HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#1021 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 13. 21:42

Nagyon jó játékokra akadtam rá a napokban. Itt azért olvasgattam róluk, és hát a Total Overdose-t nektek köszönhetem hogy kipróbáltam. Nem rég kezdtem a Gun-t (70%) ami szintén egy zseniális játék. Le is írtam, hogy nem érdekelnek a grafikai hiányosságok és bugok, mert a hangulata kárpótol. A Total Overdose viszont szitén egy kellemes csalódás volt. Iszonyú sokat dob a játékon az előre-hátra-oldalra ugrás, a faxább trükkökről meg nem is beszélve. Sokszor tiszta GTA feelingje van, mégis egyedi. A grafikával is tökéletesen meg vagyok elégedve. Szégyenlem magam, de múltkor mikor a Mafia-t előszedtem, nagyon lehangolt, és ez a grafikának volt betudható. A Total O. hangulata viszont kegyetlen jó! Azt hittem eltűnt az Eidos, a napokban mégis 2 játékát telepítettem. Másik a 25 to Life, de arról nem tudok mit írni. Nem jött be.

#1022 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:18

Idézet

Megakadtál valahol? én tegnap vittem végig a közepes fokozaton(hard boiled)Kép. és te előbb kezdet könnyebb fokozaton és még csak ott tartasz?Kép
Nem, nem akadtam el sehol. Kép Igazából most is azzal játszok, miután egy hétre félreraktam a Fight Night: Round 3 miatt ... De most már várom, hogy vége legyen, uis hirtelen visszatérve hozzá egy pörgős, feldobó színekkel körített gém után a korábbiaknál is jobban nyomaszt. (Lehet, mégsem fogom beszerezni a The Suffering két epizódját ... Kép)
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#1023 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 14. 20:11

Idézet

Nagyon jó játékokra akadtam rá a napokban. Itt azért olvasgattam róluk, és hát a Total Overdose-t nektek köszönhetem hogy kipróbáltam. Nem rég kezdtem a Gun-t (70%) ami szintén egy zseniális játék. Le is írtam, hogy nem érdekelnek a grafikai hiányosságok és bugok, mert a hangulata kárpótol. A Total Overdose viszont szitén egy kellemes csalódás volt. Iszonyú sokat dob a játékon az előre-hátra-oldalra ugrás, a faxább trükkökről meg nem is beszélve. Sokszor tiszta GTA feelingje van, mégis egyedi. A grafikával is tökéletesen meg vagyok elégedve. Szégyenlem magam, de múltkor mikor a Mafia-t előszedtem, nagyon lehangolt, és ez a grafikának volt betudható. A Total O. hangulata viszont kegyetlen jó! Azt hittem eltűnt az Eidos, a napokban mégis 2 játékát telepítettem. Másik a 25 to Life, de arról nem tudok mit írni. Nem jött be.
Ááá... Total Overdose. Én besz*rtam tőle! Épp a napokban olvastam, hogy készül valami második rész... én már várom! Kép

#1024 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 20:34

Idézet

Ááá... Total Overdose. Én besz*rtam tőle! Épp a napokban olvastam, hogy készül valami második rész... én már várom! Kép
jujj, el leszünk halmozva a jövőben szuper játékok folytatásaival. mert hát készül a Gun 2 is tudomásom szerint. annak is ilyen jó sztorija lesz remélem. hol olvastál erről?

#1025 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 14. 20:39

Idézet

Idézet

jujj, el leszünk halmozva a jövőben szuper játékok folytatásaival. mert hát készül a Gun 2 is tudomásom szerint. annak is ilyen jó sztorija lesz remélem. hol olvastál erről?
http://www.gamestats...cts/735/735191/

#1026 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 18. 14:45

Valamelyik delutan leültem és egylendülettel végignyomtam a Stubbs the zombie-t, mert már elég regen letoltottem.

