HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#801 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:15

hol a fenébe lehet megnézni szoftveresen, hogy mekkora tápom van? csak mert nincs ráírva...

#802 Felhasználó inaktív   csabyto 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 30. 23:14

Tudna nekem valaki segíteni a ToCA Race Driver 2 -ben?Állandóan kifagy a játé kés nem tudom mi lehet az oka.A gépem túltesz az ajánlott rendszerkövetelményen.A játék eredeti.

#803 Felhasználó inaktív   Masther 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 16:44

Idézet

hol a fenébe lehet megnézni szoftveresen, hogy mekkora tápom van? csak mert nincs ráírva...
Csáó! A windowsba nem is fogod megtalálni, Mert elvileg szoftveresen nem lehet letapogatni.
Igy a Bios sem tud vele mit kezdeni.Egy módszer van, bár ez egy kicsit rizikós és nem is pontos.Bróbáld meg rágdugni mindent ami szóba jöhet( optikai meghajtó, vinyó....)Ha nem birja a teljes gőzt akkor olyan 300-350w-os lehet.

#804 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 17:37

Idézet

Csáó! A windowsba nem is fogod megtalálni, Mert elvileg szoftveresen nem lehet letapogatni.
Igy a Bios sem tud vele mit kezdeni.Egy módszer van, bár ez egy kicsit rizikós és nem is pontos.Bróbáld meg rágdugni mindent ami szóba jöhet( optikai meghajtó, vinyó....)Ha nem birja a teljes gőzt akkor olyan 300-350w-os lehet.
kösz, azóta már találtam egy garancia levelet, amire rá volt írva.Kép

#805 Felhasználó inaktív   dax2 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 14. 12:01

Sziaszok! sedítsetek, már mert nem tudom mi lehet a gebasz, a Toca race driver 3-at mikor feltetlepítettem elindult, de utána kiírt a Windows egy kék képernyőt hogy a leáll mert hibát talált. És utána még azt is írta hogy allítsam le a gyorsítótárazást meg a memóriabeállításokat. Ezt is megcsináltam (szerintem) de mégsem jó. Ha találkozott már ilyennel valaki írja már le mi van és mit kell csinálni! csáo.

#806 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 01:11

Idézet

Sziaszok! sedítsetek, már mert nem tudom mi lehet a gebasz, a Toca race driver 3-at mikor feltetlepítettem elindult, de utána kiírt a Windows egy kék képernyőt hogy a leáll mert hibát talált. És utána még azt is írta hogy allítsam le a gyorsítótárazást meg a memóriabeállításokat. Ezt is megcsináltam (szerintem) de mégsem jó. Ha találkozott már ilyennel valaki írja már le mi van és mit kell csinálni! csáo.
Aajajaj! Kék halál azért az dúrva dolog! Javasolt egy nagy gépátnézés, takarítás is...

#807 Felhasználó inaktív   Nexa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 15. 11:04

Segítségre lenne szükségem mert kb. egy hónapja nem érnek el az emil-jeim. A következő hiba jelentést kapom. "Mail.hu állomás nem található: Fiók: Mail.hu, Kiszolgáló: Mail.hu,: Protokol: POP3,. Port ll0,: Biztonság:(SSL): Nem,Hiba aszervercstornában: 11001 Hibaszám 0x800CCC0D.
Hogyan férhetnék hozzá a leveleimhez. ( 60-on túl ez már nem olyan egyszerű.) Üdv: Nexa

#808 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 11:19

Idézet

Segítségre lenne szükségem mert kb. egy hónapja nem érnek el az emil-jeim. A következő hiba jelentést kapom. "Mail.hu állomás nem található: Fiók: Mail.hu, Kiszolgáló: Mail.hu,: Protokol: POP3,. Port ll0,: Biztonság:(SSL): Nem,Hiba aszervercstornában: 11001 Hibaszám 0x800CCC0D.
Hogyan férhetnék hozzá a leveleimhez. ( 60-on túl ez már nem olyan egyszerű.) Üdv: Nexa
a mail.hu -t nem lehet elerni, egyszeruen nem valaszol ez a cim. biztos, hogy nem tortent valtozas az email szolgaltatonal? ja es ez milyen szolgaltatohoz tartozik? mert ha azt tudnank, akkor esetleg masik cimen el lehetne erni.

