képed james KépKép

Ja és hétfőn találkozunk a Bagolyban KépKép

#319 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:18

Idézet

Idézet

Idézet

Nana Kép Vannak ám igényes "rockerek" is... nézzetek Ányy-ra mondjuk. Vagy rám Kép

szerk.: Amúgy karaj a képed james KépKép

Ja és holnap találkozunk a Bagolyban KépKép

Pontban 48 óra múlva már szúrós tekintettel fogok rádnézni :Đ
Kép
Kép
Kép

#320 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:30

Idézet

Idézet

Idézet

Ehh...james szövegéből kiragadtál egy mondatot.Én az egész mondandójára értettem:)És nem csak a "rockerekre",hanem általánosságban a fiatalokra.

Idézet

Ja és a Tenkes kapitányának egy részét itt forgatták Veszprém mellett, a Nemesvámosi csárda padlásterében /forum/images/smiles/029.gif Veszprém felől jövők, láthatják ma is /forum/images/smiles/029.gif

Minden nap tanul vmi újat az emberKép

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.