HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#761 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 27. 22:36

hát én ugy csinálom hogy hazajövök,kaja,aztán a gép,azon belül elsöbb dolgozom a gépen,aztán meg játszom,és továbbá tanulás...

#762 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 23:47

Nekem most nagyon sok idom van,gamekel jatszadozni!KépTudni illik 2 hete eltortem a kulcscsontom egy focimeccsen es azota itthon ulok...Most Need4Speed MW van a toppon,mellete Fable,SWAT 4,Warcraft III TFT,megy ezerrel!Csak az a gond h faj a vallam...Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#763 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 10:01

Idézet

Nekem most nagyon sok idom van,gamekel jatszadozni!KépTudni illik 2 hete eltortem a kulcscsontom egy focimeccsen es azota itthon ulok...Most Need4Speed MW van a toppon,mellete Fable,SWAT 4,Warcraft III TFT,megy ezerrel!Csak az a gond h faj a vallam...Kép
Uhh a kulccsontörés szar:SS
JOBBULÁST!
Én sokszor megbetegszem,zása votam meg minden,mostmeg ma mék dokihoz kecskemétre mert mütik a hátam...

#764 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 12:52

Koszke!
Nem tudom mutet elott mit szokas mondani,de sok szerencset!Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#765 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 15:17

Engem mostanaban NFS.MW es a SKI Racing 2006 kot leKép

Nektek meg jobbulast Fallen es Kabuto.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#766 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 02. 11:46

NFS: MW
CoD 2
Thief: Deadly Shadow Kép

#767 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:47

Call of Duty 2
NFS MW
Wolfenstein Enemy Territory multiplayer,birom,jo játék,kevés a magyar,sok azt idegenKépKép

#768 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 21:56

Nemrég fejeztem be a Metal Gear Solid-ot, amely végkifejlete minősítésére a "drámai" jelző nem a legmegfelelőbb, csak nem tudok jobbat. A sztori csavarján túl akkora bossfájtok sorozata van a végén, ami egy mai, "modern" játék exódusát 5x földhöz vágja. Hideo Kojima RLZ, nem is vitás! Kép

A szívás csak annyi volt, hogy a gép kifagyott (pedig nem MS Kép) pont a végső minősítés megjelenése előtt. Ilyet is csinál évente 1x a Fekete Ördög, hát Istenem ... De annyi baj legyen, holnap lenyomom még1x a főbossfájtok uccsó' felvonását, és legalább megnézem még1x a "Credits" részt, az is annyira megindító ...

Mindezek után pedig lassan felzárkózhatok majd az "élbolyba" a MGS 2 és 3 abszolválásával. :Đ

Holnap pedig kezdem a Fatal Frame 1-et. Survival horror, welcome again! Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#769 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 22:32

Sok munka... közben nem nagyon van idő elmélyülni a jobbnál-jobb játékokban, de azért most azt csináltam, hogy feltettem a HALO eslő részét és tolom szépen fokozatosan... a mostani gépen végre megy mint állat és roppant hangulatos! Kép

#770 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 14:26

Én a HALO-ból még sosem láttam semmit (talán azért, mert konzolos körökben Xbox exkluzív), de bizonyára jó kis játék lehet ... :Đ

Tegnap este nem bírtam ki, és csak lenyomtam még1x a MGS végét, hogy lássam az értékelésemet. De uott megállt a "stáblista" rész, ahol eggyel korábban. Kép Azaz val'szeg mégsem a dzsép fagyott le - de majd hétfőn kapcsolatba lépek a kontaktommal, aki erről is nagy bölcsen fel fog világosítani. Kép

Ehhh, amúgy érdemes akár soxor is megnézni és meghallgatni a "Credits" részt - az alatta hallható zene legalább annyira megejtő, mint a POP: SOT záróbetéte.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#771 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 15:02

Idézet

Tegnap este nem bírtam ki, és csak lenyomtam még1x a MGS végét, hogy lássam az értékelésemet. De uott megállt a "stáblista" rész, ahol eggyel korábban. Kép Azaz val'szeg mégsem a dzsép fagyott le - de majd hétfőn kapcsolatba lépek a kontaktommal, aki erről is nagy bölcsen fel fog világosítani. Kép

