HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#541 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:47

Idézet

Jut eszembe!!

Játszott már vki a Heroes 5 béta -1 es verzioval?
Elég alap meg lassu meg sokat tölt de már lehet belöle vmit látni.
Szoval ez ilyen Béta béta verzio... van egy pálya meg a vár, sokmindent még nem lehet csinálni de lehet vele játszani.
Hozzáteszem én 15 perc játék után kiléptem mert nem birtam már tovább, inkább várok a rendes verziora.
akit érdekel innen tudja leszedni: www.wanadoo.atw.hu itt megtaláljátok játékok résznél a szekció 6 -ban.
Ez nem warez forumKép. Legyszives legkozelebb ne irj warez oldal cimeket, akinek kell ugyis megtalaljaKép.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#542 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:48

Ha régi játékokról van szó...
Az egyik orosz oldalon találtam, Sonic Collection (Sonic 3D Blast, Sonic and Knuckles, Sonic Spinball, Sonic the Hedgehog 1, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3). Ráadásul szépen "kivitelezve", nem kell emulátor, ha uninstallálod mindent töröl (nekem sokat számít egy proginál, h nem "kézzel" kell eltüntetni a maradványait). Kellemes.

http://www27.megaupl..._Collection.zip

ha nem menne, akkor

http://www.megaupload.com/?d=27WTSRZL
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#543 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:06

Oh, na mi van, ha írt warez oldalt? Semmi! Van ez így, és kész, nem a terjesztő a hibás, hanem a gyártó. Az meg gyárt, míg van kereslet.
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#544 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:44

Kipróbáltam a Wow-ot 56k-val! Egy pöttyet lagolt... cirka 6 perces fáziskésés. Kép
"The execusions will continue until morale improves" Darth Bi reborn

#545 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:54

Idézet

Kipróbáltam a Wow-ot 56k-val! Egy pöttyet lagolt... cirka 6 perces fáziskésés. Kép
még belegondolni is rossz hogy ilyen lassan kellene játszani.
Disciples 3 fan leszek.... :D

#546 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 22:02

Dia is nagyon szörnyű volt, néha 30 mp-es lagok. Állok a városban, és valami miatt megy az életem. Iszom a potiont, és nem töltődik.
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#547 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:24

Idézet

Oh, na mi van, ha írt warez oldalt? Semmi! Van ez így, és kész, nem a terjesztő a hibás, hanem a gyártó. Az meg gyárt, míg van kereslet.
figyelj már... rocko tett egy egyszerű kérést rpgbocinak. a forum "üzemeltetői" nem szeretik ha warez oldalakat írnak ide. itt nem a gyártókról, meg terjesztőkről van szó, csak egy egyszerű kérésről. próbálj meg együtt élni vele.

#548 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:45

Kérlek, őszintén: A Windows is eredetiben van meg?

#549 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 00:02

Idézet

tudtam, hogy rámugrasz :Đ
a windows eredetiben van meg, én meg nem azt írtam, hogy elítélem a warezolást. egyszerűen azt, hogy itt nem szokás warezolásról beszélni. nem érdemes ezen összeveszni, mert nincs értelme. megszoksz, vagy megszoksz.

#550 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 00:04

Idézet

a windows eredetiben van meg, én meg nem azt írtam, hogy elítélem a warezolást. egyszerűen azt, hogy itt nem szokás warezolásról beszélni. nem érdemes ezen összeveszni, mert nincs értelme. megszoksz, vagy megszoksz.
sry megszöksz akart lenni.
rohadt szerkeztés.Kép

#551 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 05:56

Idézet

Idézet

Heh erdekes nekem asszem nincs progim ami ne lenne eredeti Kép (talan esetleg a Nero Burning ROM, de majd azt is megveszem...)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#552 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 10:24

Goblins 3 KépKép istenkirály!!! :Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#553 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 12:03

Idézet

Heh erdekes nekem asszem nincs progim ami ne lenne eredeti Kép (talan esetleg a Nero Burning ROM, de majd azt is megveszem...)
csak irigyelni tudlak...Kép

#554 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 21:45

És pl. mi késztet arra, ha van működő Nero-d, akkor mégis megvedd eredetibe? Tte csak feleslegesen dobsz ki pénzt.

#555 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 03:00

Idézet

És pl. mi késztet arra, ha van működő Nero-d, akkor mégis megvedd eredetibe? Tte csak feleslegesen dobsz ki pénzt.
Mondjuk esetleg az h a program elkeszitese es fejlesztese is penzbe kerul a cegnek aki kesziti, es a becsuletes emberek nelkul akik penzt adnak ki a programert sose lenne neked kis ingyelelonek ujabb verzioja belole? Legalabb baromsagokat ne kerdezz!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#556 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 08:51

Ez a játékokra is ugyanígy igaz. Pl. velem a respekt veteti meg az oridzsinal kópiákat. Sajnos újabban kevés a pénzem a 16 E Ft-os minőségre, de a POP3-ra mindenképpen áldozni fogok ennyit.Kép

Tegnap este belekóstoltam a 2001-es keltezésű Dakar Rally-ba (PS2). Hát, ez a sima verseny továbbra sem az én műfajom ... Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#557 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 09:29

Idézet

Zsenikem, itt nem arrol volt szo, hogy utaljuk-e a warezolast vagy nem. Egyszeruen annyi, hogy ez nem warez forum, es a forum szabalyzat alapjan nem szabad warez cimeket feltuntetni.

Egyebbkent nekem is van nehany eredetiem, es hidd el nem folosleges. Most pl Generels+ZH egyben 4e huf. Sztem nemsokara megveszem.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#558 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 25. 10:46

Red Alert 2 Yuri' Revenge -el játszom, mert a lappptoppomon nem igen fut el más gém és amugy is baromi régen jáccottam vele. Még most is baromi jó vele játszani. Kép

#559 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 10:58

Azzal, hogy te megveszed, neked nem lesz jobb. Ha pénzt akarsz kidobni, inkább add alapítványnak.

#560 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 25. 11:11

Kép

Ezt a warezolás dolgot a továbbiakban ne itt vitassátok meg. Kösz.

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.