HWSW Informatikai Kerekasztal: AMD vs. Intel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AMD vs. Intel

#141 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:45

Na ja. Nálunk ilyen gond nincs. Apámék azt tudják a számítógépekről amit én mondok... de nagyon nem is érdekli őket, mivel úgyis én adom a pénz nagyját az ilyesmihez -ők max sulinetnél tettek annyit, hogy adtak pl a monitorba és mikor visszakapták a felét, akkor azt nekem adták.

Az én gépem azért ennél újabb (P4 2,4GHz, 512DDR, FX5900XT), szóval nem tervezek egyelőre újítást ilyen téren. Inkább kivárom mi lesz ennek a "forradalomnak" a vége. Előbb vagy utóbb meg kell indulniuk az áraknak lefele -zuhanórepülésben remélhetőleg.
"The execusions will continue until morale improves" Darth Bi reborn

#142 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:47

Idézet

Na ja. Nálunk ilyen gond nincs. Apámék azt tudják a számítógépekről amit én mondok... de nagyon nem is érdekli őket, mivel úgyis én adom a pénz nagyját az ilyesmihez -ők max sulinetnél tettek annyit, hogy adtak pl a monitorba és mikor visszakapták a felét, akkor azt nekem adták.

Az én gépem azért ennél újabb (P4 2,4GHz, 512DDR, FX5900XT), szóval nem tervezek egyelőre újítást ilyen téren. Inkább kivárom mi lesz ennek a "forradalomnak" a vége. Előbb vagy utóbb meg kell indulniuk az áraknak lefele -zuhanórepülésben remélhetőleg.
szerencsés...
igen, én is még ezért várok egy kicsit.

#143 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 19:00

én amd párti lettem,noha tudom, hogy egy p4es mennyivel jobb, de nekem nincs csak a procira 60 ezrem. eddig volt 3 celeronom, de hát az meg egy rakás fos :Đ 2.4-es celet cseréltem le 3000+os amdre, ami ugye 1.8-on megy, hát hihetetlen a javulás. nekem teljesen megfelel az amd :-D

#144 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 03. 31. 19:22

Idézet

én amd párti lettem,noha tudom, hogy egy p4es mennyivel jobb, de nekem nincs csak a procira 60 ezrem. eddig volt 3 celeronom, de hát az meg egy rakás fos :Đ 2.4-es celet cseréltem le 3000+os amdre, ami ugye 1.8-on megy, hát hihetetlen a javulás. nekem teljesen megfelel az amd :-D
Jó is az, nekem semmi bajom nincs vele. Igaz, nagyon melegszik, de egy jó kis hűtővel (ami nekem nincs :-D) kordában tartható.

#145 Felhasználó inaktív   Szajmon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 18:23

Valaki tudnak nekem segiteni olvastam egy Dual core processzorrol Intel PD 820 2.8GHz . Ez a proci miben másabb a többitöl és milyennek tartjátok megéri e a pénzét és hogy jobb e mit egy Intel Celeron 3.06GHz-es proci? elöre is kösz:)

#146 Felhasználó inaktív   camelferr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 19:52

Idézet

nekem 2,6-os celeronom van, most épp 3,12 ghz-re húzva, és teljesen stabil a dög, maxon járatva legfeljebb(!) 48 fokra melegszik. minden kellemesen fut a gépen (pl oblivion, photoshop cs2, dvdshrink)
tervezek még némi rambővítést 2 gigára(ddr400), de ettől eltekintve elégedett vagyok a celeronnal
Kép
Ahol az egyik oldalon életéhség, a másikon sértettség, az egyik oldalon karrier, a másikon irigység, az egyik oldalon korrupció, a másikon bosszú, az egyik oldalon hitványság, a másikon lázadás szemben áll, ott keletkezik a világ.

#147 Felhasználó inaktív   domex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 11:47

Az AMD-ket nem naon szeretem de nekem is az van de nem akarom lecserélni, inkább veszek majd egy másikatKépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/020.gif
domex 4ever yyeeeeeeeeee Nekem a hangok megsúgták h nem vok hülye

#148 Felhasználó inaktív   misi444 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 10:39

Szerintem az AMD-t elszarták. Az új procijaiknak az órajele elég ratyi... pl AMD Athlon 64 3500+ 64 bit és 2200 MHz... a Pentium sokkal jobb, csak annál a lapkákat nem ismerem. Itt az amd-nél könnyű volt a nVidia nForce 2,3,4 és 5, a másik oldalon nemtom milyenek vannak. Nekem is AMD-m van, de váltani fogok

#149 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:02

Idézet

Szerintem az AMD-t elszarták. Az új procijaiknak az órajele elég ratyi... pl AMD Athlon 64 3500+ 64 bit és 2200 MHz... a Pentium sokkal jobb, csak annál a lapkákat nem ismerem. Itt az amd-nél könnyű volt a nVidia nForce 2,3,4 és 5, a másik oldalon nemtom milyenek vannak. Nekem is AMD-m van, de váltani fogok

Mivel itt nem az órajel a lényeg. Azért van ott a 3500+, hogy egy 3,5-ös Pentiummal van egy szinten.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#150 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:11