Ehhh, amúgy érdemes akár soxor is megnézni és meghallgatni a "Credits" részt - az alatta hallható zene legalább annyira megejtő, mint a POP: SOT záróbetéte.
Sybilla: Milyen gepen jatszottad, PS2-n vagy PS1-en? Ha az elobbin, talan PS1 emulacios hiba miatt akadt meg (ugye a PS2 nagyreszt szoftveresen emulalja a PS1-et, ugy 95%-osan), kerd mondjuk kolcson az angol jatek melle a szurke gepet is fel napra. :Đ Nekem is remlik, hogy a zarozene (Aoife Ni Fhearraigh: The Best Is Yet To Come) elegge ott volt, meg mindenki beajult tole anno, hogy tok erdekes kelta-japan keverekcucc (hozza kell tennem, ilyesmivel mar probalkozott Eithne Ní Bhraonáin is az Enya nevezetu formaciobol).

#772 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 03. 18:53

Most a ROSE online megy nalam, egesz kellemes kis jatek, probaljatok ki, faszan elmegy vele az egesz nap... :Đ

/forum/images/upload/200512/tn_rosedaks.jpg
Kép
Kép

#773 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 19:52

Quake4et nyomtam kicsit,meg a F.E.A.R-t még.

#774 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 03. 22:30

Mostanában Quakezgetek...

#775 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 00:15

aztaleborult szivarvégit...

a Without Warningot ki ne próbálja az aki nem akar merevgörcsöket kapni. ennyire szar szemét játékot már rég láttam..... persze elrettentő példaként nem rossz.....

most a komoly sam kalandjainak második része fut nálam Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#776 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:17

Idézet

Sybilla: Milyen gepen jatszottad, PS2-n vagy PS1-en? Ha az elobbin, talan PS1 emulacios hiba miatt akadt meg (ugye a PS2 nagyreszt szoftveresen emulalja a PS1-et, ugy 95%-osan), kerd mondjuk kolcson az angol jatek melle a szurke gepet is fel napra. :Đ Nekem is remlik, hogy a zarozene (Aoife Ni Fhearraigh: The Best Is Yet To Come) elegge ott volt, meg mindenki beajult tole anno, hogy tok erdekes kelta-japan keverekcucc (hozza kell tennem, ilyesmivel mar probalkozott Eithne Ní Bhraonáin is az Enya nevezetu formaciobol).
PS2-őn toltam. Óó, talán komoly lehet ez, hogy emiatt nem megy tovább onnan? Pedig a lemez eredeti. No mindegy, majd megkérdezem. Kép

A Szürkemarha kölcsönkérése jó ötlet lenne, még jobb, ha a gazdájával együtt kérném kölcsön, jó sokat játszanánk fél nap alatt ... Kép Hogy egyéb alternatív megoldásokat ne is említsek, ehhh!! Kép

Sz'al jócskán idegel az egész, mert nagyon kíváncsi lennék a minősítésemre, és állítólag még extra dolgokat is kapunk az 1. végigjátszás után. Kép

Igen, a záróbetét a "The Best Is Yet To Come". (Jó lenne, ha ez rám is igaz lenne.) Eszméletlenül érzelmes, fúú. Sokat segített abban, hogy az egészhez fűződő alap szomorúságomra rátéve pár lapáttal jól kisírjam magam. :-D Uakkor az első alkalommal ilyen tök aranyos, sarki állatos szekvenciák is láthatóak voltak a stáblista alatt. Másodjára ez már nem jött be. De majd még tesztelni fogom. :-D

De tényleg, 2. végigjátszásra ezt is sokkal jobban átéli az ember - pl. tudván, hogy a Ninja Gray Fox, aki a végén feláldozza az életét, hogy megmentse Snake-et (és a világot) Metal Geartól (azaz Liquidtől, ugye) ... hát, ilyen esetekben már előre rámtör a szomorúság, mielőtt feltűnne a gémben az adott szereplő.

