HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#881 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 22. 09:35

Hali!
A "The Land Of The Dead" - hez tudja valaki, hogy kell a cheatokat aktiválni?????
Konzol előhívni vagy valami!?
a kódokat tudom, de nem megy az aktiválása!
köszi előre is!

#882 Felhasználó inaktív   kuz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 30. 17:06

Letöltöttem a Halóhoz az 1.07 pazch-et!Nem tudja valaki hozzá a telepítőkódot???Nagyon megköszönném!Kép

#883 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 17:26

Aki használ Spyware Doctort, az kérem segítsen egy picit. Van egy regisztrált példányom, ami folyamatosan fut és nem enged be kártékony férgeket. Ez eddig szép és jó, de magától indítja a keresésüket, ha kedve tartja. Ez már kevésbé tetszik, és nem találok rá beállítást, hogy ezt ne tegye. Hogy lehet, hogy fusson, figyelje a gépet az beállított területeken és módon, de magától ne intézkedjen?

#884 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 19:18

hol lehet játékokat letölteni?

#885 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 19:40

valaki akinek megvan a rush for berlin segítsen lécci!
felrakom a gamma-t el akarom indítani kiír olyat hogy checking disc utána ujra kell indítani
és utána nem indul el valaki help!!!!!!!!!!!

#886 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 05. 30. 19:55

Meg kell venni boltban az eredetit. Ennyit megérdemelnek hazánkbeli fejlesztőurak!!! RESPECT nekik!!!!

#887 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:23

Idézet

Meg kell venni boltban az eredetit. Ennyit megérdemelnek hazánkbeli fejlesztőurak!!! RESPECT nekik!!!!
Igaza van Zoennek, ha mást nem legalább a hazait meg k ell venni! Akkor futni fog rendesen.Csak sajna kevés a jó hazai játék

#888 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:02

Idézet

Idézet

Igaza van Zoennek, ha mást nem legalább a hazait meg k ell venni! Akkor futni fog rendesen.Csak sajna kevés a jó hazai játék
Hát ez még - kiemelem -, még igaz. De például a Rush for Berlin már mutat valamerre, méghozzá egy jó irányba.

#889 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 11:54

az x800gto2-nek szakemberrel kell felszabadítatni a +4 futószalagot vagy nem nehéz??

#890 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 05. 12:03

Szeretném megkérdezni hogy X360-hoz lehet átalakítot venni (vagy van-e olyan) hogy billientyűzetet és egeret tudjak használniKép

#891 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 12:59

Idézet

Szeretném megkérdezni hogy X360-hoz lehet átalakítot venni (vagy van-e olyan) hogy billientyűzetet és egeret tudjak használniKép
szerintem lehet majd hozza ilyeneket vasarolni.. vagy te kifejezetten a pc-s cuccot akarod radugni?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#892 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 12:59

Idézet

szerintem nem scak a hazai fejlesztok erdemlik meg...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#893 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 05. 14:12

Idézet

Idézet

szerintem lehet majd hozza ilyeneket vasarolni.. vagy te kifejezetten a pc-s cuccot akarod radugni?
Ja kifejezetten PC-s bilit + patlányt lehet majd ? Milyen cuccot PL?

#894 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 14:24

Idézet

Idézet

Idézet

hat ha a kotelezo business-t vesszuk akkor nem valoszinu h lehet majd normal pc billt es egeret csatlakoztatni, hisz nekik az az erdekuk h az x360 periferiakat vasarold hozza :Đ aztan utangyartott csatlakozo atalakito idovel biztos lesz

#895 Felhasználó inaktív   webdavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 14:33

sziasztok szeretném megtudni ,hogy az "american army" játéknak van e magyar leírása,és ha van akkor hol találom megKép

#896 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 05. 14:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hat ha a kotelezo business-t vesszuk akkor nem valoszinu h lehet majd normal pc billt es egeret csatlakoztatni, hisz nekik az az erdekuk h az x360 periferiakat vasarold hozza :Đ aztan utangyartott csatlakozo atalakito idovel biztos lesz
Köcce
Kép

#897 Felhasználó inaktív   webdavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 14:45

hol lehet és hogyan letőlteni és irni PS2 játékot?köszi

#898 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 15:14

Idézet

hol lehet és hogyan letőlteni és irni PS2 játékot?köszi

ez itt nem warez oldal. koszi

#899 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 21:38

Lehetésges, hogy egy Nokia 6610i előlapot 4700 Ft-nál olcsóbban megkapjak? Csak néztem mikor megláttam, hogy mennyibe kerül! Kép

Szerk.:
ITT mi a különbség a komplett készülékház és az előlap között? Mert pont a kompletthez nem látom, hogy járna billentyűpanel.

#900 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 22:00

Idézet

Lehetésges, hogy egy Nokia 6610i előlapot 4700 Ft-nál olcsóbban megkapjak? Csak néztem mikor megláttam, hogy mennyibe kerül! Kép

Szerk.:
ITT mi a különbség a komplett készülékház és az előlap között? Mert pont a kompletthez nem látom, hogy járna billentyűpanel.
a sima fekete elolap utangyartott es sztm meg az uveg sincs benne. a komplett hazban viszont a bill nincsen benne. amugy a polusban a teloshopban a fobejaratnal en valami 2500 korul lattam gyari nokia elolapot

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.