Mivel játszol éppen?

Elküldve: 2005. 11. 27. 22:36

Elküldve: 2005. 11. 27. 23:47
 Tudni illik 2 hete eltortem a kulcscsontom egy focimeccsen es azota itthon ulok...Most Need4Speed MW van a toppon,mellete Fable,SWAT 4,Warcraft III TFT,megy ezerrel!Csak az a gond h faj a vallam...
Tudni illik 2 hete eltortem a kulcscsontom egy focimeccsen es azota itthon ulok...Most Need4Speed MW van a toppon,mellete Fable,SWAT 4,Warcraft III TFT,megy ezerrel!Csak az a gond h faj a vallam... 

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

Elküldve: 2005. 11. 28. 10:01
Idézet
JOBBULÁST!
Én sokszor megbetegszem,zása votam meg minden,mostmeg ma mék dokihoz kecskemétre mert mütik a hátam...

Elküldve: 2005. 11. 28. 12:52
Nem tudom mutet elott mit szokas mondani,de sok szerencset!

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

Elküldve: 2005. 11. 28. 15:17

Nektek meg jobbulast Fallen es Kabuto.

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:47
NFS MW
Wolfenstein Enemy Territory multiplayer,birom,jo játék,kevés a magyar,sok azt idegen

Elküldve: 2005. 12. 02. 21:56

A szívás csak annyi volt, hogy a gép kifagyott (pedig nem MS
 ) pont a végső minősítés megjelenése előtt. Ilyet is csinál évente 1x a Fekete Ördög, hát Istenem ... De annyi baj legyen, holnap lenyomom még1x a főbossfájtok uccsó' felvonását, és legalább megnézem még1x a "Credits" részt, az is annyira megindító ...
) pont a végső minősítés megjelenése előtt. Ilyet is csinál évente 1x a Fekete Ördög, hát Istenem ... De annyi baj legyen, holnap lenyomom még1x a főbossfájtok uccsó' felvonását, és legalább megnézem még1x a "Credits" részt, az is annyira megindító ... Mindezek után pedig lassan felzárkózhatok majd az "élbolyba" a MGS 2 és 3 abszolválásával.

Holnap pedig kezdem a Fatal Frame 1-et. Survival horror, welcome again!

Elküldve: 2005. 12. 02. 22:32

Elküldve: 2005. 12. 03. 14:26

Tegnap este nem bírtam ki, és csak lenyomtam még1x a MGS végét, hogy lássam az értékelésemet. De uott megállt a "stáblista" rész, ahol eggyel korábban.
 Azaz val'szeg mégsem a dzsép fagyott le - de majd hétfőn kapcsolatba lépek a kontaktommal, aki erről is nagy bölcsen fel fog világosítani.
 Azaz val'szeg mégsem a dzsép fagyott le - de majd hétfőn kapcsolatba lépek a kontaktommal, aki erről is nagy bölcsen fel fog világosítani. 
Ehhh, amúgy érdemes akár soxor is megnézni és meghallgatni a "Credits" részt - az alatta hallható zene legalább annyira megejtő, mint a POP: SOT záróbetéte.

Elküldve: 2005. 12. 03. 15:02
Idézet
Ehhh, amúgy érdemes akár soxor is megnézni és meghallgatni a "Credits" részt - az alatta hallható zene legalább annyira megejtő, mint a POP: SOT záróbetéte.
 Nekem is remlik, hogy a zarozene (Aoife Ni Fhearraigh: The Best Is Yet To Come) elegge ott volt, meg mindenki beajult tole anno, hogy tok erdekes kelta-japan keverekcucc (hozza kell tennem, ilyesmivel mar probalkozott Eithne Ní Bhraonáin is az Enya nevezetu formaciobol).
 Nekem is remlik, hogy a zarozene (Aoife Ni Fhearraigh: The Best Is Yet To Come) elegge ott volt, meg mindenki beajult tole anno, hogy tok erdekes kelta-japan keverekcucc (hozza kell tennem, ilyesmivel mar probalkozott Eithne Ní Bhraonáin is az Enya nevezetu formaciobol).

Elküldve: 2005. 12. 03. 18:53

/forum/images/upload/200512/tn_rosedaks.jpg

Elküldve: 2005. 12. 04. 00:15
a Without Warningot ki ne próbálja az aki nem akar merevgörcsöket kapni. ennyire szar szemét játékot már rég láttam..... persze elrettentő példaként nem rossz.....
most a komoly sam kalandjainak második része fut nálam

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:17
Idézet
A Szürkemarha kölcsönkérése jó ötlet lenne, még jobb, ha a gazdájával együtt kérném kölcsön, jó sokat játszanánk fél nap alatt ...
 Hogy egyéb alternatív megoldásokat ne is említsek, ehhh!!
Sz'al jócskán idegel az egész, mert nagyon kíváncsi lennék a minősítésemre, és állítólag még extra dolgokat is kapunk az 1. végigjátszás után.

