HWSW Informatikai Kerekasztal: AMD vs. Intel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AMD vs. Intel

#161 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 26. 14:14

Idézet

a válasz egyszerű mindenki tudja hogy az Intel a legjobb csak nagyon drága ezért mindenki AMD-t vesz

Ha így gondolod akkor meg is tudod indokolni, nem??? Amúgy milyen géped van??? Vagy is milyen a procid??? Gondolom Pentium!
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#162 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 23:09

Sziasztok!!!
Egy olyan kérésem lenne meg egyben kérdésem is, hogy ugye van az AMD és Intel! Mi a külömbség a kettő között??? Tehát úgy értem, hogy az AMD-nek nagyobb a "teljesítménye" (Pl.: 3200+)! Legalább is így forgalmazza!!! Ellenben az Intel nem mond ekkorát még is ugyan olyan a teljesítménye! Lehet, hogy hülyén fogalmazom meg a kérdésemet, de higgyétek el én is így vagyok vele...nem értem!Kép
Mért mond a két gyártó kétféleképpen??? Mért így árulja a termékeit??? Szal sok bennem a kérdőjel!!! Megmondom őszintén soha nem értettem és nagyon sokan nyaggatnak ezzel...Kép!!! De ha valaki tudja és leírja akkor mindenkit ide fogok küldeni az már biztos!!!Kép Tudom, nem minden az órajel...itt sok tényező van!!! De PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZ!!! Valaki magyarázza el!!! Előre is nagyon szépen köszönöm!!! És ha valaki eleget tesz a kérésemnek annak jövök egy marhanaggyal!!!!:Đ Kérhet tőlem bármit!!!KépKép
Üdv

#163 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 13:24

A kérdés nem olyan egyszerű. Szerintem a legtöbb ember a tények ismerete mellett érzelmi alapon is meghozza a döntést...

Nézzük a tényeket.

"Mivel itt nem az órajel a lényeg. Azért van ott a 3500+, hogy egy 3,5-ös Pentiummal van egy szinten."

Itten van a lényeg. Eredetileg az AMD prociknak 1600 pentium+ és hasonlók voltak a neveik, ami azt jelentette, hogy az 1600mhz-es pentiumnál jobbat produkálnak. Aztán
az Intel perrel fenyegetőzött és végülis az egésznek az emlékét csak egy "+" jelecske őrzi.. de már homályosan emlékszem, utána lehet nézni a storynak.

A fő probléma, hogy a különböző hardware teszteket felesleges nézni, mert nem objektívek, főleg de főleg a tomshardware nem... van ahol egyik, van ahol a másik vezet... Az egész csupán marketing.

Tény, hogy az AMD proci jobban melegszik, és pl a tomshardweren voltak ilyen tesztek, hogy menetközben levették a prociról a hűtőt, és az AMD rögtön kifagyott, az Intel meg visszaesett 2 fpst.. Nos a tesztet más oldalak is elvégezték, az eredmény homlokegyenest ellentétes lett
.. Tehát ha az átlagot nézem, akkor ugyanúgy szerepeltek. DE nem is ez a fontos :Đ Ki az a hülye aki menetközben leveszi a coolert? -.- Felesleges azon fantáziálni, mivan HA levenném a hűtőt.. A hűtő azért van, hogy hűtse a procit.. erre találták ki. Jó ha egy Nokia túléli ha ledobod a 4.ről, de mégse róhatod fel a Siemensnek hogy ripityára törik, mert a mobilokat nem a 4.ről való ledobálásra tervezik.

A teljesítmény szempontjából mindig vannak hullámvölgyek, az Athlon FX egy nagyon erős széria volt, a 64 bites procik megjelenésénél is tarolt az AMD, aztán az Intel tökéletesítette a technológiát és helyreállt a rend. Szóval ezzel sem érdemes foglalkozni:D Akkor mivel?