#809 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 15. 15:57

Idézet

Tudna nekem valaki segíteni a ToCA Race Driver 2 -ben? Állandóan kifagy a játé kés nem tudom mi lehet az oka. A gépem túltesz az ajánlott rendszerkövetelményen. A játék eredeti.
Szerintem próbáld meg feltenni a legújabb drivert a video kártyádhoz és a javításokat a játékhoz.

#810 Felhasználó inaktív   egommarci 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 16. 10:14

Tudna valaki segíteni? Nem tudom elindítani a Queke 4-et mert kéri a cd-kejt de nem találom sehol. Elküldenétek? Köszi
egommarci

#811 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 10:36

valoszinuleg a doboz hatoldalan van! feltetelezem neked nincs ilyen. abban az esetben ird be mondjuk az installhoz hasznalt kodot, meg huzd ki a netet.

#812 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 12:52

nem akarom pártolni a warez-t (bár én is űzöm és erre nem vagyok büszke egyáltalán), de nem muszáj kihúznod a netet csak tiltsd le a quake 4 net jogait a tűzfaladban (ha nincs tűzfalad, akkor meg húzd ki a netet: D)
Time fades even legend...
War, war never changes...

#813 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:34

Üdv! Tudna valaki a Battle for Middle Earth-höz egy CD-key adni?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#814 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:43

Nézd meg a dobozon! :Đ

#815 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 17:00

Idézet

Nézd meg a dobozon! :Đ
Hát ez az, mert a doboz nincs meg. Ezért teszem fel kétkedve ezt a kérést.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#816 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 16. 17:09

Akkor esetleg hívd fel vagy írj a kiadónak...

#817 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 19:50

Nagyon warez-gyanús :Đ

#818 Felhasználó inaktív   Chefair 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 20:44

Idézet

Ha jól tudom, a TOCA3 egy ún. Starforce védelemmel van ellátva. Ez arra szolgál, hogy vissza szorítsák a kalózmásolatok terjedését. A starforce nem egybet ellőnőriz mint a fizikai optikai meghajtókat. A játék indulásakor ezeket elkezdi ellenőrizni. Mivel másolt példánynál nem talál ilyet(ez okozhat kék halált), ezért nem indul el és azt is kiírja( ha image fájból nyitottad), hogy kapcsolj ki minden ilyen nemü szoftvert mert ő nem fog elindulni. Ezeket egyéb módon ki lehet bekkelni(utfg!). Van egy rossz oldala is ezen védelemnek. Mivel ha rendelkezel internet kapcsolattal, játék közben ezen védelem üzenetet küld a gyártónak, hogy ő eredeti példány. Ezzel megnyit olyan internetes portokat melyeken kerersztül, egyéb vendégek is beszivárognak(volt egy kis botrány a Splinter: Chaos Teory-val is) és tönkre tehetik az oprendszert. Ha jól tudom, de ha nem javítsatok ki.
Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!

#819 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 07:57

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A probléma a következő: Van egy asztali DVD lejátszó, ami egy nagyon különös oknál fogva a divx-es filmeknél nem írja ki a feliratból az ékezetes karaktereket. Azt szeretném csinálni, hogy a feliratot rárakom valahogy a videora és akkor nem lenne ilyen gond. (belerakni, mint a video része) És itt jön a kérdés: Ezt milyen programmal tudom megcsinálni ? ha létezik ilyen program

#820 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 12:24

Idézet

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A probléma a következő: Van egy asztali DVD lejátszó, ami egy nagyon különös oknál fogva a divx-es filmeknél nem írja ki a feliratból az ékezetes karaktereket. Azt szeretném csinálni, hogy a feliratot rárakom valahogy a videora és akkor nem lenne ilyen gond. (belerakni, mint a video része) És itt jön a kérdés: Ezt milyen programmal tudom megcsinálni ? ha létezik ilyen program
Uh asszem nagy dologba vagod a fejszedet :Đ Keresd fel InGen kollegat O video editalassal foglalkozik :-D Sztm tud nehany jotanaccsal szolgalni, ha massal nem is de legalabb annyit mond h: ne csinald inkabb :-D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.