HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI vs. NVIDIA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI vs. NVIDIA

#981 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:30

Idézet

Idézet

Hát neked csak gratulálni tudok ecsém.

téged pénzel az nvidia vagy mi van?

Nem, csak nem vagyok betegesen szerelmes egy ATI kártyába.Kép

#982 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:31

Idézet

Idézet

Idézet

Én csak annyit fűznék hozzá, h itt valaki olyanokat állított, h az atinál a driver probléma csak mese. Persze, nekem többek közt lila lesz az ilyen IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, de nem a monitor szar, mert a rlgi videokari-val ilyet nem csinált. Nem egy nagy hiba, de idegesítő.
Meg múltkor is a Sűrgős segítségre.... topicba, egyszerre 3-man szarakodtunk ati driverrel. Ez azért biztos nem véletlen. Jó egy picit noobok vagyunk, de azért nagy részben az atinak köszönhető, h ha az egyik driverrel jó a játék, akkor a másik ugyan azzal a driverrel sazr.
a régi drivert letörölted az új feltelepítés elött
persze. de mondjuk jó lenne ha mikor telepíted az új drivert, akkor a régit automatikusan törölné.
ez igaz annó nekem is voltak problémáim driver telepítésénél kitörölte a speciálís beállítások felét amatőr vagyok

#983 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:32

Idézet

Idézet

Idézet

csak az nvidiába vagy szerelmes nem. ne mond már hogy nem kapsz pénzt a reklámért

#984 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:35

Idézet

Idézet

Idézet

Én csak annyit fűznék hozzá, h itt valaki olyanokat állított, h az atinál a driver probléma csak mese. Persze, nekem többek közt lila lesz az ilyen IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, de nem a monitor szar, mert a rlgi videokari-val ilyet nem csinált. Nem egy nagy hiba, de idegesítő.
Meg múltkor is a Sűrgős segítségre.... topicba, egyszerre 3-man szarakodtunk ati driverrel. Ez azért biztos nem véletlen. Jó egy picit noobok vagyunk, de azért nagy részben az atinak köszönhető, h ha az egyik driverrel jó a játék, akkor a másik ugyan azzal a driverrel sazr.
a régi drivert letörölted az új feltelepítés elött
persze. de mondjuk jó lenne ha mikor telepíted az új drivert, akkor a régit automatikusan törölné.
Hát igen, az NV háza táján ilyen ótvar hibát nem engednek meg maguknak.

#985 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

csak az nvidiába vagy szerelmes nem. ne mond már hogy nem kapsz pénzt a reklámért
SIkerült megnevettetned! KÖSZÖNÖM!KépKépKép

#986 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:41

Hogy kicsit témát váltsak
Megtudjátok mondani mére képes egy NVIDIA GeForce 9400M mobil videókártya?
pl.: egy 256 MB NVIDIA 7900 hez képest? vagy bárakármi infó.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#987 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:49

Idézet

az ionra gondolsz?

#988 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 12:57

Idézet

Idézet

az ionra gondolsz?
arra ami ezekben van.
gfdgsb432flodensjgfds

#989 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 15:29

Nah úgylátom ez a grafikus proceszor nemcsak nekem magas labdaKép
gfdgsb432flodensjgfds

#990 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 01. 15:56

Idézet

16 shader egység és nincs saját memóriája, a rendszermemóriát lehet megcímezni neki. Ennyit találtam róla. Elvileg egy 8500GT kisebb csíkszélességen, integrálva. Egy 7900-ashoz képest nagyjából negyed akkora teljesítményt nyújt viszont az Intel hasonló integrált megoldásaihoz képest jóval gyorsabb.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#991 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 16:07

