HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#881 Felhasználó inaktív   ttman 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 09:39

A NFSMW-ben befejeztem a karriert de 99% ot ir pedig minden kész, miért? A karierr mellett nyomom még a kihívásokat de a 60. kihivás környékén egyszerüen lehetetlen időben odaérni a sorompóhoz.KépKépKép
A szakáll nem szúr, csak a jó oldalra kell születni
Ezt meg érdemes megnézni:

http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=21162

#882 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 01. 03. 10:46

Idézet

A NFSMW-ben befejeztem a karriert de 99% ot ir pedig minden kész, miért? A karierr mellett nyomom még a kihívásokat de a 60. kihivás környékén egyszerüen lehetetlen időben odaérni a sorompóhoz.KépKépKép
azért csak 99 %, mert minden valószínűség szerint nem teljesítettél minden versenyt a karrier folyamán, mint pl. az általad is említett sorompós versenyt.

Egyáltalán nem lehetetlen odaérni, biztos minden feltuningoltál a kocsidban amit lehetett, meg az sem mindig kifizetődő, ha bigottan az úttesten haladsz, nagyon szépen lehet rövidíteni.

#883 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 01. 03. 10:49

Idézet

A téli szünetbe került hozzám a Total Overdose nekem nagyon bejött olyan GTA stílus mégis hangulatos. Viszonylag hamar végeztem vele, de sebaj mert unalmamba ujra játszom a COD2-t csak veteránon.KépKépKép
egyettértek, én is mostanában tologatom a Total Overdose-t, igen kellemes kis baromság, a zene pedig egyenesen állatt, a latino hip-hopban nyomuló Delinquent Habits aszisztálásával.Kép

#884 Felhasználó inaktív   ttman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 11:52

Megkaptam a napokban FEAR-t. Hát az elején úgy gondoltam nem nekem való a hangefekttöl tiszta libabőr lettem. Nem féltem csak kellemetlen érzés volt. Viszont a pálya folyamán megszokott lett az egész és nagyon egyhagú.jönnek a kommandósok én meg lövöm halomra, járkálok a labirintus szerü szobába néha azt se tudni hol járok pontosan. A gépigénye viszont nagy!A grafika jó ne nagyon monoton számomra igaz kb. a felénél járhatok.Lehetne izgalmasabb is.Vagy nagy az igényem???
A szakáll nem szúr, csak a jó oldalra kell születni
Ezt meg érdemes megnézni:

http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=21162

#885 Felhasználó inaktív   bicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 12:33

Hali Mindenki!
Kérdésem a következő lenne: játszik vki a Crime Life: gang Wars-szal?
Csak azért kérdem mert elakadtam az elején, a boltrabásoknál. Örülnék a segítségnek.

#886 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 13:43

a XIII c. csodával. Baromira tetszik, egy baja van: a save rendszer eszméletlenül bugos! Kép

#887 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 15:06

King Kong:
Zoenn elvtársal egyetértve kijelentem, hogy a King Kong game valóban zseniális. Teljesen filmszerű a játékmenete és élmény vele játszani. A filmet a napokban tervezem megnézni, csak a 3 óra azért elég sok lenne (a tanulás mellett). Egyedül abban bízom, hogy a játék elég hosszú lesz és leköt egy jó időre. Ugye hosszú? Kép

F.E.A.R.:
Az elején elfogott egy olyan érzés, hogy hiába van feltolva a grafika, mégis egy elég egyszerű játékkal van dolgom. A fizikát jól megcsinálták, de lassan ez alap a játékokban. A tűzharc az egyedüli rész, ahol azt érzem, hogy nyújt valami újat a játék, mind látványilag, mind az által, hogy az AI azért ott van! Remélem nem lesz ilyen monoton végig. Ezen kívűl néha lazán leesik 0-ra az FPS, amit szerintem a táp hibájának tudhatok be, mivel néha rinyál is a gép, hogy kevés a virt.memória. Hmmm...Kép

#888 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 03. 15:16

hát nem tom...Nem értek azzal eggyet,hogy monoton!Hiszen ahol nincs tűzharc ott van ijezgetés pl.becsapódnak az ajtók a kislány kimászik a csövekből...szerintem jó!én legalábbis soha se unatkozok benne!/csak sima vélemény/A F.E.A.R-ról van szó! :Đ

#889 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:31

Idézet

Rámtört a Star Wars mánia már megint, ugyhogy előszedtem a Jedi Academy-t.

