HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#981 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 03. 08:33

fontos lenne hogy le tudjam tölteni a VIRTUAL DUB-ot
valaki tudna egy cimet vagy valamit ahol le lehet tölteni?
nagyon fontos lenne

#982 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 08:53

Idézet

fontos lenne hogy le tudjam tölteni a VIRTUAL DUB-ot
valaki tudna egy cimet vagy valamit ahol le lehet tölteni?
nagyon fontos lenne
esetleg a honlapjukrol? www.virualdub.org
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#983 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 09:19

szerintem a meleg miatt lehet Avi, nekem is csinált már ilyet. söt, az én gépem is ezt csinálja - mármint az asztali - és már egy fél éve hozzá sem értem ez miatt. :Đ én is a videokártáyra gyanakszom, azok elég könnyen megmurdál a hütése, esetleg beporosodik, aztan annyi. bár ez egy laptop esetében elég ciki. probáld meg a pincében használni :-D
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#984 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 09:31

Idézet

szerintem a meleg miatt lehet Avi, nekem is csinált már ilyet. söt, az én gépem is ezt csinálja - mármint az asztali - és már egy fél éve hozzá sem értem ez miatt. :Đ én is a videokártáyra gyanakszom, azok elég könnyen megmurdál a hütése, esetleg beporosodik, aztan annyi. bár ez egy laptop esetében elég ciki. probáld meg a pincében használni :-D
hat a lakasban konstans 22-26 fok van a legkondi miatt szoval nincs meleg abszoludt. :D a kartya hutese meg jol mukodik sztm.. marmint amikor hasznalatban van akkor tolja ki a meleget rendesen oldalt. ha nincs leterhelve akkor meg szolidan tol hot kifele. szal valszeg megmurdalt rajta valami (sztm akar processzor is lehet amugy...)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#985 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 10:20

Idézet

hat a lakasban konstans 22-26 fok van a legkondi miatt szoval nincs meleg abszoludt. :Đ a kartya hutese meg jol mukodik sztm.. marmint amikor hasznalatban van akkor tolja ki a meleget rendesen oldalt. ha nincs leterhelve akkor meg szolidan tol hot kifele. szal valszeg megmurdalt rajta valami (sztm akar processzor is lehet amugy...)
Most én azt nem értem, hogy win-reinstall előtt nem volt hiba, most meg van, akkor nem a win telepítés alatt jött össze valami? Esetleg nem csak valami hibás progi foglalja le a gépet és ezért nem fut rendesen a játék?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#986 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 10:24

Idézet

Idézet

hat a lakasban konstans 22-26 fok van a legkondi miatt szoval nincs meleg abszoludt. :Đ a kartya hutese meg jol mukodik sztm.. marmint amikor hasznalatban van akkor tolja ki a meleget rendesen oldalt. ha nincs leterhelve akkor meg szolidan tol hot kifele. szal valszeg megmurdalt rajta valami (sztm akar processzor is lehet amugy...)
Most én azt nem értem, hogy win-reinstall előtt nem volt hiba, most meg van, akkor nem a win telepítés alatt jött össze valami? Esetleg nem csak valami hibás progi foglalja le a gépet és ezért nem fut rendesen a játék?
lejjebb irtam h igazabol kevesebb progi van a gepen es semmi uj nem kerult fel. marmint ami ne lett volna. lehet h csak egyre jobban megy tonkre az a bizonyos valami a gepben.. tenyleg nem vagom :-D

#987 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 11:22

Idézet

lejjebb irtam h igazabol kevesebb progi van a gepen es semmi uj nem kerult fel. marmint ami ne lett volna. lehet h csak egyre jobban megy tonkre az a bizonyos valami a gepben.. tenyleg nem vagom :Đ
Akkor viszont szerintem minél előbb szervízelj, mielőtt tényleg nagyobb gond nem lenne.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#988 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 21:31

Idézet

Idézet

lejjebb irtam h igazabol kevesebb progi van a gepen es semmi uj nem kerult fel. marmint ami ne lett volna. lehet h csak egyre jobban megy tonkre az a bizonyos valami a gepben.. tenyleg nem vagom :Đ
Akkor viszont szerintem minél előbb szervízelj, mielőtt tényleg nagyobb gond nem lenne.
hat tudom h ezt kene :-D de egyszeruen egy hetre vagy tobb idore kiadni a kezeim kozul szegenyket.. mintha a fogamat huznak :D nah majd ... mondjuk ... egy honapon belul...

#989 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 20:08

Lenne egy kis problémám, remélem pár windows szakértő tudja mi a teendőm.