Idézet

Idézet

Idézet

SIkerült megnevettetned! KÖSZÖNÖM!KépKépKép
Norb, hát te egy nagy nv fan vagy és ezt bárki megállapíthatja, ha csak beolvass a válaszaidba.És tudod mi folyik a háttérbe?Az hogy az amd-nek van már saját platformja, az intel is megjelenik nemsokára a vga-piacon és akkor nekik is lesz nv-nek meg nincsen és nem is ugy tűnik hogy lesz.HAtalmas szarban van nincsen x86-os licencük, nincsen platformjuk, ugyhogy nem tudom ki van szarban és ki fog összeroskadni.Kép
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#992 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 16:08

Idézet

Idézet

16 shader egység és nincs saját memóriája, a rendszermemóriát lehet megcímezni neki. Ennyit találtam róla. Elvileg egy 8500GT kisebb csíkszélességen, integrálva. Egy 7900-ashoz képest nagyjából negyed akkora teljesítményt nyújt viszont az Intel hasonló integrált megoldásaihoz képest jóval gyorsabb.
Köszi! Kép

Még annyit esetleg ha megtudnál mondani hogy szerinted van rá eszély hogy ez a videokari elindítsa a Starcraft II -t ?

gfdgsb432flodensjgfds

#993 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 16:21

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi! Kép

Még annyit esetleg ha megtudnál mondani hogy szerinted van rá eszély hogy ez a videokari elindítsa a Starcraft II -t ?
Elindulni talán elindul de hogy játszható sebességet produkáljon...elég kevés az esély rá. Maximum 2004-2005-ös játékokal próbálkoznék ha ilyenem lenne (alapjába véve nem lenne gond a kártyával, csak sajnos nincs saját memóriája és itt vérzik el az amúgy sem túl erős cucc).

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#994 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 16:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi! Kép

Elindulni talán elindul de hogy játszható sebességet produkáljon...elég kevés az esély rá. Maximum 2004-2005-ös játékokal próbálkoznék ha ilyenem lenne (alapjába véve nem lenne gond a kártyával, csak sajnos nincs saját memóriája és itt vérzik el az amúgy sem túl erős cucc).
Gondolom ezzel már nemlenne probléma. Csak ezt meg ember legyen a talpán aki magával vonszolja mindennap a melóba :Đ
gfdgsb432flodensjgfds

#995 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 16:57

off: XD én is azé szándékozom majd ujjitani a gépem hogy sc 2 elmenjen rajta szépen, persze sok egyéb más miatt is.Kép
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#996 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 14:03

TSMC still having problems with 40nm production : [link] - mire ezek kész lesznek a 40-el addigra a Global Foundries már 32-nél fog tartani (igaz jelenleg 40-es gyártósora sincs de ha a TSMC ennyire tehetetlen....). Hihetetlen hogy ennyit szórakoznak vele.

#997 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 18:38

Idézet

TSMC still having problems with 40nm production : [link] - mire ezek kész lesznek a 40-el addigra a Global Foundries már 32-nél fog tartani (igaz jelenleg 40-es gyártósora sincs de ha a TSMC ennyire tehetetlen....). Hihetetlen hogy ennyit szórakoznak vele.
Hát, jaja de ebben az a vicces, hogy már a 28 és 32nm-eres technologia felé kacsingatnak, közbe meg még a 40-est se tudják beállítani.Kép

#998 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 09:27

Hello! Szerintetek melyik a jobb kártya: ATI X800 GTO v. GeForce 7600 GT??

#999 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 10:07

Idézet

7600 Gt szerintemKép
Sam "Serious" Stone

#1000 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 10:14

Idézet

ez biza ravasz kérdés. Találtam egy PH!-s tesztet velük és az szerint egy szinten vannak. Ha a kettő közül kellene választani mindenképpen a 7600GT a jobb a fejletebb artitechtúra és az SM3 támogatás miatt. A GTO 1 évvel idősebb és csak SM2.0-t támogat. De amúgy eléggé érdekesek ezek a Radeonok. Ebben a tesztben az X800XT PE tartja a lépést a 7800GS-el ami a leggyorsabb AGP-s NV és 1 évvel fiatalabb, fejlettebb. Kár hogy nem tud SM3-at...

Téma megosztása:

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.