Igen, a záróbetét a "The Best Is Yet To Come". (Jó lenne, ha ez rám is igaz lenne.) Eszméletlenül érzelmes, fúú. Sokat segített abban, hogy az egészhez fűződő alap szomorúságomra rátéve pár lapáttal jól kisírjam magam.
 Uakkor az első alkalommal ilyen tök aranyos, sarki állatos szekvenciák is láthatóak voltak a stáblista alatt. Másodjára ez már nem jött be. De majd még tesztelni fogom.
 Uakkor az első alkalommal ilyen tök aranyos, sarki állatos szekvenciák is láthatóak voltak a stáblista alatt. Másodjára ez már nem jött be. De majd még tesztelni fogom. 
De tényleg, 2. végigjátszásra ezt is sokkal jobban átéli az ember - pl. tudván, hogy a Ninja Gray Fox, aki a végén feláldozza az életét, hogy megmentse Snake-et (és a világot) Metal Geartól (azaz Liquidtől, ugye) ... hát, ilyen esetekben már előre rámtör a szomorúság, mielőtt feltűnne a gémben az adott szereplő.
No, még a Fatal Frame-ről, helyesebben a Project Zero-ról pár szót. A széria első darabja, 2002-es hegesztmény, ennek ellenére a mai játékok szintjét erősen megközelíti a grafikája.
 Klasszikus túlélő horror, szörnyek helyett szellemekkel, akik ellen fényképezőgéppel vesszük fel a harcot. (Ezek után bajosan fogok belenézni egy objektívba anélkül, hogy ne szellemet keresnék benne.
 Klasszikus túlélő horror, szörnyek helyett szellemekkel, akik ellen fényképezőgéppel vesszük fel a harcot. (Ezek után bajosan fogok belenézni egy objektívba anélkül, hogy ne szellemet keresnék benne.  ) A rejtvény szint is kielégítő, a hangulat és a zene első osztályú. A műfaj rajongóinak nem lehet csalódás.
) A rejtvény szint is kielégítő, a hangulat és a zene első osztályú. A műfaj rajongóinak nem lehet csalódás.

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:30
Idézet

A Szürkemarha kölcsönkérése jó ötlet lenne, még jobb, ha a gazdájával együtt kérném kölcsön, jó sokat játszanánk fél nap alatt ...
Sz'al jócskán idegel az egész, mert nagyon kíváncsi lennék a minősítésemre, és állítólag még extra dolgokat is kapunk az 1. végigjátszás után.

Igen, a záróbetét a "The Best Is Yet To Come". (Jó lenne, ha ez rám is igaz lenne.) Eszméletlenül érzelmes, fúú. Sokat segített abban, hogy az egészhez fűződő alap szomorúságomra rátéve pár lapáttal jól kisírjam magam.
Sz'al a szurkemarha kolcsonkeres a biztos, esetleg bevetheted a naiva figurat, hogy "nem tudod hasznalni, nem tudod miert fagy a jatek", es a gazdajanal is elobbre leszel.
 Ezt a temat mondjuk biztosan nem sokan vagjak a szerkesztosegen kivul.
 Ezt a temat mondjuk biztosan nem sokan vagjak a szerkesztosegen kivul. 
Igen, vannak extrak, a fejpant biztosan, talan mas is (a Ninja ruha remlik meg, de lehet, hogy az csak sokadik vegigjatszasra jon be).
A sarki szekvenciakhoz meg annyit, hogy Kojima marha nagy termeszetvedo es atomellenes, ez persze nem ritkasag a japanoknal, emlekeim szerint az endsequence is ezt a temat lovagolta meg erosen, renszarvassal, monologgal meg mindennel.

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:31
Idézet
 rám ott menet közben is többször könnyezés jött, a vége meg ..
 rám ott menet közben is többször könnyezés jött, a vége meg ..  eszméletlen.
 eszméletlen.

Elküldve: 2005. 12. 04. 14:54
Idézet
 rám ott menet közben is többször könnyezés jött, a vége meg ..
 rám ott menet közben is többször könnyezés jött, a vége meg ..  eszméletlen.
 eszméletlen.
 Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.