...amugy meg a flipperőrület leköti az időmet

Balls of Steel
Forgotten Island-Andventure Pinball
Timeshock
Judge Dredd Pinball

#1027 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 15:07

Mivel játszol éppen? A Fahrenheit-el. KépKép

#1028 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 19:12

Idézet

Uram, önnek jó az ízléseKép

most éppen Clive Barker's Undying, ha működni fog
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1029 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 19:12

Idézet

Uram, önnek jó az ízléseKép

most éppen Clive Barker's Undying, ha működni fog

ui. valamiért nem tudom törölni az üzit pedig azt írta ,hogy törölve lettKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1030 Guest__*

Elküldve: 2006. 02. 18. 19:58

ma egész délután a 4 éves húgommal yáccottam

#1031 Guest__*

Elküldve: 2006. 02. 18. 20:08

Idézet

de jó neked!! én mindig is lány testvért szerettem volna!de nincs semmi... :Đ

#1032 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 20:48

Idézet

Idézet

jujj nekem is kellett volna egy tesó, bár ahogy a haverjaimat elnézem: a számítógépen való osztozkodás nem lenne túl kellemes (a tesómnak Kép). de már felesleges erről gondolkodni is Kép

#1033 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 19. 12:18

A 13 éves húgom kissé ütötten-kopottan-használtan (nem általam) eladó. Hívj és megbeszéljük - psp-t beszámítok! :)Egyébként a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pleasure c. játékkal játszom tesztelés végett.

#1034 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 12:23

Idézet

Idézet

szerintem jobb a fiú tesó(amíg kicsi),bár nekem nincs, de van egy 2 éves unokaöcsém, azzal jól ellehet szórakozni, főleg a beszédén:mamám:Mátéka hány éves vagy?Máté:2-3-4.:Dnemtom, nekem jó lenne egy ilyen öccs.(azért írok ilyen összefolytan, mert linux-ban vagyok.)

#1035 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 12:35

Idézet

A 13 éves húgom kissé ütötten-kopottan-használtan (nem általam) eladó. Hívj és megbeszéljük - psp-t beszámítok! :Đ Egyébként a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pleasure c. játékkal játszom tesztelés végett.
hogy tetszik a Marc Ecko? én is végigtoltam, meg kell mondjam, az elején elvoltam, a kozepe rettenetesen bosszantott, de a végére egészen megtetszett. :-D
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#1036 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 19. 13:04

Idézet

Idézet

A 13 éves húgom kissé ütötten-kopottan-használtan (nem általam) eladó. Hívj és megbeszéljük - psp-t beszámítok! :Đ Egyébként a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pleasure c. játékkal játszom tesztelés végett.
hogy tetszik a Marc Ecko? én is végigtoltam, meg kell mondjam, az elején elvoltam, a kozepe rettenetesen bosszantott, de a végére egészen megtetszett. :-D
Nos most épp felnyomta bennem a pumpát, főként az irányítás és a kamerakezelés gyökér. Egyébként a sztori, a hangulat, a verekedések, ugrálások és persze a festés nagyon nagy, nekem nagyon bejön. A zenéje is megér egy misét, pedig nem az a stílus épp a kedvencem.

#1037 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 02. 19. 18:37

Nálam is Marc Ecko festeget, felváltva a SW: Empire at War-ral, no meg némi Battlefield 2 multi és NHL 06 is belefér.

#1038 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 18:53

Empire at War szól itt is. Kép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1039 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 01:00

hmm, hát nem tom ez az empire at war nem nagyon gyözött meg engem. persze bennem lehet a hiba, hiszen nem vagyok tul nagy rts fanatikus, ámbátor a sztárwárszér eléggé odavagyok. rtsbol ami meghatott mostanában (és ez nagy szooo :Đ) az a panzers 2 volt, de ez az empire nem nagyon akar bejönni. sebaj, marad a shadow of the colossus. hát ez valami csudajóóóóó
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#1040 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 10:49

Marc Ecko's ! Kép
Stubbs The Zombie ! Kép
The Kreed ! Kép

Mikor jon mar valami igazan nagy durranas ? Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.