HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI vs. NVIDIA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI vs. NVIDIA

#681 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:21

a xilence-t ismeritek, vagy csak azért no name, mert nem ismeritek? :Đ
a xilence egy német gyártó, kifejezetten játékosoknak gyártanak alkatrészeket. az összes xilence táp rendelkezik védelmekkel (túlfesz, túláram, rövidzár, melegedés, aktív pfc, stb).
ok, nem egy etasis vagy fsp (leginkább szerver tápokat gyártanak), de nem is varga és tsa tákolmány (bár egy régi gépemben, kb 3 éve 0-24 üzemben egy ilyen táp megy, minden hiba nélkül :-D) xilence miatt füstölő gépről nem nagyon olvasni/hallani. sőt, általában 5/5* értékeléseket kapnak.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#682 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:23

Idézet

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ami a következő: ha van egy 9600 GT-m és veszek mellé egy 9800 GT-t akkor azok menni fognak sli-ben?Mert az egyik g92 a másik pedig g94 alapra épül.Gondolkodom még a Tri SLI-n,ezek mellé vehetek majd még egy valamilyen 9000-es szériás karit?
A választ előre is köszönöm! :Đ
Alaplap függő! Ha a lapod támogatja a 2xPCI E-t (1x16+1x8) akkor igen.

#683 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:26

Idézet

Idézet

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ami a következő: ha van egy 9600 GT-m és veszek mellé egy 9800 GT-t akkor azok menni fognak sli-ben?Mert az egyik g92 a másik pedig g94 alapra épül.Gondolkodom még a Tri SLI-n,ezek mellé vehetek majd még egy valamilyen 9000-es szériás karit?
A választ előre is köszönöm! :Đ
Alaplap függő! Ha a lapod támogatja a 2xPCI E-t (1x16+1x8) akkor igen.
de ahhoz 2 azonos kari kéne nem? értem ez alatt, vagy 2 db 9600 vagy 2 db 9800. egy 9600 és egy 9800 nem fog menni.
régebben legalábbis így volt, még a 7x00 korszakban sli-ztem.
a régi tapasztalatok szerint egyáltalán nem éri meg amúgy (max ordenáré nagy felbontásban). inkább eladnám ami van, oszt vennék egy gtx 2x0 szériát. persze idővel már lehet, hogy az sli megéri, régen egyáltalán nem érte meg.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#684 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:31

Idézet

a xilence-t ismeritek, vagy csak azért no name, mert nem ismeritek? :Đ
a xilence egy német gyártó, kifejezetten játékosoknak gyártanak alkatrészeket. az összes xilence táp rendelkezik védelmekkel (túlfesz, túláram, rövidzár, melegedés, aktív pfc, stb).
ok, nem egy etasis vagy fsp (leginkább szerver tápokat gyártanak), de nem is varga és tsa tákolmány (bár egy régi gépemben, kb 3 éve 0-24 üzemben egy ilyen táp megy, minden hiba nélkül :-D) xilence miatt füstölő gépről nem nagyon olvasni/hallani. sőt, általában 5/5* értékeléseket kapnak.
Kép Figyelj. Az nem baj hogy összevissza írsz a procikról ..10-15 mondatban rég láttam már ennyi ellentmondást Kép, de ez a legnagyobb baromság hogy úgymond"GAMER" tápKép
Értsd meg ilyen nics. Ez nem egy minőségi jelző. VAN JÓ TÁP, MEG ROSSZ TÁP! JÓ A CHIEFTEC és a FSP. A többit felejtsd el. Ennyi.Kép

#685 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:42

Idézet

Idézet

a xilence-t ismeritek, vagy csak azért no name, mert nem ismeritek? :-D
ok, nem egy etasis vagy fsp (leginkább szerver tápokat gyártanak), de nem is varga és tsa tákolmány (bár egy régi gépemben, kb 3 éve 0-24 üzemben egy ilyen táp megy, minden hiba nélkül :)) xilence miatt füstölő gépről nem nagyon olvasni/hallani. sőt, általában 5/5* értékeléseket kapnak.
Kép Figyelj. Az nem baj hogy összevissza írsz a procikról ..10-15 mondatban rég láttam már ennyi ellentmondást Kép, de ez a legnagyobb baromság hogy úgymond"GAMER" tápKép
Értsd meg ilyen nics. Ez nem egy minőségi jelző. VAN JÓ TÁP, MEG ROSSZ TÁP! JÓ A CHIEFTEC és a FSP. A többit felejtsd el. Ennyi.Kép
google -> gamer psu, kérlek, ez egy létező kategória :)

a prociknál mi volt ellentmondás? érdekelne. össze-visszaságot, ill pontatlanságot írtál a magok kezelésével. nem hiszed? nyomj egy ctrl-alt-del-t, oszt meglátod :) vagy google. amit a core-ok kezeléséről írtál, az egy egetverő nagy marhaság.
az, hogy az etasis-t meg nem ismered, hát az inkább a te tápokkal kapcsolatos ismereteidet minősíti :Đ

