HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#761 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 02. 20:12

Fujj, torrent Kép Miért játszik midnenki azzal? Sokkal jobb a jó öreg DC Kép Majd a torrent is kimegy a diovatból mint a kazaa Kép

#762 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 02. 20:21

Jó magam a biztonságos FTP-kben bízik meg leginkább... Kép

#763 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 20:46

Az a jó Kép Még legalább vírusos is Kép

#764 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 02:58

Idézet

Fujj, torrent Kép Miért játszik midnenki azzal? Sokkal jobb a jó öreg DC Kép Majd a torrent is kimegy a diovatból mint a kazaa Kép
szvsz sokkal jobb a torrent.
dc-n so ka fax, bar sohan em votlam egy nagy dc-s, sose szerettem.
nekem a torrent bevalt.
nah ja, ftp rulz, az a legjobb. :Đ
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#765 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 09:58

Én viszont 2,5 éve DC-zek Kép

#766 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 03. 12:23

valakinek nincs véletlenül egy without warning végigjáccása? sürgönyös lenne! :Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#767 Felhasználó inaktív   Underworld 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 12:26

hellosztok ! a most wanted-ben nincsenek olyan tuningok hogy pl csak első lökhárító , vagy lámpa, vagy hifi? mert nem találtam! előre is thx!

#768 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 17:00

tudna ajanlani valaki olyan progit, amivel fel lehet venni videokent a monitoron, vagy meg jobb lenne, ha csak az egy adott ablakban torteno dolgokat? vagy annak is orulnek, ha tudnatok arra megoldast, hogy van egy filmem, ami mindig nethez akar csatlakozni licenc hulyesegek miatt. megvan a licenc csak jo lenne, ha mar egyszer beirtam neki, akkor leszalna rolam, es legkozelebb mar normalis filmkent lenne meg. szoval valami olyasmi kellene, amit nem erdekel a licenc, vagy eleg egyszer megadni neki, es utanna el birna menteni lincenc nelkuliben. igazabol amit az elejen irtam progi is csak arra kellene, hogy felvegyem vele a filmet es licenc nelkul mentsem el.
remelem tudtok segiteni, nagyon fontos lenne.

#769 Felhasználó inaktív   BaldPeach 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 19:28

Idézet

tudna ajanlani valaki olyan progit, amivel fel lehet venni videokent a monitoron, vagy meg jobb lenne, ha csak az egy adott ablakban torteno dolgokat? vagy annak is orulnek, ha tudnatok arra megoldast, hogy van egy filmem, ami mindig nethez akar csatlakozni licenc hulyesegek miatt. megvan a licenc csak jo lenne, ha mar egyszer beirtam neki, akkor leszalna rolam, es legkozelebb mar normalis filmkent lenne meg. szoval valami olyasmi kellene, amit nem erdekel a licenc, vagy eleg egyszer megadni neki, es utanna el birna menteni lincenc nelkuliben. igazabol amit az elejen irtam progi is csak arra kellene, hogy felvegyem vele a filmet es licenc nelkul mentsem el.
remelem tudtok segiteni, nagyon fontos lenne.
http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&filecatid=24&parent=category ez még a directx-es játékokat is felveszi.
Naster nachitlan kastanechli quechnitlan naar...

#770 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 00:54

Idézet

kossz. kiprobaltam, de annak ellenere, hogy erre azt irjak a videokat is felveszi, nekem csak feketeseg volt a film helyen, amikor felvettem. tudsz ra valami megoldast?

#771 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 09:14

A video és a TV-tuner felvétele az külön művészet, de most így fingom sicns, hogy hogyan lehet. Este rákérdezek DC-n.

#772 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 12:14

A Fraps 2.10-el sikerult felvennem videot, hanggal. Kiprobaltam sok verziojat, de nekem minddel volt valami gond, ez viszont jo volt. Egyedul annyi baja van, hogy nem tud tomoritettben felvenni, hanem egy piszok nagymeretu filet hoz letre. Nekem 24 perc felvetelehez 5 giga kellett, raadasul tobb reszletben kellett felvennem, mert fat32-re keszitettem, ahol 4g a limit. Azert lenne jo a BaldPeach altal emlitett program, mert azzal nem lenne ilyen problema.

