HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#221 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 14. 18:33

Sajnos nincs hangulatom hozza. Majd eljon annak az ideje is, addig meg kuldom a cs source-t. Az most elege bejon, foleg, hogy ma sikerult megcsinalnom.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#222 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:02

Na az igaz, a CS: Source hamar magába szívja az embereket!! Kép Átvittem egy barátomhoz, és azon nyomban mehettem haza egy hubért, mert azonnal lanban akarták tolni! Két napig csak az ment! Kép

#223 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:08

Lanon? Nekem nem sikerult lanon jatszanom. Ti hogyan oldotattok meg?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#224 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:48

Kint van a főoldalon a letöltések között a szükséges cucc hozzá! Kép

#225 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 17:18

Need for Speed: Underground 2

#226 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 17:20

Huhh... Hétvégén majdnem meghaltam. Szombaton d.u. 2-kor irány a haverokkal egy lanparty. 10-ig abba se hagytuk. Ment a CoD meg a StarCraft. Aztán másnap d.e. 10-kor irány a másik haverom, és ott meg ment a NFSU2 6-ig. A suliban majdnem elaludtam.

#227 Felhasználó inaktív   naphal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 10:17

Nemrégiben nyomtam végig a Halo2- töt meg a Fablt. Most pedig csak a Halo 2 nyomom. Nyegyedszer immár.

#228 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 11:29

Jesszusom Naphal! Nem kapsz csömört tőle? Kép

#229 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 11. 20. 16:52

Már jópár nappal ezelőtt a kezembe nyomták az NFSU2-t. Kicsit már beleszagoltam, de igazából nem tudtam igazán elmerülni benne. De nem is ez a lényeg, hanem az amit a 9800 pro művel a grafikával. Elképesztő! Most tényleg mondhatom hogy ilyet még nem tapasztaltam. Mikor elkezdett esni az eső és a monitor "vizes lett" egyből az NFS 2 kettő jutott eszembe hogy annak idején mekkorát néztem mikor a gémet először Voodoo kártyával toltam. Kép Csillogott villogott minden. Ja és persze az eső és a bogarak felkenődtek a monitorra.Kép

#230 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 13:01

No tegnap végignyomtam a Legacy of Kain: Defiance -t. Az irányítás miatt anyáztam vagy 4x, de lehet játszani bill-ről is. Csak ez a fix kameranézet néha atom idegesítő volt. A történet elég csavarosra sikerült, és megnéztem volna, mi lett végül Janossal, de végülis nem ő volt a főszereplő. Azt mondom, megérte a jó sztori miatt végignyomni. Az biztos, hogy az extra cuccokért nem fogok még egyszer nekirugaszkodni. Viszont a harci effektek nagyon tetszettek, ami a megtanulható extra mozgásokat illeti. Most asszem nem fogok játszani megint hónapokig, míg ki nem jön az Ufo: Aftershock.
Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#231 Felhasználó inaktív   MiNdErBiNdEr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 18:49

Half Life 2-zök...meg Fallout 2-zök...ilyesmi...
"Some say the end is near. Some say we'll see armageddon soon. I certainly hope we will. I sure could use a vacation from this Bullshit three ring circus sideshow of Freaks "

#232 Felhasználó inaktív   Laguna Loire 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 19:35

Én most ps2 játszok a Tekkeb 4 de azt szeretném kérdezni hogy van-e valakinek kombók hozá?Kép

#233 Felhasználó inaktív   Laguna Loire 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 19:35

Én most ps2 játszok a Tekkeb 4 de azt szeretném kérdezni hogy van-e valakinek kombók hozá?Kép

#234 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 07:59

A bennem lakozó harcossal.
Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#235 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 12. 16. 12:02

Pontot tettem a HL2 végére és most egy kis Ground Control 2, NFSU2 van terítéken.

Viszont azt hiszem ráállok a Haegemonia Solon hagyarékára, mert ritka szép egy gémről van szó.

#236 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 15:20

ÉPPEN nem, de holnaptól kínozom tovább a GTA: VC-t (még mindig nem másztam el 50%-ig, 48%-on állok), illetve napokon belül meglesz a POP: WW-is - hozsánna Ca$h-nek a nagyszerű tesztért! :Đ)) Erősen csábít a GTA: SA megvétele is, de inkább a POP: WW-t veszem meg, hiszen a San Andreas előtt ki szeretném pörgetni a Vice City-t ... :-D)
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#237 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 12. 16. 15:24

Oooooo koszonom szepen... :Đ)) Most fog kijonni ha minden igaz ma a Kotor2 tesztem, azt se hagyd ki megeri elolvasni... Mondjuk aki tudja, hogy milyen a kotor annak mindegy... :-D
Kép

#238 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 13:29

Ca$h:

Nincs mit ... :Đ (Akárcsak a Bloodrayne 2 tesztedhez.) A GTA: SA-hoz hasonlóan a POP: WW-ről is minden cikket összeolvasok, ami elérhető. :-D

A KOTOR minek is a rövidítése? Tegnap délután óta agyalok, de nem ugrik be, pedig tudtam ... :-D

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#239 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 12. 17. 13:43

:Đ)) Ez aranyos... :-D))

A kotor a "Knights of the Old Repubilcnak" a roviditese. Biztosan ismered a legeslegjobb Star Warsos jatek, bar ha a tapasztalataim nem csalnak akkor a lnyok nem igazan kedvelik a Star Wars univerzumat, mint ahogy a legtobb ilyen jovobelis tortenetet, ahol ennyi idegen, nem eberi leny szerepel. Ilyen mondjuk a Star Trek is...
Kép

#240 Felhasználó inaktív   V Delacroix 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 14:24

Akárr hiszitek akár nem, most Heroes 3-t nyomom a kevéske szabadidőmben.Pontosabban az első kiegészítőjét.Egy kis nosztalgiázás sosem árt.Egyébként a Kotort én is nemrég vittem végig, másodjára már magyarosítva.Bár a polcon ott sorakozik a millió játék, mégsem érzek túl nagy késztetést hozzákezdeni.Azt hiszem H3 után jöhet a jó régi Broken Sword 2Kép!
Nem a győzelem a fontos, hanem minden más lényegtelen!

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.