Mivel játszol éppen?
Elküldve: 2010. 04. 25. 20:29
Elküldve: 2010. 04. 25. 20:40
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2010. 04. 25. 21:03
Az előző részeket utáltam, azt hittem ez jobb lesz. Valóban jobb, de ettől még ez a játék nem jó! Borzasztó ahogy az emberek mozognak, az meg hogy az emberenkek nincs csontjuk...az egész fizika úgy ahogy van semmit se ér. Azért jópofa, el lehet veele hülyéskedni és VAN BENNE AVATAR AWARDS!!! Igaz nagyon rosszul néznek ki (hát az a sisak besz.rás:)), van póló meg egy komplett ruha, ami nekem bejön. Irányíthatjuk a kutyusunkat is. Tök jó dolog, mikor a kutyával "bekapcsolunk valamilyen módot" és akkor láthatjuk az ellenfelek csontozatát és a szívét, ahogy dobog.
Szerintem ez a játék úgy 6 pontot fog kapni mindenkitől, se többet, se kevesebbet.
Elküldve: 2010. 04. 25. 22:27
most vittem végig másodjára, én semmi nehézséget nem találtam realisctiokon , max a fehér házban a sok elit katona miatt
Elküldve: 2010. 04. 26. 11:07
psp és fifa10, regisztrálni kell csak hozzá és minden nap kisorsolnak
http://data.hu/url/sony_playstation
Elküldve: 2010. 04. 26. 16:35
Elküldve: 2010. 04. 26. 18:10
Idézet
PS3: dgabor6243
Elküldve: 2010. 04. 26. 19:38
Elküldve: 2010. 04. 26. 20:05
Idézet
Idézet
Honnan töltötted le??
Elküldve: 2010. 04. 26. 20:10
A menüben nem lehet sok minden közül választani, van start és exit demo. Indítsunk is el egy versenyt. Csak egy pályán mehetünk, az is a repülőteres. Nincs km/h jelző, se térkép, hisz minek, mikor a pálya változik! A kocsink alatt mutatja hanyadikok vagyunk, éppen melyik körünket futjuk és egy kis kék jelző. Ezeket úgy lehet feltornázni, ha driftelunk, ugratunk vagy az ellenség mögött megyünk. Ha az első csík betöltődött, akkor az előttünk lévőt megszivathatjuk: kocsik robbanás hullámai lökik arréb, helikopter dob rá robbanó hordót stb. Ha hagyuk, hogy a kék mérő felmenjen pirosra, akkor bizony valami fura dolog történik. Egy víztorony csapódik be a pályára, s mivel a hatalmas romtól más út fog megnyílni a pályán! Ezen a repteres pályán három féle külön út lesz, mintha egy teljesen más pályán lennénk! Az ilyen nagy épületek lerombolását vissza is nézhetjük az LB-t lenyomva. Elsőnek lenni nem épp a legjobb dolog, bármikor rád omolhat egy ház, vagy épp egy világító torony.
A hangok meg a zenék egész jók, grafika is szépnek mondható. A demóban csak ez az egy játékmód van, mikor 8-an versenyzünk. A teljesben lesz még idő ellen, egy bombázó helikopter ellen, lesz mégegy valami csak az még titok és ami a legjobb, mikor egy hosszú pályán kell végighaladnunk csakhogy ezeken az utakon gonosz kamionok közlekednek amik hordókat dobálnak. Ha egy hordó eltalál Game Over. A játék készítői rekordjait megdönthetjük.
Nagyon jó kis játék lesz ez!

Súgó
A téma zárva.