No, még a Fatal Frame-ről, helyesebben a Project Zero-ról pár szót. A széria első darabja, 2002-es hegesztmény, ennek ellenére a mai játékok szintjét erősen megközelíti a grafikája. :-D Klasszikus túlélő horror, szörnyek helyett szellemekkel, akik ellen fényképezőgéppel vesszük fel a harcot. (Ezek után bajosan fogok belenézni egy objektívba anélkül, hogy ne szellemet keresnék benne. Kép) A rejtvény szint is kielégítő, a hangulat és a zene első osztályú. A műfaj rajongóinak nem lehet csalódás.

#777 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:30

Idézet

PS2-őn toltam. Óó, talán komoly lehet ez, hogy emiatt nem megy tovább onnan? Pedig a lemez eredeti. No mindegy, majd megkérdezem. Kép

A Szürkemarha kölcsönkérése jó ötlet lenne, még jobb, ha a gazdájával együtt kérném kölcsön, jó sokat játszanánk fél nap alatt ... Kép Hogy egyéb alternatív megoldásokat ne is említsek, ehhh!! Kép

Sz'al jócskán idegel az egész, mert nagyon kíváncsi lennék a minősítésemre, és állítólag még extra dolgokat is kapunk az 1. végigjátszás után. Kép

Igen, a záróbetét a "The Best Is Yet To Come". (Jó lenne, ha ez rám is igaz lenne.) Eszméletlenül érzelmes, fúú. Sokat segített abban, hogy az egészhez fűződő alap szomorúságomra rátéve pár lapáttal jól kisírjam magam. :Đ Uakkor az első alkalommal ilyen tök aranyos, sarki állatos szekvenciák is láthatóak voltak a stáblista alatt. Másodjára ez már nem jött be. De majd még tesztelni fogom. :-D

Sybilla: Komoly lehet, sot szinte biztosan az a fagyas oka, B lehetoseg, hogy a lemez serult, probald mondjuk ISO-ba olvasni (ugy minden sectort le kell olvasni), vagy legalabb az egeszet filecopy-zni PC-n, ha megakad a muvelet, akkor a lemez oregedett el vagy karcolodott meg.

Sz'al a szurkemarha kolcsonkeres a biztos, esetleg bevetheted a naiva figurat, hogy "nem tudod hasznalni, nem tudod miert fagy a jatek", es a gazdajanal is elobbre leszel. :-D Ezt a temat mondjuk biztosan nem sokan vagjak a szerkesztosegen kivul. :-D

Igen, vannak extrak, a fejpant biztosan, talan mas is (a Ninja ruha remlik meg, de lehet, hogy az csak sokadik vegigjatszasra jon be).

A sarki szekvenciakhoz meg annyit, hogy Kojima marha nagy termeszetvedo es atomellenes, ez persze nem ritkasag a japanoknal, emlekeim szerint az endsequence is ezt a temat lovagolta meg erosen, renszarvassal, monologgal meg mindennel.

#778 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:31

Idézet

Igen, a záróbetét a "The Best Is Yet To Come". (Jó lenne, ha ez rám is igaz lenne.) Eszméletlenül érzelmes, fúú. Sokat segített abban, hogy az egészhez fűződő alap szomorúságomra rátéve pár lapáttal jól kisírjam magam. :Đ Uakkor az első alkalommal ilyen tök aranyos, sarki állatos szekvenciák is láthatóak voltak a stáblista alatt. Másodjára ez már nem jött be. De majd még tesztelni fogom. :-D
Asszem a 3-at imádni fogod :-D rám ott menet közben is többször könnyezés jött, a vége meg .. :-D eszméletlen.

#779 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:54

Idézet

Asszem a 3-at imádni fogod :Đ rám ott menet közben is többször könnyezés jött, a vége meg .. :-D eszméletlen.
Yep, az MGS3-nak van a legkiralyabb vege, nagyon ut.

#780 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 04. 18:07

Mostan a Rose Online-nak esem neki...:Đ

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39