HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#8401 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 11. 14:05

Idézet

Igy hogy kezdetét vette a szünet: GTA 4, Assassin's Creed 2, Mass Effect 2, Crysis, Crysis Warhead, Star Wars FU, Napoleon Total War, Empire Total War, Medieval 2 Total War, King Arthur, CoD MW 2, Bad Company 2, Far Cry 2, CoD 5, BiA,HH, Silent Hunter 5, Prototype, Batman, Lost Planet, Call of Juarez, Split Second, GRID, Colin McRea DiRT 2, Drakensang, LotR Conquest, Men of War, Mount and Blade Warband
meg néha Honfoglaló Kép
ezekről eddig lemaradtál?

#8402 Felhasználó inaktív   Murtin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 11. 14:08

Idézet

Idézet

Igy hogy kezdetét vette a szünet: GTA 4, Assassin's Creed 2, Mass Effect 2, Crysis, Crysis Warhead, Star Wars FU, Napoleon Total War, Empire Total War, Medieval 2 Total War, King Arthur, CoD MW 2, Bad Company 2, Far Cry 2, CoD 5, BiA,HH, Silent Hunter 5, Prototype, Batman, Lost Planet, Call of Juarez, Split Second, GRID, Colin McRea DiRT 2, Drakensang, LotR Conquest, Men of War, Mount and Blade Warband
meg néha Honfoglaló Kép
ezekről eddig lemaradtál?
Nem ,nem! Amikor a fejvesztett tanulás és ivásközött volt időm gépnél lenni valamelyikkel játszottam.

#8403 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 15:08

Guild Warsban kezdtem egy új karit
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#8404 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 15:55

Warcraft 3 Battle.net ismét :Đ
Enjoy your life . . .

#8405 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:21

Újra felraktam a GTA IV-et, meg a Fallout 3-at úgyhogy most ezekkel nyomulok...ahelyett hogy a tételeimet bújnám...szerdán szóbeli és egy kukkot nemtudok KépKép Nembaj 3 pontot összekaparok a semmiből is Kép

#8406 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:25

Idézet

meg a Fallout 3-at úgyhogy most ezekkel nyomulok...ahelyett hogy a tételeimet bújnám...szerdán szóbeli és egy kukkot nemtudok KépKép Nembaj 3 pontot összekaparok a semmiből is Kép
Hogy tudsz azzal az SZVSZ szeméttel játszani tesó???
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#8407 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:27

Idézet

Idézet

meg a Fallout 3-at úgyhogy most ezekkel nyomulok...ahelyett hogy a tételeimet bújnám...szerdán szóbeli és egy kukkot nemtudok KépKép Nembaj 3 pontot összekaparok a semmiből is Kép
A Fallout 3 mint szemét? Hát nálam most kaptál -100 respectet. Kép

#8408 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:27

Idézet

Idézet

Fallout 3 = szemét?
"Kérjük, keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét!"

#8409 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:30

Idézet

Idézet

Hát tesa láttam múltkor hogy mit nyilatkoztál a Falloutról és a szívem megszakadt Kép Ki is tépném a szíved ha nem lennél tesó Kép Kinek mi a szar :Đ Nekem például a Mass Effect 1 jobban tetszett mint a 2. része, amiért te vagy annyira oda. Még1x kinem tolnám az fix. Egyébként attól még nem szar mert neked nem jön be. Játszottál volna a Fallout előző részeivel (Tacticsot NE!). De tudom, neked már ciki az erőműveden ilyen játékot tolni Kép

#8410 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:30

Idézet

Idézet

Idézet

Fallout 3 = szemét?
Oda írta hogy SZVSZ. Egyszerűen neki nem jön be...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#8411 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:33

Idézet

Idézet

Idézet

Fallout 3 = szemét?
Nekem szemét, pedig úgy álltam neki, h ezt imádni fogom...De hatalmasat csalódtam...Szeretem, ha egy játékban sokminden van pl dumálás , ezért imádom pl a Mass Effect 2-őt...De ez a játék, annyira gagyi, unalmas, és még sorolhatnám, hogy mi...Toltam egy darabig mert úgy gondoltam, hogy csak az eleje ilyen gagyi, de nem...Egyszerűen nekem ez egy hulladék, de nem mondom azt,hogy szar...Ezért az SZVSZ....Haver adta kölcsön, merthogy neki nem tetszik és próbálja ki, h nekem fog-e, de még aznap visszaküldtem neki. Szerintem azért a Fallout 3 nem egy akkora mega brutal EPIC játék, hogy orvoshoz kéne mennem:) Még, ha a Metal Gear Solid-ról lenne szó.:Đ
RiG:

