AMD vs. Intel

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:45
						Na ja. Nálunk ilyen gond nincs. Apámék azt tudják a számítógépekről amit én mondok... de nagyon nem is érdekli őket, mivel úgyis én adom a pénz nagyját az ilyesmihez -ők max sulinetnél tettek annyit, hogy adtak pl a monitorba és mikor visszakapták a felét, akkor azt nekem adták.
Az én gépem azért ennél újabb (P4 2,4GHz, 512DDR, FX5900XT), szóval nem tervezek egyelőre újítást ilyen téren. Inkább kivárom mi lesz ennek a "forradalomnak" a vége. Előbb vagy utóbb meg kell indulniuk az áraknak lefele -zuhanórepülésben remélhetőleg.

Az én gépem azért ennél újabb (P4 2,4GHz, 512DDR, FX5900XT), szóval nem tervezek egyelőre újítást ilyen téren. Inkább kivárom mi lesz ennek a "forradalomnak" a vége. Előbb vagy utóbb meg kell indulniuk az áraknak lefele -zuhanórepülésben remélhetőleg.
	"The execusions will continue until morale improves"
Darth Bi reborn

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:47
Idézet
Na ja. Nálunk ilyen gond nincs. Apámék azt tudják a számítógépekről amit én mondok... de nagyon nem is érdekli őket, mivel úgyis én adom a pénz nagyját az ilyesmihez -ők max sulinetnél tettek annyit, hogy adtak pl a monitorba és mikor visszakapták a felét, akkor azt nekem adták.
igen, én is még ezért várok egy kicsit.

Elküldve: 2006. 03. 31. 19:00
						én amd párti lettem,noha tudom, hogy egy p4es mennyivel jobb, de nekem nincs csak a procira 60 ezrem. eddig volt 3 celeronom, de hát az meg egy rakás fos  2.4-es celet cseréltem le 3000+os amdre, ami ugye 1.8-on megy, hát hihetetlen a javulás. nekem teljesen megfelel az amd
 2.4-es celet cseréltem le 3000+os amdre, ami ugye 1.8-on megy, hát hihetetlen a javulás. nekem teljesen megfelel az amd  

2.4-es celet cseréltem le 3000+os amdre, ami ugye 1.8-on megy, hát hihetetlen a javulás. nekem teljesen megfelel az amd

Elküldve: 2006. 03. 31. 19:22
Idézet
én amd párti lettem,noha tudom, hogy egy p4es mennyivel jobb, de nekem nincs csak a procira 60 ezrem. eddig volt 3 celeronom, de hát az meg egy rakás fos  2.4-es celet cseréltem le 3000+os amdre, ami ugye 1.8-on megy, hát hihetetlen a javulás. nekem teljesen megfelel az amd
 ) kordában tartható.
) kordában tartható.

Elküldve: 2006. 05. 31. 18:23
						Valaki tudnak nekem segiteni olvastam egy Dual core processzorrol Intel PD 820 2.8GHz . Ez a proci miben másabb a többitöl és milyennek tartjátok megéri e a pénzét és hogy jobb e mit egy Intel Celeron 3.06GHz-es proci? elöre is kösz:)

Elküldve: 2006. 05. 31. 19:52
Idézet
tervezek még némi rambővítést 2 gigára(ddr400), de ettől eltekintve elégedett vagyok a celeronnal

Ahol az egyik oldalon életéhség, a másikon sértettség, az
egyik oldalon karrier, a másikon irigység, az egyik oldalon
korrupció, a másikon bosszú, az egyik oldalon hitványság, a
másikon lázadás szemben áll, ott keletkezik a világ.

