HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI vs. NVIDIA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI vs. NVIDIA

#821 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 03. 12:20

Két nap múlva úgy is kinnt lesz az ATI patch, és dupla olyan gyors lesz mint NV-én. NV-én már nem sokat segítenek a hasonló bravúrok. Bukdácsol csak, de egyszer el is esik rendesen. Nem tudja mit csináljon kínjában a HD4000-es széria megjelenése óta.... Szégyen hogy így akar életben maradni. De ez már csak halálhörgés szerű kapkodás......

#822 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 18. 20:21

Majd emberere fog akadni a radeon HD 4870 X2 mert jon a GTX 295 ami 26%-al jobban teljesit!

#823 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 18. 20:29

Sztem se fog sokáig tartani az ATI "királykodása" ha kijön az Nvidia új üdvöskéje...NVIDIA POWA
Kép

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#824 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 18. 20:32

Idézet

Sztem se fog sokáig tartani az ATI "királykodása" ha kijön az Nvidia új üdvöskéje...NVIDIA POWA
Nem hiszem hogy nagy siker lesz,mert az ára elejinte még az egekbe lesz.(Nem vaok atis :Đ )

#825 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 18. 20:46

Idézet

Idézet

Nem hiszem hogy nagy siker lesz,mert az ára elejinte még az egekbe lesz.(Nem vaok atis :Đ )
Számból vetted ki a szót! A szegényebb kölykök megse kaparinthatják max 2év-vel a megjelenése után! (én sem vok Atis de az AMD procikkal befutott!)

#826 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 10:17

ha kijön az gtx295 arra válaszul az ati arcsökkentéssel fog válaszolni főleg a felső kategórában

amúgy meg az atti a király jelenleg minden területen jobb választás (várjunk hogy fog bekapcsolódni majd az intel videókártya gyártásba

#827 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 30. 12:11

Első video kártyám 6-7 éve egy Ati 9600 XT volt azt hiszem 4 évig nyomtam vele minden játékot full grafikán de miután besült/elromlott elpártoltam az Atitól azóta volt 2 Nvidia kártyám kb 3 év alatt és mostmár a legújabbon se mennek a gamek fullon. Legközelebbb lehet, hogy egy Atival büntetem meg magam majd meglátjük
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#828 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 12:49

Idézet

Első video kártyám 6-7 éve egy Ati 9600 XT volt azt hiszem 4 évig nyomtam vele minden játékot full grafikán de miután besült/elromlott elpártoltam az Atitól azóta volt 2 Nvidia kártyám kb 3 év alatt és mostmár a legújabbon se mennek a gamek fullon. Legközelebbb lehet, hogy egy Atival büntetem meg magam majd meglátjük
Melyik az a legújabb kártya?Nem mindegy ám az sem hogy milyen motor hajtja magát a játékot,vagy hogy egyáltalán videó kártya igényes-e a játék amit nem tudsz fullon nyomni.Nekem a 8800GT-m elég jól bírja,pedig az nem is az újabb széria tagja.

#829 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:30

Idézet

büntesd magad egy ati radeon hd 4870 X2 -es el hidd el 8 ev mulva is jó lesz

#830 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:19

Idézet

Idézet

Melyik az a legújabb kártya?Nem mindegy ám az sem hogy milyen motor hajtja magát a játékot,vagy hogy egyáltalán videó kártya igényes-e a játék amit nem tudsz fullon nyomni.Nekem a 8800GT-m elég jól bírja,pedig az nem is az újabb széria tagja.
8600GT 256MB-os elvileg, de 512ként ismeri fel, am tudom haveromnak is 8800gt-je van az még asszem szinte mindent elvitt 1024x768 (ennyit bírt a monitorja) és a többi minden fullon azóta vett egy újabb monitort azóta nem nagyon beszéltem vele nagyobb felbontáson már nem biztos, hogy így elfut neki.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#831 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:27

Idézet

Idézet

Idézet

8600GT 256MB-os elvileg, de 512ként ismeri fel, am tudom haveromnak is 8800gt-je van az még asszem szinte mindent elvitt 1024x768 (ennyit bírt a monitorja) és a többi minden fullon azóta vett egy újabb monitort azóta nem nagyon beszéltem vele nagyobb felbontáson már nem biztos, hogy így elfut neki.
Már bocsi, de a 8600 GT 256 mb (ami eredetileg 512-es, és nem azért mert úgy ismeri fel hanem tényleg 512-es) egyáltalán nem egy mai kártya! Kb 1 éve amikor ki adták se volt csúcskategóriás, én akkor egy 8600GTS-t vettem ami ma még elég rendesen futtatja a játékokat... de a biztonság kedvéért vettem bele még1 ugyanilyen 8600GTS szóval dual-ban elég ütős. Ezt ajánlom neked is! Pl.: Ha a GTA IV nem fut rendesen nem a kártya hibája hanem a processzoré, mondjuk a te kártyád már tényleg elavult, az enyém is csak hát a teljesítménye egy 8800GTX-et is megközelíti!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#832 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:39

Idézet

Nekem 8800GT KO-m van ami 10%-al gyorsabb az alap 8800Gt-nél,de a COD4-WAW 1280X1024 minden maximumon és bírja stabil 60-40 frame-el.A DMC 4 1280X1024 minden a beállítás maxon és bírja.Szinte semmilyen játékkal nem volt bajom a Crysist kivéve,meg az olyan játékokat amik még nincsenek rendesen optimizálva.(GTAIV,Cryostasis-ehhez jön egy patch ami javít rajta)És ahogy az András mondta,a 8600Gt nem mai csirke,így nem érdemes az újabb ATI kártyákhoz hasonlítani amik már egy másik szinten vannak.

#833 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:46

Idézet

Idézet

Nekem 8800GT KO-m van ami 10%-al gyorsabb az alap 8800Gt-nél,de a COD4-WAW 1280X1024 minden maximumon és bírja stabil 60-40 frame-el.A DMC 4 1280X1024 minden a beállítás maxon és bírja.Szinte semmilyen játékkal nem volt bajom a Crysist kivéve,meg az olyan játékokat amik még nincsenek rendesen optimizálva.(GTAIV,Cryostasis-ehhez jön egy patch ami javít rajta)És ahogy az András mondta,a 8600Gt nem mai csirke,így nem érdemes az újabb ATI kártyákhoz hasonlítani amik már egy másik szinten vannak.
OFF: a Cryostasis már megjelent?Kép
nekem 9600 GT van és teljesen meg vagyok elégedve vele pl. far cry 2 1280X1024 minden very highon és semmi akadás

#834 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:55

Idézet

Idézet

Idézet

Már bocsi, de a 8600 GT 256 mb (ami eredetileg 512-es, és nem azért mert úgy ismeri fel hanem tényleg 512-es) egyáltalán nem egy mai kártya! Kb 1 éve amikor ki adták se volt csúcskategóriás, én akkor egy 8600GTS-t vettem ami ma még elég rendesen futtatja a játékokat... de a biztonság kedvéért vettem bele még1 ugyanilyen 8600GTS szóval dual-ban elég ütős. Ezt ajánlom neked is! Pl.: Ha a GTA IV nem fut rendesen nem a kártya hibája hanem a processzoré, mondjuk a te kártyád már tényleg elavult, az enyém is csak hát a teljesítménye egy 8800GTX-et is megközelíti!
Mondtam én, hogy ez egy jó kártya? Akkor félre értettél én inkább az ellenkezőjére utaltam. Tudom, hogy GTA az a proci miatt nem fut el jól de a legtöbb játékban sztem nagyobb szerepe van a vidikarinak mint a procinak.Örülök, hogy neked milyen jó kártyád van de ha veszek majd mert most a cash-t másra fogom költeni akkor egy felsőbb kategóriás Nvidiat vagy Atit veszek. Próbálok mindig újabb kárytát jó áron venni (tudom hülyeség egyszer bekéne fektetni és venni egy csúcskategóriásat) és ez volt a 8600GT-nél is újabb volt (fogjuk rá), viszonylag jó számomra optimális áron. Az Atit (illetve egy egész gépet) még apa vette nekem neki volt esze hiszen 4 évig (ha nem sült volna be talán 5 évig) is csúcskategóriás volt. Még 1 évig sztem ezzel a konfiggal nyomom aztán váltok.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#835 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:59

Idézet

Idézet

De most nem tudom, mert én nem hasonlítottam azt mondtam, hogy lehet, hogy azzal próbálkozok majd be de még az se biztos. A lnyeg, hogy hasonlítani semmiképp nem akartam... Bocs ha félreérthető volt.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#836 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 13:01

Idézet

De most nem tudom, mert én nem hasonlítottam azt mondtam, hogy lehet, hogy azzal próbálkozok majd be de még az se biztos. A lnyeg, hogy hasonlítani semmiképp nem akartam... Bocs ha félreérthető volt.
"Első video kártyám 6-7 éve egy Ati 9600 XT volt azt hiszem 4 évig nyomtam vele minden játékot full grafikán de miután besült/elromlott elpártoltam az Atitól azóta volt 2 Nvidia kártyám kb 3 év alatt és mostmár a legújabbon se mennek a gamek fullon. Legközelebbb lehet, hogy egy Atival büntetem meg magam majd meglátjük"
Én kérdeztem hogy melyik az az újabb kártya.
Te feleltél hogy neked a 8600GT
Mi azt hittük hogy te úgy tudod hogy a 8600Gt egy újabb kártya.
Ezért volt kicsit félreérthető.

