HWSW Informatikai Kerekasztal: AMD vs. Intel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AMD vs. Intel

#241 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 05. 08:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Tudsz olyan honlapot adni ahol Intel 4 magos procijait lehet rendelni? illetve megvásárolni

Nem tudsz kifogni rajtam.Kép Gógle a barátom, és azt mondta, hogy jónéhány helyen kapható a négymagos kicsike, be is linkelek egyet: http://shop.senorg.h...ks&subcat_id=19

Amúgy meg 90ezer Ft-ból összetákolt gépen nem hiszem, hogy menne a Stalker. Vagy ha mégis, akkor olyan szarul, hogy inkább elővennék, valami mást (amúgy is tele van bugokkal a játék). Ennyiért teljesen fölösleges konfigot venni, mert aztán meg azt mondja az ember 1 év múlva, hogy szart sem ér az egész. Hacsak nem a múltban élsz, és olyan játékokat játszol, amik elfutnak akármin. Jobban jársz, ha inkább elteszed a pénzed, és vársz még legalább nyár végéig. Addig is gyűlik még valamennyi, és sokkal jobb gépet tudsz venni a pénzedből.

kösz a linket, hát ott a kis 2,4ghz 70 ezerért, igazi csoda, várok rá KépKép amúgy egyetértek veled
A STALKER s mostani gépemen elfut: ASROCK P4I45D+ alaplap. 2 ghz-es Celeron 478-as processzor, 768 mb-nyi memória (amit az alaplap 133 mhz-n ismer fel, egyébként 400 mhz-ek), 6200 geforce 128 mb-s videókártya, a többi a cullang( 2 dvd író, 4 vinyó (összesen 420 gigányi kapacitással)), egyébként nem élek a múltban, csak nem szeretem ezeket a divat játékokat amiket újabban játszotok, Call of duty 2, Medál of honor játékok, NFS underground 1-2, Most wanted, Carbon, Commandos strike force Panzer elite ezek a játékok érdekelnek.
hogy nem élsz e a múltban? és jössz a /mostani (!)/ játéklistádddal, ami állítólag divatjáték az underground 1-2.... underground 1-2t szépen elfutott az 1.7ghz ati radeon 9200 512MB memória régi gépemen... pff és ez újabban játszott divatjáték szerinted.

#242 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 09:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Tudsz olyan honlapot adni ahol Intel 4 magos procijait lehet rendelni? illetve megvásárolni

Nem tudsz kifogni rajtam.Kép Gógle a barátom, és azt mondta, hogy jónéhány helyen kapható a négymagos kicsike, be is linkelek egyet: http://shop.senorg.h...ks&subcat_id=19

Amúgy meg 90ezer Ft-ból összetákolt gépen nem hiszem, hogy menne a Stalker. Vagy ha mégis, akkor olyan szarul, hogy inkább elővennék, valami mást (amúgy is tele van bugokkal a játék). Ennyiért teljesen fölösleges konfigot venni, mert aztán meg azt mondja az ember 1 év múlva, hogy szart sem ér az egész. Hacsak nem a múltban élsz, és olyan játékokat játszol, amik elfutnak akármin. Jobban jársz, ha inkább elteszed a pénzed, és vársz még legalább nyár végéig. Addig is gyűlik még valamennyi, és sokkal jobb gépet tudsz venni a pénzedből.

kösz a linket, hát ott a kis 2,4ghz 70 ezerért, igazi csoda, várok rá KépKép amúgy egyetértek veled
A STALKER s mostani gépemen elfut: ASROCK P4I45D+ alaplap. 2 ghz-es Celeron 478-as processzor, 768 mb-nyi memória (amit az alaplap 133 mhz-n ismer fel, egyébként 400 mhz-ek), 6200 geforce 128 mb-s videókártya, a többi a cullang( 2 dvd író, 4 vinyó (összesen 420 gigányi kapacitással)), egyébként nem élek a múltban, csak nem szeretem ezeket a divat játékokat amiket újabban játszotok, Call of duty 2, Medál of honor játékok, NFS underground 1-2, Most wanted, Carbon, Commandos strike force Panzer elite ezek a játékok érdekelnek.
hogy nem élsz e a múltban? és jössz a /mostani (!)/ játéklistádddal, ami állítólag divatjáték az underground 1-2.... underground 1-2t szépen elfutott az 1.7ghz ati radeon 9200 512MB memória régi gépemen... pff és ez újabban játszott divatjáték szerinted.
az under ground 1 még a tesóm szar gépén is elfutott(AMD Duron 1.3ghz , 256 ram , GF 2)

