HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#241 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 30. 17:48

Mint mondtam a 2500+ a 2200 Mhz-t csak tuninggal képes elérni.Lehet hogy alapból "húzva" kaptad??

Azt pedig hogy miért lát ennyit,hát foggalmam nincs. Menj fel sürgősen a https://www.hwsw.hu oldalra,azon belül a fórumra.Ott minden bizonnyal választ kapsz erre a rejtélyre..Kép

#242 Felhasználó inaktív   BK king 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 02:05

Codegen 300 as táp yó?

Mert most furcsán olcsó a KÉKHALBAN Kép 

Kép

#243 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 02:26

A markarol nem tudok mit mondani, de ha talalsz erosebbet olcson inkabb azt vedd mert ha bovited a geped akkor elkel majd...

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#244 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 09:35

általában nem az ajánlottak között szokták emlegetni, vagyis nem a legmegbizhatóbb. persze ki lehet fogni olyat is ami rendesen megy.
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#245 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 13:23

Codegent nagy ívben kerüld el,ritka szar tápjaik vannak.Ha elszáll a táp magával viheti az egész gépet!!

Minimum Chieftec/Enermax/DTK tápot ajánlok,ennél lejjebb ne add,lehet hogy 2-3,vagy akár 5 ezer forinttal drágábban jössz ki,de így nyugodtan aludhatsz...

#246 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 07. 31. 15:12

Ezt ugy ahogy van alá is írom. Itt vagyok én mint élő példa! A fentemlített táppal bírtam annak idején én is, és kikapcsolt állapotban kigyulladt a táp. Még szerencse hogy otthon voltam és nem lett nagyobb baj, akár odaveszhetett volna az egész gép, vagy esetleg leéghetett volna a lakásom is. Olyan szép lila lángok csaptak ki belőle hogy öröm volt nézni, aztán jött a füst, aztán lekaptam a hálózatról a tápkábelt, aztán már csak arra emlékszem hogy a elhagytam a testemet, majd visszazuhantam és arra ébredtem hogy a földön fekszem és az arcomon meg egy tetoválás van. Vigyázni kell a táppal! KépKépKép

#247 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 20:32

Nem sejtettem h ennyire alattomosak tudnak lenni ezek a mocsok kis tapok Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#248 Felhasználó inaktív   BK king 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 22:54

Kösz mindenkinekKép  pedig már majdnem megvettem...

Kép

#249 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 09:11

Meg jo h feljottel elolvasni a valaszokat mielott megvetted Kép

Av [salalausukKép]

#250 Felhasználó inaktív   Bullseye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 21:11

Bocsika hogy csak így belepiszkítok a fórumba, de lenne egy kérdésem amire nagyon jó lenne már egy értelmes válasz!!!! Mostanság  két Pókember játék készült? Mert az egyik játék  grafikálya kicsit gagyib. Ami  itt vannak képek azok nagyon szépek, de van egy másik aminek fele annyira se szép a grafikálya. Az E3 készült movie is a szebbiket mutatják. Jó lenne egy értelmes válsz erre az értelmetlen kérdésre!!:ĐKépKépKép 

#251 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 22:19

A kerdes az, h original-e a roszabbik grafikaju. Mert ha letoltott verzio akkor siman lehet h csak egy betat toltottel le. Viszont ha letoltott jatekrol van szo abban nem all modunkban segiteni ezen az oldalon. Kép

#252 Felhasználó inaktív   BK king 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 23:09

Az új Spider Man 2 s gammát Képmeg NE vedd/le NE töltsdKép (a demójára gondoltam persze)Kép

mert 1 akkora kalap, 5 éveseknek szóló, félnap alatt végigvihető, 0 MI vel rendelkező, kombónélküli stuff, hogy netovább....

Tipikus jó film név, SZAR játék....

Kép

#253 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 23:29

Na igen...a fejlesztőket meg azzal kínoznám,hogy 3 napig ezzel kéne játszaniuk egyfolytában,sztem a végén már rendesen anyáznák saját magukat...jól írták a pcdome-on...nem kell különleges képesség hogy falra másszunk,ha meglátjuk ezt a játékot...

#254 Felhasználó inaktív   Bullseye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 10:12

Csak a demoval gameltem! Letöltöttem innen is a demot, de itt is ez a "gagyibb" válltozat van, érdeks! Itt is a képek teljesen mást mutatnak, szinte már egy profi játékot, de a demo, sehol sincs!! Akkor ami itt vannak képek arról a pók játékról az mikor jön ki? Vagy ez már az?KépKépKépKépKép

#255 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 15. 23:25

Na megint lenn egy kis segélykérésem. Már kicsit tele van a t***m, mert egész este egy normális animgif progit nem találtam. Olyan kellene nekem ami tud vmi normális filmszerű áttűnést. Tehát ha van mondjuk 4 képem különböző állapotban, akkor úgy nézzen ki, hogy mozogjon a cucc. Tehát a képek közé a két képből csináljon pár frame-t. Na, ilyet tud valaki? Nagyon nagy szükségem lenne rá, és ma már vagy 15-öt végignéztem, és egyszerűen nevetséges, hogy ezekl a "hiperszuper" progik egy egyszerű áttűnést se tudnak. LOL! Kép

#256 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 08:56

Egy animgif progitol sose varj ilyet! Atusztatast stb sose fogsz animgif progival veghezvinni. Egyik megoldas h megtanulod a flash-t hisz az lett kitalalva "erre". A masik megoldas egy Morph nevu program ami kifejezetten erre van de csak *.mov filet tud exportalni, ezt meg utana animgif progival konvertalnod kell animgiffe.

#257 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 16. 09:58

Kösz, ezzel már talán megyek valamire. Anno flasheltem, csak nem nagyon jön be a dolog, de talán még értek valamit hozzá.

#258 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 20:18

Hi!

Le akarom szedni a legújabb 4.7es catalystot az asus radeon 9600xt  kártyámhoz, viszont azt írják, hogy ajánlott a service pack 1 a windows xp-hez! Tényleg szükséges hozzá, vagy nem fontos. Mielőtt azt javasoljátok, hogy szedjem le a sp1et nem tudok eleget tenni e javaslatnak!

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#259 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 20:34

Nem szükséges hozzá,de nagyon ajánlott hogy legyen sp1-ed,különben akár érdekes dolgokat is művelhet a videókártyád szerintem,nemhiába írták a 4.7 readme-jába hogy alapkövetelmény az sp1..Nekem is 9600XT-m van,sp1-el teljesen jól működik.Persze saját felelősségedre kipróbálhatod így is,de én nem ajánlom.

#260 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:19

Valaki majd emailben vilagositson fel h kell aktivizalni ezt a CSS-t mert a tokom kivana mar ezektol a PC-s hulladek tort progiktol egymillio file-al stb miert nem tudnak mar erre kitalalni valami egyszerubbet mert ez annyira ganyolas szagu.

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.