HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#1021 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 21. 19:29

Idézet

Idézet

Segítségre volna szükségem. Tegnap vettem egy His Ati Radeon X1600Pro-t. Betettem, ám sajnos az a gyanúm, hogy nem elég neki a 300-as táp, lévén rohadt nagy ventije van (kép). Megpróbáltam lehúzni egyik cd-olvasómat, a floppyt, de még így is sokszor fagy ki a gép, a monitor képe sokszor száll el. Bár nem vagyok nagy guru a témában, de szerintem ez csak a táp miatt lehet. Most visszatettem a régi kártyám (5200) és így tökéletes minden.

Kép

A kérdés az volna tehát, hogy ki milyen tápot ajánlana nékem a jelenlegi Codegen 300-as helyett. A gépemben két optikai olvasó van, egy floppy, egy vinyó, egy tv-tuner és a videókártya lenne. Azon a véleményen vagyok, hogy nem érdemes a táponegy-két ezret spórolni tehát jöhet minden kategóriában, persze megfizethető kereteken belül (gondolom, 15 rongyért már lehet jót venni). Előre is köszönet.
Egy 400-as belefér....Kép
(hú ez bisztos nem volt olcsó)
de szerintem is min 400Watt én is most vettem 400-as tápot de csak azért mert a 300-as kipurcant (nekem ez csak 7000 ben volt)
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#1022 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 19:30

Idézet

Szerintem ATX-eset vegyél!!
hehh és mejik atx-et a kettő közül?Kép(ez csak költői kérdés gyanánt)
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#1023 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 22. 09:09

Pl.olyat mint nekem van ATX KépEnermaxot

#1024 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 13:25

Idézet

Idézet

Idézet

Segítségre volna szükségem. Tegnap vettem egy His Ati Radeon X1600Pro-t. Betettem, ám sajnos az a gyanúm, hogy nem elég neki a 300-as táp, lévén rohadt nagy ventije van (kép). Megpróbáltam lehúzni egyik cd-olvasómat, a floppyt, de még így is sokszor fagy ki a gép, a monitor képe sokszor száll el. Bár nem vagyok nagy guru a témában, de szerintem ez csak a táp miatt lehet. Most visszatettem a régi kártyám (5200) és így tökéletes minden.

Kép

A kérdés az volna tehát, hogy ki milyen tápot ajánlana nékem a jelenlegi Codegen 300-as helyett. A gépemben két optikai olvasó van, egy floppy, egy vinyó, egy tv-tuner és a videókártya lenne. Azon a véleményen vagyok, hogy nem érdemes a táponegy-két ezret spórolni tehát jöhet minden kategóriában, persze megfizethető kereteken belül (gondolom, 15 rongyért már lehet jót venni). Előre is köszönet.
Egy 400-as belefér....Kép
de szerintem is min 400Watt én is most vettem 400-as tápot de csak azért mert a 300-as kipurcant (nekem ez csak 7000 ben volt)
Mégis jobb a 400-as,mint a 300-as:)
Gimli-mert megérdemled!

#1025 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 13:33

Idézet

Az a baj, hogy hiába örülsz, hogy csak 7000 Ft volt, lemerném fogadni, hogy Codegen vagy Mercury ...
De ezzel nem azt mondom, hogy tuti rossz, de jelenleg én is biztonságosabban tudnám a gépem egy Chieftec-el ...

#1026 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 29. 23:40

Ötletet várok:

3 windows 3 héten belül, ma este ujabb telepites, elso indulas utan "a naplofajlt sikerult helyreallitani", a "drwtsn.exe hibas muveletet hajtott vegre", az "explorer.exe hibas muveletet hajtott vegre". Nekiestem az nvidia drivernek es a messengernek, de egyiket sem lehet feltelepiteni. alap messenger hibas muvetet hajt vegre surun (ezert is telepitettem ujra 3x mindent, mert mindenre ezt irta ki, legyen az word, firefox, messenger, game, bármi).

kivancsi vagyok, hogy mi lehet a baj, remelem masnak nem volt ilyen tapasztalata, de ha van otlet akkor azt szivesen meghallgatom. Arra gyanakszom, hogy telepites kozbe is be volt dugva a pendrive (minden dokumentumot es kepet ezen orzok) es az korabban virusos lett es mar az elso inditasnal visszafertozte a gepet. Lehetseges ilyen? Na most ujratelepitek negyedszerre a pendrive nelkul, meglatjuk mi fog tortenni.

/write/forum/uploaded-pictures/200607/tn_nevtelen.jpg
Kép
Kép

#1027 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 00:13

igen lehetseges

a helyes windows installalasi sorrend kb igy nez ki (persze net kihuzva szigoruan, semmilyen kulso egyseg se legyen racsatlakoztatva)

-win install
-sp2 install
-virusirto & firewall install
-updatek letoltese
-ezutan johet minden mas

ha igy is elcseszodik akkor valami nagy gebasz van :|
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1028 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:33

Amikor nézek egy DVD-t akkor hogyan tudok csak 1 kockát(képet) eküldeni, kinyomtatni, átmásolni? És egyáltalán lehetséges-e?

#1029 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:39

Idézet

Amikor nézek egy DVD-t akkor hogyan tudok csak 1 kockát(képet) eküldeni, kinyomtatni, átmásolni? És egyáltalán lehetséges-e?
print screen, bemasolas paintbe photoshopba akarmibe, mentes
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1030 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 08:59

Idézet

Idézet

print screen, bemasolas paintbe photoshopba akarmibe, mentes
Hálásan köszönöm.