Elküldve: 2006. 06. 27. 11:47
						Az AMD-ket nem naon szeretem de nekem is az van de nem akarom lecserélni, inkább veszek majd egy másikat

https://forum.hwsw.h...default/020.gif

domex 4ever yyeeeeeeeeee
Nekem a hangok megsúgták h nem vok hülye

Elküldve: 2006. 07. 16. 10:39
Szerintem az AMD-t elszarták. Az új procijaiknak az órajele elég ratyi... pl AMD Athlon 64 3500+ 64 bit és 2200 MHz... a Pentium sokkal jobb, csak annál a lapkákat nem ismerem. Itt az amd-nél könnyű volt a nVidia nForce 2,3,4 és 5, a másik oldalon nemtom milyenek vannak. Nekem is AMD-m van, de váltani fogok

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:02
Idézet
Szerintem az AMD-t elszarták. Az új procijaiknak az órajele elég ratyi... pl AMD Athlon 64 3500+ 64 bit és 2200 MHz... a Pentium sokkal jobb, csak annál a lapkákat nem ismerem. Itt az amd-nél könnyű volt a nVidia nForce 2,3,4 és 5, a másik oldalon nemtom milyenek vannak. Nekem is AMD-m van, de váltani fogok
	"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#150 Guest__*
Elküldve: 2006. 07. 16. 11:11
						Igen, igaza van Dragomannak. Én nem sokára fogok venni egy PCIe-s kártyát, 7600 GT-t tervezek, de vennem kell majd új procit, és alaplapot is! Veszek egy jó alaplapot 20 ezerért, meg egy AMD Athlon 3500+-os procit, a 7600-as kari mellett, és máris eléri minden a várt teljesitményét..  Annál jobb nem kell, meg nincs is rá pénzem.
 Annál jobb nem kell, meg nincs is rá pénzem.  

Elküldve: 2006. 07. 16. 13:41
Idézet
Idézet
Másrészt pedig: Athlon64 3500 Box 512KB Socket939 31 370 Ft.
Pentium® 4 3,4GHz (650)/ 800MHz 2MB + FAN LGA775 64bit 75 470 Ft.
Azért van különbség. És ezek szerint az AMD jobb lenne??

Elküldve: 2006. 07. 16. 15:43
						Hmm,az új intelek nagyon nagyon jók lesznek,CSAK NEM LEHET KAPNI MÉG!
Úgyhogy addig marad az X2-m ...ami meg minden intelt lepipál jelenleg.....

Úgyhogy addig marad az X2-m ...ami meg minden intelt lepipál jelenleg.....
#153 Guest__*
Elküldve: 2006. 07. 25. 13:09
						Egyenlőre én most csak azt tudom remélni, h nem lesz AMD_ATi - INTEL_nVidia háború. Ugyanis az AMD felvásárolta az ATi-t, ugyanakkor az INTEL nem vásárolta fel az nVidia-t, remélem nem is fogja.  

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:52
Idézet
Egyenlőre én most csak azt tudom remélni, h nem lesz AMD_ATi - INTEL_nVidia háború. Ugyanis az AMD felvásárolta az ATi-t, ugyanakkor az INTEL nem vásárolta fel az nVidia-t, remélem nem is fogja. 

-ba
-ba ! Éljen az INTEL+nVIDIA
! Éljen az INTEL+nVIDIA

Elküldve: 2006. 07. 25. 16:07
						Én eddig az nVidia és az AMD párosra esküdtem, de most ez a hír hogy az ATi-t felvárásolták, igazán hidegen hagy. Majd ha eljutok addig hogy fejlesszem a gépem akkor talán az Intel mellé állok, de nem szívesen tenném. Épp ezért nem nagyon érintett komoly ponton a hír  

Elküldve: 2006. 10. 25. 08:12
						Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy mit szóltok a Pentium Intel Core 2-eshez??? Mert sokat utánaolvastam, hogy most viszi a pálmát meg stb, de én a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, nem a szakvéleményre!!!! Ha valakinek van már ilyen akkor a tapasztalatát is szívesen elolvasnám!!! 

