HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#681 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 04. 13:51

Nah most már elég legyen! Befejezzük szépen a témát, és visszatérünk az eredeti dolgokhoz. Ezt vegyétek úgy, mintha modként mondtam volna.KépKép

#682 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 04. 14:39

fojesz, tudom, hogy mar 9-es verzio is van, de sajnos a ceg ahova le kene adno megy tesztmunkat, az csak 6-osat hasznal. De a angyobb problema, hogy ha ott akarok dolgozni, akkor a 6-os verziot kell megtanulnom kezelniKép. Egyebbkent azon az oldalon en csak updatet talaltam. Mindj megnezem kcisit jobban, hat ha ott van az vhol.

need15-ot sztem kcisit durvan letamadtatok... Sztem lehetett volna normlaisan is azt valaszolni, hogy nem tudom mi a kovetkezo szint. Egyebbkent, az hogy valaki tobb uzenetben irja le a kozolnivalojat mar tobbszor is elofordult, szoval ezt is lehetett volna normalisan kozolni (nekem kicsit ellensegesnek tunt). Nah mind1, reszemrol tema lezarva.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#683 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 04. 14:48

most, így vissza olvastam, észre vettem, hogy egy kicsit elvetettem a súlykot...
ezer bocs!Kép
rocko: khm... DC? vagy mustály, hogy legális legyen?

#684 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 14:57

Nekem gyorsan kellet vmit szereznem, de nem sikerult, igy maradok a 7.0-nal. De most van meg egy icipici gondom. Kene nekem valami photoshop gyorstalpalo leiras. Layerek, szinbontasok, vonal megerosites, rajz lekerekitese, illetve hasonlo dolgokrol. Kép

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#685 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:01

Idézet

Nekem gyorsan kellet vmit szereznem, de nem sikerult, igy maradok a 7.0-nal. De most van meg egy icipici gondom. Kene nekem valami photoshop gyorstalpalo leiras. Layerek, szinbontasok, vonal megerosites, rajz lekerekitese, illetve hasonlo dolgokrol. Kép

http://www.tutorial....t/section/2/25/
ez egy fórum, ami ilyesmikkel foglalkozik... hátha találsz vmit...

#686 Felhasználó inaktív   Monteiro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:11

Hali!
Van egy gondom!
Kérdésem:hogy lehet a gothic 2 be venni erőpontot?
Kép

#687 Felhasználó inaktív   Monteiro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:12

Vagyis hol a városban hol lehet kinél?

#688 Felhasználó inaktív   Monteiro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:14

Aki tudja azt szépen kérem, hogy írjon erre az e-mail címre:

mozilla@airplanet.hu

#689 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:27

Idézet

fojesz, tudom, hogy mar 9-es verzio is van, de sajnos a ceg ahova le kene adno megy tesztmunkat, az csak 6-osat hasznal. De a angyobb problema, hogy ha ott akarok dolgozni, akkor a 6-os verziot kell megtanulnom kezelniKép. Egyebbkent azon az oldalon en csak updatet talaltam. Mindj megnezem kcisit jobban, hat ha ott van az vhol.

need15-ot sztem kcisit durvan letamadtatok... Sztem lehetett volna normlaisan is azt valaszolni, hogy nem tudom mi a kovetkezo szint. Egyebbkent, az hogy valaki tobb uzenetben irja le a kozolnivalojat mar tobbszor is elofordult, szoval ezt is lehetett volna normalisan kozolni (nekem kicsit ellensegesnek tunt). Nah mind1, reszemrol tema lezarva.
Kösz hogy mellettem vagy.

#690 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:28

Lewton6 ha az utolsó üzeneted bocs volt akkor az elfogadva.Kép

#691 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 04. 16:09

Hova tűnt sybilla és cash?

#692 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 04. 16:37

hogy kell topicot csinálni.(új témát indítani.)????

#693 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 16:42

Nincsenek eltunve, csak gondolom mostanaban vagy nem voltak gep elott, vagy nem volt ra idejuk, hogy irjanak ide.
Topikot egy kis linkel tucc letehozni, amit a topikok cime folott balra talalsz.

#694 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 04. 16:58

Idézet

Nincsenek eltunve, csak gondolom mostanaban vagy nem voltak gep elott, vagy nem volt ra idejuk, hogy irjanak ide.
Topikot egy kis linkel tucc letehozni, amit a topikok cime folott balra talalsz.
Kösssssz.Még nem jöttem rá hogy milyen témát indítsak de majd kitalálok valamit.

#695 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:44

elég sűrgős lenne:
nem tud vki a XI. ker.-ben olyan számítástechnikai boltot, ahol lehet még 266mhz-s DDR-t venni?

#696 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:49

Idézet

elég sűrgős lenne:
nem tud vki a XI. ker.-ben olyan számítástechnikai boltot, ahol lehet még 266mhz-s DDR-t venni?
miért pont 266-os kell neked, csak azt fogadja el az alaplapod?

#697 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:53

Idézet

miért pont 266-os kell neked, csak azt fogadja el az alaplapod?
hát igen. gondoltam lecserélem kiöregedett 900mhz-s celeronomat, ezért vettem 12k-ért egy elég jó Abit alapot, meg 2000mhz-s procit hozzá. Én hülye meg azt hittem, hogy belemegy a 384 sd ramomKép
de nem. ez az alap CSAK 266mhz-s ramot fogad keblére... #&@=%!!!!

#698 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:59

húúúú... helyzet megoldva... az Aquába még lehet kapni...Kép

#699 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 14:07

Bocs h ide írok, de a Black & White 2-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az északiak ellen gyilkolok. Be mentem a városukba jött a Farkaskájuk és leütötte az oroszlánomatKép (kecseg). Föl lehet támasztani az oroszlánt, v kezdjem előlről? Segítsetek plz!!!!!
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#700 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 16:48

hello,

kovetkezoben kérném a segitségeteket:

netbekötés előtt állok, és azon gondolokodm hogy mit érdemes: chellot, vagy az interware-s adsl-t?

igaz, hogy chellonál 2.5 megabit 11 rugo havonta, és a dsl jobbnak tunik ilyen szempontbol, hogy 11.5 rugoért 2 megabit, de nincs korlát - ám sokan panaszkodnak a dsl-re. pontosan megtudnátok mondani hogy mik ezek az okok, vagy esetleg még jobb lenne, ha az interware.-rol tudna valaki nyilatkozni, pl: a 2 megabit az mennyire 2 megabit? értem ezalatt, hogy mennyi az átlagos letoltési sebesség? (mert mint tudjuk az átlag nem egyenlo a legmagasabbal...)

koszi!!!!!!
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.