HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami Metal!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami Metal!!

#321 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:31

Idézet

Pontban 48 óra múlva már szúrós tekintettel fogok rádnézni :Đ
Miért szúróssal ? :-D Nem valami "Gyere pajti itt egy sör" nézésre gondoltál inkább ? Kép Viccet félre téve N360-al már megbeszéltem és a 17:11-kor induló 5-össel fogok felbattyogni az Árpád utcába. Szóval hamarabb is megtekintheted majd a suttyó fejemet Kép

#322 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:33

Idézet

Idézet

Idézet

...szóval volt igénytelenség bőven...

Ma is ilyenek a fiatalok:)

Nana Kép Vannak ám igényes "rockerek" is... nézzetek Ányy-ra mondjuk. Vagy rám Kép

szerk.: Amúgy karaj a képed james KépKép

Ja és hétfőn találkozunk a Bagolyban KépKép

Szívemből szólottál!KépKép

Filmszakadás mondjuk nálam még nem nagyon volt, de majd lesz mit bepótolniKépKép Mentségemre szolgáljon a korom (16)https://forum.hwsw.h...default/024.gif

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#323 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:34

Idézet

Ehh...james szövegéből kiragadtál egy mondatot.Én az egész mondandójára értettem:)És nem csak a "rockerekre",hanem általánosságban a fiatalokra.

De direkt szedtem ki így, mert sajnos ma is sok az igánytelen rocker. Mondjuk én nem vallom magam rockernak. Én blackes/metalos vagyok Kép HÖJJ Kép
Ami csöppet más kategória...Kép (Csak próbáltam megvédeni a nem létező imidzsem Kép)

#324 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:44

Idézet

Idézet

Ehh...james szövegéből kiragadtál egy mondatot.Én az egész mondandójára értettem:)És nem csak a "rockerekre",hanem általánosságban a fiatalokra.

De direkt szedtem ki így, mert sajnos ma is sok az igánytelen rocker. Mondjuk én nem vallom magam rockernak. Én blackes/metalos vagyok Kép HÖJJ Kép
Ami csöppet más kategória...Kép (Csak próbáltam megvédeni a nem létező imidzsem Kép)
Szerintem a legbunkóbbak a mai fiatalok közül a discosok. Pfujj ronda egy faj (bocs ha ezzel megsértettem itt valakit, de ezek saját tapasztalatok)Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#325 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:48

Idézet

Szerintem a legbunkóbbak a mai fiatalok közül a discosok. Pfujj ronda egy faj (bocs ha ezzel megsértettem itt valakit, de ezek saját tapasztalatok)Kép
Az biztos, hogy van arcuk. Tudod hogyvan ez ...minnél nagyobb az arca, annál nagyobb a fájdalom amikor betöröd.Kép

#326 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 17:52

Idézet

Idézet

Az biztos, hogy van arcuk. Tudod hogyvan ez ...minnél nagyobb az arca, annál nagyobb a fájdalom amikor betöröd.Kép
Mondjuk én pont leszarom, hogy mit pampognak... tudod hogy van ez...ők jobban tudják. Az is lényeges dolog, hogy ezek nagy többsége ynágic...

Porch Monkey 4 Life!

#327 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 18:02

Idézet

Idézet

Idézet

Mondjuk én pont leszarom, hogy mit pampognak... tudod hogy van ez...ők jobban tudják. Az is lényeges dolog, hogy ezek nagy többsége ynágic...

Hogy egy baráti beszélgetést felidézzek:

TV-ben hírek: "Felgyújtottak egy roma család házát, de kimenekültek ám lelőtték őket.
ÉN: Idióta cigányok...
Barátom: Nade Patrik! Nem illik cigányozni.
Másik friend: Pontosan! Büdös cigányozni kell !

