Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Tudsz olyan honlapot adni ahol Intel 4 magos procijait lehet rendelni? illetve megvásárolni
Nem tudsz kifogni rajtam.
Gógle a barátom, és azt mondta, hogy jónéhány helyen kapható a négymagos kicsike, be is linkelek egyet: http://shop.senorg.h...ks&subcat_id=19
Amúgy meg 90ezer Ft-ból összetákolt gépen nem hiszem, hogy menne a Stalker. Vagy ha mégis, akkor olyan szarul, hogy inkább elővennék, valami mást (amúgy is tele van bugokkal a játék). Ennyiért teljesen fölösleges konfigot venni, mert aztán meg azt mondja az ember 1 év múlva, hogy szart sem ér az egész. Hacsak nem a múltban élsz, és olyan játékokat játszol, amik elfutnak akármin. Jobban jársz, ha inkább elteszed a pénzed, és vársz még legalább nyár végéig. Addig is gyűlik még valamennyi, és sokkal jobb gépet tudsz venni a pénzedből.
kösz a linket, hát ott a kis 2,4ghz 70 ezerért, igazi csoda, várok rá

amúgy egyetértek veled
A STALKER s mostani gépemen elfut: ASROCK P4I45D+ alaplap. 2 ghz-es Celeron 478-as processzor, 768 mb-nyi memória (amit az alaplap 133 mhz-n ismer fel, egyébként 400 mhz-ek), 6200 geforce 128 mb-s videókártya, a többi a cullang( 2 dvd író, 4 vinyó (összesen 420 gigányi kapacitással)), egyébként nem élek a múltban, csak nem szeretem ezeket a divat játékokat amiket újabban játszotok, Call of duty 2, Medál of honor játékok, NFS underground 1-2, Most wanted, Carbon, Commandos strike force Panzer elite ezek a játékok érdekelnek.
hogy nem élsz e a múltban? és jössz a /mostani (!)/ játéklistádddal, ami állítólag divatjáték az underground 1-2.... underground 1-2t szépen elfutott az 1.7ghz ati radeon 9200 512MB memória régi gépemen... pff és ez újabban játszott divatjáték szerinted.
az under ground 1 még a tesóm szar gépén is elfutott(AMD Duron 1.3ghz , 256 ram , GF 2)
Félreértés ne essék. Tanulj meg olvasni, néha nem árt. Ha jól tudom - már pedig én írtam - azt írtam le, hogy Call of dutty 2 ...... ezekkel szeretek játszani, ezek még játékok nem azt, hogy ezek a divat játékok. Félreértés ne essék, megvannak olyanok is mint STALKER, UEFA 2006-2007, OBLIVION, NFL 07, NHL 07, FIFA 2007 Jade empire, Battlestations midway TEKKEN, Resident EVIL 4. Miért élnék a múltban. Egyébként arra visszatérve, hogy várjak nyár végéig a gépvásárlásra csak ennyit mondok: várok nyár végéig és addig több pénzem lesz, de ha addig várok, akkor várok még jövő év elejéig mert akkor megtudom már venni, a 8800-as szériát is, de akkor már megjelenik a 800 mhz-s feletti ddr2-es ram (persze) 30.000 Ft-ért, de arra megint várjak egy kicsit, hogy olcsóbb legyen, de ha meg tudom venni akkor várjak még egy kicsit a 4 magos processzorra is. stb.stb.stb.stb. SATA 2, DDr2, PCX AM2, még egy darabig kapható lesz alaplapon mellékelve, vagyis ez az összetákolt 90.000 Ft-os gép fejleszthető lesz még 2 évig minimum. Elnézést kérek a kicsit keményebb hangvételért, de az emberek különböznek. Nem szeretem a GTA 4-es, WARHAMMER "mit tudom én holt tart márt",. Ezek engem nem kötnek le. Ez van.