#243 Felhasználó inaktív   jedajkh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 10:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

az under ground 1 még a tesóm szar gépén is elfutott(AMD Duron 1.3ghz , 256 ram , GF 2)
Félreértés ne essék. Tanulj meg olvasni, néha nem árt. Ha jól tudom - már pedig én írtam - azt írtam le, hogy Call of dutty 2 ...... ezekkel szeretek játszani, ezek még játékok nem azt, hogy ezek a divat játékok. Félreértés ne essék, megvannak olyanok is mint STALKER, UEFA 2006-2007, OBLIVION, NFL 07, NHL 07, FIFA 2007 Jade empire, Battlestations midway TEKKEN, Resident EVIL 4. Miért élnék a múltban. Egyébként arra visszatérve, hogy várjak nyár végéig a gépvásárlásra csak ennyit mondok: várok nyár végéig és addig több pénzem lesz, de ha addig várok, akkor várok még jövő év elejéig mert akkor megtudom már venni, a 8800-as szériát is, de akkor már megjelenik a 800 mhz-s feletti ddr2-es ram (persze) 30.000 Ft-ért, de arra megint várjak egy kicsit, hogy olcsóbb legyen, de ha meg tudom venni akkor várjak még egy kicsit a 4 magos processzorra is. stb.stb.stb.stb. SATA 2, DDr2, PCX AM2, még egy darabig kapható lesz alaplapon mellékelve, vagyis ez az összetákolt 90.000 Ft-os gép fejleszthető lesz még 2 évig minimum. Elnézést kérek a kicsit keményebb hangvételért, de az emberek különböznek. Nem szeretem a GTA 4-es, WARHAMMER "mit tudom én holt tart márt",. Ezek engem nem kötnek le. Ez van.

#244 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 06. 19:09

Vegyé gépet.. nem értem mit kell itt szihulni. Vegyed és vigyed hol a gond?Kép

#245 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 14:46

Játékhoz egyértelműen AMD ATI VGA-val. De az Intel sem rossz GF-szal és Dual Core procival!

:Đ

..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#246 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 11:09

Szeretném a véleményeteket kikérni! Egy AMD Athlon 64 4600 dob X2 AM2-s proci melyik Intellel vetekedik?? Ez a proci úgy 25 papírba kerül...ezért a pénzért milyen Intel procit tudnátok mondani???

www.clubwave.hu --------> Enjoy

#247 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 01. 16:47

Idézet

Szeretném a véleményeteket kikérni! Egy AMD Athlon 64 4600 dob X2 AM2-s proci melyik Intellel vetekedik?? Ez a proci úgy 25 papírba kerül...ezért a pénzért milyen Intel procit tudnátok mondani???

Ez a proci kb: Intel P4 3.2 GHz/800MHz 2X2Mb Dual Core Socket 775 Dobozos 935 -el ér fel!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#248 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 16:52

Idézet

Idézet

Ez a proci kb: Intel P4 3.2 GHz/800MHz 2X2Mb Dual Core Socket 775 Dobozos 935 -el ér fel!Kép

Ha Dual-Core, akkor nem lehet P4, ezek Pentum D-k.
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#249 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 16:55

Idézet

Idézet

Idézet

És mondjuk ez: Intel Core 2 Duo E4300 1,8Ghz Box???? pár ezerrel drágább!

#250 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 17:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

És mondjuk ez: Intel Core 2 Duo E4300 1,8Ghz Box???? pár ezerrel drágább!

E 6300, mert nincs E 4300. Tesztek alapján nagyon jól teljesített ez a proci. A nagyobbik társával szemben (E 6400) nincs sok különbség, csupán játékok terén pár FPS-el több. Bár nekem ennek az ára nagyon húzós (lenne ha most ezen kéne döntenem), de lehet, h még a Dual-Core egy jó ideig meg fog felelni, és még a pénzed is megmarad. Közel 15e Ft-ért kapsz 2.6 Dual-t, ami szvsz nagyon barátságos. (Ahhoz képest, h egy éve vettem közel ennyiért 2.6 Ghz-es Celeron-t. Kép. Azóta is bánom.) Az AMD-ről nem tudok nyilatkozni, még nem volt kezemben soha.