Annyi lenne a kérdésem, hogy mit szóltok a Pentium Intel Core 2-eshez??? Mert sokat utánaolvastam, hogy most viszi a pálmát meg stb, de én a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, nem a szakvéleményre!!!! Ha valakinek van már ilyen akkor a tapasztalatát is szívesen elolvasnám!!!

www.clubwave.hu --------> Enjoy

Elküldve: 2006. 10. 25. 08:27
						Akkor én az Intelpentium Dual Core-re lennék kiváncsi mi a véleményetek? És mit ajánlanátok a helyette?

Azon a napon, mikor a Microsoft olyan termékeket dob piacra, amivel nem lehet szívni, akkor gyárt majd porszívót!

Elküldve: 2006. 10. 25. 13:35
						http://webaruhaz.mas...ocesszor&page=1
szal. Athlon64 X2 4200 Box AM2 2x512KB ez 50 pár ezerért megvehető.
Ugyanennyiért intelből:
Intel Core 2 Duo 2, 13GHz E6400 processzor (picivel drágább mondjuk.)
http://www.arukereso...0-p4806922.html
csak utánna kell nézni melyik lehet az erősebb.
Én senem inteles, se nem amds nem vagyok.
Ha veszek procit, akkor:
1. megnézem mennyim van rá
2. megnézem melyik inte, és melyik amd proci jön ki belőle
3.utánna nézek hogy a kettő közül melyik gyorsabb,
4. megveszem amelyik gyorsabb...
Kellemes dolog, így mindíg a tárcámnak megfelelő leggyorsabb procit veszem.
Vannak árkategóriák amiben az intel a gyorsabb, és vannak amiben az amd.
Végülis mindegy melyik, csak a lehető leggyorsabb procit kapjam a pénzemért.

szal. Athlon64 X2 4200 Box AM2 2x512KB ez 50 pár ezerért megvehető.
Ugyanennyiért intelből:
Intel Core 2 Duo 2, 13GHz E6400 processzor (picivel drágább mondjuk.)
http://www.arukereso...0-p4806922.html
csak utánna kell nézni melyik lehet az erősebb.
Én senem inteles, se nem amds nem vagyok.
Ha veszek procit, akkor:
1. megnézem mennyim van rá
2. megnézem melyik inte, és melyik amd proci jön ki belőle
3.utánna nézek hogy a kettő közül melyik gyorsabb,
4. megveszem amelyik gyorsabb...
Kellemes dolog, így mindíg a tárcámnak megfelelő leggyorsabb procit veszem.
Vannak árkategóriák amiben az intel a gyorsabb, és vannak amiben az amd.
Végülis mindegy melyik, csak a lehető leggyorsabb procit kapjam a pénzemért.

Elküldve: 2006. 10. 26. 07:20
						Szerintem nem rosszul fogod fel a dolgot! Sőt! De van még egy tényező! Mivan ha valalaki a minőségét is nézi a procinak!!! Ha Neked van X összeget egy procira és Te a leggyorsabbat veszed meg és a legjobbat ami kijön belőle, nem mind1 az hogy meddig fogja bírni!!! Én mivel AMD-s vagyok, mindíg az AMD-re fogok szavazni, mert szerintem több ideig bírja, mint a Pentium!!! Legalább is a tapasztalataim ezt mondják!!! Nekem volt egy 2500+-s bartonmagos procim....nah háth az!!! Még a mai napig is istenítem!!! Sok ember van úgy, hogy nem tud lépést tartani a korral és inkább egy olyan procit vesz ami sokáig bírja!
Ez az én véleményem és ez csak egy vélemény!!! Szinte mindenkinek más a tapasztalata és a véleménye, de...versengés mindíg lesz a gyártók között!!! 

Ez az én véleményem és ez csak egy vélemény!!! Szinte mindenkinek más a tapasztalata és a véleménye, de...versengés mindíg lesz a gyártók között!!!

www.clubwave.hu --------> Enjoy

Elküldve: 2006. 10. 26. 08:40
						a válasz egyszerű mindenki tudja hogy az Intel a legjobb csak nagyon drága ezért mindenki AMD-t vesz

Az élet egy szar játék ,de végig kell vinni!

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.