#1031 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 06:29

Idézet

Ötletet várok:

kivancsi vagyok, hogy mi lehet a baj, remelem masnak nem volt ilyen tapasztalata, de ha van otlet akkor azt szivesen meghallgatom. Arra gyanakszom, hogy telepites kozbe is be volt dugva a pendrive (minden dokumentumot es kepet ezen orzok) es az korabban virusos lett es mar az elso inditasnal visszafertozte a gepet. Lehetseges ilyen? Na most ujratelepitek negyedszerre a pendrive nelkul, meglatjuk mi fog tortenni.
Nekem ehhez hasonlót, ahogy Avi is írta, virusfertőzéses állípotában csinált a gép. Semmit nem engedett telepíteni (nvidia driver, másik víruskergető, update-ek). Nálam úgyoldodott meg, hogy egy új szűz vinyót raktam be a gépbe, arra install XP, SP2, víruskergető, majd utána be a régi vinyóim, és full scan.
Miután legyilkolt mindent, új vinyó ki és a régi vinyóra újra install minden. Szerencsére azóta tökéletesen működ minden.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#1032 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 07. 31. 21:13

Nekem ehhez hasonlót, ahogy Avi is írta, virusfertőzéses állípotában csinált a gép. Semmit nem engedett telepíteni (nvidia driver, másik víruskergető, update-ek). Nálam úgyoldodott meg, hogy egy új szűz vinyót raktam be a gépbe, arra install XP, SP2, víruskergető, majd utána be a régi vinyóim, és full scan.
Miután legyilkolt mindent, új vinyó ki és a régi vinyóra újra install minden. Szerencsére azóta tökéletesen működ minden.
[/quote]
Ezt en is kiprobaltam. kihuztam a netkabelt, a pendrivet, kivettem a vinyot, beraktam a regit (8 eves quantum azota semmi baja), a teljesen steril gepre feltettem a windozt, utana az office installnal megint kiirta, hogy "serult a kabinetfájl bla bla bla" - ami tuti, hogy nem sérült, mert eredeti a CD és eddig semmi baj nem volt vele. Be a netkábel, az nvidia drivert sikerült feltennem (meg is lepődtem) de a messenger, a firefox és az opera már nem ment fel - ugyanazt a regi hibat irta ki (kabinetfájl vagy kevés a memória - ami amugy 1 GB) :Đ de utalom a PC-t istenem.... tovabb mar nem probalkoztam, ha ezek nem mennek fel, akkor a divx, a wincommander es egyeb mas sem fog. megorulok.

Kép
Kép

#1033 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 08. 01. 00:16

/write/forum/uploaded-pictures/200608/tn_1hiba.jpg

Felraktam 1 képet - na ilyet ír minden telepítésnél, ráadásul a programjaim is mindig leállnak "hibás művelettel". Valaki mondjon már ötletet mert lassan szeretném elkezdeni használni a gépemet... Kép
Kép
Kép

#1034 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 00:47

Én ebből annyit szűrtem le, hogy hibás a cumó. Bár ettől szerintem nem lettél okosabb. Próbáld meg, hogy letöltöd máshonnan a filet és úgy próbálod telepíteni. Nem tudom, én ezt csinálnám. Próba cseresznye

http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

#1035 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 08. 03. 23:48

ehh kösz varti, ennel komolyabb tanacsra lett volna szuksegem. :Đ:D
amugy felhivtam akitol vettem a gepet es mondta, hogy rrossz volt a memoria amit adott (mindenki visszahozta az akkori szallitmanybol vett RAMokat) - vegig se hallgatta, hogy mi bajom van, rogton kicserelte es azota flottul mukodik minden! jó ez a PC világ, mondtam én :-D
Kép
Kép

#1036 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 01:23

Nem vagyok egy nay koponya, csókolomKép amugy meg nem vágtam, hogy hárdver gebasz van, aszittem szoftver cumó. na mindegy. pc - varti : 1 - 0Kép

http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

#1037 Felhasználó inaktív   Draco16 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 18:32

Lehet h a mondandóm nem ide való de egyszerűen nem találtam jobbat. A gépem elég gyors az interneten de a gamekapocs oldalait nagyon lassan néha egyáltalán nem nyitja meg. Nem tudna valaki segíteni h miért van ez? kössz
Nem tudhatták kivel kezdtek ki a szegénykék. Részvét a családnak. :)

#1038 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 18:44

Idézet

Lehet h a mondandóm nem ide való de egyszerűen nem találtam jobbat. A gépem elég gyors az interneten de a gamekapocs oldalait nagyon lassan néha egyáltalán nem nyitja meg. Nem tudna valaki segíteni h miért van ez? kössz
athelyeztem ide a hozzaszolasod mert a kommuniti epitesbe aztan nagyon nem passzolt... a valasz pedig: a szerver mostanaban eleg sokat baszaxik, nem csak neked tolt lassan az oldal.

#1039 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:59

Én egyszerűen nem tudok választ írni,csak néha,ha télleg szuper gyors a gépem...
A Választ megtudom írni,de mindig kihagy egy bazi sort,és azt nem tudom kitörölni.Kép
Gimli-mert megérdemled!

#1040 Felhasználó inaktív   PFanny 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 12. 16:36

Hello! Letöltöttem a Windows Live Messenger-t és már a 7.5nél se volt plussom mert hiába kértem ismerősöktél,elküdlték de enmtudta a gép felrakni,és most szeretnék valamilyen pluss-t már eltölteni mert a partnereim nevét is feketén látom és nem színesen meg stb..!Láttam h mások is kérdezték hol lehet pluss-t letölteni,de amit írtatok www.msg.plus.net nem jött be!Tudtok segíteni?Kép

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.