#686 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 00:02

Nem vitatkozom . A gamer oldalak pedig számomra nem igazán képviselnek minőséget ilyen tekintetben...sem...bocs..sokan még az általános iskolai magyar helyesírási tananyagon sincsenek túl pedig már 20 évesek..erről ennyit. Egyébként olvass utána a proci kérdésnek. Lehet elméleteket gyártani, meg okoskodni, de mindíg a gyakorlat igazol. pá pá :Đ
http://www.pcworld.h...php?showforum=8

#687 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 10. 01. 06:36

Idézet

Nem vitatkozom . A gamer oldalak pedig számomra nem igazán képviselnek minőséget ilyen tekintetben...sem...bocs..sokan még az általános iskolai magyar helyesírási tananyagon sincsenek túl pedig már 20 évesek..erről ennyit. Egyébként olvass utána a proci kérdésnek. Lehet elméleteket gyártani, meg okoskodni, de mindíg a gyakorlat igazol. pá pá :Đ
no. elárulom, hogy mitől gamer psu egy "gamer" psu. (nem gamer oldalak szerint, hanem nagykerek, gyártók szerint is. vagy a gyártók mind hülyék, és te tudod a frankót? :-D)
attól gamer psu egy psu, hogy a felesleges hülyeségekkel van felcicomázva, mint pl fénycső. szerinted, egy gamer lelkületű emberen kívül ki nézi azt, hogy az a szerencsétlen táp rendelkezik-e fénycsővel, vagy sem? felesleges optikai tunning, ami mostanában (jó pár éve) igen dívik, legyen az a fránya pc egy karácsonyfa jelmondattal. abban igazad van, hogy teljesítményben, fogyasztásban stb (lényegi adataiban) nincs semmi, ami miatt az gamer psu lenne. az ilyen apróságok teszik azzá (ami szerintem ráadásul teljesen felesleges)

proci kérdés. te állítod, hogy hülyeséget írtam, neked kéne akkor érvelned amellett, hogy miért, nem nekem :) (tudod egy normális társalgás így folyik, bár az oviban nem, ott tényleg nem).
attól, hogy te azt hiszed, hogy a core kezelés úgy zajlik, ahogy azt te elképzelted, az nem úgy lesz (task managert megnézted már, ahogy kértem? onnan már kapásból rájöhetnél, hogy nem akkor lép be a 2. core, amint az első loadja 100% :)
vagy esetleg ajánlanám a terheléseloszlás fogalmának tanulmányozását.
egy magyar nyelvű olvasmány, melyből kapásból kiderül, hogy hülyeséget beszélsz (core megosztással kapcsolatban):
http://nonstopuzlet....y.php?sid=10794

ha nem szeretsz olvasni, az sem baj, az első kép önmagáért beszél :)

#688 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 10. 01. 06:42

Idézet

Nem vitatkozom . A gamer oldalak pedig számomra nem igazán képviselnek minőséget ilyen tekintetben...sem...bocs..sokan még az általános iskolai magyar helyesírási tananyagon sincsenek túl pedig már 20 évesek..erről ennyit. Egyébként olvass utána a proci kérdésnek. Lehet elméleteket gyártani, meg okoskodni, de mindíg a gyakorlat igazol. pá pá :-D
az is vicces egyébként, hogy a nyelvtanról papolsz. holott, a helyesírásod a béka segge alatt. :Đ írásjelek, mint olyan? mindig hosszú í-vel, jól van fiam, inkább ülj le, egyes :)

#689 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 10. 01. 06:50

nem mellesleg, könnyen osztod az észt más pénztárcájával. a srácnak azt mondtad, hogy menni fog neki az sli, amennyiben az alaplat támogatja. kétlem.
ha a válaszodra hagyatkozva megveszi a kártyát, majd rájön, hogy biza a 9600-al a 9800 nem fog menni, akkor kifizeted neki a 9800-at? gondolom, hogy nem.

#690 Felhasználó inaktív   Rottweiler 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 01. 08:25

Na most akkor menni fog vagy nem mert ahogy olvasom ellentmondásokba keveredtek egymással és nekem kellene a válasz nehogy potyára menjek!

