HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#981 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 28. 21:12

Idézet

Én szorgalmasan Aoe 3-azgatok.És lenne is egy kérdésem,amire ha válaszolna valaki nagyon megköszöném.Miért szaggat a városom Kép kissé idegesít és nem tudom mi az oka.Tuti hogy nem a gép gyenge, maga a játék folyik mint a víz,de a városba a kis emberkék úgy szaggatnak mintha mindenki rokkant lenne Kép.Már fent van az 1.03 /vagy hányas/ pecs,de az sem segitett.Ráadásul van amelyik népnél nem szaggat.MI LEHET A BAJA?Kép
Valaki kérem segitsen,ha tud. Elöre is kösz.Kép
Fantom 333
Ez érdekes mert nekem a FEAR megy max-on szaggatás nélkül de az AoE 3-nak a főmenüje és a főváros képernyője meg iszonyúan szaggat. Szerintem driver vagy valami patch probléma lehet.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#982 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 21:49

Idézet

Off:Halfer, hol akadtál el?
Off Tower 19-be kell Jupiterhez jutnom. a quest logban van hogy a Work Pass zárt ajtójától juthatok oda (v ilyesmi). de ott nem tom merre kell, mert van egy ajtó egy nagy terembe ahol többször át kell futni, meg az őrtől elvett kártyával egy kis szoba. anno emléxem nem volt ilyen bajom h hogyan jutok oda, most meg van. ha tudsz segíteni előre is kösz.

#983 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 22:16

Kérdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha megvan eredetiben a BF 2,hogy hogy nem tudom patch-elni???????Kép
Valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

"egy biztos az életben, a változás"

#984 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 22:30

Idézet

Idézet

Off:Halfer, hol akadtál el?
Off Tower 19-be kell Jupiterhez jutnom. a quest logban van hogy a Work Pass zárt ajtójától juthatok oda (v ilyesmi). de ott nem tom merre kell, mert van egy ajtó egy nagy terembe ahol többször át kell futni, meg az őrtől elvett kártyával egy kis szoba. anno emléxem nem volt ilyen bajom h hogyan jutok oda, most meg van. ha tudsz segíteni előre is kösz.
huhh nem ugrik be, de győztél már az arénában vagy a drogot elvették már tőled?

House MD

#985 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 01. 28. 22:32

Idézet

Kérdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha megvan eredetiben a BF 2,hogy hogy nem tudom patch-elni???????Kép
Valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Leszel szives elolvasni a Special Forces teszt második bekezdését, ott mindenre választ kapsz.

#986 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 22:49

KÖSZÖNÖM Zoenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4KépKép

"egy biztos az életben, a változás"

#987 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 13:42

Elkezdetm megint a Riddicket játszani és meglett Halfer kérése:Ha a Recreation Area felől indulsz a Work Pass felé és belépsz oda jobb oldalt van egy ajtó ahol voltál már, menj be oda és a szoba jobb felső sarkában lesz egy őr aki egy ajtónál áll, nyírd ki és ott a továbbjutás, mert a kód ide kellett.

House MD

#988 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 14:10

Idézet

Elkezdetm megint a Riddicket játszani és meglett Halfer kérése: Ha a Recreation Area felől indulsz a Work Pass felé és belépsz oda jobb oldalt van egy ajtó ahol voltál már, menj be oda és a szoba jobb felső sarkában lesz egy őr aki egy ajtónál áll, nyírd ki és ott a továbbjutás, mert a kód ide kellett.
Köszi, asszem tépek is és végigtolom Kép

#989 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 17:31

na Riddick #2 kipipálva! Kép
hát így full grafon azért egész más volt, jobban élveztem. alig várom a beharangozott második részt.

de lenne egy kis gondom. General Thomas talán tudsz segíteni. havernak már első végigjátszásra meg volt az amikor Vin Diesel játszik a Riddick-el. nekem viszont most van egy olyan videó ami régen nem volt, vmi beta-ról 2003-ból. elindul, hang van, kép megáll. így játékon belül is lehet codec baja? no meg ez Az a videó?

#990 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 29. 17:41

FEAR meg Silent Hill 2... asszem nem lesz jövő héten 1 nyugodt éjszakám se...

