HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#521 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 19. 14:59

Idézet

hát igen morrowind.. Hm.. szép idöket töltöttem el ezzel a játékkal.
Emlékszek pl, tavaly nyáron kb 2 honapig minden nap reggel 10-11 órátol éjjel 3-4 oráig nyomtam megállás nélkül. egyszerüen magával ragadott. De most a 100% honositást várom hogy 100% ig kiélvezhessem a játékot minden apro részletéig.
Huhh, ez fíling lehetett!!

Én anno az AOE-vel voltam így, már ami a hajnali 3-4 óráig való fentlevést illeti. Még akkor is, amikor másnap meló volt ... Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#522 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 19. 16:37

Idézet

Köszönöm szépen az infókat! :Đ Meg fogom nézni jövő 7en az 576 Shopban. :-D
nagyon szívesen. várunk a morrowind fanclubban.:-D

#523 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 16:39

Holnap elmegyek bevasarlok par jatekot mert kibirhatatlan a napkozbeni unalomadag itt kinaban Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#524 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 22:09

Igazán impozáns ötlet Avium,csak az a kérdés melyiket a sok közül???KépÉn is holnap gondoltam venni új gameket,de nem tudom h melyiket?!?!?!Mindenek előtt a Dungeon Siege 2-re,és a Juiced-re gondoltam...Ezek mellett a listán van még : Special Forces : Nemesis Strike , Stolen , Elite Warriors - Vietnam , Project Snowblind , Empire Earth 2 , Pariah , Bloodrayne 2 ...KépIgazából ezek nem is olyan fontosak HA találok egy igazán ütös RPGt,amiböl manapság (nálam) sajna hiány van!!!Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#525 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 22:10

HL Map editing
Gothic I
Diablo II
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#526 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:29

Idézet

Igazán impozáns ötlet Avium,csak az a kérdés melyiket a sok közül???KépÉn is holnap gondoltam venni új gameket,de nem tudom h melyiket?!?!?!Mindenek előtt a Dungeon Siege 2-re,és a Juiced-re gondoltam...Ezek mellett a listán van még : Special Forces : Nemesis Strike , Stolen , Elite Warriors - Vietnam , Project Snowblind , Empire Earth 2 , Pariah , Bloodrayne 2 ...Kép Igazából ezek nem is olyan fontosak HA találok egy igazán ütös RPGt,amiböl manapság (nálam) sajna hiány van!!!Kép
Hat sajnos nekem most erosen lekorlatozza a hardware-em kepessegei a valasztast. Masreszrol itt Kinaban nincs is akkora valasztek mint mondjuk otthon egy 576 shopban Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#527 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 00:41

ArchiCAD 9 :Đ
Immortal Cities: Children of The Nile
Icewind Dale 2
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#528 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 20. 09:54

Idézet

Igazán impozáns ötlet Avium,csak az a kérdés melyiket a sok közül???KépÉn is holnap gondoltam venni új gameket,de nem tudom h melyiket?!?!?!Mindenek előtt a Dungeon Siege 2-re,és a Juiced-re gondoltam...Ezek mellett a listán van még : Special Forces : Nemesis Strike , Stolen , Elite Warriors - Vietnam , Project Snowblind , Empire Earth 2 , Pariah , Bloodrayne 2 ...Kép Igazából ezek nem is olyan fontosak HA találok egy igazán ütös RPGt,amiböl manapság (nálam) sajna hiány van!!!Kép
Ha rám hallgatsz a Juiced-et és a Stolen-t kihagyod. Persze, ha neked tetszik nyugodtan vedd meg, ez scak magánvélemény. :Đ

#529 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 20. 16:49

Most vittem végig a Codename: Panzers Phase Two-t, így írom is nyomban a cikket... :Đ Kép

#530 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 21:12

Itt mindenki letol egy gémet néhány nap alatt, utána jöhet a következő ... ? Kép (Csak a lentieket olvasva kérdezem ezt.)

Ma szerencsére én is egész nap tudtam játszani, durva jó volt. Csak barom fejjel otthagytam a PS2-őm csatlakozóját BP-en, így nem tudtam kilőni a gémet a 72 centis tévére. Kép Mondjuk szerencsére van 1 olyan tévénk, amibe jó a vezetéke, így azon tolom, jobb híján. Na de most megtanultam egy életre, hogy miket ne hagyjak ki a táskámból véletlenül se. Kép (Érdekes, egészen hazáig tudtam, éreztem, hogy nem hoztam vmit a PS2-höz, jó volt az előérzetem ... Kép)

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#531 Felhasználó inaktív   Chefair 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 22:20

Dungeon Siege 2. Ajánlom mindenkinek!!!Kép
Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!

#532 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 06:32

Idézet

Dungeon Siege 2. Ajánlom mindenkinek!!!Kép
én is ajánlom. tegnap egész nap ezzel toltam és azt kell hogy mondjam frankon megcsinálták.
ki kell probálni.
Disciples 3 fan leszek.... :D

#533 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 07:54

En Warhammereznek ha LENNE ELEG RAM A GEPEMBEN KépKépKépKép

#534 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:36

Hm..... Hát minap láttam hogy készül a Divine Divinityhez honositás, igy kedvet kaptam hozzá és ugy döntöttem hogy megveszem (1290 ft.Kép)
Holnap jön meg már alig várom.....

Ja a Heroes 4 et is megvettem, azzal is akarok gémelni.
KépKép

#535 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:58

Hat a tokom kezd telelenni h itt kinaban nem lehet kapni regi jatekokat... SEGITSEEEEG! Kép

#536 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:01

Mostanaban regi jo jatekokat kuldok, Cossacks: Art of War, Zero Hour, jah es lanon kuldtuk a Serius Sam 2-ot. Illetve az orok kedvenc CS:S-t is jaccom neha-neha.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#537 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:02

Heroes IV nagggyon atom game! Kötelező stuff, de igazán érteni csak hosszú idő után lehet.
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#538 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:04

És mivel javítani nincs jogom az előzőt vmi miatt :Đ ezért újba írom, hogy én az az ember vagyok aki a tömeg ellenélre azt mondom: JOBB MINT A Heroes III !

M.o.-n és Lengyelo.-n volt a legnagyobb sikerük, ezért a Heroes V kijön magyarul is!
JÓ!!

#539 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:21

Jut eszembe!!

Játszott már vki a Heroes 5 béta -1 es verzioval?
Elég alap meg lassu meg sokat tölt de már lehet belöle vmit látni.
Szoval ez ilyen Béta béta verzio... van egy pálya meg a vár, sokmindent még nem lehet csinálni de lehet vele játszani.
Hozzáteszem én 15 perc játék után kiléptem mert nem birtam már tovább, inkább várok a rendes verziora.
akit érdekel innen tudja leszedni: www.wanadoo.atw.hu itt megtaláljátok játékok résznél a szekció 6 -ban.

#540 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:43

Idézet

Jut eszembe!!

Játszott már vki a Heroes 5 béta -1 es verzioval?
Elég alap meg lassu meg sokat tölt de már lehet belöle vmit látni.
Szoval ez ilyen Béta béta verzio... van egy pálya meg a vár, sokmindent még nem lehet csinálni de lehet vele játszani.
Hozzáteszem én 15 perc játék után kiléptem mert nem birtam már tovább, inkább várok a rendes verziora.
akit érdekel innen tudja leszedni: www.wanadoo.atw.hu itt megtaláljátok játékok résznél a szekció 6 -ban.
jajj te csunya kis warezolós. Kép
És még fizetnél érte, mikor az oroszok (azt hiszem az Epidem) ingyen adják? Kép
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.