HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 552
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#11061 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 02. 14:34

A ps3trophies.org miért nem akarja beadni a GTA 4 trofeák leírását? valaki helpmi
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#11062 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 17:01

Idézet

A ps3trophies.org miért nem akarja beadni a GTA 4 trofeák leírását? valaki helpmi
Itt van hozzá egy link. Így bejön?
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#11063 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 20:17

Idézet

Idézet

Igy bejön,köszi...nemtom nekem miért nem kapja meg sohaKép

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#11064 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 02. 20:20

Idézet

Idézet

Idézet

Igy bejön,köszi...nemtom nekem miért nem kapja meg sohaKép
Ha az ottani keresőbe írom be, nekem se hozza ki. Rámegyek oldalt a Guides-ra, és ott keresem meg.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#11065 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 18:10

valaki nem tudja hogy mi van ezel a játékal ? Red Orhestra : Heroes of Stalingrad. Kijött már vagy még nem ? És milyen ha kint van már?

#11066 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 18:40

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok ! :-D

Bar, annyira mar nem surgos, mert a vasamat mar szervizbe adtam, de kivancsi lennek a velemenyetekre !
Lényegében táp, alaplap, proci kipipálva. POST-nál még egy dolog kavarhat igazán be, a RAM. Nálam hasonlóan viselkedett a gép mikor régebben a 2 Kingston modulomból az egyik eleve hibás volt. Ventik felpörögtek, de biosig már nem jutott el. SZVSZ a RAM volt a ludas nálad is.
Helyes a meglátás. Nekem is volt ilyen, de nekem mondjuk a foglalatok száltak el.próbáld meg azt hogy először egyy, majd ha jó több ramot rakosgatsz öszze viszza a foglalatokba. De először egy rammal próbáld végig az öszzes foglalatot. Ha egy helyen jó akkor hagyd ott és ugyanezt játszd el a többi rammal a maradék helyen.Kép
Na, tudtam, h vmit kifelejtettem a problema hosszabb ismertetesebol, amit korabban irtam. :)

RAM-mot is probaltam, h csak 1et rakok be a 4db 1 Gb-osbol ( 4x1Gb-1066Mhz-Corsair ) , persze lehet, h eppen a rossz, vmiert tonkrement modullal probalkoztam.
Mindenesetre THX a valaszokat, ha a szervizben nem jonnenek ra esetleg, h mi a gond, akkor majd meg ezzel is tovabb probalkozom ! :Đ

#11067 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 20:45

Valaki nem tudja,hogy a PSP 2000-es felismeri a 16 GB LEXAR Memory Stick PRO Duo Mark2,mert nekem ugyan ilyen van vcsak 2 GB és nem Mark2(ez gondolom a sebbeség átvitelre értődik)...ja és a 8 GB azt elfogadja,de nem vagyok biztos benn,hogy a 16 GB vajon elfogadja-e?

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#11068 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 03. 21:00

Sziasztok!
Lenne egy problémám, vagyis pontosabban egyik ismerősömnek (CTRL+V):
Hahó!...Van itt youtube zseni? A probléma a következő: az én kicsi unokahúgomnak éppen mesét mutattam a tube-on, mire ő rácsapott a billentyűzetre és összementek a betűk, a képek, a videók..../de csak a youtube oldalán/. Mivel tom visszacsinálni eredeti méretűvé? (....megkértem, hogy csapjon rá még egyszer....de....semmi..)
Lécci segítsetek...
Előre is köszi

#11069 Felhasználó inaktív   Meddogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 21:02

Idézet

Sziasztok!
Hahó!...Van itt youtube zseni? A probléma a következő: az én kicsi unokahúgomnak éppen mesét mutattam a tube-on, mire ő rácsapott a billentyűzetre és összementek a betűk, a képek, a videók..../de csak a youtube oldalán/. Mivel tom visszacsinálni eredeti méretűvé? (....megkértem, hogy csapjon rá még egyszer....de....semmi..)
Lécci segítsetek...
Előre is köszi
Meg nyomod a CTRL + görgő vel le vagy felfele, és beállítod a neked tetszó arányt