#251 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 19:23

Idézet

Idézet

Idézet

www.aqua.hu Én itt néztem meg és ezt adta ki!Járj utána,ha nekem nemhiszel! Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#252 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 20:13

Szegényeket fel kéne világosítani! Kép

#253 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 06:30

Köszönöm a kommenteket!KépKép

#254 Felhasználó inaktív   JBaker91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 05:54

Valaki segítene nekem az lenne a kérdésem hogyan lehet egy pentium 4-est tuningolni?

előre is köszönöm

Ne szójjá be!!!!

#255 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 08:06

Idézet

Valaki segítene nekem az lenne a kérdésem hogyan lehet egy pentium 4-est tuningolni?

előre is köszönöm

Nem tudom hogy P4-est lehet-e tuningolni,vannak CPU tuningok de úgy emlékszem hogy csak CORE 2 DUO TUNING van!Sajnos P4-est nem ismerek!

#256 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 08. 22. 09:49

Minden procit lehet tuningolni. És mindegyiknél ugyan az a folyamat már jópár évtizede: FSB-t állítsd feljebb (ez egy rövídítés,de a BIOS-ban is FSB-ként szerepel). A BIOS-ban kerül sor erre a műveletre. Ha sikerül húzni a procit de újraindul a gép a windows belépéskor akkor valószínüleg feszültséget is kell rá adni. Azt is mindig óvatosan kis léptekel mert ahogy tolod fel a feszültséget annál nagyobb a kockázata, hogy "volt" egy procid. Ne sokkal, mindig apránként kell feljebb tolni, mert jobb esetbe nem indul el a gépezet, és akkor comos törlés kell neki, (a comos az alaplapon van egy kis pöcök azt kell leszedni róla majd vissza buherálni) vagy lesüla proci... bár az utóbbi valószínütlen pláne ha valami jobbfajta hűtő van rajta. De mindenek előtt mond el milyen a procid, mert van úgy hogy nem érdemes húzni mert csak nagyon kevés eredménynt lehet kicsikarni belőle, és akkor csak az idő telik. Szal oké, hogy p4 - xxxxxxx de hogy van tovább?Kép JA amúgy még van 2 dolog amit állítani kell a RAM időzitések, és a Hyper Treading szorzó, de az egy külön mese.

#257 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 13:07

Felesleges húzni bármit is, nagy a kockázat, kicsi a teljesítménynövekedés..

#258 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 14:22

Idézet

Felesleges húzni bármit is, nagy a kockázat, kicsi a teljesítménynövekedés..
Nem felesleges... néha csak pont annyi kell hogy ne szaggasson. Már volt sokszor így velem :Đ

#259 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 14:22

Ha van rálátásod a dologra és odafigyeléssel csinálod, akkor valószínű nem lesz gáz. Egyébként meg tudja érni, ha olyan a hardware, hogy nagyobbat is lehet rajta húzni. Meg hát, sok kicsi sokra megy alapon ha mindenen tudsz egy kicsit húzni az is ér valamit. Amin lehet, és ameddig lehet azt húztam (normális hűtés hiányában nem nagy értékekről van szó. Pár FPS bónuszt azért elértem.)

Hehe. Emlékszem, azért a régi 366-s Celeron, 453-on futtatve érezhetően jobb volt :Đ

#260 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 14:29

Idézet

Hehe. Emlékszem, azért a régi 366-s Celeron, 453-on futtatve érezhetően jobb volt :Đ

Nekem is ugyanilyen volt, de a bios-ba ha nagyobbra tettük már nem boot-olt be.. Kép Többet nem is próbálkoztam, pár Mhz nem ér ennyit.(nekem) Illetve az 1800 Mhz-es szintén Celeron-t (igen, erre telik..Kép) felhúztam szoftveresen 2000-re, és így pár fps-el jobban ment a Driver 3.. Kép Jelenleg 2600Mhz (na vajon mi?Kép) van, csak akkor vagyok dühös mikor az msn úgytartja kedvét, h 100%-on megeszi..Kép

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.