HWSW Informatikai Kerekasztal: A 10 legjobban várt játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A 10 legjobban várt játék

#241 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 06. 19:17

Idézet

No, ezt azért ide írom, mert most MÉG JOBBAN várom a PS2-es GTA: Liberty City Stories-t: tegnap elolvastam a PSP-és GTA: LCS tesztjét, és 10 pontot kapott a gém. Finoman szólva is besz*rás jó lehet az olvasottak, és a pontszám alapján (PSP-tulajok! Tolta már vki?), tehát most már nem is tudom, ezt várom-e jobban, vagy a Tomb Raider: Legend-et. Kép (Bár emez kétségkívül több játékórát ígér, mint a Legend, de az meg a múvik alapján rohadt jó lesz tényleg! :Đ)
Én tíz percre próbáltam ki, nekem elsőre egy Vice City jutott róla eszembe a GTAIII világában. Többre már nem nagyon emlékszem. Kép

#242 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 07. 07:47

Idézet

Idézet

No, ezt azért ide írom, mert most MÉG JOBBAN várom a PS2-es GTA: Liberty City Stories-t: tegnap elolvastam a PSP-és GTA: LCS tesztjét, és 10 pontot kapott a gém. Finoman szólva is besz*rás jó lehet az olvasottak, és a pontszám alapján (PSP-tulajok! Tolta már vki?), tehát most már nem is tudom, ezt várom-e jobban, vagy a Tomb Raider: Legend-et. Kép (Bár emez kétségkívül több játékórát ígér, mint a Legend, de az meg a múvik alapján rohadt jó lesz tényleg! :Đ)
Én tíz percre próbáltam ki, nekem elsőre egy Vice City jutott róla eszembe a GTAIII világában. Többre már nem nagyon emlékszem. Kép
Én meg úgy várom már a DOOM 2-tKép.Nektek meg soha nem leszmegKép

#243 Felhasználó inaktív   VyrY 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 26. 17:30

Fahrenheit2..jól jönneKépBár semmi előrejelzés de..bízok benne hogy nem fognak rajta megint 5évet kínlódniKép
"Ne írj a porba mert elfújja a szél inkább írj az én szívemben ott örökre él."

#244 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 26. 17:45

Idézet

Idézet

Hopp, ezt csak most olvastam. Kép Az mindenképpen jó hír, hogy a Vice City-re is emlékeztet. Szintén a 80-as években játszódik? Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#245 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 26. 18:51

Idézet

Idézet

Idézet

Hopp, ezt csak most olvastam. Kép Az mindenképpen jó hír, hogy a Vice City-re is emlékeztet. Szintén a 80-as években játszódik? Kép
A Vice City fíling azért jutott eszembe, mivel Tony, a főhős (GTAIII) egy nagyon komoly kis zakóban, ingben járja a várost, s nem mindenféle farmerban... Kép Egyébiránt a GTAIII előtt játszódik 3-4 évvel a történet, ha jól emléxem.

#246 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 17. 23:51

Én meg úgy tom hogy előtte de ind1Kép. Én amúgy azRfB-t meg a Medieval2-t váromKépDe má naonKépKépKép

#247 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 18. 09:12

A WoW kiegészítőt nagyon várom!Kép

#248 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 10:24

Előrejelzett játékok közül ezeket várom: Oblivion, STALKER, Hl2 Episode One, UT 2007, Elveon, House of the Dead 4
Nem előrejelzett, csak szeretném ha lenne folytatás: Vampire the M. 3, Gun 2, Fahrenheit 2, új Far Cry PC-re, új Riddick rész

#249 Felhasználó inaktív   D O Double G 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 11:00

ALAN WAKE: szentem b*szott yo lesz, tök yo kis story lesz pár szörnnyel vegyítve mondjuk utálom azokat a dögöket mert beszarok tőlük néha amikor a bokorból előugranak és sexuális kapcsolatra kényszerítenek példa rá a far cry :DD
G-G-G-G-UNOT! Ez annyira Gangsta luv :))

#250 Felhasználó inaktív   Dominic11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 12:41

Várom má az ujj GTA-t , kiváncsi vok milyen ujjítások lesznek benne.
Imádom a Final Fantasy-t minden mennyiségben!!!!

#251 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 22. 13:19

Remélem lehet a következő GTA-ban sok házba be lehet menni és a prostikkal élethűen kúrni stb...

#252 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 13:31

lesz benne szolárium,uszoda,teniszpálya,gokart,paintball persze ez mind $-ért

#253 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 15:50

Idézet

Remélem lehet a következő GTA-ban sok házba be lehet menni és a prostikkal élethűen kúrni stb...
Nahát erre megint azt kell mondjam, amit Zoenn a múltkorában a hasonló esetekre ... "no comment". Meg még azt, hogy aki ezen a szellemi szinten áll, annak MÉG nem való a GTA. Kép Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#254 Felhasználó inaktív   luyo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 15:54

Idézet

Kép
World of Warcraft
(\__/)
(='.'=)
(") (")

#255 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 18:27

Desperados 2! Remélem jó lesz és nem rontják el a TPS nézet miatt! Már várom a gammát.
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#256 Felhasználó inaktív   Randelz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:09

CONDEMNED és HITMAN:BLOOD MONEY CONDEMNED 4.11HITMAN:BLOOD MONEY 5.26

#257 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:42

Idézet

Ügyes vagy ecsém! Így kell ezt tolni! Istenem miért az ilyen emberek használják számítógépeket? És miért játszik egy ilyen ember, ha még azt sem tud normálisan? Elárulom neked barátom, hogy a GTA messze nem a k*rásról szól. A többi normális fórumozótól pedig elnézést, ha túlságosan kikeltem magamból
Time fades even legend...
War, war never changes...

#258 Felhasználó inaktív   JiM23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 06:38

STALKER , ALAN WAKE , RESIDENT EVIL 4, C&C 3 , SPLINTER CELL , GHOST RECON 3 , FEAR 2 , KOTOR 3, stbb stbb DE leginkább Alan Wake
CondemneD 4eveR

#259 Felhasználó inaktív   Knight 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:32

Idézet

STALKER , ALAN WAKE , RESIDENT EVIL 4, C&C 3 , SPLINTER CELL , GHOST RECON 3 , FEAR 2 , KOTOR 3, stbb stbb DE leginkább Alan Wake
Hello.Melyik az ALAN WAKE játék?Még nem halottam rola.Kép

#260 Felhasználó inaktív   Knight 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:34

Nem tudtok valami jo horror játékot?Vagy valami akciot?Kép

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első