#773 Felhasználó inaktív   BaldPeach 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 19:38

Szerintem a feketeség csak beállítás kérdése. Ma este megnézem mit lehet tenni ezügyben és majd megírom

#774 Felhasználó inaktív   BaldPeach 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 00:03

Nekem teljesen jó volt a felvétel filmből és játékból is....igaz csak 1 fps-el dolgozik, úgyhogy inkább ne film felvételre használd. Fraps-al csináld, majd VirtualDub tömörítés konvertálás fűzés stb. Profi anyaghoz idő kell ugyebár.Kép

#775 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 01:19

Idézet

Nekem teljesen jó volt a felvétel filmből és játékból is....igaz csak 1 fps-el dolgozik, úgyhogy inkább ne film felvételre használd. Fraps-al csináld, majd VirtualDub tömörítés konvertálás fűzés stb. Profi anyaghoz idő kell ugyebár.Kép
en a ponyvaregeny kimaradt jeleneteit akartam nagyon megorokiteni. index-en fenn volt, de csak nezheto formaban. mindent megprobaltam a letolteshez, de jol bevedtek, hogy ne lehessen. igy vegul 5 oras munkamba kerult a 24 perc felvetele, igaz sok ido azzal ment el, hogy tokeletesen sikeruljon a felvetel. de ugy csinaltam, ahogy te is mondtad. frapsal felvettem, virtualdubbal osszevagtam, meg tomoritettem.

#776 Felhasználó inaktív   BaldPeach 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 18:48

Gratulálok! Pár ilyen és már csak 3 óra lesz az idő.Kép

#777 Felhasználó inaktív   Ibrahim 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 21. 22:09

Sziasztok

Abban kérném a segítségetek, hogy mit tudtok a Lada Racing Club játékról. Lehet már kapni ha igen akkor hol viszont ha nem akkor tudjátok-e mikor lesz forgalomban

Köszi a segítséget

#778 Felhasználó inaktív   Silent Assassin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 22:47

Császtok!
Tudnátok segíteni, hogy hol lehet letölteni a KépHitman 2: Silent Assassin, 1.01-es patch-olt verzióhoz (nem eredeti cd-s) MAGYAROSÍTÁST?

Előre is kösz!Kép
Üdv, kedves elvtársak! 47-es "ügynök" vagyok. {My life is the SKATEBOARDING, and the HITMAN PC GAMES}

#779 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 23:00

már jó pár helyen érdeklődtem de nem nagyon kaptam megoldást!
msi 6600 gt-m ma jött meg (emelett ami még fontos lehet h 2*256mb ramom van)
a Chronicles of Riddick (meg néha Half Life 2-ben a víz is) villódzik. néha az egész kép átvált más színre, de csak 1 másodpercre és mikor az őrök akcióznak felém, közben villódzik körülöttük a kép. driverhiba? kipróbáltam jó párat. vmi megoldást esetleg tudtok? vkinek volt ilyen? előre is thx

#780 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 21. 23:39

Idézet

már jó pár helyen érdeklődtem de nem nagyon kaptam megoldást!
msi 6600 gt-m ma jött meg (emelett ami még fontos lehet h 2*256mb ramom van)
a Chronicles of Riddick (meg néha Half Life 2-ben a víz is) villódzik. néha az egész kép átvált más színre, de csak 1 másodpercre és mikor az őrök akcióznak felém, közben villódzik körülöttük a kép. driverhiba? kipróbáltam jó párat. vmi megoldást esetleg tudtok? vkinek volt ilyen? előre is thx

Igen, ez jellemző hiba. Tapasztalataim szerint ilyenkor a baj, hogy túl sokat frissítettél drivert és azok (az eltérő verziószámnak és a nem megfelelő uninstall-nak köszönhetően) összeakadtak. Ilyenkor vagy teljesen töröld le grafikus drivereket és tedd fel a legújabbat, vagy ha ez sem segít akkor szerezz valahonnan egy régebbi drivert, mert lehet az új high-end modellekhez készült meghajtóprogi nem jól működik együtt a régebbi típusokkal. Ha ez sem segít akkor ismétel meg a műveletet egy format után. Ha ez sem jön be, akkor passzold el a kártyát, mert egy nagy szar!

Idézet

Császtok!
Tudnátok segíteni, hogy hol lehet letölteni a [/img]Hitman 2: Silent Assassin, 1.01-es patch-olt verzióhoz (nem eredeti cd-s) MAGYAROSÍTÁST?
http://gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=6 - innen az 1.0-s nem eredeti CD-s verziohoz valo honosítas erheto el. Ha nem mukodik egyutt az 1.01-el, akkor ajanlom uninstallozd a jatekot es a patch mellozesevel rakd fel a ujra, majd a honosítast is (nem hiszem, hogy olyan javítasokat tartalmazna, ami nelkul elvezhetetlen a hitman... :Đ).

Idézet

Abban kérném a segítségetek, hogy mit tudtok a Lada Racing Club játékról. Lehet már kapni ha igen akkor hol viszont ha nem akkor tudjátok-e mikor lesz forgalomban
a jatek hivatalos honlapjat itt talalod, sajnos oroszul van, így nem tudok neked segiteni a megjelenssel kapcsolatban. javaslom allits ra a weboldalra vmi nyelvet beszelo ismerosod, sztm ott le lesz irva, hogy mikor jelenik meg!
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »