HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI vs. NVIDIA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI vs. NVIDIA

#501 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 15. 20:06

Majd ha méltóztatik az ATI végre piacra dobni amit kell, és a gyártók kiteszik a polcokra a kártyáikat, akkor majd foglalkozok a témával. A mostani félig-meddig hivatalos adatok meg nem érdekelnek.

#502 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 04. 15. 20:09

Konkrét a csávó!

De igaz ami igaz: LÁSSUK MÁR ŐKET!

Kép
Kép
Kép

#503 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 15. 21:15

Nah ennyire még nem láttam megmagyarázni vm-t!Kép Te, hogy lehetsz ennyire állat???KépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/081.gif
De igazad van! Szal nem lehet csapba szarni!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/081.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/081.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/081.gif
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#504 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 20. 20:36

Felraktam a 7.4-es catalyst-ot,és bootolás után azt írta ki hogy a catalyst control center elinditásához telepítsem fel a net frame 2-es verzióját?! KépGondolom ha voda gprs nettel nincs kedvem ezt a 22 megás alkalmazást letölteni attól még a catalystom a kis control centere nélkül is ellesz,nem? Kép
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#505 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 24. 21:43

Senki másnak nem volt gondja a 7.4-es catalysttal? KépKép
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#506 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 24. 21:54

Idézet

off: Látttam, azt a csapba szarni dolgot, és elgondolkodtam. Hogy a francba lehet beleszarni a csapba? Mert hát az egy kis átmérőjű valami, és elvileg majdnem mindíg lefelé néz a nyílás. Szóval elég hihetetlen pucsító pozíciót kéne felvennie az embernek ahhoz, hogy megpróbálhassa belenyomni a csapba. Szerintem csapba szarni lehetetlen. Hacsak nem egy fordítva bekötött telepről beszélünk... de az már eltér a normális és szokványos megoldástól, éppen ezért én most diszkvalifikálom a mondásba értendő csapok alól. Tehát ha valaki idejön, és beleszarik a fürdőszobában lévő csapba, az utána bele is csaphat!
Szerintem erről topicot kéne nyitni!KépKépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#507 Felhasználó inaktív   tomasedison 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 25. 08:13

szerintem ati jobb nekem 9550 128 mb videókártyám van és simán indul rajta minden új játék is
p.4 1.60 ghz proci ati readon 9550 videókártya 512 mb ram és ezen minden játék elindul szaggatás nékül és olcsóbb

#508 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 14:48

Szerintem eggyértelmű. Intelhez GF-sz dukál, jobban kezeli. AMD-hez pedig ATI, mert szintén jobban kezeli mint a GF-okat!

:Đ

..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#509 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 15:09

Idézet

szerintem ati jobb nekem 9550 128 mb videókártyám van és simán indul rajta minden új játék is
nekem 9600 128mb-s volt és nem ment rajta minden új játék (pl.: double agent,vegas) nem tom nálad h megyKép de most a GF7600ammal megy minden

#510 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 27. 17:10

Idézet

Szerintem eggyértelmű. Intelhez GF-sz dukál, jobban kezeli. AMD-hez pedig ATI, mert szintén jobban kezeli mint a GF-okat!

Egyértelmű, hogy jobban kezeli, pláne most hogy a két cég összeolvadt. Szemét AMD. Egyszer volt egy X800XT-m. Nagyon jó kis kártya volt. Maxi beállításokon toltam rajta a BF2-t. Fülig is ért a szám. Aztán mint minden elektronikai csoda, ez is meghalt. Nem csoda. Méjd in Kína...

#511 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 18:05

Alsó és középkategóriában most egyértelműen az ATI a király,felső kategóriában pedig az nvidia(már aki meg bírja fizetni).
Nekem egy x700-as abit van,és bizony azért szenved a mostani játékokkal(kb GF6600 szint).De maradni fogok az ATI oldalon(több évi hűséges GF korszak után,mert most ezek érik meg jobban.Engem pedig ez érdekel!

#512 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 18:24

hát én asszem maradok az nvidiánál, hiszen minden játék támogatja az nvidiát... az atit viszont egyik sem (tisztelet a kivétlenek)

#513 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 21:41

Az új AtI állítólag sokkal faszább lessz minta 8800GTX!

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#514 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 22:20

Idézet

hupsz vagy mégsem???

#515 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 09:43

Idézet

Idézet

hupsz vagy mégsem???
Asszem meggyőztél!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#516 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 04. 28. 10:35

Idézet

Idézet

hupsz vagy mégsem???
Ez nagyon durva. Kép

Egyébként Nvidiából sem muszáj pont 8800GTX-et venni: nemrég került piacra a 8800GTS (320 megás), kevesebb memóriája van, mint a másik (640-es) GTS-nek ugyan, de ugyanannyit tud. A legtöbb játék ma már, még a 320 megát sem használja ki úgysem - ráadásul ez a kártya 100 alatt beszerezhető - tehát viszonylag jó áron tudásához mérten.

#517 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 09:10

Idézet

Idézet

Egyértelmű, hogy jobban kezeli, pláne most hogy a két cég összeolvadt. Szemét AMD. Egyszer volt egy X800XT-m. Nagyon jó kis kártya volt. Maxi beállításokon toltam rajta a BF2-t. Fülig is ért a szám. Aztán mint minden elektronikai csoda, ez is meghalt. Nem csoda. Méjd in Kína...
Már nem lehet elkerülni Kínát a számítástechnikai eszközökben. Olcsó munkaerő és annyian vannak mint az oroszok!! Még többen...
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#518 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:30

Idézet

Idézet

Idézet

Már nem lehet elkerülni Kínát a számítástechnikai eszközökben. Olcsó munkaerő és annyian vannak mint az oroszok!! Még többen...
Atomot nekikKép!Akkor talán kevesebben lesznek!KépKépKép

#519 Felhasználó inaktív   JBaker91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 09:04

Hello tudnátok nekem segíteni? Van valakinek ASUS EAX1650proja azért kérdem mert én most tervezem hogy veszek video kártyát és ezt jónak találtam de nem tom hogy valóságban milyen. Legyetek szivesek segíteni az is jó ha valakinek csak véleménye van róla. Előre is köszönöm.

Ne szójjá be!!!!

#520 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 09:32

Idézet

Hello tudnátok nekem segíteni? Van valakinek ASUS EAX1650proja azért kérdem mert én most tervezem hogy veszek video kártyát és ezt jónak találtam de nem tom hogy valóságban milyen. Legyetek szivesek segíteni az is jó ha valakinek csak véleménye van róla. Előre is köszönöm.
Nekem nincs!De nemlehet rossz!Nézd hogy hány MB-os!Ott kiderül!Vagy kérdezd meg az eladót!

Téma megosztása:

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.