...még mindig nagyon király!
óóóó a jedi academy.Ha én unatkozok a jedi academyra számítok.Nekem nagyon fontos játék.
Még majdnem úgy élvezem mint amikor először vittem végig.:ĐKép
Ezt muszály volt közölnöm.Kép

#890 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 04. 16:12

Broken Sword 3: régen kimaradt klasszikusokat szereztem be. miután a XIII felqrta az agyamat (visszadobott 2 pályával előrébb a szaros mentés rendszer...) előszedtem ezt. eddig nagyon tetszik, mindig is imádtam a BS sorozatot. nemsokára megjelenik a 4. része, van már belőle teaser videó is (a hírezőknek súgom, hogy ma jött ki). ezután az Undying-ot szedem elő a varázskalapból. sok jót hallottam róla, remélem nem csalódom!

#891 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 01. 04. 18:16

Idézet

ezután az Undying-ot szedem elő a varázskalapból. sok jót hallottam róla, remélem nem csalódom!

ohh, az Undyingot nagyon imádtam/imádom, Clive Barker mester remekeműve kötelező anyag! Anno az asztal lábát rágtam alatta annyira durván hangulatos. Emlékszem rengeteg nemhivatos addonokat is pakoltam alá...Kép

#892 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 21:48

Idézet

nemsokára megjelenik a 4. része, van már belőle teaser videó is (a hírezőknek súgom, hogy ma jött ki).
Csak annyi helyesbítést h nem ma jött ki. Már elég régóta fenn van a honlapon. Csupán mától lehet letölteni (gondolom GS-ről értesültél ^^). De jó látni h nem csak nekem tetszik a sorozat.

Amúgy nálam még mindig WoW és SC megy.

#893 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:03

Most a tanulással!Kép

#894 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 19:02

grrrr...semmivel. semmi sem jó. mindenben a szép fehér csíkok és azóta sincs megoldás Kép

#895 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 07. 12:31

Mostanában én is a King Konggal játszogatom: egyszerűen zseniális a játék, bár időnként fel tudja nyomni az agyam. Halfer-nek üzenem, hogy elég rövid a játék, ahogy én haladok benne...

Továbbá elkezdtem tologatni a Battlefront 2-t, illetve néha-néha előveszem a Most Wanted-ot. Illetve egy iszonyatos lemaradásom kezdtem pótolni: nyomom a Warcraft 3-at... nem tudod, hogy maradhatott ki ez a játék eddig nálam...Kép

#896 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:17

F.E.A.R.
na hát most nem volt vele gond, mármint az FPS leeséssel (kop kop kop), szal játszottam vele, és meg kell hagyni, fajin kis gémet adtad ki a kezük közül a srácok Kép

az mitől van hogy azért rinyál a gépem mert "a virtuális memória minumuma túl kicsi"? ha ez van akkor a játékban vegyem picit lejebb a grafikát és jó lesz? és ezt csak több rammal tudom elkerülni? meg hát kell egy kis hely a gépen szabadon, van is ...

#897 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 20:17

Mafia- the city of lost heaven (már harmadszorra tolnám végig, de most csak akkor jutok tovább ha megmarad a 100 életem, ha nem kilépek kezdem előről a küldit, kicsit nehézKépKép)

Gothic
jó kis játék már a 4. fejezetnél tartok(szegény tűzmágusokKépKép), egy picit nehéz néhány résznél, de már mindjárt meglesz a második részeKép.

#898 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 22:27

Mivel végre kijött rendes Winter Assault, így feltettem hát, igaz a multiplayer miatt, de a szinglibe is belekukkantottam...Kép Egész jó lett, pláne hogy már más fajjal is lehet nyomulni, nem csak a space marinákkal Kép

#899 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 07. 22:48

Idézet

Mivel végre kijött rendes Winter Assault, így feltettem hát, igaz a multiplayer miatt, de a szinglibe is belekukkantottam...Kép Egész jó lett, pláne hogy már más fajjal is lehet nyomulni, nem csak a space marinákkal Kép
Ohh... a WA nagyon bejött anno. Nagyon imádtam ahogy megtudták bolondítani a kampányokat, fajokat, meg mindent. Újra elő kéne venni... :Đ Emi, Baneblade-el találkoztál már? E gép miatt érdemes kipróbálni a Winter-t!! Kép

#900 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 22:54

Második pályán vagyok az Imperial Guardokkal... inkább multiban toljuk Ekho mesterre Kép

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.