Kép

#8412 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem szemét, pedig úgy álltam neki, h ezt imádni fogom...De hatalmasat csalódtam...Szeretem, ha egy játékban sokminden van pl dumálás , ezért imádom pl a Mass Effect 2-őt...De ez a játék, annyira gagyi, unalmas, és még sorolhatnám, hogy mi...Toltam egy darabig mert úgy gondoltam, hogy csak az eleje ilyen gagyi, de nem...Egyszerűen nekem ez egy hulladék, de nem mondom azt,hogy szar...Ezért az SZVSZ....Haver adta kölcsön, merthogy neki nem tetszik és próbálja ki, h nekem fog-e, de még aznap visszaküldtem neki. Szerintem azért a Fallout 3 nem egy akkora mega brutal EPIC játék, hogy orvoshoz kéne mennem:) Még, ha a Metal Gear Solid-ról lenne szó.:Đ
Hát bátya, akkor ne játszd! Kép Mindenkinek van valamilyen játék amiért a világ fele odavan, de neked mégse jön be...de akkor se tessék ígybeszélni szegényről!! Kép -100 respect innen is!! KépKép

#8413 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát bátya, akkor ne játszd! Kép Mindenkinek van valamilyen játék amiért a világ fele odavan, de neked mégse jön be...de akkor se tessék ígybeszélni szegényről!! Kép -100 respect innen is!! KépKép
Nem is játszom...De öcsém...Nem állítottam, hogy ez a játék gagyi, vagy szar...Az az ÉN véleményem szal nem a játékkal van a gond. Annyi, hogy nekem egyáltalán nem tetszik. Most ezen ne akadjunk fenn:) -100 Respect? Akk mínuszba vagyokKép
RiG:

Kép

#8414 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem is játszom...De öcsém...Nem állítottam, hogy ez a játék gagyi, vagy szar...Az az ÉN véleményem szal nem a játékkal van a gond. Annyi, hogy nekem egyáltalán nem tetszik. Most ezen ne akadjunk fenn:) -100 Respect? Akk mínuszba vagyokKép
Nem akadtam fel...egyébként meg 1000ből -100 nem nagy cucc KépKép na de hagyjuk az offot

#8415 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:56

Idézet

Újra felraktam a GTA IV-et, meg a Fallout 3-at úgyhogy most ezekkel nyomulok...ahelyett hogy a tételeimet bújnám...szerdán szóbeli és egy kukkot nemtudok KépKép Nembaj 3 pontot összekaparok a semmiből is Kép
Off:3 pontot kell csak összeszedni?Kép Amúgy én is ugyanebben a helyzetben vagyok:)
On:Batman:Arkham Asylum

#8416 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 16:57

Idézet

Idézet

Off:3 pontot kell csak összeszedni?Kép Amúgy én is ugyanebben a helyzetben vagyok:)
On:Batman:Arkham Asylum
Hát minden írásbelim bőven 3as felett van...úgyhogy nem kell azért tepernem hogy a 2es meglegyen Kép A szóbelin meg 3 vagy hány pont a minimum. Annyit már csak megtanulok szerdáig Kép

#8417 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 17:44

Idézet

Idézet

Idézet

Én és néhány osztálytársam régebben lemásoltattuk az iskola kulcsait és belógtunk éjszaka.És megjelöltük azokat a tételeket amiket tudtunk. Másnap olyan szín ötösre felleltem mint a huzat.Kép
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#8418 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 17:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Fallout 3 = szemét?
én K2-vel vagyok, szerintem a F3 gameplaye szart se ér egy rakat mod nélkül, plusz van még a játéknak ezer fogyatékossága
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#8419 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 20:06

Bioshock.Most járok Arcadia-nál.Ez kb a játék hány százaléka?? A fele lenne már??

#8420 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 20:27

Idézet

Bioshock.Most járok Arcadia-nál.Ez kb a játék hány százaléka?? A fele lenne már??
na??

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.