#691 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:34

Idézet

Na most akkor menni fog vagy nem mert ahogy olvasom ellentmondásokba keveredtek egymással és nekem kellene a válasz nehogy potyára menjek!
Én kiscsikó vagyok a témában, de azt hallottam, hogy csak az ATI kártyák tudják ezt a párban működést...és így megduplázva a teljesítményt.......
-Alaplap: Gigabyte EP43C-DS3 1600 Fsb 4xDDR2 2xDDR3, -Processzor: Intel Core Duo E8400 2x3,0 Ghz (1333 FSB) Cache:6 Mb, -Videókártya: Sapphire Radeon HD4850 "TOXIC" 512MB/256bit GDDR3, PCIe 2.0 x16,   gpu:675Mhz   Memória:1100Mhz, 2200 Mbps, DirektX 10.1, -Memória Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz) + Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz), -Gépház: Aerocool Hi-Tech 7 Pro, -HDD: 2x 250 Gb, -DVD író: Pioneer,       Üdv:Pohi

#692 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:17

Idézet

nem mellesleg, könnyen osztod az észt más pénztárcájával. a srácnak azt mondtad, hogy menni fog neki az sli, amennyiben az alaplat támogatja. kétlem.
ha a válaszodra hagyatkozva megveszi a kártyát, majd rájön, hogy biza a 9600-al a 9800 nem fog menni, akkor kifizeted neki a 9800-at? gondolom, hogy nem.
Minden fórumon van egy ügyeletes kötekedő majom?Kép
1, Ha jól megfigyelted én az alaplaphoz tudtam tanácsot adni és egy szót nem szóltam a VGA-ról, azt majd te megmondod. Jó? Vagy megnézzük a Google-ben.
2, Oda kéne figyelni a stílusodra! Nem szeretem ha valaki ok nélkül piszkálódik. Lehet véleményed, de akkor mond azt, hogy te máshogy tudod, vagy máshogy gondolod, de NE célozgass...
3,A magyarról még csak annyit, hogy aki ilyeneket írogat, hogy>>"még nem lesz must have a ddr3"<<, meg hogy>>"vagy lesz szopóka, mint állat" ..szóval aki ilyen és ehez hasonló külvárosi suttyó stílusban ír, az nekem magyarázzon!
Még erre válaszolj(mert úgysem bírod ki, hogy ne..) és utána örökre felejts el. Nézd a Szar Parkot, az neked való.
Köszi. pá pá Kép

#693 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:20

Idézet

Idézet

Én kiscsikó vagyok a témában, de azt hallottam, hogy csak az ATI kártyák tudják ezt a párban működést...és így megduplázva a teljesítményt.......
Szia YAMAHA. Én azt tanácsolnám kérdezz rá itt, ők biztosan tudnak segíteni.
http://www.pcworld.h...hp?showforum=21
HaliKép

#694 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:25

Killi,te egy kicsit túlléptél a célon,Dareal érti a dolgát,szinte ő ért legjobban az ilyen dolgokhoz(eddig az ő hozzászólásait láttam a legjobbnak)Szerintem nyugisan beszéljétek meg,mert nem jó az ilyen agressziv hozzáállás.

Ja és Dareal bácsi az egyik modi ittKép

#695 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:26

Idézet

Idézet

Idézet

Szia YAMAHA. Én azt tanácsolnám kérdezz rá itt, ők biztosan tudnak segíteni.
http://www.pcworld.h...hp?showforum=21
HaliKép
Illetve pohiKép bocs

#696 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:32

Idézet

Killi,te egy kicsit túlléptél a célon,Dareal érti a dolgát,szinte ő ért legjobban az ilyen dolgokhoz(eddig az ő hozzászólásait láttam a legjobbnak)Szerintem nyugisan beszéljétek meg,mert nem jó az ilyen agressziv hozzáállás.

Leszarom hogy ki ő itt. Aki paraszt az paraszt. Ezt hozza ki belőlem. Majd bannnnol.De akkor sem szeretem a kötekedő embereket, és elégkínos, hogy pont a "moderátor"-nak van ilyen stílusa...Kép

#697 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:33

Idézet

Idézet

Leszarom hogy ki ő itt. Aki paraszt az paraszt. Ezt hozza ki belőlem. Majd bannnnol.De akkor sem szeretem a kötekedő embereket, és elégkínos, hogy pont a "moderátor"-nak van ilyen stílusa...Kép
*elég kínos

#698 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:36

Idézet

Idézet

Idézet

*elég kínos
Az a kinos hogy nem ismered az 'üzenet szerkesztése' opciót ott oldalt.Nem kell minden szóért külön hsz-t kreálni.

#699 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:37

Idézet

Egyébként nem "túlléptél a célon", hanem túllőttél a célon..Kép.mindegy..fejétől bűzlik a hal..

#700 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:38

pá páKép

Téma megosztása:

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34