Az árral. Ár/teljesítmény. Ez a kulcsszó. Persze az újgazdagok megengedhetik hogy Intel procikat vesznek.. de minek? Az az igazság, hogy a videokarik példáját nézve, a phn volt egy srác aki Voodoo-ra írt HDR és Bloom effektet :-D Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a nagy cégek az orrunknál fogva vezetnek minket, a most megjelenő procik már 3 éve ott voltak a tervezőasztalon, csak szépen adagolják, hogy mindig legyen mit venni... A videokarikhoz is lassan vehetjük a külön fizikai gyorsítót :D Tiszta vicc... Valójában a videokarik fejlődése sem más, mint hogy a cputól folyamatosan egyre több feladatot vesznek át, persze szép hangzatos nevekkel, pixel shader etc.

Érzelmi alapon pedig, sajnos azt kell mondjam, hogy én az AMD-ATi síkhoz tartozom. Azért nevezem síknak, mert ez a párosítás leggyakrabban így szokott előjönni. Az indok nagyon egyszerű. Miután a 2 processzorgyártó cég hasonlót produkál, azt kell nézni, hogy melyiket szeretném támogatni. Semmiképp sem egy olyan multinacionális céget amely más cégek módszeres kicsinálásával (pl IBM) jutott erre a szintre, más néven Intel. (És még most is folytatja, lásd: az apple termékekben intel procik fizkándoznak már az IBM helyett...) Ez megmagyarázza, hogy miért gyülölöm a Microsoftot vagy az EA-t, főleg ha bármelyikük is felvásárolná az én kis Ubisoftomat... Egyszerűen nem akarom, hogy megszűnjön a természet széééép diverzitása, és az egész világ 3 monopol transznac cég kezében feküdjön. Az ATI-nVidianál már más a helyzet... Egyrészt az nvidia hajlamos a régi mocskát új köntösben eladni. Lásd a geforce 4 mmx, amelyet anno még a geforce 2 gti is megvert és tulajdonképpen nem más mint egy gef2 mmx. Aztán ott van még az 5200 - 5600 fx illetve ultra.. Az egész egy nagy átverés szintén. Az FX5900 már jobb vétel, de annak a hűtője 3 ventillátor egyidejű működésével ér fel.... Ya de ez nem az ATi vs. nvidia topic bocs :D Csak ha már páran beírtak hogy én intel-nvidia.. gondoltam én is kifejtem a véleményemet..

A lényeg, nem szabad mindent elhinni, mindenesetben kérdezni a szakembereket.
"Egyebet nem tudok."

#164 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 14:25

Ez megmagyarázza, hogy miért gyülölöm a Microsoftot vagy az EA-t,

[/quote]Ha gyűlölöd a micosoftot, akkor mit használsz, linuxot? De az EA-t, hogy lehet utálni? Az nyomja számomra a legkedvesebb játékokat kivéve a sims azt kihagyhatta volna. Akkor nemis jáccol EA games-ekkel? Amúgy I love ATI+AMD
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#165 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 15:51

Idézet

A kérdés nem olyan egyszerű. Szerintem a legtöbb ember a tények ismerete mellett érzelmi alapon is meghozza a döntést...

Nézzük a tényeket.

"Mivel itt nem az órajel a lényeg. Azért van ott a 3500+, hogy egy 3,5-ös Pentiummal van egy szinten."

Itten van a lényeg. Eredetileg az AMD prociknak 1600 pentium+ és hasonlók voltak a neveik, ami azt jelentette, hogy az 1600mhz-es pentiumnál jobbat produkálnak. Aztán
az Intel perrel fenyegetőzött és végülis az egésznek az emlékét csak egy "+" jelecske őrzi.. de már homályosan emlékszem, utána lehet nézni a storynak.

A fő probléma, hogy a különböző hardware teszteket felesleges nézni, mert nem objektívek, főleg de főleg a tomshardware nem... van ahol egyik, van ahol a másik vezet... Az egész csupán marketing.