Igen, igaza van Dragomannak. Én nem sokára fogok venni egy PCIe-s kártyát, 7600 GT-t tervezek, de vennem kell majd új procit, és alaplapot is! Veszek egy jó alaplapot 20 ezerért, meg egy AMD Athlon 3500+-os procit, a 7600-as kari mellett, és máris eléri minden a várt teljesitményét.. Kép Annál jobb nem kell, meg nincs is rá pénzem. Kép

#151 Felhasználó inaktív   misi444 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 13:41

Idézet

Idézet

Mivel itt nem az órajel a lényeg. Azért van ott a 3500+, hogy egy 3,5-ös Pentiummal van egy szinten.
Azt azért nem hiszem, mert 3,5-ös pentium még nemigen kapható.
Másrészt pedig: Athlon64 3500 Box 512KB Socket939 31 370 Ft.
Pentium® 4 3,4GHz (650)/ 800MHz 2MB + FAN LGA775 64bit 75 470 Ft.

Azért van különbség. És ezek szerint az AMD jobb lenne??

#152 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 15:43

Hmm,az új intelek nagyon nagyon jók lesznek,CSAK NEM LEHET KAPNI MÉG!
Úgyhogy addig marad az X2-m ...ami meg minden intelt lepipál jelenleg.....

#153 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 25. 13:09

Egyenlőre én most csak azt tudom remélni, h nem lesz AMD_ATi - INTEL_nVidia háború. Ugyanis az AMD felvásárolta az ATi-t, ugyanakkor az INTEL nem vásárolta fel az nVidia-t, remélem nem is fogja. Kép

#154 Felhasználó inaktív   plazma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:52

Idézet

Egyenlőre én most csak azt tudom remélni, h nem lesz AMD_ATi - INTEL_nVidia háború. Ugyanis az AMD felvásárolta az ATi-t, ugyanakkor az INTEL nem vásárolta fel az nVidia-t, remélem nem is fogja. Kép
Mié ne vásárolhatná fel az nVidiát? Kiütné az AMD+ATI párost a Kép-baKép! Éljen az INTEL+nVIDIAKép:ĐKépKép

#155 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 16:07

Én eddig az nVidia és az AMD párosra esküdtem, de most ez a hír hogy az ATi-t felvárásolták, igazán hidegen hagy. Majd ha eljutok addig hogy fejlesszem a gépem akkor talán az Intel mellé állok, de nem szívesen tenném. Épp ezért nem nagyon érintett komoly ponton a hír Kép

#156 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 08:12

Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy mit szóltok a Pentium Intel Core 2-eshez??? Mert sokat utánaolvastam, hogy most viszi a pálmát meg stb, de én a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, nem a szakvéleményre!!!! Ha valakinek van már ilyen akkor a tapasztalatát is szívesen elolvasnám!!! Kép
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#157 Felhasználó inaktív   Nintendo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 08:27

Akkor én az Intelpentium Dual Core-re lennék kiváncsi mi a véleményetek? És mit ajánlanátok a helyette?
Azon a napon, mikor a Microsoft olyan termékeket dob piacra, amivel nem lehet szívni, akkor gyárt majd porszívót!

#158 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 13:35

http://webaruhaz.mas...ocesszor&page=1
szal. Athlon64 X2 4200 Box AM2 2x512KB ez 50 pár ezerért megvehető.
Ugyanennyiért intelből:
Intel Core 2 Duo 2, 13GHz E6400 processzor (picivel drágább mondjuk.)
http://www.arukereso...0-p4806922.html

csak utánna kell nézni melyik lehet az erősebb.

Én senem inteles, se nem amds nem vagyok.
Ha veszek procit, akkor:
1. megnézem mennyim van rá
2. megnézem melyik inte, és melyik amd proci jön ki belőle
3.utánna nézek hogy a kettő közül melyik gyorsabb,
4. megveszem amelyik gyorsabb...

Kellemes dolog, így mindíg a tárcámnak megfelelő leggyorsabb procit veszem.
Vannak árkategóriák amiben az intel a gyorsabb, és vannak amiben az amd.

Végülis mindegy melyik, csak a lehető leggyorsabb procit kapjam a pénzemért.

#159 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 07:20

Szerintem nem rosszul fogod fel a dolgot! Sőt! De van még egy tényező! Mivan ha valalaki a minőségét is nézi a procinak!!! Ha Neked van X összeget egy procira és Te a leggyorsabbat veszed meg és a legjobbat ami kijön belőle, nem mind1 az hogy meddig fogja bírni!!! Én mivel AMD-s vagyok, mindíg az AMD-re fogok szavazni, mert szerintem több ideig bírja, mint a Pentium!!! Legalább is a tapasztalataim ezt mondják!!! Nekem volt egy 2500+-s bartonmagos procim....nah háth az!!! Még a mai napig is istenítem!!! Sok ember van úgy, hogy nem tud lépést tartani a korral és inkább egy olyan procit vesz ami sokáig bírja!
Ez az én véleményem és ez csak egy vélemény!!! Szinte mindenkinek más a tapasztalata és a véleménye, de...versengés mindíg lesz a gyártók között!!!Kép
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#160 Felhasználó inaktív   petike6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 08:40

a válasz egyszerű mindenki tudja hogy az Intel a legjobb csak nagyon drága ezért mindenki AMD-t vesz
Az élet egy szar játék ,de végig kell vinni!

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.