A Local Settings egy rejtett mappa a Documents and Settings-ben, amin belül az Application Data/Microsoft/Messenger-ben egy régi MSN-hez használt címemmel ellátott nevű mappában van egy 8 GB-os fájl a SharingMetadata/Working-ben. Ez most elég bonyolultan hangzik, gondolom. A fájl neve: SimilarityTable_2 és ez 8GB. Ott van a mostani MSN címem mappája is, abban nincs ilyen fájl. Szerintetek ezt biztonságosan törölhetem? Nem tudom mire való, miért van, de remélem valaki tudja. Előre is köszi! Kép

#990 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 20:16

Idézet

A Local Settings egy rejtett mappa a Documents and Settings-ben, amin belül az Application Data/Microsoft/Messenger-ben egy régi MSN-hez használt címemmel ellátott nevű mappában van egy 8 GB-os fájl a SharingMetadata/Working-ben. Ez most elég bonyolultan hangzik, gondolom. A fájl neve: SimilarityTable_2 és ez 8GB. Ott van a mostani MSN címem mappája is, abban nincs ilyen fájl. Szerintetek ezt biztonságosan törölhetem? Nem tudom mire való, miért van, de remélem valaki tudja. Előre is köszi! Kép
Ha nincs senkinek jobb ötlete, akkor másold át valahova máshova, majd töröld és nézd meg mi történikKépKép.

#991 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 20:40

Kicsit kutattam és másnak is van ilyen "gondja":
http://v2.tlab404.co...p?TID=1085&PN=1
Itt olvastam, hogy valaki letörölte, a Messenger azóta nem csinálta meg újra és eddig nincsen gond, bízik benne, hogy nem is lesz.

Megnézné más is, hogy van-e neki ilyen? Szerintem nagy eséllyel találni fogtok ti is ilyet.
De még várok, hátha valaki már törölte, vagy tudja egyáltalán miért csinálja a Messenger.

Azt is olvastam hogy egy Messenger Bug, amit a Sharing Folders miatt csinál. Talán az nem működik ha letörlöm.

#992 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 21:03

Idézet

Kicsit kutattam és másnak is van ilyen "gondja":
http://v2.tlab404.co...p?TID=1085&PN=1
Itt olvastam, hogy valaki letörölte, a Messenger azóta nem csinálta meg újra és eddig nincsen gond, bízik benne, hogy nem is lesz.

Megnézné más is, hogy van-e neki ilyen? Szerintem nagy eséllyel találni fogtok ti is ilyet.
De még várok, hátha valaki már törölte, vagy tudja egyáltalán miért csinálja a Messenger.

Azt is olvastam hogy egy Messenger Bug, amit a Sharing Folders miatt csinál. Talán az nem működik ha letörlöm.
Nekem friss winre került fel a live, de nincs ilyen fájlom.

#993 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 13. 21:11

Idézet

Nekem friss winre került fel a live, de nincs ilyen fájlom.
nekem se. Szal nem gyakori a problem!

#994 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 21:20

Most már nem tudom érdemes-e eltávolítani ugyanis:

Méret: 8 GB
Lemezterület: 1 MB

Okés, többet nem írok erről, kitalálom mi legyen. Ha nem kapok általa helyet a vinyón, nem éri kockáztatni Kép

#995 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 07:01

Idézet

Idézet

Ha nincs senkinek jobb ötlete, akkor másold át valahova máshova, majd töröld és nézd meg mi történikKépKép.
nekem az egész messenger mappa 6mb szerintem a beszélgetéseid mentése ez de csak szerintem
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#996 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 14. 08:37

Idézet

Idézet

Idézet

nekem az egész messenger mappa 6mb szerintem a beszélgetéseid mentése ez de csak szerintem
nah ne mond már ember hogy 8GB-ot beszélt, áá, meg az is máshogy lenne az a fájl, ezért sztem legjobb azt megkérdezni hogy az msn-eden kívül van még vmi kiegészítője, mint pl nekem a plus, vagy vmi ilyesmi? ha nincs akkor nyugisan
törölheted mert másnak sincs rá szüksége akiknek nincs az a fájl, mégis ugyanaz az msn! szal akkor van
vmi kiegészítő??

#997 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 14. 08:44

én úgy tudom, hogy ezt a fájlt a windows live messenger régebbi verziója csinálta (pl: beta)
de ha minden igaz a 8.0.562 verzióban (windows live messenger) már nincs benne ez.
ha mégsem múlna el, akkor még próbáld meg kikapcsolni a sharing folders opciót (nem tudom a pontos nevét, valami ilyesmi).
de ha ez sem segít, akkor töröld le egyszerűen, én is ezt tenném Kép
Time fades even legend...
War, war never changes...

#998 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 14. 08:48

lol - nekem az egész gépemen nincs már 8 G hely
(bocs, hogy nem ide tartozik)

#999 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 14. 08:54

Idézet

Megértelek. Én a gépemet 10GB hellyel kaptamKépKép Most veszek egy nagyobb vinyót mert nem férek el..
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1000 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 14. 09:15

Idézet

Idézet

Megértelek. Én a gépemet 10GB hellyel kaptamKépKép Most veszek egy nagyobb vinyót mert nem férek el..
én ilyenekkel nem foglalkozok: 160GB winyó + hordozható winyó: 120GB KépKépKép

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.