Tény, hogy az AMD proci jobban melegszik, és pl a tomshardweren voltak ilyen tesztek, hogy menetközben levették a prociról a hűtőt, és az AMD rögtön kifagyott, az Intel meg visszaesett 2 fpst.. Nos a tesztet más oldalak is elvégezték, az eredmény homlokegyenest ellentétes lett
.. Tehát ha az átlagot nézem, akkor ugyanúgy szerepeltek. DE nem is ez a fontos :Đ Ki az a hülye aki menetközben leveszi a coolert? -.- Felesleges azon fantáziálni, mivan HA levenném a hűtőt.. A hűtő azért van, hogy hűtse a procit.. erre találták ki. Jó ha egy Nokia túléli ha ledobod a 4.ről, de mégse róhatod fel a Siemensnek hogy ripityára törik, mert a mobilokat nem a 4.ről való ledobálásra tervezik.

A teljesítmény szempontjából mindig vannak hullámvölgyek, az Athlon FX egy nagyon erős széria volt, a 64 bites procik megjelenésénél is tarolt az AMD, aztán az Intel tökéletesítette a technológiát és helyreállt a rend. Szóval ezzel sem érdemes foglalkozni:D Akkor mivel?

Az árral. Ár/teljesítmény. Ez a kulcsszó. Persze az újgazdagok megengedhetik hogy Intel procikat vesznek.. de minek? Az az igazság, hogy a videokarik példáját nézve, a phn volt egy srác aki Voodoo-ra írt HDR és Bloom effektet :-D Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a nagy cégek az orrunknál fogva vezetnek minket, a most megjelenő procik már 3 éve ott voltak a tervezőasztalon, csak szépen adagolják, hogy mindig legyen mit venni... A videokarikhoz is lassan vehetjük a külön fizikai gyorsítót :D Tiszta vicc... Valójában a videokarik fejlődése sem más, mint hogy a cputól folyamatosan egyre több feladatot vesznek át, persze szép hangzatos nevekkel, pixel shader etc.

Érzelmi alapon pedig, sajnos azt kell mondjam, hogy én az AMD-ATi síkhoz tartozom. Azért nevezem síknak, mert ez a párosítás leggyakrabban így szokott előjönni. Az indok nagyon egyszerű. Miután a 2 processzorgyártó cég hasonlót produkál, azt kell nézni, hogy melyiket szeretném támogatni. Semmiképp sem egy olyan multinacionális céget amely más cégek módszeres kicsinálásával (pl IBM) jutott erre a szintre, más néven Intel. (És még most is folytatja, lásd: az apple termékekben intel procik fizkándoznak már az IBM helyett...) Ez megmagyarázza, hogy miért gyülölöm a Microsoftot vagy az EA-t, főleg ha bármelyikük is felvásárolná az én kis Ubisoftomat... Egyszerűen nem akarom, hogy megszűnjön a természet széééép diverzitása, és az egész világ 3 monopol transznac cég kezében feküdjön. Az ATI-nVidianál már más a helyzet... Egyrészt az nvidia hajlamos a régi mocskát új köntösben eladni. Lásd a geforce 4 mmx, amelyet anno még a geforce 2 gti is megvert és tulajdonképpen nem más mint egy gef2 mmx. Aztán ott van még az 5200 - 5600 fx illetve ultra.. Az egész egy nagy átverés szintén. Az FX5900 már jobb vétel, de annak a hűtője 3 ventillátor egyidejű működésével ér fel.... Ya de ez nem az ATi vs. nvidia topic bocs :D Csak ha már páran beírtak hogy én intel-nvidia.. gondoltam én is kifejtem a véleményemet..