#837 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 13:35

Idézet

"Első video kártyám 6-7 éve egy Ati 9600 XT volt azt hiszem 4 évig nyomtam vele minden játékot full grafikán de miután besült/elromlott elpártoltam az Atitól azóta volt 2 Nvidia kártyám kb 3 év alatt és mostmár a legújabbon se mennek a gamek fullon. Legközelebbb lehet, hogy egy Atival büntetem meg magam majd meglátjük"
Én kérdeztem hogy melyik az az újabb kártya.
Te feleltél hogy neked a 8600GT
Mi azt hittük hogy te úgy tudod hogy a 8600Gt egy újabb kártya.
Ezért volt kicsit félreérthető.
Jah értem én amikor azt mondtam, hogy a legújabbon akkor 3 közül a legújabbra gondoltam.Kép sry mondhattam volna úgy is, hogy a mostani.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#838 Felhasználó inaktív   Oldm4n 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 11:34

Mindig "örömmel" tölt el, amikor egy közgazdasági alaptézis ilyen szinten bizonyosodik be. Divide et impera! - Oszd meg, és uralkodj! -

Azon vitáztok, hogy melyik a jobb, az Ati, vagy az Nvidia. Miért? Meg tudja nekem valaki azt mondani, hogy miért jó nek, ha azon vitatkozik egy honfitársával, hogy melyik multi a jobb??? Jutalékot kaptok?

Én soha nem kötöttem magam egy brand-hez sem. Mindig az van, amit a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkezik, amellett hogy az ÉN feltételeimnek maradéktalanul eleget kell tennie. Nagy monitorom van, értelem szerűen nekem menjen 1680x1050 ben LEGALÁBB, és natívan támogassa a 16:10 képarányt. 2D-ben megy többet, azaz sokat netezek, dolgozom, írok - olvasok a gépen. Fontosabb egy picit, mint a 3D képessége, bár mivel játszom is, nem szívesen engedek belőle, de 2D-ben nem szabad kompromisszumot kötni. Maximum bruttó 50.000 pénzt szánok VGA-ra most (válság van vagymi) úgyhogy egyértelmű volt az ATI Radeon HD4850 Toxic a Sapphire műhelyéből. Ha lett volna ennyiért egy picit jobb NVIDIA akkor azt veszek, ahogy az X1950Pro-t Nvidia 8800GTS 640 - re cseréltem. Azt egy, majd még egy Ati 3870 -re. A két 3870-et egy 4850-re. Meg egy kalap lóvéra, nagyon jó áron szálltam ki a 3870-esekből. Nem győzött meg a CF. Az akkori X2-m a tartalékgép, C2D-re lett cserélve. Azt megtartottam, mert nincsen ára használtan. Van AMD-m, van Intelem, van Atim, volt NVidia-m. Nem szabad leragadni, mert nagyon sokba kerülhet.

ÁR- TELJESÍTMÉNY! Azaz megkapod -e a pénzedért azt, amit teljesítményben vársz!

Ez a lényeg gyerekek. Peace!

#839 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 11:38

Idézet

Mindig "örömmel" tölt el, amikor egy közgazdasági alaptézis ilyen szinten bizonyosodik be. Divide et impera! - Oszd meg, és uralkodj! -

Azon vitáztok, hogy melyik a jobb, az Ati, vagy az Nvidia. Miért? Meg tudja nekem valaki azt mondani, hogy miért jó nek, ha azon vitatkozik egy honfitársával, hogy melyik multi a jobb??? Jutalékot kaptok?

Én soha nem kötöttem magam egy brand-hez sem. Mindig az van, amit a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkezik, amellett hogy az ÉN feltételeimnek maradéktalanul eleget kell tennie. Nagy monitorom van, értelem szerűen nekem menjen 1680x1050 ben LEGALÁBB, és natívan támogassa a 16:10 képarányt. 2D-ben megy többet, azaz sokat netezek, dolgozom, írok - olvasok a gépen. Fontosabb egy picit, mint a 3D képessége, bár mivel játszom is, nem szívesen engedek belőle, de 2D-ben nem szabad kompromisszumot kötni. Maximum bruttó 50.000 pénzt szánok VGA-ra most (válság van vagymi) úgyhogy egyértelmű volt az ATI Radeon HD4850 Toxic a Sapphire műhelyéből. Ha lett volna ennyiért egy picit jobb NVIDIA akkor azt veszek, ahogy az X1950Pro-t Nvidia 8800GTS 640 - re cseréltem. Azt egy, majd még egy Ati 3870 -re. A két 3870-et egy 4850-re. Meg egy kalap lóvéra, nagyon jó áron szálltam ki a 3870-esekből. Nem győzött meg a CF. Az akkori X2-m a tartalékgép, C2D-re lett cserélve. Azt megtartottam, mert nincsen ára használtan. Van AMD-m, van Intelem, van Atim, volt NVidia-m. Nem szabad leragadni, mert nagyon sokba kerülhet.

Ezzel a hozzászólással le is lehetne zárni ezt a vitát. Tökéletesen igazad van.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#840 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 21:18

Idézet

Idézet

Ezzel a hozzászólással le is lehetne zárni ezt a vitát. Tökéletesen igazad van.

ez igaz mindenki a számára jobb videókártyát veszi meg. vitatkozunk melyik a jobb ? soha nem lesz vége annek a vitának ez kb olyan mint milyik a jobb a chelsea vagy az inter (egyértelműen a chelsea) a fanok mindig a kedvencüket védik

Téma megosztása:

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.