#991 Felhasználó inaktív   street x mester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 17:58

Need For Speed Most Wanted-et nyomom meg az előbb csináltam meg PS2-n az Underground 2-n az utolsó versenytKép

#992 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 21:59

Idézet

na Riddick #2 kipipálva! Kép
hát így full grafon azért egész más volt, jobban élveztem. alig várom a beharangozott második részt.

de lenne egy kis gondom. General Thomas talán tudsz segíteni. havernak már első végigjátszásra meg volt az amikor Vin Diesel játszik a Riddick-el. nekem viszont most van egy olyan videó ami régen nem volt, vmi beta-ról 2003-ból. elindul, hang van, kép megáll. így játékon belül is lehet codec baja? no meg ez Az a videó?
Ez az Extras Contentben van? fura mód nekem sose volt ott semmi pedig egy csomó cigit találtam és Commentary módon is kijátszottam.Kép Neked mi után lett ott valami?

House MD

#993 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 11:24

Idézet

Ez az Extras Contentben van? fura mód nekem sose volt ott semmi pedig egy csomó cigit találtam és Commentary módon is kijátszottam.Kép Neked mi után lett ott valami?
passz. nem emlékszem melyik volt az amit régen nem, most meg megtaláltam, mivel most jóval többet. most a képek mellett van 2 trailer videó és ez a beta bemutató, amit nem játszik le. lehet codec-baj, majd megnézem. fórumokon meg kutatok melyik cigi által jött elő.

#994 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 13:32

Na jó, miután tegnap lezúztam végre a The Urbz: Sims In The City-t Kép, azon friss lendülettel nekiugrottam még este a Max Payne 2-nek. Kép

Bár alig 1 órát játszottam, igen jónak találom, főleg a szerelmi szál miatt Kép, ha már kissé darkos is a fíling. A főmenü alatti zene gyönyörű. És színjelest érdemel amiatt is, hogy bárhol lehet menteni. Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#995 Felhasználó inaktív   gabeszes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 15:46

Segits!!!!Hogy kell erről az oldalról játékot tölteni?
kösziKép
Gabeszes

#996 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 02. 17:29

Idézet

Na jó, miután tegnap lezúztam végre a The Urbz: Sims In The City-t Kép, azon friss lendülettel nekiugrottam még este a Max Payne 2-nek. Kép

Bár alig 1 órát játszottam, igen jónak találom, főleg a szerelmi szál miatt Kép, ha már kissé darkos is a fíling. A főmenü alatti zene gyönyörű. És színjelest érdemel amiatt is, hogy bárhol lehet menteni. Kép
A Max Payne 2-nek brutálisan jó sztorija van, én teljesen becsináltam tőle. Nem csodálom, hogy filmet akarnak belőle csinálni - Sam Lake (remélem jól emléxem a csóka nevére...) rendesen kitett magáért!

#997 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 20:39

Idézet

Nekem is főleg a stori tettszett de annyira adaktív volt a játék nálam ,hogy az építési területen amikor Monával vagy csak fejlövésekkel operáltamKép (Desert Eagle+Mp5).

Mentés a nehezebb szinten sajna korlátozva van: csak 5x lehet menteni egy pályánKép. (e miatt nem játszottam ki nehezebb szinten)

House MD

#998 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 02. 20:56

Idézet

a Max Payne 2 úgy jó, ahogy van. egyébként a credits zenéje eszméletlen jó! csak azért is érdemes végigjátszani (na jó, vannak más okai is Kép)

#999 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 21:17

jelenleg a F.E.A.R.-t tolom még mindig, de nem akarok a végére érni, olyan jó. Interval 09-be vagyok, mennyi van összesen?
szvsz nem mindig jó, h minden pályára raknak vmi borzongást. mikor belemelegedek a tűzharcba akkor jön egy két helyszín ahol csak átsétálok, a végén meg jön a kislány vagy a "kannibál". jó, jó, de én inkább az MI-t értékelem a játékban és a slowmo-val, shotgunnal való lábellövést, ami következtében az ellenség szaltózik egyet a levegőben. respect! KépKépKépKép

#1000 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 10:07

gyerekek, aki ki akarta volna probalni a Marc Ecko getting up-ot az nagyon gyorsan felejtse el!

Undorito gusztustalan, unalmas, szánalms irányitással, pocsék sztorival , vontatott, és ugy ahogy van ***** ****** és ****** meg *******.

ehhh.... utálom ha igy felhuz egy játékKép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.