A lényeg, nem szabad mindent elhinni, mindenesetben kérdezni a szakembereket.
Egy Isten vagy!!!!!!!!Kép Nagyon szépen köszönöm!!!! Most már világos minden és értek mindent!!! Ahogy mondtam ide fogok küldeni mindnenkit!!!....Kép
Mégegyszer köszönöm!!!!!!!!!
Üdv

#166 Felhasználó inaktív   kolli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 17:09

[quote]

[/quote]Ha gyűlölöd a micosoftot, akkor mit használsz, linuxot? De az EA-t, hogy lehet utálni? Az nyomja számomra a legkedvesebb játékokat kivéve a sims azt kihagyhatta volna. Akkor nemis jáccol EA games-ekkel? Amúgy I love ATI+AMD[/quote] Jól beszélsz haver!Nekem intelom volt régeben és nagyon meg voltam elégedve vele volt benne geeforce és vit olyan motyokat is amire nem is gondoltam volna!Nagyot váltottam,most amd procim van meg ati grafkártyám és megint csak cipel mindent amit szeretnék.Az egészbe az a lényeg hogy mindig a grafkártyám jó volt,a grafkártya kihúz a bajból!

#167 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 09:40

[quote]

[/quote]Ha gyűlölöd a micosoftot, akkor mit használsz, linuxot? De az EA-t, hogy lehet utálni? Az nyomja számomra a legkedvesebb játékokat kivéve a sims azt kihagyhatta volna. Akkor nemis jáccol EA games-ekkel? Amúgy I love ATI+AMD[/quote] Nézd, a magyar focit is sokan fikázzák, mégis állítom, hogy a legtöbb drukker nem egy Király Béla, sokan a kaput sem találnák el, ráadásul újra és újra megnézik a meccseket...

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van olyan amikor az ember kényszerből használ valamit, jelen esetben azért, mert sajnos még mindig nem minden jelenik meg linuxra :Đ

Túlzás lenne azt állítani, hogy EA játékokkal nem játszom, de attól még nem tetszik az az üzletpolitika amit ők folytatnak.. De ez a ha nem tetszik ne használd látásmód elég együgyü :-D Most nem is a kis cégek beolvasztásáról van szó, hanem az évenkénti nhl, fifa, nba, nba street, sims kiegészítő és need for speed különböző részeinek kifosásáról, mert szebben már nem tudom fogalmazni. Mi változik? picit a grafika, más a menü, sims kiegeknél kapunk állatot + 50 bútort.. Nos én ezt nem játék készítésnek, hanem manufaktúrának nevezem. A Sims-el, és a Harry Potter első részével én is játszottam. Mindkettőt nagy ováció övezte, itthon együtt Simsezett a család és amikor a simek elkezdtek veszekedni, hangosan röhögtünk hogy jellemző. A másik oldalon ott van a Black & White 2 esete. A BW1 szerény véleményem szerint talán a leghangulatosabb és legeredetibb játék volt, amelyet valaha is készítettek. Mi lett belőle? :D Adva van a creaturenél 10 csúszka, az első 2 percbe beállítod és fut magától a program. A zene meg a Heroes4ből köszön vissza :D Pedig nem hiszem, hogy az EA rá lenne szorulva erre. Csak hát butítás butítás ezerrel. Mentségükre legyen mondva, most jelenleg egyetlen project hallattan kezd ízzadni a tenyerem, ez pedig a SPORE. Meglássuk mi lesz belőle
"Egyebet nem tudok."