KépKép

#328 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 04. 18:21

Idézet

Idézet

Pontban 48 óra múlva már szúrós tekintettel fogok rádnézni :Đ
Miért szúróssal ? :-D Nem valami "Gyere pajti itt egy sör" nézésre gondoltál inkább ? Kép Viccet félre téve N360-al már megbeszéltem és a 17:11-kor induló 5-össel fogok felbattyogni az Árpád utcába. Szóval hamarabb is megtekintheted majd a suttyó fejemet Kép

:) Mondjuk érthettem volna úgy is, hogy... szal tudod mi volt a Bagoly "gúnyneve"? Késdobáló! Bizony régebben vltak ott jó kis bunyók! :) Nem egyszer láttam hazafele menet, miko egy egy szék repült ki az ajtón az utcára. De jajj annak aki ilyenbe kezd! Az még nem ismeri a tulajt, Vilma nénit! :) Úgy rendet szokott csapni, hogy csak na! Persze már évek óta nyugis hely. Mióta a lányai, és pár környékbeli srác nekiálltak dartsozni. Van is egy darts klubb itt. Egész jó eredményekkel! A csajok pl eubajnokságra is mentek, s asszem az egyik talán nyert is csapatban....
De a szúrosat persze ne így értsd. Amint tudunk megyünk, de nemtom norb mikor tud érni....lehet mi csak 6-ra tudunk menni. Na mondjuk én 1 percre lakom a Bagolytól! :D Sétálva :D

Kép
Kép
Kép

#329 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 18:54

Idézet

Na mondjuk én 1 percre lakom a Bagolytól! :Đ Sétálva :-D

Igen erről már hallottam N360-tól is Kép

#330 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 18:57

Idézet

Idézet

Na mondjuk én 1 percre lakom a Bagolytól! :Đ Sétálva :-D

Igen erről már hallottam N360-tól is Kép

Akkor nem csak én lakok jó helyen. A házunktól kb egy perc sétára van egy számtechbolt, könyvesbolt fagyizó, gimi, kocsma, bolt. Mi kell még?Kép

Ja, és kihagytam a templomot, ami csak 15 méterre van a háztólKép

Porch Monkey 4 Life!

#331 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:04

Idézet

Idézet

Idézet

Khm ... GYÚJTSUK FEEEEEEL ! Kép

Sim City-ben is mindig azt csinálom, hogy építek templomokat és felgyújtom Kép Rühellem az egyháziasított vallásokat Kép Baromság az egész...

#332 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sim City-ben is mindig azt csinálom, hogy építek templomokat és felgyújtom Kép Rühellem az egyháziasított vallásokat Kép Baromság az egész...

Én régebben jártam templomba, de miután megbérmálkodtam, azóta kalap kabát odase megyek többetKép

Porch Monkey 4 Life!

#333 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:29

Idézet

én régebben jártam templomba, de miután megbérmálkodtam, azóta kalap kabát odase megyek többetKép
Pogányan szép az élet ... KépKép

#334 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:31

Idézet

Idézet

én régebben jártam templomba, de miután megbérmálkodtam, azóta kalap kabát odase megyek többetKép
Pogányan szép az élet ... KépKép
Nem vagyok én pogány.... Hiszek a Rockistenben, és a Szentháromságban... Sex, Drugs n Rock n RollKép

Porch Monkey 4 Life!

#335 Felhasználó inaktív   iPot 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:32

Ősi tüzek gyúlnak az őszi éjben, pagan hordák portyáznak a magyar hadszíntéren :DD Éljen a folk :Đ

#336 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:38

Idézet

Sex, Drugs n Rock n RollKép
Sex, Drugs 'n' Sausage Roll Kép

#337 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:41

Idézet

Idézet

Ha neked a kolbászos zsemle az etalon a rokkendroll helyett, akkor csak sajnálni tudlak haver...KépKép

Porch Monkey 4 Life!

#338 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:44

Idézet

Idézet

Miért nem mindjárt Sex, Drugs 'n' Barrel Roll?

#339 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 04. 19:46

Idézet

Idézet

Idézet

Miért nem mindjárt Sex, Drugs 'n' Barrel Roll?
Akkor már legyen T-bag nem ?

#340 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 04. 21:10

Idézet

Hopp!!! Még egy közös pont! :Đ Egyik haverommal a te korodban mindig ezt üvöltöztük. A Holló című filmben volt ez, ozt nálunk szállóige lett :-D
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19