#11070 Felhasználó inaktív   Meddogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 21:03

Idézet

Idézet

Sziasztok!
Lécci segítsetek...
Előre is köszi
Meg nyomod a CTRL + görgő vel le vagy felfele, és beállítod a neked tetszó arányt
Tetsző * - bocsánat alig tudok írni, fáradt vagyok Kép

#11071 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 04. 09:46

Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom, hogy az AC első része szinte játszhatatlanul akad, holott a második része szépen simán fut, még a DiRT2 is, mindkettő fullon ( Windows XP alatt ). Mi lehet a gond?

Enjoy your life . . .

#11072 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 04. 10:23

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!
Lécci segítsetek...
Előre is köszi
Tetsző * - bocsánat alig tudok írni, fáradt vagyok Kép
Aejjj :Đ köszi szépen :-D

#11073 Felhasználó inaktív   chaosempire0 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 11:51

Letötöttem az XHeader nevű programot feltelepítettem és amikor indítani akarom ezt írja ki: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő. Ez mit jelent?

#11074 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 17:52

olyan problémám lenne, ha msn-en ír egy ismerősöm, akkor azt írja az msn-em, hogy nem szerepel a partnerlistámon, de a partnerlistán fent van az illető.és csinál még olyat is, hogy több ablakot nyit meg, ha ugyanazzal a személlyel beszélgetek.ezeket miért csinálhatja?a válaszokat előre is köszönöm.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#11075 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 07:20

Azt hiszem a DVD-írómnak annyi. Bár már több helyre írtam a problémával, ára úgy fest megírni sem tudom a lemezt. Eddig csak néha nem lehetett olvasni az írott lemezt, legalábbis DVD-ROM-mal. Kép
Furcsa, hogy még RW lemezt tudok írni, de sima lemezzel - vagy + TDK vagy Fuji az alábbi üzenet jön:
Kép

Már alaplap csere is volt és ezzel együt IDE kábel csere. És persze XP reinstall és íróprogram csere (Ashampoo-ról CDburnerXP) és mégis. Már kifogytam az ötletekből és mindent próbáltam. A helyezet csak rosszabb lett.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#11076 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 06. 07:22

Idézet

Azt hiszem a DVD-írómnak annyi. Bár már több helyre írtam a problémával, ára úgy fest megírni sem tudom a lemezt. Eddig csak néha nem lehetett olvasni az írott lemezt, legalábbis DVD-ROM-mal. Kép
Furcsa, hogy még RW lemezt tudok írni, de sima lemezzel - vagy + TDK vagy Fuji az alábbi üzenet jön:
Kép

Már alaplap csere is volt és ezzel együt IDE kábel csere. És persze XP reinstall és íróprogram csere (Ashampoo-ról CDburnerXP) és mégis. Már kifogytam az ötletekből és mindent próbáltam. A helyezet csak rosszabb lett.
Lehet, hogy csak a DVD-k hibásak...Nálam is volt olyan, hogy 10ből Nyolcra nem lehetett írni...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#11077 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 08:55

Próbáld meg az Infrarecorder programmal is, én ezt használom, mert szabad fejlesztésű, ergo ingyenes és jól használható! Kép

Bár valószínűleg kipukkant az íród, de manapság már nem nagy költség egy újnak a beszerzése. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#11078 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 10:27

Idézet

Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom, hogy az AC első része szinte játszhatatlanul akad, holott a második része szépen simán fut, még a DiRT2 is, mindkettő fullon ( Windows XP alatt ). Mi lehet a gond?
Valaki??
Enjoy your life . . .

#11079 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 05. 06. 14:28

Hali az lenne a kérdésem, h a fifa 10-ben hogyan kell saját csapatot csinálni amikor te formálod az ebereket a címert a mezt stb...Mert én nem találtam a menüben előre is THX...Kép

#11080 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 05. 06. 19:07

Vagy nem lehet??? mert a 08-ban még lehetett...

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 552
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.