#168 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 22:04

csá fiúk. Kicsit szomorkás a hangulatom mámma. Most olvastam a Mw extra cikket, és egyszerűen nem tudom, meik ellenséges kiadó pénzeli ezt az oldalt, vagy éppen miért Fps-őrültek tesztelik az Arcade autóversenyeket. 5.7-et kapott életem eddigi legkedvesebb játéka. Hát basszák megKép! Írta a nemtomki hogy kritikusnak kell lennie, persze, ezzel egyetértek, de az nem kritika, ha az általa meg nem nevezett Gamestar újságírókat meg a Nfs-fanokat lefikázza, hogy szart sem értenek a játékokhoz. Felsorolt xy 600 bugot, hibát, amiket én az Cirkáló 300-as végsebességén kívül egyáltalán nem vettem észre, és visszagondolva hiába keresem, nincsenek. Nem tudom. 1.2-es Black Editionnal nyomtam, talán várni kéne, nem béta tesztet lelopkodni vagy kunyerálni. Írtak fagyásokról: nekem Soha! Írt Ati árnyékhibáról, ATI X700LE Guru-m van, soha nem volt bajom! Full árnyékok, minden anizotróp szűrés, minden fullon volt, kivéve a felbontást, az 800*600 volt, nem kell szürreálisnak lenni, ez egy kemény játék, így bírta a gépem. Lemértem a kedvükért, folyamatosan 50-55Fps-sel játszok. A másik, bepofátlankodik egy fasz Ps2-es(csak rá értem hogy fasz, nem a konzolos srácokra), hogy neki szaggatott meg akármi, mert nem butították le ps2-re. Istenem, mi meg szopunk, nincsen Pc Burnout! És?mégis 9.8-at kapott! Ő meg sír, hogy nem írták át, hanem Pc-game egyszerű átültetése. Nem azért, de szerintem nem is kell azt csinálni, mint most a Carbonnál, hogy megcsinálták Nintendo nemtommeik legrégebbire, és hát....... a mobilomon szebbek a letöltött játékok. Ezeket szeretném megosztani veletek, azért jöttem ide, hiszen ez egy NFS fórum. Kíváncsi vagyok tapasztalataitokra, véleményekre. Egy örömem van. Nagyon szeretett Mw-em 5.7-et kapott. A Carbon 7-et. Szóval biztos ütős lesz!!!KépKépKépKépKépKép
PC-n tolom :)

#169 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 22:08

Basszameg! Kivan a szerverrel a faszom. Beírom keresőbe hogy Nfs, erre lehozza a ti topicotokat. Sorry, ne nézzetek hülyének, reagáljatok pls.Kép

#170 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 22:59

Idézet

Basszameg! Kivan a szerverrel a faszom. Beírom keresőbe hogy Nfs, erre lehozza a ti topicotokat. Sorry, ne nézzetek hülyének, reagáljatok pls.Kép
a reagálásom: ne idegeskedjKépKépKép

Üdv

#171 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 13. 15:01

Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gond az életedben.

Egyébként Chocho koma igen régóta a GK-nál van.:Đ

#172 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 20:03

Lenne egy kérdésem! 30 000 Ft-ból szerintetek milyen proci jön ki??? Persze a legjobb!:Đ
Nekem van tippem, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!

Üdv

#173 Felhasználó inaktív   szab007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 04:14

bocs az OFF-ert, de nemtalalom a megfelelo topicot.
Eloszor is, amit szeretmek csinalni az full legalis, meg mielott valaki emiatt elkezdene ocsarolni.
Vannak nekem Xenoxos cd-k. Amiken Xenos formatumban vannak az audio fajlok. Ezeket a cd-ket kapja minden honapban az etterem a Xenoxtol, megjegyzem nem kis penzert. Viszont szeretnem ezeket a cd-ket az asztali gepen is lejatszani. Ne adj isten begrabbelni es mp3-at csinalni belole. A Xenoxsos faszi nemtudja hogy hogyan kell csinalni. De szerintem inkabb nemakarja megmondani.
Szerintetek hogyan lehet?
Vagy hol kerdezoskodjek?

#174 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 14:58

AMD vs. Intel......
Sokat vitatott kérdés.
Minkettő gyártóhoz,márkához lehet felsorolni rengeteg érvet.
Az AMD gyorsan melegszik,ezáltal hangos lesz sőt még a kompatibilitás gondokkal küszködik. Ára elég bórsós de ha összeáll akkor fantasztikus.
Ennyit a negatívumról.
Legkiválóbb játékokhoz, RAM írása az egyik leggyorsabb de ez a memóriától is függ.
Intel.
Élvezhető játékra 512 Mb RAM-nál többre van szüksége és inkább munkára ajánlom.
pozitív:melegedése lasabb az AMD-nél de ha bemelegszik iszónyú hangja lesz. Kompatibilitás tűrhető de itt is vannak gondok.
És ne higgyétek, hogy a Sepron procik jobbak a Celeronnal. Ugyan olyan lebútított mindkettő!!
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#175 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 11:47

