HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#181 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 01. 04:24

Cypress Hill zenével megfűszerezve! Kép

#182 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 11:04

Gondolom nneked már nem új, de én most olvastam,hogy készül a 2. része, ami ugyanolyan szűkszavú lesz mint az első.KépKépKépKép
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#183 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 04. 16. 16:09

Hat eleg sok mindennel nyomulok most: Unreal 2, Jedi Academy, Halo (ujra es ujra, most eppen a hazi mozi elmenyei miatt kezdtem ujra), NFSU (keptelen vagyok vegigvinni, ido es idegek hianya miatt), Splinter Cell (ujra elkezdtem a SP2 miatt), Ninja Gaiden (iszonyat nehez, kar erte, mert nagyon kiraly a game)... kb ennyi...
Kép

#184 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 20:01

Hát...sok játékkal játszom.Diablo 2 és Warcraft 3 az alap,ezek a játékok az elsők amiket felrakok ha formatálás volt,mivel eredetiben vannak meg és rohadt király a bneten nyomni velük.(Blizzard játékokat mindig eredetiben kell megvenni,ez jótanács..Kép)Ezenkívül mindig fentvan az éppen aktuális F1 játék(most az F1 challenge 99-02 ,2003-as moddal).Aztán még nyomom mostanában az NFSU-t(a hangulata kib*szott jó lett ezt nem tagadhatja le senki),no meg megint elővettem a Desperadost.(az még mekkora egy gamma volt öcsém....de még most is üt)

#185 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 12:04

A regi jo jatekok nalami is elokerultek, CoD, Dio2, Generals...sajnos mostanaban nem alkotnak maradandot, illetve ha van is sajnos nincs meg.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#186 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 23:37

Most a SACRED című jáékot tesztelem, amit hívhatnék Diablo klónnak is, de gyerekek, ez nagggyon sirályság, még annál is jobb. Nagyon szuper, nem annyi a hent benne mint az Ördögben, de elég, és nagyon hangulatos szerintem. Lehet pölö lovat is venni, csak hogy egy érdekességet említsek. Szupi! Kötelező darab.

#187 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 09:24

Simsezek! Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#188 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 17:48

A haveromnak is megvan, majd később elkérem tőle, mert pillanatnyilag nincs hely a gépemen/ünkön. A demo-z már tezsteltem, és tényleg elég jó, csak kár, hogy csak a Gladiátorral és az Isteni küldöttel (vagy mivel) lehet cak lenni. Most UT 2004-ezni fogok.

#189 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 17:58

nekem egy kicsit sem gyütt be a cucc, igaz én is csak a demoval jaccottam de az eleg is vot.viszont mos t Breed nevu gammát nyomatom , ami igazán frankós, és nemsokara ki is fejtem vileményem a megfelelo helyen rola !:Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#190 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 12:13

Előszedtem egyik régi nagy kedvencem a Thief 2-t. A 3. rész előtt ami már aranyon van, nagy kedvet kaptam hozzá, pedig asszem már ez lesz az 5. v 6. alkalom, hogy végig nyúzom, de nekem nagyon bejött és jön a mai napig is ez a gamma. Szeretem nagyon az ilyen jellegű játékokat.

Lesz egy kis off, előre is boccccccccsss! Hangulatban ilyesmivel olyan 4-5 éve találkoztam, még konzolon, nem tudom, kinek volt ehhez szerencséje a TenchuKépKép nevű ninja szimulátor első két részére gondolok (nekem ehhez a kettőhöz volt szerencsém). A hangulata az valami iszonyatosan el lett találva, legalábbis szerintem. Amikor perceket kellett eltölteni azzal, hogy kivárd a megfelelő pillanatot, hogy a legjobb pozícióból szúrd hátba az ellent, nekem nagyon bejött. A haverok kissé marhának is tartottak, hogy hogyan vagyok képes órákat játszani ezzel. Na de be is fejezem, mert még kapok egy bannnnntKép

#191 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 14:36

Far Cry-t nyomok minden menyisegben, egyszeruen nem birok leszakadni a tengerpartrolKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#192 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:20

Idő hiányában csak 15 perces köröket lövök lazításként Global Ops-ban! Ez már évek óta nagyon megnyugtat. Ha már tele van a puttony, csak lövök 1-2 kört és folytatom a dolgomat. Kép

#193 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 20:32

Nem tudom, de belegondoltam abba, hogy van-e értelme a topic címének. "Mivel játszol éppen?" Ebbe senki se írja azt le, hogy mivel játszik "éppen", hanem azt írja le, hogy mivel játszott, és/vagy mivel fog játszani. Ezt csak azért írtam le mert most olyan kötekedős kedvemben, vagyok. Az utóbbi időkben csomó olyan topicot találtam, melynek helytelen az elnevezése.

#194 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 30. 20:05

Végre megtört a jég és kijutottam az átkozott sötét labirintusból a Vietcongban. Erőt vettem magamon és több hónapnyi szünet után újra elővettem és elkezdtem előről és láss csodát, egyszrre megleltem a kivezető utat. Szidtam is magamat hogy micsoda pofonegyszerű volt és én meg mennyit mérgelődtem ve annak idején!Kép

#195 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 08:15

Thief: Deadly Shadows. Nagyon vártam, végre itt van.

#196 Guest__*

Elküldve: 2004. 07. 01. 12:22

Lazítás ként Generals + G.ZH és egy kis TOCA Race Driver van terítéken.
Most egy kicsit hangulatvesztett vagyok a játékokkal kapcsolatban.

#197 Guest__*

Elküldve: 2004. 08. 23. 13:12

Tegnap unalmamban Vietcongoztam egy kicsit és mondhatni nem bántam meg. Kellemes dzsungelháborut folytattam.

De mondok egy durvát! Még csak most szereztem meg a DOOM 3-at és ma kezdem el tolni ha minden jól megy.KépKépKép Szégyenlem is magam miatt ahogy csak most de nem volt eddig időm.

#198 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 17:00

Warcraft 3 Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#199 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 19:28

Enemy Territory...mulit forever:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#200 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 19:35

Nem vagy egyedül......Talán a Warcraft 3 és a Diablo 2 az a játék amivel a legtöbbet játszottam eddig egész életemben...

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.