A 10 legjobban várt játék
Elküldve: 2006. 01. 19. 20:38
1. S.T.A.L.K.E.R.
2. Half Life 2: Aftermath
3. UT 2007
4. Elder Scrolls 4
többet nem várok ...
2. Half Life 2: Aftermath
3. UT 2007
4. Elder Scrolls 4
többet nem várok ...

Elküldve: 2006. 01. 28. 22:33
már egyre több játékot ígérnek és egyre többre mondom azt hogy: ejjha ez kéne!
maradt a STALKER és Hl2 Aftermath amiket várok, de még jött hozzá a Godfather aminek a hangulata egyre jobban megfog, és a Tom Clancy's Ghost Recon 3. jujj arról olyan videót láttam hogy:

szal az nagyon kőőőő!!!!
maradt a STALKER és Hl2 Aftermath amiket várok, de még jött hozzá a Godfather aminek a hangulata egyre jobban megfog, és a Tom Clancy's Ghost Recon 3. jujj arról olyan videót láttam hogy:

Elküldve: 2006. 01. 29. 12:46
Én csak kettőt tudok:
1. Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
2. Tomb Raider: Legend

Esetleg vmi jobb strandröplabdás gém is jöhetne a nyárra, na és egy jó fitnesz-edzős "játék" pedig óriási űrt töltene be nálam! (Persze lehet, előbb-utóbb csak megveszem az Eyetoy: Kinetic-et ...
)
1. Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
2. Tomb Raider: Legend

Esetleg vmi jobb strandröplabdás gém is jöhetne a nyárra, na és egy jó fitnesz-edzős "játék" pedig óriási űrt töltene be nálam! (Persze lehet, előbb-utóbb csak megveszem az Eyetoy: Kinetic-et ...

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
#224 Guest__*
Elküldve: 2006. 01. 29. 13:41
Nállam is marad az alap /nem tíz/

- Heroes V
- Half Life 3/ha lesz ijen/
- Meg a következő gta-t(hú..nem ugrik be a név!
Elküldve: 2006. 01. 29. 20:34
Idézet
már egyre több játékot ígérnek és egyre többre mondom azt hogy: ejjha ez kéne!

szal az nagyon kőőőő!!!!

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2006. 01. 29. 21:21
Idézet
hehe, a godfathert szombaton probaltam, és háááááát nemtom. az asztal tutira kopott vagy két centit, mer a verekedés ugy van benne szimulálva, ohgy az egeret kell rángati és ugy ut az ipse... nem a legjobb megoldás......

Elküldve: 2006. 01. 29. 21:54
Idézet
Idézet
hehe, a godfathert szombaton probaltam, és háááááát nemtom. az asztal tutira kopott vagy két centit, mer a verekedés ugy van benne szimulálva, ohgy az egeret kell rángati és ugy ut az ipse... nem a legjobb megoldás......

bár személyszerint én is a heroest várom most a legjobban. szerencsére a héten ki is probálom

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2006. 01. 31. 15:37
Idézet
én a NFS következő részét várom már(ha lesz
)

Elküldve: 2006. 01. 31. 16:12
S.T.A.L.K.E.R. tuti nem jön még egy darabig.
Nálam a Top1 : TES4:Oblivion.
Nálam a Top1 : TES4:Oblivion.
Elküldve: 2006. 01. 31. 20:11
Idézet
Idézet
)

Elküldve: 2006. 01. 31. 20:14
Idézet
Idézet
Idézet
)

Elküldve: 2006. 02. 01. 05:49
én főleg a medieval 2 total wart várom, ezen kívül jöhet a heroes 5 , alan wake, spore, stalker, gothic 3, oblivion és az új gta(ha lesz pcre) ha nem akkor vennem kell egy PS3at majd

Elküldve: 2006. 02. 01. 11:45
Jut eszembe, az Indiana Jones új részét is várom nagyon ... bár csak hír volt arról jó ideje, hogy lesz új felvonás!

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 02. 01. 15:32
Idézet
S.T.A.L.K.E.R. tuti nem jön még egy darabig.

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:42
én igazán nem is várok nagyon játékokat, na jó a gothic 3 meg még pár, de ez úgy van,h látok egy játékot, megtetszik megszerzem...
Elküldve: 2006. 02. 01. 19:29
ami még eszembe jutott : szívesen agyonlőnék már mindekit az új medal of honor részben 
ill jöhetne egy új command and conquer is bár a red alert 2-t nálam nem fogja überelni...

Elküldve: 2006. 02. 02. 09:22
Idézet
ami még eszembe jutott : szívesen agyonlőnék már mindekit az új medal of honor részben 
ill jöhetne egy új command and conquer is bár a red alert 2-t nálam nem fogja überelni...

Az új Medal of Honorra én is kíváncsi vagyok, márcsak filmszerű grafikája miatt is! Ha lesz elég jó gépem hozzá, akkor atomkirályság leszen majdan!
A Command and Conquerről jutott épp eszembe: láttam, hogy előrendelhető az a bazi nagy C&C csomag kb. 12 rongyos áron! Szerintem ez durva jó ár, össze kéne szedni rá a lét!

Elküldve: 2006. 02. 05. 15:11
Idézet
Idézet

Az új Medal of Honorra én is kíváncsi vagyok, márcsak filmszerű grafikája miatt is! Ha lesz elég jó gépem hozzá, akkor atomkirályság leszen majdan!
A Command and Conquerről jutott épp eszembe: láttam, hogy előrendelhető az a bazi nagy C&C csomag kb. 12 rongyos áron! Szerintem ez durva jó ár, össze kéne szedni rá a lét!

Elküldve: 2006. 02. 06. 13:03
No, ezt azért ide írom, mert most MÉG JOBBAN várom a PS2-es GTA: Liberty City Stories-t: tegnap elolvastam a PSP-és GTA: LCS tesztjét, és 10 pontot kapott a gém. Finoman szólva is besz*rás jó lehet az olvasottak, és a pontszám alapján (PSP-tulajok! Tolta már vki?), tehát most már nem is tudom, ezt várom-e jobban, vagy a Tomb Raider: Legend-et.
(Bár emez kétségkívül több játékórát ígér, mint a Legend, de az meg a múvik alapján rohadt jó lesz tényleg!
)

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)