Idézet

AMD vs. Intel......
Sokat vitatott kérdés.
Minkettő gyártóhoz,márkához lehet felsorolni rengeteg érvet.
Az AMD gyorsan melegszik,ezáltal hangos lesz sőt még a kompatibilitás gondokkal küszködik. Ára elég bórsós de ha összeáll akkor fantasztikus.
Ennyit a negatívumról.
Legkiválóbb játékokhoz, RAM írása az egyik leggyorsabb de ez a memóriától is függ.
Intel.
Élvezhető játékra 512 Mb RAM-nál többre van szüksége és inkább munkára ajánlom.
pozitív:melegedése lasabb az AMD-nél de ha bemelegszik iszónyú hangja lesz. Kompatibilitás tűrhető de itt is vannak gondok.
És ne higgyétek, hogy a Sepron procik jobbak a Celeronnal. Ugyan olyan lebútított mindkettő!!
Ezzzel nincsen semmi gond!!! Igazad van!!! De tudnál válaszolni a kérdésemre is???Kép 2006.11.29. 20:03-kor írtam!!! Ha igen azt nagyon megköszönném!

Üdv

#176 Felhasználó inaktív   Micu_2006 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 11:59

Idézet

Lenne egy kérdésem! 30 000 Ft-ból szerintetek milyen proci jön ki??? Persze a legjobb!:Đ

Üdv

Nekem úgy tűnik, hogy az AMD X2-eséhez és az Intel Core Duojához is rá kéne dobnod a 30k-ra.
Így az Intel P4 Dual-ja jön szóba, egy 2,8 Ghz-es kijön a pénzedből.
Valszeg én ezt venném - ennyi pénzből.
Persze csak akkor ha P4 alaplapod van :-D
Ha AMD-s alaplapod van akkor be kell érned egy athlon 64-el.
Remélem segítettem.

#177 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 13:38

Idézet

Idézet

Üdv

Nekem úgy tűnik, hogy az AMD X2-eséhez és az Intel Core Duojához is rá kéne dobnod a 30k-ra.
Így az Intel P4 Dual-ja jön szóba, egy 2,8 Ghz-es kijön a pénzedből.
Valszeg én ezt venném - ennyi pénzből.
Persze csak akkor ha P4 alaplapod van :-D
Ha AMD-s alaplapod van akkor be kell érned egy athlon 64-el.
Remélem segítettem.
athlon 64? BEÉRNI???? áááááááááááááá. nagyon jó választás lenne egy Athlon 64. A Sempron tényleg butított, az L2 gyorsítótárat elspórolták belőle, de ha Amd alaplapod van, és 754-es akkor csak azt tudsz venni. nekem is olyan van, de nem rossz amúgy. ha am2-es vagy 993-as az alaplapod, mindenképpen egy Athlon 64-est vegyél, 512-es L2 chace-csel, mert gondolom te is játszani akarsz, és arra jobb. a dual core felesleges, nem használják ki a játékok, a quake 4 is csak kezdetlegesen, pedig az arra lett beharangozva. www.ebolt.hu itt mindent megtalálsz, és a legolcsóbb netes bolt. innen raktam össze a gépem 1 éve. még most is fullos a carbon, nem szaggat, és 160-ért vettem a cuccot.

#178 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 13:51

http://www.ebolt.hu/product1
http://www.ebolt.hu/product100673.html07476.html

#179 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 22:01

Köszönöm szépen a válaszokat!!! Ez az ebolt tényleg nagyon olcsó!!! Köszi a tippeket!

Üdv

#180 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 03. 22:08

AMD vagy Intel?
Tök mind1 csak az alaplapod befojásolja hogy miet vegyél.
A 2 ugyan azt tudja és kb ugyan annyiért.

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.