HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#221 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 07. 20. 14:59

Ugorj fel a fagyisautomata tetejére, ordítsd el hogy hozzák ide a vécét, vagy rászarok jól és senki nem fog fagyit enni, amikor pedig odahozzák, akkor a papucsot dugd bele, ezzel eltömíted, majd szétrobban és vulkánként tör fel a szar, ezt az idét kihasználva egy sztréfdzsámppal elugorhatsz onnan és menekülhetsz....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/059.gif

#222 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 20. 18:10

Ez halálosan komolyan egy játék??? Kép

#223 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 20. 18:49

elöször azt hittem megőrültél. :Đ másodszorra már biztos voltam benne. Kép aztán sajnos észrevettem azt is mire válasz. KépKép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#224 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 07. 20. 20:45

Áá nehogy azt hidd Kép ha abban a játékban ilyen lenne, akkor maximum csak japánban lehetne kapni Kép

#225 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 11:53

Szerintem jo kis jatek. De most nem ezert irok ide. Van egy nagyon nagy problemam. Na szoval meg valamelyik nap ujraraktam a windowst. Oooo jeee. Itt van a giagantikus gepem es megis mocsok mert minden akad. Megfejtettem a hiba okat. Nos ez a szemet 2500mhz helyet csak 1100mhz-et vesz figyelembe. Sehogy nem akarja latni a 2500at. Valakinek valami 5lete?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#226 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 17:06

Rocko: megvan a Paradise Island, szal hogy legyen tovább?

#227 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 17:34

[OFF]

Hat vagy attoltom toled dc-n, vagy postan elkuldod. Persze cserebe kuldhetek vmi jatekot, vagy kesst ahogy neked jo.

[ON]

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#228 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 07. 21. 18:09

Alaplap, processzor, ram, és hűtőventi pontos típusát kéne leírnod jól hogy tudjunk segíteni Kép

#229 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 21:13

Ha tőlem áttöltöd DC-n az kb egy hónapot vesz igénybe Kép
Posta felőlem mehet, vagy akár a GK talira is elvihetem Kép

#230 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 11:25

Idézet

Alaplap, processzor, ram, és hűtőventi pontos típusát kéne leírnod jól hogy tudjunk segíteni Kép

alaplap: Gigabyte K7 Triton 400 (model neve: GA-7VAXP) Proci: 2500+ amd Athlon XP Ram: 256 ddr  Huto: Coolink

Ha ennel pontosabb adatok kellenek, akkor azt mar fatertol kell megkerdeznem.

Frpeter: irtam mailt.

#231 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 15:48

Jó. Nem kaptam meg.

#232 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 15:50

fbi.hu-s cimre kuldtem

#233 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 16:58

Hát pedig nem jött meg...

#234 Felhasználó inaktív   BK king 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 00:25

HAJ!

Az lenne a gondom hogy a  az Asus alaplapomhoz kapott Probe rendszerfigylő (és a BIOSom is) rinyál a feszültségek miatt...

Tehát

Vcore Voltage 1.17V

+3.3V Voltage 2.92-.94V

+5V voltage 4.65V

+12V voltage 11.96

Na a legjobban a +3.3V miatt szopakodik... ez nagy gáz?

23o as tápom van, vegyek nagyobbat?Kép

GÉP: athlon 17oo+, fx56oo, cdíró, 8o viyó 4o s vinyó rack ben

THX

Kép

#235 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 00:59

Rocko!!! Azt írtad hogy a win(tényleg,milyen wint használsz?ez sokat segíthet!!)csak 1100 Mhz-s nek látja a 2500 Mhz-s processzort.Namost van egy rossz hírem.Mégpedig az,hogy az AMD Athlon XP 2500+ csak 1,83 Ghz-s.Általában fel lehet őket tornászni az FSB növelésével 2200 Mhz-re,ami az Athlon XP 3200 szintje kb.Ettől függetlenül,az AMD Athlon XP 2500+ kb egy 2500 Mhz-s Intel Pentium 4 teljesítményével egyenlő dolgokat produkál.mindezt azért,mert az Intel kihasználja a felhasználók hozzá nem értését,és az órajel érdekében sokmindent feláldoz.Egy AMD proci sokkal jobban össze van rakva,de itt amiatt,mert nem csak az órajelet tartják nagyra,nem tudnak olyan mértékű frekvenciaemelést végrehajtani mint az Intel.Na mind1,a lényeg hogy egy AMD 2500+ kb ugyanannyi feladatot hajt végre adott idő alatt,mint az Intel P4 2,5 Ghz.Persze ez attól is függ,mit futtatsz a gépeden.

#236 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 04:45

23o as tápom van, vegyek nagyobbat?Kép
szerintem nem ártana. nem szabad spórolni a tápon! olcsóbb egy jó minőségű táp (pl. Enermax, Chieftec, DTK - ez utóbbi nem is olyan drága) mint ha meghal és viszi magával a fél/egész gépet.
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#237 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 06:36

AMD-vel kapcs: az en 2400-esem is 2Ghz-n porog de nagyon jo teljesitmenyt nyujt.

Tappal kapcs: a minimum a 300w-os!!!!

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#238 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 11:03

Ez igy jol hangzik Malfoy, de igazsag szerint meg ertelmezem amit irtalKép. De hiddjetek el nekem, hogy nem normalis ez az 1100mhz, mert nem csak ennyit ir ki, hanem raadsul meg ennek megfelelo szinten is mozog, az az nehany nagyobb jatek mar siman beakad, es peldaul a Far Cry-ban a szep grafikarol maximum almodni merek. De meg van a megoldas viszem vissza boltba, hogy oldajak meg. De meg elotte, azert atpakolom procit masik gepbe, hogy ott mukodik-e.

#239 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 12:59

Hmm..szóval akkor csak újra felhúztad a gépre a wint és a procit ennyivel rosszabbnak látja?érdekes...ilyennel még nem nagyon találkoztam..Kép

#240 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 14:48

Amikor ujra felraktam a win-t akkor tunt fel, hogy ennyit lat. Regebben sem mukodot ez a szar rendesen, de erre nem is gondoltam. aztan nezem, hogy igen keves mhz-et lat, es hogy ez nem normalis. De kutakodtam regebbi emlekeimben, es emlekszem azert volt regen mikor megkaptam 2200 is. De most koze nincs hozza. S semmi nem segit rajta, pedig mar probalkoztam jo par dologgal.

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.